104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vargadani95
    Amit cdsináltam képeket azokat hová teszi a gép?Hogy lehet kisebb ablakban játszni nem olyan nagyban?
  • szabocsaba1983
    Te lemásoltad a karrieremet?
    Grat a feljutáshoz!
    Pénz az még csak lett volna itt is, kíváncsi vok, hozzád ki ír alá...
  • zyndar
    Ittni.
  • Taylor10
    Csapat címereket hol találok?
  • sas96
    Sziasztok!!

Örömmel jelenthetem hogy ismét működik az FM11 a gépemen, sikerült kiküszöbölni a hibát. Így az FM10 törlésre került. Választási kényszerben voltam, nem tudtam kivel kezdjek új játékot,nem akartam a nagybajnokságokban, de annyira kicsiben sem. Végül a választásom Dzsudzsák "sztárcsapatára", az Anzsi Mahacskalára esett! :D:D:D
    2010-ben indítottam a játékot, de itt se pénz, se keret nem várt. Tele volt VKP-val a csapat, 1 szem csatár volt, meg jópár védő. Tehát a középpályás sorba kellett igazolni bőven, illetve a csatársorba is. Sajnos pénz hiányában az olcsóbbakat kellett szemezgetnem, de úgy gondolom, egész jól sikerült igazolni.
    Az első barátságos meccsre hazai pályán, rögtön a Zenit Szentpétervár ellen került sor, aminek a vége hatalmas meglepetés, bár ebből még sokat nem kell levonni, de biztató volt a játék! :-)
    Anzsi - Zenit
    Tehát a kilátások nem rosszak, bízom benne hogy Európa Liga helyezésre odaérhetünk, szezon felénél vagy a végén jelentkezem!!:-)
  • Huni92
  • Zsolti9014
    Nekem a köv. szezonra ez lesz a keretem (bocs a sza. képért):

Ebből Skjelbred elmegy még, mert a 8 angliai játékos nagy szívás, nem mindig tudok használhatót venni, így most is lesz aki csak helyet foglal, azt nem látni a képen, mert tarcsi.
  • zyndar
    Sorsdöntő meccsen kihagyott ziccerek, kapufa és a 89. percben les címén meg nem adott gól. Asszem eldőlt
  • zyndar
  • Huni92
    danke. lezsíroztam 3 üzletet már, fazio, m'bami és amelia jönnek, hárman kerültek 1,2 millió euróba :)
  • Huni92
    arra kíváncsi vagyok, ki venne fel egy dániában megbukott menedzsert :D
    milyen past experiencet állítottál be az elején?
  • Zsolti9014
    szép ez. az enyémhez képest sokkal jobb. gratula!
  • zyndar
    Vagy keresek állást ebben a mentésben vagy Real Betis.
  • Huni92

következő állomásod?
    btw a nottingham jutott fel harmadikként, nálam a szezon csapata.
  • zyndar
    Szép volt Papi!

Elképzelhető, hogy lelépek Dániából, talán kevés az akaraterőm ehhez. A feljutás valószínűleg elúszott, igaz 6 meccs van vissza és játszok 3 olyan csapattal is, akik előttem állnak a tabellán. Szerintem egyébként bugos a cucc. Kaptam 130k eurót (nemröhög, nekem nagy pénz) a TV-s jogdíjakért, de nem került fel a számlámra és a cseréknek számol valami bajnoki statisztikát, persze tarcsiliga nélkül és fogalmam sincs, ki hogyan teljesített élesben. Egyszóval keresem a kifogásokat, miért adom fel 2 szezon után
  • Huni92
    Leeds United - 2010/2011 - Angol másodosztály

Igazolások. Nem apróztam el, ami azt illeti ^^

A Ligakupában csúnya 0-4-es búcsú a Reading elleni meccsen valahol az elején (3 héttel később mi vertük őket ugyanilyen arányban), FA Kupában meg az elődöntőig mentünk, ott a Tottenham vert 4-1-re.

A bajnokságban legelőször a 43. fordulóban vezettünk, addig volt, hogy 15 ponttal ment a Sheffield előttünk. Az utolsó forduló döntött, ahol a QPR ellen leikszeltünk, mert a 90. percben egalizáltak, de szerencsénk volt, hogy botlott a másik két csapat is.
    Ennek köszönhetően egyenes ágon jutunk fel, bajnokként
    Igazából elég gyatra teljesítmény volt a csapat részéről, 13 vereség nagyon sok.

Egész évben sérülésekkel küzdöttünk, ilyen 4 hetes volt a minimum, és fél éves a maximum.

Csapat. Ez a keret nem sok sót enne meg az élvonalban, úgyhogy ismét komoly játékosmozgás lesz. Pénz az van, 11 millió a kasszában, és még nem kaptuk meg a következő évi tévés jogdíjakat.
  • Pettersson
    A Köln vette meg a valóságban. Aztán megnéztem, hogy mit tud, velük vagyok és szeretem megnézegetni azokat a játékosokat, akiket a valóságban is igazolnak a klubok.
  • zorrobomber
    szerintem gyengécske és már nem is lesz sokkal jobb
  • Huni92
    nb3-ban biztos nagy skill lenne :) melyik csapat, melyik liga?
    első blikkre azt mondom, lehet belőle valami. például eladásra váró játékos :D
  • Pettersson
    Szerintetek belőle lehet valami?
  • Huni92
    a nottingham megvert, 1-2. 84-84-83, 2. helyen vagyunk. a feljutáshoz az is elég, de akkor verni kell a tökutolsó és már kiesett queens parkot.
  • Itsuki
    hajrá! meglessz az:)
  • Huni92
    A 21. helyen álló Barnsley 5-1-re lépett le minket. 2 forduló van hátra, 84 pontunk van nekünk, 83 a Sheffieldnek és 80 a Burnleynek. A Nottingham és a QPR ellen kell még játszani, húzós lesz.
  • Itsuki
    Köszi Huni,már huzom is lefele^^ na meg kezdődik az nb1... 1 komplett új középpályát igazoltam,sajnos a moldáv meg az északír(wikipédia szerint pedig nigériai:D) játékosomon kivül nem volt értelmes:S
  • szigi14
    köszii mindekettőtöknek :D
  • Huni92
    ebben vannak logók pölö
  • Itsuki
    asszem a fm10hez kiadott magyar logopack:D lekéne váltanom,meg valameik lemezen fentvan 2 gigás logopack v mennyi,denem találom:D
  • szigi14
    Itsuki melyik logopack van fent neked? :D
  • geo91
    te legalább rendesen kaptál ki... :D nem úgy mint én az első sheffieldes szezonomban az fa kupa elődöntőjében... (szerencsés volt a sorsolás, végig legfeljebb másodosztályú csapatokat kaptam.) aztán az elődöntőben a b'burnt kaptuk és őrült meccsen csak tizikkel kaptunk ki... :/ ellenfél a döntőben a wolves lett volna.
  • Huni92
    várható volt :) ugyanakkor a bajnokság még nincs veszve, mert a sheffield eléggé leeresztett a hajrára.
  • geo91
    :/ kár érte
  • Huni92
    sima 1-4-es szopókanyalóka a tottenham elleni ligakupa elődöntőben.
  • Itsuki
    szép gól:D:D

hát a felkészülésün pocsék lett:D
  • Huni92
  • bakkerman
    hát az a helyzet hogy kényes posztokon cseréltél sokat,a védelemben nagyon fontos az összeszokottság,és te oda most beraktál 2 új embert,na meg a két belső középpályásnak is sok idő kell amíg egymással,meg a többiekkel megtanulnak játszani. ne válts taktikát semmiképpen,ne variáld a kezdőt,a legjobb lehetőség az összeszokásra ha együtt játszanak minnél több meccset,várj türelemmel,jönni fognak a meccsek is
  • Huni92
    majd idővel. még nagyon a szezon elején jársz, olyan november magasságában lesz szerintem az a pont, amikor menni fog a játék rendesen.
  • OMfan
    Egy átalakított csapatnál, mennyi idő mire összeszoknak normálisan??? A Newcastle-vel miután megnyertem a PL-t végre adtak pénzt, és igazoltam 1 teljesen új csapatot, egészen pontosan 6 új kezdőm van.(kapus, 2 védő, 2Cm, és 1 támadó játékos [4-3-3ba nyomulok]) A probléma az, hogy a barátságos meccseket is csak vékonyan hoztuk, a Community Shieldet egy halálgyenge Chelsea ellen 1-0-ra nyertük, a PL-be pedig nem igazán megy a játék rengeteg az X, öngólokkal nyerünk, Alexis Sanchez eddig halálszar stb...Most szeptember közepén járok, mikor fog összeállni a keret, ha összeáll?
  • bakkerman
    a turán srác komoly,jó vétel
  • Zsolti9014
    nekem meg nem kapott munkavállalásit... :\
  • szabocsaba1983
    meglájuk...minden gémben nem lesz ugyanolyan. (?)