104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    nyertünk 2-1-re chile ellen,4 ponttal csoport 3.-ok lettünk,abban az esetben jutunk tovább,ha a c csoportban kolumbia nem nyer,mert akkor 2. legjobb csoport 3.-ént továbbzúgunk,ha nyernek,akkor ők mennek tovább paraguay-al a 3. helyekről
  • bakkerman
    én basztam el valamit a taktikával,elől 2 csatár,két támadó középpályás van,szerintem az kavarhat be,meg amiatt nem lövünk gólt,hogy ennyien vannak elől,míg nincs átmenet a középpályán,két szűrőm meg nem tud eléggé felmenni a négyeshez. no mind1, kalandnak jó volt,most szerintem kezdek megint klubbal
  • Zsolti9014
    mármint a 2 szélsőt nem a csatárok vonalában értem, hanem eggyel visszább, de a kp.-k előtt.
  • Zsolti9014
    minden mindegy alapon próbálj meg egy jó támadó taktikát, mondjuk 2 szélsővel meg 2 csatárral, hátha bejön.
  • bakkerman
    vége,japán-brazília 3-1,uccsó meccsünk chíle ellen lesz,4 ponttal továbblehet csusszanni 3. helyen,de ez a csapat nagyon nulla,nem verjük meg chilet
  • Zsolti9014
    Keretem:

• bakkerman
    51. perc 2-0 kiesünk,ez mostmár biztos,nincs benne a játékunkban a gól,bocsi,inkább úgy mondom,NINCS NÁLUNK A LABDA. letolom a meccset,és ezer százalékkal elkezdem bújni a brazil munkalehetőségeket
  • bakkerman
    39. perc 1-0 japán,kiesés szélén vagyunk
  • bakkerman
    reggelt,tegnap letoltam a copan az első meccsünket,1-1 lett Peru ellen,most nyomom a japánok ellenit,az első félidőben járunk,de bűngyenge a csapat,5 helyen változtattam,de sajnos szart nem ér. nyernünk kell,mert ha nem hozzuk,akkor két meccs után 2 pont az nagyon karcsú,pláne hogy az egyik esélyes chile ellen zárjuk a csoportkört :(
  • Zsolti9014
    Így kezdünk neki a bajnoki hajrának (nem vagyok rá büszke):

Télen megszereztem kölcsönbe Matipot, meg ingyen Koevermanst, Caldwellel meg megegyeztem, de nem tudtam kifizetni. :P
  • zyndar
    Te a Motalával toltad nem? Szóval még nagyon az elején járok
  • StephenKing
    Milyen taktikai felállással játszol?
  • szabocsaba1983
    Immobile újabb parádéjával az (eddigi) 2. helyezett is tönkreverve

• geo91
    elismerésem
  • BBeno2

:D D: :D :D máskor majd nem jön részegen edzésre :D

amúgy egy generált playa neve. Emiliano Pia :D
  • zyndar
    Kösz, az kell is hozzá. A másodosztályra nem kaptunk semmi zsetont, még a fizetésekre sem.
  • szabocsaba1983
    Grat! Ez ám a kitartás.
    Kíváncsi vok mi lesz ebből.
  • zyndar
    Nos, érdekes élményen vagyok túl. Ez a dán harmadosztály egészen nehéz volt. Ráadásul pont most van létszámcsökkentés a másodosztályban, mert kiesett 3 csapat én meg osztályozót játszhattam a keleti csoport bajnokával....kedves. Pénzügyi helyzet gyakorlatilag nincs, még jó, hogy nem rúgtak ki. Van egy pocsék állapotban lévő, állóhelyes, de legalább 15 ezres stadionunk. Ja és jó a sör

• sas96
    Newcastle -Middlesbrough 1-1
  • pzoli00
    még talán 1-2 szezon utánna kiderül mit dob a gép, szerintem random fogok választani egy kisebb csapatot
  • szabocsaba1983
    Lassan talán hanyagolni kéne ezt a mentést XD
    Kezdj egy újat! Maradhatnál madridban....a kissebb madridi csapattal?
    Érdd el ugyanezt!
  • szabocsaba1983
    Próbára teszi az idegeimet ez a bajnokság

• pzoli00
    - a harmadik El Classicon is túlvagyunk az idei szezon során, ami annyit jelent, hogy harmadszor vertük a Barcát 2:0-ra, csak most idegenben
    - de van egy 39 meccs óta tartó veretlenségi sorozatom is a ligában
    - továbbá zsinórban harmadszor játszunk kupadöntőt

- jelenleg tíz ponttal a Barca előtt

• zyndar
    Van jó oldala is annak, ha félprofi csapatot irányítasz. Ha valaki pofázik, akkor ingyen ki lehet rakni.
  • Huni92
    lassan egy éve legálisan :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szeretem a firefox helyesírás-ellenőrzőjét
  • zyndar
    Te már ihatsz alkoholt?
  • Huni92
    a másnaposan való FM-ezésnél csak egy jobb dolog van -már ami a játékhoz kapcsolódik- és az a részegen való csapatása a gammának :D

gratula a westhamnek, kíváncsi vagyok, hogy a palota hogy áll, és brazília kurvagyorsan kapja össze magát! :)
  • geo91
    nem túl biztató 3-1-es idegenbeli blama után sima 4-0-ás siker itthon. elődöntőben vagyunk.
  • szabocsaba1983
    Nemsemmi, grat!
  • Atifm
    Hali, kezdtem egyet a West Hammel. Az alap kerettel vágtam neki a szezonnak, a középmezőny volt a cél ám ehhez képest majdnem bajnoki cím lett belőle
    Jóformán az egész szezonban a 3. és a 6. hely között vergődtünk, de a remek hajrának köszönhetően 1 pontra megközelítettük az Arsenalt. Az utlsó fordulóban gyakorlatilag bajnoki döntőt játszottunk az Emiratesban ahol esélyünk se volt (0-2)
    Ez volt az egyetlen meccs amikor nem lőttünk gólt! ráadásul az egyetlen hazai vereséget is tőlük szenvedtük el, ez elég bosszantó.

Parker mellett kiemelném Upsont aki az egész szezonban mindössze 2 sárgát gyűjtött be (37 meccsen játszott), igaz azokat egy meccsen ( persze hogy az arsenal ellen, az uccsó fordulóban)
    és azt hiszem ehhez nem kell kommentár:

2011/12- átigazolási keretből max pár kölcsön játékosra futja, BL-ben real, metaliszt,zenit- a második hely összejöhet
    elnézést, egy kissé hosszúra sikerült jóccakát
  • szabocsaba1983
    Rohadjmeg
  • Barnabyka
    Milyen beállításokkal játszatod?.. hasonló kaliberű csatároknál mindig bajban vagyok azért kérdem.
  • Pettersson

Igazolásaink. Még egy bal lábas all-rounder játékost nagyon szeretnék, de nem sok használhatót találtam... Majd a télen megpróbálom Baalt a Le Mansból, mert most valamiért nem akart jönni...
  • geo91
    jelentem medina visszatért a sérüléséből :D
  • Solt
    A sok sárga az ellenfél utasítások miatt is lehet... ne bízd a segédmenedzserre...
  • sas96
    a 2 vereség hatására változtattam a kezdő 11-et néhány helyen, mert ugyan eddig jó teljesítményt nyújtottak, de mostanság formahanyatlás tapasztalható náluk.Pl Kádár kikerült a kezdőből, meg Lovenkrands is.Illetve Steve Harper helyett Tim Krul kezdett.
    Jól sikerült a változtatás. Magabiztosan játszottunk, de a helyzetkihasználás Ameobi hiányában igencsak nehézkesre sikerült. 6 sárgát is begyűjtöttünk alapon hagyott szerelésekkel.... de a biztató eredmény a folytatásra nézve:
    Swansea - Newcastle 0-1 , és még mindig 2 meccsel kevesebbet játszottunk mint a többi csapat.
  • szabocsaba1983
    Már csak 1 hét volt hátra az átig szezonból, mikor rádöbbentem, hogy nincs elég (normális) csatárom. Őt sikerült leigazolni, picit drága is volt, sokat is kért, de bíztam benne. Úgy tűnik, megérte.
  • Fyrex
    nekem is volt időszak amikor le kellett ülnöm :D már elmúlt hálistennek...
  • geo91
    na kicsit offolom a gémet, nemsokára kezdődik a bk... csak tudnám, hogy miért nézem... :D
  • Fyrex
    nemgrat