104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kasper Schmeichel-ről mi a véleményetek? Jó angol 2-be, vagy inkább valaki más? -
Jön egy üzenet, hogy Vaughan szomorú, hogy el kell hagynia a Crystal Palace-t. Bazd meg, 700e-ért leigazolhatnám, de ez a fasz nem is tárgyal velem. Még ő a szomorú? Rohadjon meg az ilyen
-
-
ez eddig nagyon jól hangzik, még böngészek egy kicsit aztán meglátjuk :) -
Mario Santana #72512 az a kovacic nagyon jó kis playa lesz, szépen fokozatosan építsd majd be a középpályára -
Hát, ha lehet haza beszélni :) akkor Las Palmas SAD, a kanári szigetek barcelonája XD
miért? jó kihívás, gyönyörű környezet, és kíváncsi vok, mire mennél velük. Kb a kiesés ellen harcolnak spanyol 2-ben, én anno spanyol első osztály 5. pozicióig jutottam velük. Vertem a madridot és jó pár nagyágyút is.
Ezenkívül:
Hát van ennél szebb?
-
Hertha, német kettőben. Dárdai Pali miatt. :) -
egyébként egy új karrier indításán gondolkozom valamelyik erős bajnokság másodosztályában, ha valaki tud jó csapatot indokkal azt szívesen venném, random nevek nagyon nem visznek előre!
-
az afrika kupa olyan menthetetlenül színvonaltalan és unalmas volt idén hogy nem csoda hogy nem figyeltem rá fel :D
egyébként jónak néznek ki! -
- szvsz elég jelentősen, de mint tudjuk a próbálkozás a siker titka, szóval hajrá -
Azért Abou Trika 78X-os válogatott, az afrika kupán is nagyot játszott irl 

-
Emberek! Ha a gépemhez a javasolt játékosszám max. 125 ezer, akkor mennyire lassul a játék, ha 200 ezer körül töltök be embert? -
Itsuki #72504 Tiszteletem!
Elég rég jelentkeztem már,de most ászántam magam egy új ajkai karrierbe... Nem igazoltam senkit,kivéve áprilisba Nemanja Obricot. Inkább csak eladtam játékosokat. Célom nem feljutni,sőt most sem az lesz...
Természetesen a gólkirály itt is Mihalecz Peti lett... Azt azért hozzáfűzném a dolgokhoz,hogy a tegnap lejátszottam vagy 8 meccset és 7 meccsen kikaptam... az elött és az után is gyözelmi szériáim voltak,Mihalecz 800percen át gólt se lött,a mai 9 meccsen meg nem egyszer mesterhármast is szerzett. Ezt igazán nem tudom hovatenni:D bajnokság végeredménye meg 1 kissebb vicc... -
egész jó, sajnálatos hogy nem tudtál feljutni, de ha ügyesen csinálod akkor már az első PL-es évedben erős középcsapat lehetsz! sok sikert! 
skjelbred nagy igazolás, a többieket nem ismerem. -
- grat, szép teljesítmény, ez tényleg hajszálon múlt
-
Crystal Palace, 1 év:
bajnokság végeredménye:
összességében elégedett lehetek a szezonnal, a 22.helyre várták a csapatot, pénz 0 igazolásra, fizu keret 90e font, ebből kellett kihozni valamit. Legnagyobb sztár James Vaughan, ő is kölcsönben, féltávnál házi gólkirály, 700e fontos megbeszélt árral, de mivel tárgyalni nem akar velem, nem tudom leigazolni. Az utolsó előtti fordulóban eltört a lába, 7 hónap. Azért csak féltávig volt ő a sztár, mert akkor leigazoltam Freddy Eastwoodot, aki 16 gólig jutott. 1-2 igazolásom jól sikerült, mint Brian Easton, aki jól teljesített a védelem bal oldalán, Alex Marrow és Javier Morales a középpályán, rájuk lehet építeni jövőre. Van pár tehetség a háznál is, pl. Alessane N'Diaye nem muzsikált rosszul.Érkezik még Skjelbred és Abou Trika a középpályára, Stuani a csatársorba, és egy nagy tehetség, Mateo Kovacic a dinamo zagráb-ból, jövőre cél a feljutás!
/képeket lusta vagyok tenni a pléjákról, ha érdekel valakit szóljatok/ -
- túl az első "El Clásico-n", otthon fogadtuk a Barcát és nagyon sima meccsen hoztuk a 3 pontot, így másfél hónapon belül másodszor nulláztuk le a katalánokat
:
- további érdekességek:
- és egy óriási WTF a végére
-
pontos "j" akart lenni, csak nagyon fölbasztam magam. -
Navégre 

gyere, nyomjuk a championshippet. -
2-0-ra vezettünk, nem adtak meg egy gólt, ők lőttek egy lesgyanúsat, végig támadtuk őket, lőttünk 2 kapufát ajtó-ablak helyzetben, kihagytunk 5 ziccert...ők 5x lőttek kapura=4 gól. Nem baj, majd jövőre, addig erősödünk.
Azt érdemes megemlíteni, hogy a kapusom sérült, a cserélye meg egy 18 éves fos -
kész. lemondtam.
a csapat a lemondásom után összesen szerzett 1 pontot kilenc meccsen...
izzítom inkább újra a Leedset. -
ja tényleg már látom :) köszi :) -
amúgy ez elég szopatás a játékban,hogy még egy olyan sérültet se igazolhatok le aznap,akinek csak 1-2 hetes sérülése van....jó persze,akinek több hónapos,azért nem tenbnék ajánlatot,de a gép igazán engedhetné azoknak a leigazolását,akiknek 1 hónaposnál kevesebb idejű a sérülése -
Nagy derbi közeleg. Most dől el az osztályzós helyezés.
Az előző fordulóban a reading-et vertük 4-2-re.
-
sérült, várj a felépüléséig. (: -
srácok, nem tudjátok, hogy mért van ha le akarom igazolni Lukakut, aláírja a szerződést de utána írja, hogy nem ment át az orvosi vizsgálaton.. és ennyi.. ez mi?? :D -
Úgy ki fogunk potyogni, hogy csak na...
Egyszerűen nem tudok minőségi orosz játékost hozni, légiósokból meg nem lehet csapatot építeni a korlátozás miatt. Plusz pénz sincs.
-
:DDDD köszi, akkor nem kell aggódnom :D
igaz még csak 2014-ben vagyok a Reallal, átlagéletkor 22év :D -
a határ a csillagos ég (hű, micsoda metafora) -
feljutottunk,bajnokként -
Srácok! hány szezont lehet a játékban lenyomni??? -
spiczi91 #72485 Meg két másikat is vitt magával... :( (Augustinussen, Rnic) -
Pettersson #72484 Gondolom Vonlanthent érted ez alatt, ő a való életben is elvan tiltva. -
spiczi91 #72483 Valakinek már tiltották el játékosát 2 évre? Tegnap újra megpróbáltam a Red Bull Salzburgot. Az első kísérletnél az ificsapat felrúgta 4 játékosom 3 hónapnál tovább gyógyuló sérülésekkel, ,,|,,... Tegnap pedig az első barátságos meccs után 3 játékosom el lett tiltva 1 évig. Semmi hír, semmi info, scak a játékosnál van egy global ban until 31.05.2011 felirat...
-
Fú, eltoltam, de ha Karesz erre jár, hátha kitörli :)
Bemutatkozás az élvonalban. Jó eredmény, gyenge játék:
-
főbb bl meccsek:
inter 1:
inter 2:
arsenal 1:
arsenal 2:
real 1:
real 2:
-
Galatasaray 2.év, hát a bajnokságot végig uraltuk és nagyon simán behúztuk így rekord bajnokok lettünk fener előtt. a tavalyi 2.hely után nem vártam ekkora fölényt.
Traoré ismét gólkirály lett csak idén 32góllal.
bl-be szépen meneteltünk de hát az elődöntőbe a későbbi győztes real megállított minket.
török kupát is simán hoztuk:
keret:
traoré:
-
GG
mindjárt rakom neked a képeket :D:D:D -
Haynau89 #72477 Olasz kupát 3-1re nyertük Catania ellen :)
Csapatomból Canales tudom kiemelni. Jó szezont futott.
-
Haynau89 #72476 Na 10-1re kikaptam a Samptól xD 3db mesterharmast rugtak :D mi vakok meg stekelenburg, amelia, mandanda csatársorral bevakoskodtunk egy gólt :D Elsö 10 helyezett nem változott :D szóval blben Napoli, Fiorentina, Udinese, Sampdoria megy :D