104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, akkor harmadik bajnoki cím, legalább ez az egy trófea meglett:
utolsó fordulóban dőlt el, féltávnál még 10 ponttal vezettem...
És a bajnokság gólkirálya:
-
baano #72033 ez itt ni:
-
azt jelenti, hogy a játék milyen részletességgel, milyen alapossággal generálja le a tőled független eredményeket asszem.
közben én meg megint az elődöntőben estem ki a kupából, most az inter ellen. -
A többi mérkőzés gép által legenerálásának a részletessége. Szóval a leggyorsabbra állítva nagyobb az esélye egy Újpest 5-0 Barcelona meccsnek, mint a leglassabbon. :) -
a részletességtől miért függenek az eredmények? Egyáltalán minek a részletessége? textúra, vagy mi? :D nem értem -
Kicsi bug. Szép lesz így lejátszani :/
-
Solt #72028 Asszem kussolok...
:)))
-
karajjj #72027 nekem sincs ilyen fasza :D c2d E7200 meg 2gb ddr2 ramom van -
geo91 #72026 még mindig faszább, mint az enyém :) -
Solt #72025 Nekem [email protected] + 4GB ram + SSD. Betöltöm az összes bajnokságot, leglassabbra teszem, nem használok semmi segítséget... ölég perverz, de én így szeressem! :))
( mondjuk a cpu így elfogyogat néha, de addig fórumozok! :) ) -
Mivel a gépem sztem megvan hozzá, meg fogom próbálni. Legutóbb a 2007-ben a Kobenhavn-t toltam legnagyobb részletességgel, de mondjuk az csak dán bajnokság. :) -
én a régi gépemmel ezért nem bírtam vele játszni.....én nem bírtam azokat a hosszú várakozásokat a meccsek előtt a legenerálásokat....sokszor próbáltam elkezdeni, de rövid úton meguntam a várakozást....aztán az új géppel már pöcre megy ugye.... -
Solt #72022 Azért így is szép eredmény, ne viccelj! Arról nem beszélve, hogy hamar elveszi a játék az ember kedvét még az élettől is, ha a legnehezebben játszod... :)) -
Persze ezt megértem. :)
Csak itt örülök, mint majom a farkának, hogy sikerül kicsikarnom az első helyet, végén meg kiderül, hogy azért annak nem olyan az értéke. :D
De mostmár érzem a kihívást! :P -
geo91 #72020 szar a gépem, így én sem állítottam részletesebbre. de így is megőrülök a várakozástól mikor pl. egy el selejtező után legenerálja a forduló többi meccsét... -
Solt #72019 Nincs ezzel gond, általában azért állítja mindenki gyorsra, mert gyengébb gépeken így gyorsabb... csak ugye így meg születnek jó hülye eredmények... :) -
Így estünk ki a nyolcadöntőben 1-4 után...
-
Neoncsoves #72017 kéne egy kis help. újraraktam a gépet még szerdán, az FM nekem másik meghajtón volt, tehát csak a facepackot, mentéseket, taktikákat kellett kimentenem a Dokumentumokból. reinstall után tök jól megy az FM is, a mentések és a taktikák is működnek. a facepack viszont nem hajlandó működni :\
ötlet? -
amúgy csak én vagyok ilyen bré, hogy "gyors" beállítással, alacsonyabb részletességgel tolom?
köv. szezonra átállítom. -
geo91 #72015 na az odavágón túl vagyok. szerintem nem lesz gond a döntőbe kerüléssel... :D -
Solt #72014 Ezt már én is mondtam egy párszor! :) -
90 pont olasz bajnokságban hol lenne reális? :)
Mondjuk ha megnézed az első szezonomat:
Itt azért a legjobb gépi csapat nem 75 pont volt.
Különben értem amit mondasz, de nekem így is elég nagy kihívás, de lehet akkor béna vagyok. Nemrég kezdtem újra az efemet. -
Gaboska #72012 Nem piszkalodaskeppen, de miert nem allitjatok at a jatek reszletesseget a leglassabbra? Altalaban a legjobb gep altal iranyitott csapat 75 pont korul teljesit. Az mi? Hol az elvezet abban, hogy a Palermoval az elso szezonban bajnokok lesztek, mert a nagyok minden csoves csapat ellen lexelnek. Ha atallitanatok, akkor a legjobb gep 90 pont korul teljesitene es kihivas is lenne. -
hatalmas, gratula, és sok sikert a villarreal ellen is. -
geo91 #72010 ha villareal-on túl is jutunk, a döntőben az arsenal vagy az inter vár majd rám... :S milyen már, hogy ilyen csapatok vannak az európa ligában... -
karajjj #72009 mostmá nyerjed is meg -
geo91 #72008 őrült meccsen, csak egy hajszállal kaptunk ki, de 5-4-es összesítéssel így is mi jutottunk tovább -
geo91 #72007 gyáááááááááááááááááááááááááááááááááá :DDDDDD remélem hozzuk a visszavágót -
geo91 #72006 [URL=http://noob.hu/2011/06/24/mc.PNG]"hatpontos" meccset nyertünk![/URL] / tabella 30 forduló után -
geo91 #72005 kivertük a touluse-t!
odavágó (szünetben még 2-0 volt a hazaiaknak!)
visszavágó (újabb fordításos győzelem.)
a góljuknál (statokat csekkoljátok) kábé ilyen képet vágtam... :D -
Pettersson #72004 Na, csak, hogy ne érezzem magam szarul, még Barnard is megsérült 4 hétre a Cselszky tarcsi elleni meccsen... :) -
geo91 #72003 vela vezérletével megaláztuk a kupában a sunderlandet, azt hittem három nappal később a bajnokságban is hasonló eredmény születik majd, de tévedtem. majdnem sikerült drága pontokat hullajtani, csak nyögvenyelősen nyertünk. -
Pettersson #72002 Kezdtem egyet a Southamptonnal. Első edzőmeccs Lallana 4-5 hét. Harmadik edzőmeccs: Lambert 3 hét, Chamberlain 4-5 hét, N'Guessan 4-5 hónap... :( Mocskos sheffieldi favágók! -
:DDDD -
Premier League nem elég? :) -
Sziasztok! Nem tud véletlenül valamelyikőtök egy aktiválót az arab bajnokságokhoz?
Segítséget előre köszönöm!
-
- az összeszokottságot növeli, ha van 5-6 alapembered a keretben, persze hosszútávon! ez azt jelenti, hogy 2-3 év alatt kialakíthatsz egy stabil keretet, amelyel már viszonylag jó eredményeket is fel lehet mutatni -
Oké -
karajjj #71996 nem kell mindig beírogatni, ha valaki tud segíteni, biztos le fogja írni, de előre szólok, hogy válogatottnál ne várj összeszokottságot, mikor ott mindig az adott keretet éppen akkor válogatod össze -
- felkészülés a szezon második felére, csapatmorál a fellegekben :)
- CR7 újból tarolt: Aranylabda, Az év játékosa, Az év középpályása
- a bajnokság állása féltávnál: 11/12