104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hámemiér? :(( -
Pettersson #72113 Huni! Te melyik skint és melyik "background csomagot" használod? :) Köszi előre is! ;) -
- a folytatásban megkaptuk a Benficát, hazai közönség előtt a BL negyeddöntő első meccsén 4:1 -re győztünk
- Di Maria csodálatos szabadrúgásgólja
- Benz is hozta a formáját :) -
- BL nyolcaddöntő visszavágó Kaká brillírozott :) -
eLiXir #72110 Hogyan lehet megkérni egy játékost, hogy segítsen az egyik csapattársának a nyelvi problémák kiküszöbölésében? Felajánlotta az egyik interjú alatt a válaszban, hogy a frissen igazolt játékosomnak xy személy tudna segíteni. Hogyan tudom megcsinálni? -
geo91 #72109 az utóbbi években elkerülték a csapatot a súlyosabb sérülések (köszönhetően az igazán jó kvalitású erőnléti edzőimnek és egy kis szerencsének.), de most kénytelen leszek a gólpasszgyáros csapatkapitányomat (adam) mellőzni 3-4 hónapra... :/ csk fronton az ifjú phil jones veszi át a helyét, a posztján pedig a nemaja matic. -
Azért szépen leapadt pár forduló alatt 16 pontról 7 pontra a Juve előnye...így azért már belátható távon belül vannak:)
-
karajjj #72107 legyen a pécs, a fradi már olyan snassz -
FTCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC -
geo91 #72105 hunikám, te szerelmes vagy llorentébe?
-
norbinhOOO #72104 PMFC vagy FTC????:)
Európai kupákba akarom vezetni valamelyik magyar csapatot és ők állnak hozzám a legközelebb:):) -
akkor marhagyorsan cseréld le :D -
THX!
És ha az eredeti skint használom? (mert akkor nincs skins mappa) -
ja, meg a képen nem látszik, de Paulo Henrique jött 20 millióért, Amorebieta 4-ért, valamint Diwgo a Wolfsburgból kölcsönbe 1,3-ért.
Moussa Sow és Jerry Vandam egyaránt a Birminghambe ment 8,25 illetve 6,25 millióért. -
Elkezdődött az új szezon a Lillenél, bár nem teljesen úgy ahogy azt szerettem volna.
A francia szuperkupát behúztuk,
majd a Realt is elkalapáltuk az európai szuperkupa meccsén,
de az elnökbácsi eladta Bériát és Debuchyt is nevetségesen alacsony összegekért, ráadásul részletben kapja meg a klub az árukat.
Játékosmozgások a nyáron:
De Gea és Lloris sem akart jönni -utóbbit ráadásul 115 millió alatt nem adták volna- így marad még egy évet Landreau, mögé meg hoztam Pelét.
A csapat fiatalodott is, csupán Landreau és Arango van túl a harmincon.
-
geo91 #72099 hehe, edzőt buktattunk :D
simaliba
moyes bukta -
Falatkenyér #72098 mikorra várható újabb beszámoló én nagyon várom már 
-
dokumentumok/SI/Football manager 2011/skins/skin neve/graphics/background/ és ott felülírod a default fájlt. -
Urak!
Hová kell bemásolnom a kívánt képet, hogy a gémben háttérképként megjelenjen? -
geo91 #72095 medina mesterhármas
hosszabbításban vertük a poolt a ligakupában
-
u.i.: bocs ha kicsit hosszú lett.
Majd nemsokára jön a Napoliról is egy kevés beszámoló.Köszi h elolvastátok. -
Kicsit elmaradtam a vándor karrierem beszámolójával.
Elsősorban grat mindenkinek:)) szép eredmények.Szomorúan látom a topik kikerült a top10ből..
Na de akkor most jöjjön a beszámolóm.
Szóval mexikóban a Toluca csapatát vettem át ez volt karrierem 3.állomása.
Célom a bajnoki cím megszerezése volt.Első évben sikerült is.Innentől jön akkor a beszámoló folytatása.
Szóval legfőkébb az ingyen megszerezhető játékosokra koncentráltam.
Csapat kvalifikálta magát a libertadores kupa küzdelmeibe is.Könnyű csoportot kaptam ahonnan illő volt első helyen tovább menni.
Csoport küzdelmek után tulajdonképpen a kieséses sorozatban csak a botafogo ellen szenvedtünk meg.Elődöntő első meccsén annak ellenére h kikaptunk sao paulotól második meccset simán hoztuk.
Készülhettem a döntőre amerikai egyik szupercsapata a gólkirályi címet megszerző Neymar csapat ellen.
Első meccsen próbáltunk védekezni és kontrákra beállni mert gondoltam hogy nagy nyomást helyez ránk a santos.Így is történt.Első meccsen kicsit felborult a pálya de kihúztuk 0-0al..
Második meccsen viszonylag támadó szellemben léptunk pályára.
Meg is lett az eredménye mivel egy szabadrúgás után a hálóba fejelt az addig egyetlen gólt sem szerző jobbhátvéd Gamboa.
Megnyertük a Libertadores kupát:)
Bajnokságban sajnos a rájátszás elődöntőjében véreztünk el így nem sikerült megvédeni a címünket.
Érkeztek új játékosok nyáron is köztük egy két nagyobb név.Rolando Zarate,Cicinho,Guiza,Ivan Cordoba és Raúl Bravo akikkel újra a cél a bajnoki cím visszaszerzése volt és az Észak-Amerikai Bl-cím megszerzése volt cél.
Először jött egy amerikai és mexikó csapatok részvételével zajló superliga ahol az elődöntőben véreztünk el.Utána következett a bajnokság alapszakasza ahol másodikak lettünk majd a rájátszásban megint az elődöntőben kaptunk ki két sima meccsen...
Ezért is szerettem a mexikói ligát:)
Közben zajlott az élet a észak-amerikai bl-ben is ahol a csoportból simán továbbjutottunk és igazából csak az elődöntőbe a tigres ellen szenvedtünk meg.
Döntő első meccsén már eldőlhetett volna tornagyőzelem sorsa de végül a második meccsen biztosítottuk be.
Maradtam még egy fél évet ugyanis csapat megint ott volt a libertadores kupa főtábláján ahonnan simán továbbmentünk végül a negyeddöntő jelentette a végállomást a Boca ellen.
Libertadores kupa
Annak ellenére hogy annyi külföldi neves játékosunk volt mégis ő volt a csapat klasszisa:
Carlos Esquivel.
Közben két csapattól is kaptam ajánlatokat egyik a Besiktas volt másik az Espanyol de én vártam egy jobb ajánlatra ami végül a Napoli csapatától meg is érkezett amire rögtön igent is mondtam.Napoli megnyerte az elmúlt 3év olasz bajnokságát de a bl-ben nem bírtak maradandót alkotni ezért néztek új edző után.Csapatban rengeteg potenciál volt és tulajdonképpen a támadósoron nem is volt mit változtatni hiszen olyan játékosok vannak itt mint Hazard,Cavani,Lavezzi,T.Müller,Hamsik..
Közben zajlott az élett válogatottnál is hiszen augusztusban elfogadtam az Uruguay válogatott felkérését.Csapat a második helyen állt Argentína mögött a vb-selejtezőben.Cél a kijutás volt.Csapat elég jó szóval remélem a vb-n is majd maradandót alkotunk és előrébb tudunk lépni a 2010es helyezéshez képest.
Eddigi meccseink:
Legnagyobb siker természetesen Argentína idegenbeli legyőzése volt:)
-
Hazudtam, mert mégis igazoltam még 2 embert.
Marchetti
Pesenti
És jött az 1. forduló az olasz kupában, ahol a harmadosztályú Monza-t kaptuk, szóval nem mi voltunk az esélyesek. DE! Újabb bravúrral, ráadásul idegenben, várjuk a következő kört a Torino ellen... -
Gaba94 #72091 köszönöm! -
baano #72090 a kiválasztott bajnokságok képernyőn, ahol a játszaható ligákat választod ki, a képernyő közepén van egy adatbázis mérete opció. itt a legördülő menüből a beállítás-t választod majd hozzáadod akiket akarsz. -
Gaba94 #72089 reggelt
olyan hülye kérdésem lenne, hogy a játék elején hol lehet kiválasztani, hogy adott országokból csak játékosokat töltsön be? sehol nem találom :s
köszi -
geo91 #72088 hajrá! -
geo91 #72087
-
Na elértük az első bravúrunkat, igaz hogy barátságos meccsen, de akkor sem rossz eredmény. Meccs embere ismét a balhátvédem lett, kíváncsi vagyok mit fog alkotni a bajnokságban... Jó éjt a baglyoknak! :) -
Választottam:
Angol másodosztály, média várakozás 22. hely.
Célom visszavezetni az egykor szebb napokat látott együttest az első vonalba. -
valaki? -
- kíváncsian várjuk a fejleményeket
-
geo91 #72082 olasz negyedik ligába bőven jók 
fúúú, ettől kedvet kaptam én is egy hasonlóan őrült karrierhez... :D lehet félreteszem a sheffield wednesday-t egy kis időre. -
No tehát, az előszezonban vagyok, de már nem fogok szerintem igazolni. Sikerült pár jó játékost igazolni, és szinte mindenki ingyen volt. A legjobbjaimról teszek képet.
Átigazolások
Zaccagnini
Franchini (debütáló meccsén gól, gólpassz, balhátvédként)
Daino
Almirón
Aspridis
Filippini
Vélemények a srácokról? :) -
- az alapfelállás 4-4-2, vagyis
|Villa| - |Higuain vagy Benzema|
|Di Maria| - |Pastore| - |Kaká| - |CR7|
|Marcelo| - |Pepe| - |Carvalho| - |Sergio Ramos|
|Casillas|
- a támadósort és a középpályát folyamatosan rotálom (a két szélső kivétel), a védősor stabil (max. sérülés vagy eltiltás esetén változik) -
Neoncsoves #72079 nézem a videóidat... Pastore, Kaká, CR, Villa a kezdőben. milyen formációt használsz? -
- ennyit jelent a Villa faktor -
- kb. nekem is ez volt az első reakcióm
, azért megpróbálom leigazolni, ha már így hozzám vágták 
- közben megvolt a ManCity elleni BL nyolcaddöntő első meccse is, amit idegenben NYERTÜNK meg 2:1 -re, CR7 nélkül, Benzin és Higany is sérült, viszont Villa hozta a formáját
+ Casillas is nagyot alakított, hárított egy büntetőt
, ja és az sem mellékes, hogy a meccs utolsó harmadát emberhátrányban teljesítettük, hála Carvalho apó ámokfutásának
-
Neoncsoves #72076 WTF -
- ez a nem semmi, először nem hittem a szememnek: