104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gratula!
Más:
az milyen már, hogy a barátságos meccseken egy darab gólt nem kapunk, az első bajnokin a Boltonnal meg mindjárt 3-3-at csinálunk... Ez kész...
Nem először mondom, de így a felk. meccseknek nincs értelme. Ha ott kijönne, hogy hol a hiba a taktikában, nem kéne végigszenvedni egy szezont... -
megcsináltuk!!!!!
Galata 3:0 MU
végig irányítva sissoko két távoli bombája és traoré fejesével bent vagyunk a döntőbe. ahol a címvédő real lesz az ellenfél aki tavaly az elődöntőbe búcsúztatott minket -
Mu 2:1 Galatasaray
nem volt szerencsénk :S simán lehetett volna x főleg h közel 20percet ember előnybe játszottunk a végén, nehéz lesz a visszavágó -
lemaradt: Kolarovot majdnem meg tudtam venni 2,2 millióért, de nem kapott munkavállalásit! :O -
Tegnap a végére értem a szezonnak, a védekezés szánalmas volt, ennek az eredménye:
Ennek örömére kicsit takarítottam, eladtam pár embert, akit eddig nem tudtam, meg a védelemből is elzavartam, aki az előző évben nagyon gyengének bizonyult. Kádárt meg Juhászt is sajnáltam, de Kádár 6-os alatti átlagot produkált, Juhász szintén nem volt túl acélos.
Erősítést is leginkább a védelembe szereztem, meg C. Cole-t is pótolni próbáltam. Ha Bendtner lő 5 gólt, akkor máris felülmúlja Cole-t. Még 1 bal szélsőt akarok nézni, ha kifutja a pénzből, mert persze az elnök nekem nem vesz meg senkit soha.
A felkészülésbe pedig most ennyi meccs fért, mivel vb is volt:
Ez nem sikerült rosszul, de majd élesben eldől. A taktikán picit korrigáltam a tavalyihoz képest. -
bence27 #73193 Grat:) -
bence27 #73192 Na kezdtem egyet az Ingolstadt csapatával. Futács miatt választottam őket:D -
Galatasaray 5:3 Fior összesítésbe oda-vissza nyertünk sima volt. jött a barca idegenbe kezdtünk kicsit kontrára rendezkedtünk be ami az elején be is jött mert bekezdett a barca el is mentünk 0:2re de végül nem bírtuk a nyomást és döntetlen lett, itthon kicsit támadóbb focit játszottunk és végül toprak fejes góljával 1:1-t játszottunk minek köszönhetően ismét a legjobb 4között vagyunk. MU-t kaptuk sajnos ellenük 1döntetlen és 3vereség a mérlegünk eddig.
-
karajjj #73190 banner alatt nagy piros felirat!
ha nem megy a méretezés, akkor faq
köszipuszi -
vargadani95 #73189 Gyere velem. -
vki egy online meccs ? -
vargadani95 #73187
Kicsit durva Bl csoport meccs volt. -
- két fontos meccsen vagyunk túl, egy BL a Juve ellen és egy El Clasico
-
köszönöm -
PL és BL, gratulálok!
-
vargadani95 #73183 Én a barca és a magyar válogatotté vagyok. -
bő 75milliom van igazolni :$ :D -
bence27 #73181 Jó ez a vállogatottas karrier meg minden. De ez nem tud úgy lekötni mint egy normális Klubb:D -
közben brazília szöv. kapitánya is lettem....házigazdaként vagyunk a VB-n...egy ilyen csoportba:USA,Szlovákia,Új-Zéland.... :D -
vargadani95 #73179 A hollandokkal való döntetlen után a válogatottat most kicist félre raktam és a barca jött elő.Amúgy a magyarválogatott 2. -
vargadani95 #73178 Hülye vezetők!!!AZt mondják erősítsem meg a Barcelónát azt alig adnak pénzt.Elég volt Anelka leigazolására,de még védőt szereznem kéne.Hol látom azt hgy ingyen megszerezhető-e a játékos? -
bence27 #73177 énis elvertem őket ezelőtt. Svédeket is, stb... de ez nem igaz hogyan játszunk most:s -
vargadani95 #73176 Mi őket 4-1-re vertük 

-
Ligue 2 - FC Nantes - 2010-2011. idény
Az idény elején a vezetőség által kitűzött cél a tabella első felének elérése volt, én ezt elfogadtam, nem voltam biztos abban, hogy elérhetünk ennél többet, igazolásokra ugyanis nem volt pénz, és a fizetési keret is szűkös volt, így nem sokan érkeztek.
A felkészülés aránylag jól sikerült, de aztán kezdődtek a problémák.
A Ligakupa első körében a Clermont ellen rögtön búcsúzni kényszerültünk, az elvárás a harmadik kör lett volna, de a vezetőség viszonylag elnéző volt.
A bajnokságot katasztrofálisan kezdtük, az első 8 meccsből 1-et tudtunk megnyerni, ezután hullámhegyek és hullámvölgyek váltották egymást, borzasztó kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtottunk. Azért idény végére sikerült összekapni magunkat, 8 fordulóval a vége előtt 8 pontra voltunk a feljutó helyektől, és viszonylag könnyű meccsek jöttek. Itt is volt egy 3 meccses rossz sorozatunk, amivel elúszni látszott a feljutás, ráadásul az utolsó 3 meccsünk az akkor dobogón lévő 3 csapattal következett. Viszont kedvező sorrendben játszottunk velük, a Sedan már bajnok lett mire játszottunk velük (bár csak öngóllal nyertünk, de az más kérdés :)), aztán a Le Havre-t az idény legjobb játékával vertük 3-0-ra a csodás szurkolóink előtt. Ezzel előreléptünk a 3. helyre, és jött a Le Mans elleni záróforduló, ők már biztos feljutók voltak, úgyhogy bizakodtam, jól játszottunk megint, végül egy döntetlen is elég lett a 3. helyhez.
Bajnoki meccsek
Grafikon
A kupában a kitűzött célt pontosan teljesítettük, a tizenegyedik fordulóban a Lyon jelentette a végállomást, és végül ők is nyerték a kupát, szóval nem voltam elégedetlen.
Játékoskeret
Idény csapata
Csapat statok
Játékos statok (nem valami szép a részünkről...)
Izgalmas szezont futottunk, az anyagi helyzetünk rendben van, de kell a pénz nagyon, több poszton kellene erősítenünk, a Ligue 1-hoz kell legalább 2-3 jó igazolás. -
bence27 #73174 jézusom. Le x-eltünk San Marinóval. ááá de ideges vagyok:@ ahogy mostanába játszunk váá:@ -
vargadani95 #73173 Ha nem is vezet de erősíti a vezetését.Amúgy köszi a gratulációt.Elnézést az alattiakért. -
Neoncsoves #73172 BL-ben kiszoptunk 3-1re Arsenal ellen, drága Ramoska elintézte az egészet már a 3. percben, két lábbal rácsúszott valamelyik gyökérre, persze hogy egyből piroslapot kapott. onnantól kezdve alig volt hozzászólásunk a meccshez... -
Dzsudzsák, Dzsudzsák állítja le, Dzsudzsáááááááák! Góóóóóóóóóóóóóól! Vezet a magyar válogatott! :) -
bence27 #73170 Grat:) -
vargadani95 #73169 Finn-magyar -
paly90 #73166 hát az nem rossz:) egy ilyen szezonnal én is elégedett lennék:D
na úgy néz ki h Bressan jön 150k-ért(fehérorosz-brazil) nálam mindig nagyon beválik, meg Asatiani ingyen a védelembe ha Nelsent eladom -
bence27 #73165 Csak kipróbáltam barátságos meccsen őket.
De Kanta,Varga,Kenesei hármas nagyon jól teljesít -
hát nálam pedersen első évben. 29meccs 4gól 16gólpassz támadószélsőként -
paly90 #73163 grat a BL-hez
ez jó ötlet, lehet én is azt csinálom akkor, vétek lenne egy Pedersent padoztatni
-
én olssont balhátvédként használtam :) salgado elmegy,elég jó még első évben
gamst pedersen is elég jó.. :)
BL döntő -
paly90 #73161 köszi
hát én középső védőt nem nagyon akarok venni annak ott van Samba és Jones
egy balhátvéd viszont mindenképp kell...Pieterst vagy Masilelat akarom
Salgadot első évben jó még?
középpálya közepét is szeretném valamennyirew megerősíteni, bár nincs sok pénz
az általad említett játékosokra én is kulcsemberként számítok:)
-
én azért hanyagolnám őket, elég szarok, és csak azért, hogy az nb1-ből is legyenek kerettagok, fölöslegesnek érzem elbaszni az eredményeket. -
jön a bl döntő chelsea ellen -
hello !
4.szezon fejeződött be...
első évben csak Bassongot vettem meg.....hoilett,olsson,samba,phil jones,kalinic ezek közül senkit ne adj el... :D sajnos olssont tőlem megvette a lyon,de a többivel kötöttem uj szerződést elengedési záradékkal...
bajnokság utolsó meccse
keret -
paly90 #73157 üdv!
én is a Blackburnnel vagyok ,most kezdtem a játékot
hányadik szezonban vagy?
1. év igazolásairól tudnál mutatni egy képet meg a mostani keretedről?
előre is köszi