104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
vargadani95 #72996 Amit cdsináltam képeket azokat hová teszi a gép?Hogy lehet kisebb ablakban játszni nem olyan nagyban? -
Te lemásoltad a karrieremet? 
Grat a feljutáshoz!
Pénz az még csak lett volna itt is, kíváncsi vok, hozzád ki ír alá...
-
Ittni. -
Csapat címereket hol találok? -
sas96 #72992 Sziasztok!!
Örömmel jelenthetem hogy ismét működik az FM11 a gépemen, sikerült kiküszöbölni a hibát. Így az FM10 törlésre került. Választási kényszerben voltam, nem tudtam kivel kezdjek új játékot,nem akartam a nagybajnokságokban, de annyira kicsiben sem. Végül a választásom Dzsudzsák "sztárcsapatára", az Anzsi Mahacskalára esett! :D:D:D
2010-ben indítottam a játékot, de itt se pénz, se keret nem várt. Tele volt VKP-val a csapat, 1 szem csatár volt, meg jópár védő. Tehát a középpályás sorba kellett igazolni bőven, illetve a csatársorba is. Sajnos pénz hiányában az olcsóbbakat kellett szemezgetnem, de úgy gondolom, egész jól sikerült igazolni.
Az első barátságos meccsre hazai pályán, rögtön a Zenit Szentpétervár ellen került sor, aminek a vége hatalmas meglepetés, bár ebből még sokat nem kell levonni, de biztató volt a játék! :-)
Anzsi - Zenit
Tehát a kilátások nem rosszak, bízom benne hogy Európa Liga helyezésre odaérhetünk, szezon felénél vagy a végén jelentkezem!!:-) -
-
Nekem a köv. szezonra ez lesz a keretem (bocs a sza. képért):
Ebből Skjelbred elmegy még, mert a 8 angliai játékos nagy szívás, nem mindig tudok használhatót venni, így most is lesz aki csak helyet foglal, azt nem látni a képen, mert tarcsi. -
Sorsdöntő meccsen kihagyott ziccerek, kapufa és a 89. percben les címén meg nem adott gól. Asszem eldőlt
-
-
danke. lezsíroztam 3 üzletet már, fazio, m'bami és amelia jönnek, hárman kerültek 1,2 millió euróba :) -
arra kíváncsi vagyok, ki venne fel egy dániában megbukott menedzsert :D 
milyen past experiencet állítottál be az elején? -
szép ez. az enyémhez képest sokkal jobb. gratula! -
Vagy keresek állást ebben a mentésben vagy Real Betis. -
következő állomásod?
btw a nottingham jutott fel harmadikként, nálam a szezon csapata. -
Szép volt Papi! 
Elképzelhető, hogy lelépek Dániából, talán kevés az akaraterőm ehhez. A feljutás valószínűleg elúszott, igaz 6 meccs van vissza és játszok 3 olyan csapattal is, akik előttem állnak a tabellán. Szerintem egyébként bugos a cucc. Kaptam 130k eurót (nemröhög, nekem nagy pénz) a TV-s jogdíjakért, de nem került fel a számlámra és a cseréknek számol valami bajnoki statisztikát, persze tarcsiliga nélkül és fogalmam sincs, ki hogyan teljesített élesben. Egyszóval keresem a kifogásokat, miért adom fel 2 szezon után
-
Leeds United - 2010/2011 - Angol másodosztály
Igazolások. Nem apróztam el, ami azt illeti ^^
A Ligakupában csúnya 0-4-es búcsú a Reading elleni meccsen valahol az elején (3 héttel később mi vertük őket ugyanilyen arányban), FA Kupában meg az elődöntőig mentünk, ott a Tottenham vert 4-1-re.
A bajnokságban legelőször a 43. fordulóban vezettünk, addig volt, hogy 15 ponttal ment a Sheffield előttünk. Az utolsó forduló döntött, ahol a QPR ellen leikszeltünk, mert a 90. percben egalizáltak, de szerencsénk volt, hogy botlott a másik két csapat is.
Ennek köszönhetően egyenes ágon jutunk fel, bajnokként
Igazából elég gyatra teljesítmény volt a csapat részéről, 13 vereség nagyon sok.
Egész évben sérülésekkel küzdöttünk, ilyen 4 hetes volt a minimum, és fél éves a maximum.
Csapat. Ez a keret nem sok sót enne meg az élvonalban, úgyhogy ismét komoly játékosmozgás lesz. Pénz az van, 11 millió a kasszában, és még nem kaptuk meg a következő évi tévés jogdíjakat. -
Pettersson #72980 A Köln vette meg a valóságban. Aztán megnéztem, hogy mit tud, velük vagyok és szeretem megnézegetni azokat a játékosokat, akiket a valóságban is igazolnak a klubok. -
szerintem gyengécske és már nem is lesz sokkal jobb -
nb3-ban biztos nagy skill lenne :) melyik csapat, melyik liga?
első blikkre azt mondom, lehet belőle valami. például eladásra váró játékos :D -
Pettersson #72977 Szerintetek belőle lehet valami? -
a nottingham megvert, 1-2. 84-84-83, 2. helyen vagyunk. a feljutáshoz az is elég, de akkor verni kell a tökutolsó és már kiesett queens parkot. -
Itsuki #72975 hajrá! meglessz az:) -
A 21. helyen álló Barnsley 5-1-re lépett le minket. 2 forduló van hátra, 84 pontunk van nekünk, 83 a Sheffieldnek és 80 a Burnleynek. A Nottingham és a QPR ellen kell még játszani, húzós lesz. -
Itsuki #72973 Köszi Huni,már huzom is lefele^^ na meg kezdődik az nb1... 1 komplett új középpályát igazoltam,sajnos a moldáv meg az északír(wikipédia szerint pedig nigériai:D) játékosomon kivül nem volt értelmes:S -
szigi14 #72972 köszii mindekettőtöknek :D -
ebben vannak logók pölö -
Itsuki #72970 asszem a fm10hez kiadott magyar logopack:D lekéne váltanom,meg valameik lemezen fentvan 2 gigás logopack v mennyi,denem találom:D -
szigi14 #72969 Itsuki melyik logopack van fent neked? :D -
geo91 #72968 te legalább rendesen kaptál ki... :D nem úgy mint én az első sheffieldes szezonomban az fa kupa elődöntőjében... (szerencsés volt a sorsolás, végig legfeljebb másodosztályú csapatokat kaptam.) aztán az elődöntőben a b'burnt kaptuk és őrült meccsen csak tizikkel kaptunk ki... :/ ellenfél a döntőben a wolves lett volna. -
várható volt :) ugyanakkor a bajnokság még nincs veszve, mert a sheffield eléggé leeresztett a hajrára. -
geo91 #72966 :/ kár érte -
sima 1-4-es szopókanyalóka a tottenham elleni ligakupa elődöntőben. -
Itsuki #72964 szép gól:D:D
hát a felkészülésün pocsék lett:D -
-
hát az a helyzet hogy kényes posztokon cseréltél sokat,a védelemben nagyon fontos az összeszokottság,és te oda most beraktál 2 új embert,na meg a két belső középpályásnak is sok idő kell amíg egymással,meg a többiekkel megtanulnak játszani. ne válts taktikát semmiképpen,ne variáld a kezdőt,a legjobb lehetőség az összeszokásra ha együtt játszanak minnél több meccset,várj türelemmel,jönni fognak a meccsek is -
majd idővel. még nagyon a szezon elején jársz, olyan november magasságában lesz szerintem az a pont, amikor menni fog a játék rendesen. -
OMfan #72960 Egy átalakított csapatnál, mennyi idő mire összeszoknak normálisan??? A Newcastle-vel miután megnyertem a PL-t végre adtak pénzt, és igazoltam 1 teljesen új csapatot, egészen pontosan 6 új kezdőm van.(kapus, 2 védő, 2Cm, és 1 támadó játékos [4-3-3ba nyomulok]) A probléma az, hogy a barátságos meccseket is csak vékonyan hoztuk, a Community Shieldet egy halálgyenge Chelsea ellen 1-0-ra nyertük, a PL-be pedig nem igazán megy a játék rengeteg az X, öngólokkal nyerünk, Alexis Sanchez eddig halálszar stb...Most szeptember közepén járok, mikor fog összeállni a keret, ha összeáll? -
a turán srác komoly,jó vétel -
nekem meg nem kapott munkavállalásit... :\ -
meglájuk...minden gémben nem lesz ugyanolyan. (?)