A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
- na kérem szépen, a második szezonon is túl vagyok a Real-al, nehéz idény volt, a cél zsinórban a második bajnoki cím megszerzése volt, ami sikerült is Tabella, a játékosaim így teljesítettek!
- viszont CR7 lábtörése nagy érvágás volt, de ennek ellenére a Spanyol kupát is bezsebeltük, a döntőben a Bilbao-t vertük büntetőkkel
, nagy meccs volt
- a BL-ben a tavalyi csúfos szereplés után (kettős vereség a Bayern ellen - nyolcaddöntő) a cél a legjobb négy közés jutás volt, még CR7 sérülése ellenére is, azonban ezt sikerült felülmúlni, csoportelsőként jutottunk tovább, utánna jött a ManCity, Benfica, Leverkusen majd a DÖNTŐBEN a ManU , ami megintcsak óriási csatát eredményezett, de végül sikerült legyűrni őket egy 91. percben szerzett góllal
- szenzációs idényen vagyunk túl, sikerült triplázni (bajnokság, kupa, BL)
- úgy döntöttem az elkövetkező szezonok során átalakítom a csapatot, megpróbálok összedobni egy kizárólag spanyol nemzetiségű keretet, eddig a biztos távozók között van Carvalho (lejárt szerződés) és Marcelo (az AC Milanba), az átigazolási keretem 150 milla + 13 milla/hét a bérekre