104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
huncm.fw.hu oldalon le van írva minden instrukció a magyarításhoz.
lippet: az baj, ha nem mond semmit nekem a válogatott kereted? :D -
bence27 #72434 Orosz 2.osztályhoz milyen bajnokságokat töltsek be?
Illetve letöltöttem a 3. patchet és egykét dolog angol lett. Hogyan tudom magyarrá varázsolni? -
Már régebb óta játszok FM-el, utóbbi időben a Chelsea-vel nyomta, de meguntam. Kezdtem egy új karriert, csak válogatottak, nincsen semmilyen bajnokság betöltve.
Első állomásom Új-Zéland nemzeti csapata. Célom, kijutni a 2014-es Brazil világbajnokságra. Vezetőség meg van elégedve a munkámmal, már Ghána közeledését vissza is utasítottam.
Íme a jelenlegi keretem, leggólerősebb játékosom Chris Killen:
2010 júniusában kerültem a csapathoz, első meccsem India ellen játszottam. Ebben az évben még nem én szerveztem a barátságos mérkőzéseket:
Következő évre már én szerveztem a felkészülési mérkőzéseket. Wales kemény falatnak tűnt, magyarokkal is elég szoros meccset játszottunk, a többi szinte papírforma lett:
Ez évben kapcsolódtunk be az óceániai vb-selejtező második fordulójába, ahol az első két meccset sikerült megnyerni, viszont Salamon-szigetek nem kicsit meglepett bennünket. Jelenleg így áll a csoport, még mindenkivel játszok visszavágót. A csoportgyőztes a rájátszásban folytathatja:
2012-ben a a három vb-selejtező visszavágója mellett még a Kanada elleni barátságos mérkőzés is izgalmasnak ígérkezik számunkra:
-
geo91 #72432 *igazolni -
geo91 #72431 lét attól még adtak/adnak, jó fej a vezetőség :) -
hát csak az eredményesség meg nagyban függ a kerettől,ha kiöregszik a keret,muszáj igazolni,akkor meg hátrány a piros egyenleg -
geo91 #72429 hát akkor gatya fel, ha még bent is akarsz maradni emellett. amúgy első pl évemben profittal zártam, a második évben indultam el egy kisebb lejtőn. de hát választanom kellett, hogy adósságmentesség vagy eredményesség és én az utóbbit választottam. -
Hogy állsz a Leeds-el? Kíváncsi vok, mit sikerül összehozni, ne add fel. Az elején kell a türelem. -
igen. én most megfogadtam, hogy ebben a mentésben figyelni fogok a klub anyagi helyzetére is. bosszantanak a mínuszok... -
adnak pénzt igazolni, és el is költheted azt. legfeljebb mínuszos lesz az egyenleg :) -
igaz, összekevertem a kettőt sry -
'Naezoké, de ha a klub kasszája üres, hiába adnak igazolni pénzt. Ha feljutok, akkor azonnali pénzt nem kap a klub, csak a tévés díjjak lódulnak meg, amit havonta kapok. Bár lehet, azt a vezetőség engedi előre elkölteni. Most nézem, angol Championship első díja 50e font, Bundesliga II első díjja 6.5 milla font !!! -
jatélleg, ez jogos. -
geo91 #72422 nálam legalábbis így volt a sheffielddel -
geo91 #72421 csak fel kell jutni pl-be, és kapsz lóvét dögivel -
igazából nem néztem meg, hogy mi lett a story vége, de arra emlékszem, hogy még tavasszal jöttek a hírek a klub eladásáról/elnökcseréről.
15-18 milla igazolni, nem harminc :P illetve ha átállítanám a fizetési keretet, akkor tényleg 30 körül lenne :D -
2,6 milla ójró havonta a fizukra? 30 milla igazolni? Az finom. Nekünk most 104 e font vanm havi fizukra. Nálam a leeds a 18. hely körül sínylődik az npower leauge-ben. Honnét lett annyi cash? Valami arab milliárdos? -
hú, most egész pontosan meg nem mondom. a cél az, hogy a kiesés ellen harcoljon a csapat, ezt már az érkezésem előtt lefixálták. talán 33 millió euró volt akkor a fizetésekre (éves szinten ofc), és 15-18 körül igazolásokra. aztán még könyörögtem és felnyomták a fizetési keretet, most talán 35-37 körül lehet. -
Mario Santana #72417 szvsz megér
jókis advanced playmaker - attack -
OMfan #72416 Aaron Ramsey szerintetek megér 15 misit, vagy csak az Arsenal le akar húzni?? Nincsenek világklasszis adatai, de néztem róla "jövőbeli" képeket, és szvsz nagyon fejlödőképes, nekem meg vmi jó kis irányító kellene -
szerintem a meccs kiadásokba számolja bele a gép a pályáralépési pénzt,a gólprémiumot,a clean sheet bonust stb... -
- szerintem se, de a szükség nagy úr :), amúgy Ramos-al sikerült nagyon rossz viszonyt kialakítanom és elég hatékonyan bomlasztotta a csapatmorált, szóval mennie kellett az 5 milka tényleg aprópénz, mert szvsz a legjobb jobbhátvéd, de a kutyának sem kellet, nagy erőfeszítések árán a Sampdorianak sikerült elpasszolnom, Marcelo is menni akart és én nem álltam útját, mert egyrészt nem spanyol, másrészt már megvolt az utóda, Carvalho apó a szezon második felében már eléggé mínuszba fejlődött, na és persze ő sem spanyol. A terveim között szerepel a totális elspanyolosítás, ezzel a kerettel már mindent megnyertem (2x bajnokság, 2x szuperkupa, 1x EUszuperkupa, 1x kupa, 1x BL), szóval hamarosan CR7, Higu, Kaká és Özilék is mennek a levesbe. -
zshirkov, anettka, saviola, a. ferdinand, a. lopez ingyéééé? azigen.
mennyi lét adtak igazolni, és fizukra?
-
Lehet hogy hülye kérdés, de a meccs kiadáson mi a fene kerül 2x annyiba mint a játékosok fizetése? Drága a focilabda, meg a közüzemi számla? Lehet valahogy csökkenteni? -
Három komoly ellenfélen már túl vagyunk a bajnokságban, a Pool ellen 1-1-et játszottunk, a Citytől 4-2-re, a Chelseatől 6-2-re cumiztunk.
Ligakupában meg továbbmentünk a Charlton megverésével, sima 6-0. -
Ecuador ellen is kihasználtuk a helyzeteinket.
-
-
geo91 #72408 mennyé' már :D -
Bemutatkoztam a perui válogatott szövetségi kapitányaként.
-
jó sokat kell kínálni a pályára lépési bónusznál, a clean sheet bónusznál, meg az aláírási pénzeknél, különben esélytelen a dolog. -
karajjj #72405 attól függ, hogy milyen géped van -
fordjee #72404 Sziasztok!
Nem tudom visszanézni, hogy volt-e ilyen kérdés, bocs, ha volt.
Netbook-on hogy fut a 2011? Van valakinek valamilyen tapasztalata erről?
Köszi előre is. -
Höhh Dzsudzsák a chelseabe került amíg én a fradival eljátszogattam :D -
eLiXir #72402 Csődbe nem akarok menni miatta, meg kb senki miatt sem, de már egyszer elutasította a max fizetést, amit kínálhatok neki, illetve beraktam minden bónuszt alap értékekkel (amit ajánlott elsőre) illetve évi fizetésnövekedést blabla... de nem fogadta el. Aláírási pénz meg ügynöki francnak mennyit adjak vajon? -
eLiXir #72401 Emberek! Celticcel kezdtem egyet, Enyeama-val tárgyalok, azt írja, hogy én kell megadjam a fizetés mennyiségét, bónuszokat, záradékokat, stb...
Egyszer már elutasította, reméltem, hogy sikerül rávennem a tárgyalásra mégegyszer, hát sikerült. Miket rakjak be a bónuszokba illetve hogyan tudnám elérni, hogy elfogadja a szerződés ajánlatot? -
Solt #72400 Urak!
Ti szezon közben az erőnléti edzést mennyire "erőltetitek"? -
feljutáskor nagyon megnő az igény a játékosaimra,abből meg 2 dolog sül ki:
1. eladás
2.ha nem engedem őket, elégedetlen távozni akaró sztárocskák azaz eladás
-
nincs kedvem nyáron majd új csapatot építeni,max annyi hogy erősebbé teszem a meglévő keretet,és jövőre cél a promósön -
Falatkenyér #72397 LOL véletlenül 4.ek legyünk 
-
3. a csapat,de nem cél még,tele vagyok 19-20 éves kölykökkel,ha feljutnánk úgyis elmenne a fél keret(megnőtt arc),ha ezek beérnek 2-3 év múlva,akkor majd feljutok. idén még annyi elég legyen,hogy "véletlenül" 4.-ek legyünk,és lecsússzunk a feljutásról