104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mor3llo, gomba, zyndar:
utóbbinak meg good luck :) -
Holstebro Boldklub.
@Karesz: vak vagyok, köszi. -
karajjj #72193 itt van 3 dán csomag -
Falatkenyér #72192 kikkel kezdessz? szép kihívás lesz
-
Néztem, de nincs. Most meg töltök egy 3 gigás pakkot, csat tetves lassú. -
karajjj #72190 sortin keressél, biztos lesz -
Én ezt használom.
Valaki tudna olyan mezcsomagot, amiben benne van a dán 3.osztály? -
karajjj #72188 valakinek nincs most fasza edzésterve? -
- na kérem szépen, a második szezonon is túl vagyok a Real-al, nehéz idény volt, a cél zsinórban a második bajnoki cím megszerzése volt, ami sikerült is Tabella, a játékosaim így teljesítettek!
- viszont CR7 lábtörése nagy érvágás volt, de ennek ellenére a Spanyol kupát is bezsebeltük, a döntőben a Bilbao-t vertük büntetőkkel
, nagy meccs volt
- a BL-ben a tavalyi csúfos szereplés után (kettős vereség a Bayern ellen - nyolcaddöntő) a cél a legjobb négy közés jutás volt, még CR7 sérülése ellenére is, azonban ezt sikerült felülmúlni, csoportelsőként jutottunk tovább, utánna jött a ManCity, Benfica, Leverkusen majd a DÖNTŐBEN a ManU , ami megintcsak óriási csatát eredményezett, de végül sikerült legyűrni őket egy 91. percben szerzett góllal
- szenzációs idényen vagyunk túl, sikerült triplázni (bajnokság, kupa, BL)
- úgy döntöttem az elkövetkező szezonok során átalakítom a csapatot, megpróbálok összedobni egy kizárólag spanyol nemzetiségű keretet, eddig a biztos távozók között van Carvalho (lejárt szerződés) és Marcelo (az AC Milanba), az átigazolási keretem 150 milla + 13 milla/hét a bérekre -
tess -
Falatkenyér #72185 Hali
Valaki tudna linkelni egy nagyobb kitpacket? köszi -
hát csak kicsinyítve ilyen gáz am. rendes méretbe jó. -
Jóa. És török! :) Ám ettől a skintől nem folyik ki szemed?
-
tessék:
-
Gratula! Sahinról dobsz egy képet? -
Galata 1év
igazolások: (hát nem apróztam el :D:D:D)
végül sikerült bl helyre kerülnünk de am végig 3-4. helyen mentünk a bajnokságba.
Traoré gólkirály lett 27góllal. -
Na ezt útálom. Legyen megszabva, hogy mennyit regisztrálok, esetleg az, hogy hányat viszek ki a meccsre, de hogy a pályán mennyi legyen, az f@szság. -
10 lehet a keretbe. 6an lehetnek egyszerre a pályán +2 csere -
Szuperkupa:
Pavlyucsenkót egyébként 1,6 millióért vettem, a Tottenham kínálta fel. :) -
Egy szezon igen sok meccsből áll, nem feltétlenül muszály az összes "jobb" játékosnak a pályán lennie egyidőben. Teremts versenyhelyzetet, rotálj, lesznek szar formák és sérülések. Persze egy Juventusról beszélünk, nem a Holstebro Boldklubról. -
visszavágó is 1-0 lett Quagliarella góljával,most kipróbáltam egy 3-6-1-es taktikát,Aquilani irányított az első félidőben,aztán jött be a helyére Del Piero. Két szélen Krasic-De Ceglie mozgott,elöl 1 félidőn át Quagliarella volt,aztán jött be Matri a másodikra. Most kifejezetten tetszett a játék,persze szokásos dolog nálam az FM-ben,hogy 26 helyzetből 1 gól lesz :) -
nekem az volt a gondom, hogy az első szezon alapcsapatából kapásból 3 ember kiesett, amikor lejártak a kölcsönök. de mondjuk tényleg nem akarok beleszólni, úgyis megoldod te egyedül is :) -
hát azért az nem úgy van. Alex nálam az első évben 12-t vágott csak a bajnokságban. -
igen,most arra kell rájönnöm,melyik a célravezetőbb,ha a kerethez alakítok ki egy taktikát,vagy használom az én megszokott 4-3-3-omat,és aki létszámonfelüli,vagy nem illik a taktikhoz,azokat kibaszom. -
Del Piero mehet a kukába és akkor tolhatod az egycsatáros játékot :) -
hát igen, nem egyszerű azzal a kerettel zöld ágra vergődni, sokféle lehetőséget tartogat. én speciel épp szélsőjátékra hegyeztem ki a taktikámat, aztán mostmár ahhoz igazolgatok is. -
még keresem a felállást,sőt,még a taktikát is,van 3 nagyon jó középső középpályásom,Melo,Marchisio,Aquilani,akiknek egyszerre a pályán lenne a helyük,de akkor viszont szélső nélküli játékra,vagy 1 csatáros játékra kéne átálnom...még sok a bizonytalanság -
karajjj #72167 mentettem :D -
Nem beleszólásképpen, csak tipp: Krasic, Bonucci, meg Matri igen jól nyomják. -
háááát....
-
geo91 #72164 tessék, de most már mentsd el, hogy berakhasd ha kell :D -
Mika Aäritalo az egyik, de van még Lauri Dalla Valle is. Mindkettő létező játékos. -
Talán valami Aaritalo? -
én első évre két szélsővédőt vettem, jó sok záradékkal tettem persze ajánlatot, hogy kijöjjön a pénzből (arra nem emlékszem, hogy kértem-e/adtak-e plusz pénzt), de eladtam Grossót is, és így valahogy meglett Bastos meg Cassani. -
hát igazolni nem nagyon tudok első évben,meg nem is akarok,van 30 misi a számlán,6 misi igazolni,de nem akarok. megvárom hogy év végén visszajönnek a hulladék kölcsönjátékosok,azokat majd eladogatom,és felújítom a keretet. szerintem ezzel az alapkerettel is meglehet a 4. hely -
Ha egy ilyen gólt kapnék 2-1-es állásnál...ráadásul egy középhátvéd által, akkor 3 napig kurvaanyázva a játék tájára sem néznék..:D
Így viszont...gratula Höwedes!
-
hajrá, kíváncsi vagyok, hamarabb érsz-e BL-döntőbe mint én. Ha egyáltalán nekem sikerül. :P -
Ja tényleg, pár éve volt az a finn gyerek (lehet kamu volt), hogy minden pozícióban zöld volt a mezőnyben... -
karajjj #72156 ez lófasz, amit nekem egyszer a lyonba generált, na az volt a superman :D -
Ez Superman baszki
A tegnapival arra próbáltam utalni, hogy könnyebb mexerezni egy ilyet (pl 17 bévesen) mint leigazolni a játék elején akár Hazardot. Nem gondoltam volna, hogy még ma is ez a téma :)