104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #72556 Leverkusen-Real 4-1.....ott vagyunk a döntőben -
KoniZTE #72555 32. fordulóban bajnokok lettünk...Bajnokságban a két legjobb játékosom Schürrle és Kiessling volt. -
KoniZTE #72554 Kezdtem egyet nemrég a Leverkusen-el. Első évben nem volt sok izgalmas dolgunk, bajnokságban 3.ak lettünk, Elbe assze, 32 között estünk ki, és kupába elődöntőben estünk ki. A 2.évemben április vége van, bajnokságot vezetem 4 ponttal 3 fordulóval a vége előtt, BL elődöntőben kikaptam első meccsen Madridban a Real ellen 4-2re...Kupa döntőben pedig a Mönchengladbachal játszok...Remélem vmit azért nyerek.
Alap felállás: Adler - Castro,Richards,Friedrich,Kadlec - Rolfes,Ballack,Augusto - Dos Santos,Hazard,Kiessling -
-
bence27 #72552 ZTE FC gárdájával kezdtem egy karriert. Hát megszületett az első meglepi. Hollandiába elvertük a Feyenord gárdáját 1-0 ra Delic tizenegyesével. Európa Liga 4.selejtező kör:D -
új csapatom a Watford, angol másodosztály végére várnak, pénz nuku, idén is csak 14.ek lettek irl ha jól tudom, viszont a keretük szemtelenül fiatal, és mindenképp angol csapatot akartam, úgyhogy uccu! 
-
szerintem azért, mert nem ő volt ott betéve automatikusan, hanem richards, és az ő születési dátuma és életkora valamiért ott maradt. érdekes bug. -
Saviola-t miért írja 24 évesnek ? :O -
Ok köszi, ennyi elég volt, nem akarok tovább offolni. -
karajjj #72547 első év novemberében hatodik voltam a Barcikával, amikor egy olasz üzletember megvette a Reacot, belefektetett 170 ezer ojrót az ifiképzésükbe, és 2 meccs után kirakta Mátyust, mivel 13. helyre estek vissza, jelentkeztem, ultimátumot kaptam a vezetéstől, hogy vagy lemondok, vagy kérjek bocsánatot, lemondtam és most itt vagyok a Reacnál :D kíváncsi vagyok, hogy mit hozok ki belőle -
sajnos,nem sajnos nincs különbség a két verzió közt,ugyanúgy peccselhető,és (legalábbis nálam) nem kell crackelni,ergo az exe fájl semmivel se másabb mint az origi,dobozos verzájé. de ezt inkább off-ban -
Sziasztok!
Mivel láttam, hogy steamen akciós, gondoltam megkérdezem, hogy van-e bármi fajta különbség a lewarezolt változat illetve az eredeti között. Lehet e bármiféle különbség a kettő között? Gondolok itt olyanokra, hogy más eredmények születhetnek, valami nem úgy működik a warezoltban, ahogy kellene, vagy ha már fel van patchelve a warezolt, akkor végül is ugyanolyan a kettő?
Én megvásároltam megjelenés napján, csak kiváncsi vagyok rá, hogy, akinek mondjuk anyagi okokból kifolyólag vagy egyszerűen nem ad ki PC játékra pénzt, annak mennyire lehet élvezetes és valósághű a játék.
Köszi a válaszokat. -
Leeds United - 2012/2013
Miután elhagytam a Lillet, és a frissen feljutott Leedshez kerültem, rögtön elkezdtem dolgozni a csapat megerősítésén. Megérkezésem előtt már 6 ember csatlakozott a kerethez, bár sok vizet nem zavartak.
Elég komoly játékosmozgás volt, gyakorlatilag kicseréltem a csapatot.
A télen az újdonsült elnök megvette Neymart, ami megkoronázta az átigazolási piacon végzett tevékenységét a klubnak.
Az FA meg a Ligakupából nagyon hamar kiestünk, amit így utólag nem is bánok, mert legalább nem szakadtunk meg a sorozatterhelés miatt és tudtunk a bajnokságra koncentrálni.
A bajnokság első két fordulója bizakodásra adott okot, vertük a Boltont és ikszeltünk a Liverpoollal, de aztán jött egy 2-4-es és egy 2-6-os zakó a City és a Chelsea ellen. Itt úgy gondoltam, hogy rendben van ez,mert egyrészt teljesen új a csapat, másrészt frissen feljutott gárdáról beszélünk.
Aztán összerázódtak az emberek, és lehoztunk előbb egy 8, majd egy 13 meccses veretlenségi sorozatot.
A 35. fordulóban még a vezetést is átvettük, de aztán leikszeltünk a Stoke Cityvel, és kikaptunk a Tottenhamtől, úgyhogy szoros versenyben ugyan, de lemaradtunk a bajnoki címről.
Saviola a maga 30-31 évével húzta a csapatot, 30 gólig jutott a bajnokságban, gólkirály is lett.
Ilyen szűk kerettel dolgoztam januártól kezdve, és szerencsére elkerültek a komolyabb sérülések, leszámítva Vela 7 hetes és Neymar 3 hetes kiesését.
Peruval 4. helyen állok a VB-selejtező csoportban, a világranglistán a 11. helyen van a válogatott.
-
Vela 7 hét, a szezonjának ezzel vége :// -
3-0-ról, 3 kapuralövéssel, utolsó előtti percben szerzett egyenlítőgóllal, nagyon szép.
-
felkészültünk, jöhet a szezon
(de már csak délután, mert 6-ra megyek dolgozni) -
FM4ever #72540 Képekkel sajnos nem tudok szolgálni mert nem ezen a gépen játszom az FM-mel szóval itt egy db kép sincsen...:/ meghát fogalmam sincs h kell képet feltölteni...:$:DD -
Na, akkor repkedjenek a helyzetjelentések, képek, finomságok. Állítólag ma éjjel már fent lesznek az érettségi eredményei a tanügyminisztérium honlapján, arra várok. Ha meg nem, akkor holnap délután be kell mennem a suliba.
Valószínűleg befejezem a szezont ma éjjel.
-
FM4ever #72538 Lyon 2011/2012
Bajnokságot ismét sikerült behúzni, a Marseille csak januárig volt ellenfél utána már daráltunk...kupákból sikerült hamar búcsúznunk, nem is fordítottam nagy jelentőséget egyiknek sem úgyis csak a fiatalok játszottak. BL-ben ismét a negyeddöntő jelentette a végállomást a Róma személyében...otthon egy szerény 0-0, idegenben a 87. percig tartottuk magunkat 1-0-ra kikaptunk...Lisandro López a BL-ben és a bajnokságban is gólkirály lett...évvégén csatlakozott hozzánk: Alexis Sanchez csekély 10 millió euróért, Paulo Henrique 50(!!!) millió euróért természetesen csak részletre fizetem:DD és számos fiatal reménység...az 3. szezonban megnyertük a szuperkupát, a bajnokságot vezetjük 21 fórduló után 51 pont, 3ponttal a Marseille előtt vagyunk most is ugyanaz történt mint tavaly a Marseille a felénél kifulladt és átvettük a vezetést...Lisandro López most sem bízza a véletlenre, 24 gólos a bajnokságban, de a 21 fódulóból "csak" 19 meccsen játszott úgyhogy ez elég szép eredmény...BL-ben a Portot kaptuk a nyolcaddöntőben, az egyik kupából kiestünk a másikban még talpon vagyunk:) azt tervezem addig maradok míg BL-t nem nyerünk, egy kicsit kezd unalmas lenni a francia liga, eléggé egyoldalú:DD köszi h elolvastad! -
karajjj #72537 én vagyok, tolom a barcikát -
Ha már így kérded, akkor töltöm a Trapani-t! -
Én. De se lábsort, se fogsort nem kérek :) -
valaki?
-
-
Farfán mesterhármasával 3-1-re vertük Bolíviát. Soha nem látott magasságokban a perui nemzeti csapat, 11. helyen állunk a világranglistán!
Saviolának pedig érik a gólkirályi címe. 22 gólja van a bajnokságban, az őt követő Rooney - Dzeko párosnak 17-17, bár még 10 forduló hátravan. -
Nem gyenge skalp :o
-
Multiról valaki tudna írni véleményt. Steam-en most 50%-os leértékelést kapott és nagyon elgondolkodtató a dolog. -
télen kissé megcsappant a csapatlétszám, ugyanis a perememberek nem sokat játszhattak a szezon első felében, és kezdtek sírni, aminek az eredménye az volt, hogy a morál elindult lefele. érkezett Neymar ugye, valamint Lobué, egy elefántcsontparti kapus ingyen. a távozók oldalán 6 ember volt, ebből 3 kölcsönbe ment, schmechelt eladtam, és két játékossal szerződést bontottam. tehát most egy 20 főből álló keretem van, és ha netán beütne egy sérüléshullám, elég nagy bajban lennénk.
eddig szerencsére nincs gond (kopp-kopp), és az eredmények is jönnek. 5-1-re elpáholtuk a newcastlet :) -
szerintem guilherme, hogy fejlődjön :) -
Kapusom Timo Ochs lett. Még nem tudom, hogy ő, vagy az eddigi kezdő a 19 éves Luís Guilherme legyen az első számú torwart. -
-
a 'majd jövőre' az újpesti mottó :D -
Újpesti mottót? Azt nem ismerem 
Az ügy végére pont került (nem akartam eladni
)
mondjuk 1.3-ért vettem, de 7.24-el játszott
Sok sikert Easton

-
csaba: egyrészt látom felvetted az újpesti mottót, majd jövőre :), másrészt én elcserélném Eastont. Tomika sem egy kutyaütő, jó üzlet lenne. -
Nemkisdillemma...
-
De jó, kezdődik...
A barátságos meccseknek olyan sok értelme van így szezon előtt: mindet nyerem, JÓ JÁTÉKKAL, aztán mikor kezdődik a szezon, sehol nem vagyunk... -
Kiesett a Leeds...az zsír. Kíváncsi vagyok, nekem mi sikerül velük, végülis előszezonban skót PL-csapatok ellen korrekt eredményeink vannak. -
egy kis elismerés
-
szóseróla, lepkézik. én eladtam. -
Ez még nálam most derül majd ki Leedsben. :)
De a korábbi FM-ekben igencsak jó volt.