104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
eLiXir #73036 köszönöm -
ráküldöd a figyelődet, az pedig megmondja, hogy kb mennyiért adná el a csapat a játékosát. ha nem ír árat, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni, és bedobni a játékos értékének legalább kétszeresét ajánlatként. -
eLiXir #73034 Mi a javasolt menete egy játékos leigazolásának? Ajánlatot teszek a kiírt értékének megfelelő áron, majd ha elutasítják nagyobbat és egyre nagyobbat kínálok, vagy van egy olyan opció is, hogy érdeklődök a játékos iránt. -
Itsuki #73033 köszi! -
ez állítólag nagyon jó -
Itsuki #73031 valakinek van jó edzésterve?:) -
Neoncsoves #73030 mennyémá:D -
ooops.
link. -
kössz srácok szétnézek köztük :D
am. nálam Silva kivásárlási ára majdnem 70millió(font) volt .. :D -
pedig silva nem is sok pénz :)
de ott van phil jones, otamendi (bár neki szar a jumpingja), spence, criscito, zapata, sakho, subotic, kjaer, hummels, galeano. -
geo91 #73026 rafael tolói -
geo91 #73025 phil jones -
Ha minden igaz nem fogok pénzben szűkölködni így ütős középsővédőt ajánljon valaki pls :)
(persze Chiellini, Pepe, Pique, T. Silva nélkül mert ők megfizethetetlenek). -
Neoncsoves #73023 azt hittem hogy az 51 éves Benitezt játékra bírtad és lőtt két gólt :D
amúgy grat az Everton elleni meccshez :) -
nem, christian :)
-
nem hiszem el, pedro lopez 5 hónap, akárcsak az előző szezonban. deja vu. -
Neoncsoves #73020 Rafael Benitez?
-
nagyon brutális :D a tegnap megjelent egy újabb epizód is, fordítás még nincs.
megvertük az evertont 3-1-re a 2. fordulóban, benitez duplázott és jones fejelt még egyet. érdekes volt, hogy a 3 csere kihasználása után megsérült pedro lopez, és 10 emberrel harcoltunk ki két tizenegyest, és mindkettőt kihagyta benitez, bár az első kipattanót bevágta. -
Neoncsoves #73018 szerintem a spanyolosítás áldozata lett :D -
Ha valaki nem ismerné - Marca Toons
Érdemes a szövegben linkelt összes korábbi videót megnézni először :) -
Özil mit ártott neked?:D -
Neoncsoves #73015 jó kis keret, sok a spanyol.
én most télre kaptam 33 milkót igazolni, a 19 éves Eden Hazardot le is igazoltam gyorsan, első meccsén vágott is egy gólt 20 méterről :D -
-
nincs az a david villa, amelyik fernando llorentét képes lenne kiszorítani a kezdőből nálam :D -
david villa...hát nem szégyelled te magadat reallal kezdesz és barcást igazolsz? :DDDD -
ez egy égi jel
-
- íme az ominózus meccs
-
- a jelenlegi keret így néz ki!
- spanyol kupa elődöntő visszavágó: első meccs 2:0-ás győzelem idegenben a Villareal ellen, a visszavágón hazai pályán első félidő 1:0, így már 3:0-ás összesítéssel jutottunk volna a döntőbe, ha a Villareal nem köp bele a levesünkbe, negyedóra alatt megfordították a meccset 1:3-ra
fuck, így az otthoni vereség, valamint a több mint 2 éve húzódó veretlenségi sorozat mellett, kiestünk a kupából
-
bocs, este dobok majd egy színesebbet :) -
nekem olyan egyhangú keretnek tűnik,nem dobod fel valamivel? :S -
ilyen az én keretem most
hónapok óta nem játszottam :S muszáj lesz most már valamit alkotni -
Neoncsoves #73005 dobj már a keretedről egy képet. most kezdtem újat a Reallal... :D -
- az egyik alapköve a csapatnak, a második szezonját húzza nálunk és most kezd igazán formába lendülni, lásd a stat-okat! Aki elég gyengén muzsikál az David Silva, a szezon során eddig 5x dőlt ki min. 3 hétre és max. egy félidőt bír, utánna már nem érdemes pályán hagyni, szezon végén megpróbálom elpasszolni 
-
szerintem teljesen random, hogy belemegy-e a bácsi, vagy nem. -
Jahogyja! Azért az ilyenhez nem árt letenni ezt-azt korábban az asztalra. Am a Rayoval kezdtem. -
miagondod? :D
ha valamiért nem tudsz leigazolni valakit -sokat kérnek érte, túl sok fizetést kér, ilyesmi-, akkor ha újra ajánlatot tennél rá, a jobb felső sarok környékén lesz egy interact with board gomb, amire ráklikkelve beszélhetsz az elnökkel, hogy márpedig neked fontos az a játékos, és ha jól beszélsz, megveszi. a hátülütője a dolognak az, hogy képes brutálisan nagy összeget is kifizetni a játékosért, valamint a fizetését is felsrófolja, ha kell. -
Hö? -
jaigen, ridgewellt meg benítezt az elnökúrral vetettem meg, mert én nem tudtam elég fizetést adni nekik -
dokumentumok/si/fm11/screenshots, ha alt+f9-es bill.kombinációval csináltad.
beállítások - kép és hang menüben lehet a felbontást állítani.
transfers -
csak a te kedvedért elindítottam a játékot és megmutatom :P