104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    és ahogy nézem feljut a másodosztályba a Castilla... :P
  • Neoncsoves
    nos sikerült a döntőbe jutnom, Arsenal az ellenfél. meglássuk!
  • inter94
    idegenben 0-0 lett irány a döntő Chelsea ellen oO
    ha nyerünk bolton ellen akkor bajnokok vagyunk :P
  • inter94
    Lukaku és Bassong fejesével 2-0ra vertük hazai pályán palermot..nem volt nehéz mecccs...többet vártam volna Palermotol :D
  • Zsolti9014
    Itt tartunk most. Az élmezőny ellen nyomjuk mostanság, Blackburn volt, jön MU, Chelsea, Arsenal... Jó durva lesz. Előrébb nemigen tudunk már siklani olyan sokat. Most egész jó szériánk van, igaz, a Bburntől kikaptunk.

• bence27
    Ennek én is örülnék:) egyébként itt hogy van? a legjobb csoport második is továbbjut egyből?
  • Zsolti9014
    ja, és lemaradt, bocs, hogy nem egyben írtam, de elfelejtettem:

ilyen csoportnak IRL is örülhetnénk, mint ami most az Eb selejtezőkön van a játékban:

Magyarország, Grúzia, Svájc, Bulgária, Ciprus.
  • bence27
    Kövi holland meccs után jön luxemburg és kipróbálom. Bár ottvan védekező kp-nak Vadócz és Vass:D
  • Zsolti9014
    válogatottba amúgy Tőzsért tudom ajánlani, nekem a Leedsben a csapat egyik legjobbja.
  • Fisicofan
    Üdv mindenki!
    Végre megint van időm fm-ezni, kezdtem egyet a kedvenc francia csapatommal a Nantes-al. Még egy meccs van hátra a bajnokságból, aztán jövök a beszámolóval.
  • bence27
    Nem szégyen. DE, azért mérgesít hogy helyzetek megvoltak, de élni nem tudtunk vele.
    Am igen hazai.
  • Zsolti9014
    nem szégyen az. ez a hazai volt?
  • bence27
    2-0 ra kikaptunk Hollandia ellen sajnos. A helyzet kihasználás katasztrofális volt.
  • inter94
    leverkusent 3-1es összesitésel bucsuztattuk....palermot kaptuk...nem lesz könnyu a továbbjutás....előző körben villarrealt és intert bucsuztattták...
  • Zsolti9014
    az volt, hidd el. :D
    ráadásul ezen ment el szerintem az európai kupaszereplés is, mert a bajnokságban most 10. helyen vagyunk, onnan nehéz lesz felfelé mozogni. szar a védekezésem az a baj.
  • inter94
    [URL=http://noob.hu/2011/07/14/yyy.png]menetelünk a bajnoki cím felé^^[/URL]
  • Barnabyka
    azért szar lehetett így kiesni :D
  • Zsolti9014
    Na, a Sunderland ellen kikaptunk 3-0-ra a Ligakupa-elődöntő első meccsén, azt hittem lefutott. Erre:

De hogy ilyen elbaxott szabályt hogy lehet kitalálni? Idegenben lőtt gól dönt a hosszabbítás után...
    A 93. percben azt hittem kiestünk, erre hosszabbítás. Mondom király, nem számít az idegenben lőtt gól.
    Végén várom, hogy büntetők, erre meg... Aki ezt kitalálta tehetne egy szívességet...

Persze az FA-kupából meg kiejtett a másodosztályú Burnley az első meccsemen.
  • bence27
    10 nap múlva jön a Hollandia elleni meccs:) hát reméljük a legjobbakat.
  • Zsolti9014
    kelleni nem kell semmit, csak majd hogy tudjuk követni az eredményeket, mert én különösképp a válogatottra kíváncsi leszek.
  • bence27
    jahm okés:) másról is tölthetek fel ha kell.
  • Zsolti9014
    mármint majd az eredményekről gondoltam :)
  • Zsolti9014
    képeket hozzál mindkettő csapatodról
  • bence27
    Na, közbe aláírtam a Tenerife csapatához is. 10. helyen tanyáznak a másod osztályba. Eléggé gyengélkednek, CÉL: Feljutás.
  • bence27
    Hali all :D
    Kezdődik a selejtezők második fele. Első helyről várom a Hollandokat kétszer:)
    Elég sok játékost próbálok ki magyar bajnokságból...mint pl. Kenessei,Lipták,Kanta,Csizmadia,Ferenczi,Varga R
    Meglátjuk hogy sikerül a két Holland meccs:D
    Hajrá MAGYARORSZÁG!:)
  • Itsuki
    Amennyire élveztem az elmúlt 3 szezont,annyira rossz volt ez a szezon... összeállt a csapat tavasz elején addig amig lenem rugták az összes középpályásomat...
    Majd hirtelen az atomváros 10pontos hátrányát le dolgozta,a 28fordulóba szerencsére otthon 2-0ra vertük öket,akkor már biztos voltam a bentmaradásunkba...
  • Zsolti9014

Nem értem meg soha ezt a játékot...

Ha egyszer meg tudjuk verni az Arsenalt, akkor mi a gond a taktikával, hogy a Blackpoollal ikszelünk, meg a WHU-tól kapunk 7-et... :O

MU 3-3, Arsenal másik meccsen 1-1...a kicsik meg agyonvernek...nem értem.
  • inter94
    hát muszaj volt... :D am leverkusent kaptuk a következő forduloba :D
  • geo91
    az igen, szépen lekaratéztátok a kulcsjátékosaikat :D
  • inter94
    ennyi lenne a Real ? :o :D
  • karajjj
    jajmár faszom, de beindultatok :D
  • Neoncsoves
    A Barcát kiejtette a BL-ből a Marseille 11es párbajban Mascherano kihagyott helyzetével :D
  • inter94
    hi all ! töltöm blackburnt !
  • Itsuki
    hopp ez nemide:D:$ Hát Siófokot legyőztük 3-0ra majd a Fraditól simán kikaptunk 2-0ra...
  • Itsuki
    - Drágám, mindjárt itt vannak a vendégek, tedd el a gyerekbiciklit az előszobából!
    - Na de szívem, hát Lakatosék nem lopnak!
    - Tudom. Csak nehogy felismerjék...
  • Itsuki
    tavaszi szezon kezdete,6pontos kiesési rangadó
  • Itsuki
    Jó reggelt midnenkinek és gratulálok a szép eredményekhez!

csapatunk a téli szünetben sima kieső,így a fél csapatot kirugom:D mindent el kell követni hogy bennmaradjunk...
  • zyndar
    Grat Huni, Inter94, Szabocsaba, Gomba!
    @Gomba: az a Napoli elleni meccs elég meredek, fordított esetben a fejed a monitorban végzi :D
  • Darthmushroom
    hosszú idő után elővettem megint fm-et. 3szezon féltáv. hát bajnokságba már 58m óta nem kaptunk ki hát rem idén már nem is fogunk.

sanchez parádéééé:

napoli elleni nagy fordítás (első meccsen 5:2re nyertünk szóval sima volt a 2.hely MU mögött)

csoport:
  • Huni92
    1-2 lett a City ellen, pedig az ikszet megérdemeltük volna. Érkezett még Jurado, illetve Sessegnont visszaküldtem a Sunderlandbe.