104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
- nem én
, amúgy a Real mellett elvállaltam a holland válogatott irányítását is
-
Na, mostmár nekem is. -
nekem yo -
Szerinted poénból kérdeztem? -.-'
http://noob.hu/2011/07/09/saddf.jpg -
meglesz az! :)
Legalább a rájátszás. -
nemszoros
-
Nem lehet, hogy te vagy szétesve?:D -
Emberek, csak nekem van szétesve az egész fórum?:D -
Itsuki #72828 Na végeztem Szentlőrinc első szezonjával. moldáv válogatottakkal megerősített csapatom,könnyedén 1.helyen feljutott az nb2be. Csapat magja megvan elméletileg az nb2be is elég jók lesznek de ez kiderül majd... Rácz Feri lett a gól király 25 góllal. -
én mindig 1 orzságot töltök be(ahol játszom),onnan az összes ligát,a speciális beállításoknál meg "az összes élvonalbeli játékos betöltése innen: európa,dél amerika" így olyan 50-55 ezres játékosszám jön ki,persze függ attól hol kezdek -
én mostanában egyszerre 4-5 országot töltök be, mindnek az 1-2. osztályát. Amiben játszok, annak az országnak az összes ligáját (kivéve most Anglia, ott az első 4). Játékosszámban ez így 35 ezer körül van.
Azt, hogy a csillagozós dolog mennyire megbízható, nem tudom, de a játékosszámot ha túlléped az ajánlottat (erre pirosan figyelmeztet), akkor az nekem nagyon észrevehető volt.
Viszonyításképpen a gépem: i3-2100 3,1 GHz, 4GB RAM, HD6850 1GB VGA. -
spiczi91 #72825 Angol 6. osztály?
Azt az MP-s honlapot holnap keresztbe kasul átbújom, én az edzéssel állok hadilábon, konkrétan fingom nincs hogy mit és hogy kellene csinálni. Azt látom, hogy a 19 éves kapus, akit még év elején vettem szépen fejlődik, gondolom annak is köze van ehhez hogy szinte minden meccsen ő védett. -
Zenszkij #72824 Tippeket kérnék tőletek ki mekkora adatmennyiséggel indítja a játékot, hány ligát, hány nemzet játékosait rakja be. Van a különbség a játék sebességében ha a ligát nem indítom el, csak az adott nemzet játékosait töltöm be? mennyire kell komolyan venni ezt a game speedes csillagozós bizbaszt mikor izzítom az új karriert? -
geo91 #72823 nem unod amúgy? -
Keretrőől kérhetnék képet? :D -
geo91 #72821 mióta félretettem a sheffieldet, semmi ötletem új karrierre... :/ -
köszi, a meccstaktika begyakorlása a magyar megfelelő most, amit használok is, de váltani csak szükség esetén váltottam, amikor végképp nem működött már valami, mert alapvetően állandó taktikával szoktam játszani én is.
végülis próba szerencse, majd meglátjuk bejön-e...a linket is köszönöm, holnap reggel majd még átnyálazom. -
geo91 #72819 mp segédlet -
geo91 #72818 személy szerint én nem szoktam, de a "match preparation" (nem ugrik be most mire fordították pontosan...) pont erre jó, hogy egyszerre két-három taktikát be tudj gyakoroltatni. tehát elvileg tolerálnia kéne. -
köszi!
Amúgy azt kérdezném még, hogy érdemes-e 2 taktikát felváltva használni egy szezon alatt?
Mert a 2007-ben a váltogatásnak ezt a fokát se nagyon tolerálta nekem. Bár mivel itt egyszerre hármat tudok gyakoroltatni, lehet működne...
Nagyok ellen lenne egy talán működőképes kontrataktikom, amivel előző évben a Arsenalt meg a Chelsea-t is ütöttük, a többi ellen meg a mostani támadó formáció, amit a Juvéval "fejlesztettem ki".
Érdekes, hogy a Kamazos valamiért nem működik itt, pedig ugyanazok a posztok lennének. Jó, persze, ez nem orosz bajnokság. -
geo91 #72816 hajrá!
-
Na, akkor estére még egy tabellát rakok:
Sokkal jobban kezdtünk mint tavaly, első három meccset nyertük. Mondjuk az érdekes, hogy felkészülés során 3-0-ra vertük a Cityt is, most meg Fulham ellen szenvedünk pl., de nagy a fejlődés tavalyhoz képest.
A vezetőség a bennmaradást tűzte ki, én szeretnék top10-be lenni.
Ami még kiidegel, hogy tök szoros meccset játszottunk pl. idegenben a Cityvel, 1-1, aztán uccsó 10 percben kaptunk egy négyest...
Érkezőim:
Kapus:
Sörensen (3. számú kapusnak)
Védők:
Gary Caldwell, Yobo, Easton, Fatic, Kádár, M. Cáceres
Kp.:
Rosina
Csatár:
Carlton Cole, Crouch, Necid (kölcsön)
Keretről majd hozok képet. -
karajjj #72814 -
amúgy Madridban a csapból is pénz folyik
-
- összeveszett Pep papával, átadólistára tették, megkérdeztem mit kérnek érte, erre alapáron felkínálták nekem
, én meg csak néztem mint hal a szatyorban
-
- próbáltam túladni rajta, de nem kellet a kutyának sem
-
Azt buski hogy a csaba ment el a rivalishoz???? -
Neoncsoves #72809 Lass free? LOL :D -
kajak 28 milliót fizettél kevinért? xD
spiczinek és a tábornoknak is gratula! :) -
- az átigazolási szezon is lezajlott,
- távozók:
Özil és Khedira >> Inter
Gago, Lassana Diarra >> free
Garay >> Lyon
- érkezők:
Busquets, Llorente, Kevin, Kiko, Camacho, Castillo, Marcos Alonso, Muniain
és a "fiatalok"
Pedro, Villena, Javier Osés -
kommentár, de a gólokat visszanézem. több szokott ez lenni sokkal, csak már a végét gyorsan le akartam nyomni, mert kínlódás volt... :)
Maguk a meccsek gyorsan megvannak, inkább köztük töltök el sok időt, de ebben az esetben ez sem így történt. :D -
két óra alatt 12 meccset hogy játszol le? :D csak kommentárral nyomod? -
Haynau89 #72804 Bakker. Bocs, nem jót töltöttem fel. -
karajjj #72803 bannerban ott van nagy nagy piros betűkkel egy mondat, legyél szíves betartani -
Haynau89 #72802 Grat, szép eredmény. 2. taktikád érdekes de ugy látszik mükszik :D -
Haynau89 #72801
Nem jól illesztettem be :D
Ja és Johnstone kupában döntösek voltunk de kikaptunk a döntőben 3-0ra :D -
Haynau89 #72800 Brighton elsö szezon vége. Bajnokságot simán megnyertük. Renteria lett a legjobb igazolásom. 42mecs 42 gól. Bajnokság:
Átigazolások másodosztályra:
http://noob.hu/2011/07/08/atiga_bri.JPG -
spiczi91 #72799 Hihetetlen!
A bajnokságban is kiválóan állunk
Felállás
A fórumopn olvastam valakitől, hogy jó dolog a 3 középső középpályás. Hát valóban az.
Ez meg a nagycsapatfogó taktika. -
spiczi91 #72798 A legszebb, hogy az utolsó körben én a Panathinaikossal játszok otthon. Akár továbbjutás is lehet ebből. -
spiczi91 #72797 BALF---OK