104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
És ami az érem másik oldala, hogy a felesleges játékosokat sem tudom eladni, még ingyé se! Azért egy cseh, 27 éves vállogatott középpályásnál ez meredek! (be van töltve az 5 topliga +másodosztályok, argentin, brazil, orosz, holland liga) -
Kiderült h mégis csak BL lesz, nah így már tetszik a téma :). van bő 40 millám igazolni és van hova :S:D -

-
farferi #73317 5. évad már.4 év bl.Ja, neked is bocs, hunival már beszéltem a cseten.
-
karajjj #73316 azthogy? :D -
farferi #73315 Nekem 8 millió fontom van,igaz az mtk-nál, de a kutya se jön.Nem baj, tudok 10000-es fizetést adni a tehetségeknek,akkor tán marad. -
Sziasztok!
Jelentkezem újra. Napolival behúztam magam a bajnokság 4. helyérede mivel csak EL helyet ad így csalódott vagyok. Mellette kupadöntő volt meg EL legjobb 32 de ott eléggé elvágták a szezont amikor a kezdő szélső védőim 3-3 hónapra vonultak el pihengetni. Na mind1 hátha jövőre vmit sikerül összehozni... -
geo91 #73313 nekem sem igazoltak oda egyből, első évben csak kölcsönben voltak (macheda, kadlec, sanogo stb...) aztán második évben gondoltam nem csak kölcsön venném némelyiket, hanem megvenném. velem sem álltak szóba. türelem. még 1-2 év a pl-ben és le tudod őket igazolni. -
Engem egy dolog csesz fel egy kicsit (értsd:nagyon):
megvolt a feljutás, ok, pénz még lenne is igazolni, fizura is, ok, de hogy senki sem akar aláírni (tárgyalni se), azt végképp nem értem. Macheda, Babacar, Guilherme, Kadlec, Vagnet Love, csak hogy pár nevet említsek, pedig ők még azért a karrierjük elején járnak (Love nem), és ahogy láttam, pár fórumozóhoz feljutás után simán mentek (még nagyobb nevek is). Volt aki Chelsea-től igazolta ingyen Zhirkovot, Anelkát, stb., 'azt hogyan? -
37m és az élmezőnybe kerülést ígértem -
Koen Casteels volt már valakinél? IRL most vette meg a Hoffenheim, amúgy meg én a Lokiba :) -
bgreg #73309 mennyit adtak alapon ? és mit igértél nekik és ugy mennyit -
transfer -
bgreg #73307 a 3-as végződésűt? -
belinkelnéd?
-
nem is figyeltem h ott van e :D:D
legújabb adatbázist használom -
bgreg #73304 lol?
nekem még nem szerepel a malaganal a milliardos emberke.
neked h került már oda? -
akkor megkezdődik az erősítés :D:D
-
én abból indultam ki, hogy pl. a Sunderlandnek olyan tetűlassú, gyenge védői vannak, mégis ott legyeskedik a top10-ben. dehát ez nem jött be... -
Na megvan a választott csapat :D:D
-
samp jól hangzik. Portugáliába és hollandiába nem akarok játszani -
karajjj #73299 ajax, sporting, benfica, sampdoria, :D -
srácok rég nem játszottam, remélem emlékeztek még a Fulhames karrieremre :D:D
most szabin vagyok így úgy döntöttem kezdek egy újat. Esetleg valami tipp h melyik csapattal???? -
napot, gratóll!
egy ilyen védő maximum az angol másodosztályban ülhetne le a padra, nem egy premier ligás leedsnél :) lassú már, huth sem lehet egy usain bolt, easton meg az értékei ellenére elég gyenge általában, nem is csodálkozok, hogy sok a bekapott gól nálad. -
geo91 #73296 próbáld meg állandó takikával, esetleg apró változtatásokkal -
hát asszem amit kaptunk 30m kiesés elkerülésére jól elkötöttük 4éves részletekbe :D:D
-
értem, és alapvetően nem is szoktam nagyon csesztetni őket, csak most itt a Leedsnél, ha valaki stabilan nagyon xar.
Juvénál volt egy állandó négyesem, amibe csak sérülés/eltiltás esetén kellett nyúlni, a vége felé ez a Bastos, Chiellini, Kjaer, Cassani volt jellemzően. -
tudom, hogy sok :)
Előtte 55 volt, azelőtt 73, ez még mindkettő sok.
Taktikát sokfélét próbáltam már, amik a legjobban működtek:
És egy jóval támadóbb:
A védősoromat mélyre szoktam állítani, valamint amíg nincsenek összeszokva, inkább emberfogást mint zónát használok.
De próbáltam én már sima 4-4-2-t is, meg sok mást.
Ezen két taktika közül az elsőt azt direkt kiscsapatnál alakítottam ki, majd a Leedsre módosítottam, a második az Juvés volt, ennek a csapatnak még sok lehet, de a támadást visszább vettem. -
- ha sűrűn variálod a védősort az nem tesz jót a védelemnek, legalábbis én azt tapasztaltam, éppen ezért nálam a védelem szent és sérthetetlen, max. sérülés vagy eltiltás esetén nyúlok bele -
geo91 #73291 az kurvasok... :/ felállás? taktika? -
ja, és előző évben alig 78 gólt sikerült kapnunk, de akkor még más összetételű volt a hátsó alakzat, abból Juhászt, Kádárt meg Faticot elküldtem, de alapember nem volt igazából egyik sem. -
köszi, majd megvizsgálom őket.
bár azt hittem, hogy ez a mostani is jó lesz.
most olyan védelmem van, hogy Easton, R. Huth, Cáceres, Santon.
Padra még Gary Caldwell, Dellafiore, Yobo, Atila Turan. Forma alapján variálom.
Caldwell pl. ilyen:
-
geo91 #73288 tényleg gáz lehet akkor a védelemmel... :/ rafael tolói, phil jones, pichu atienza, ilyeneket simán leigazolhatnál és akkor nem lenne gond. -
türelem az van/volt. :)
nekem is ez a negyedik szezonom a PL-ben, de nem is akarok én még most aranyat, de egy EL-hely jó lenne...
Első év ugye feljutás, aztán 13., 13., 12....
Pedig erősítek, olykor már a nagyokat is megfogjuk.
Csak az tud irgalmatlanul felhúzni, amikor előszezonban játszunk x meccset, mindet behúzzuk, gólt nem kapunk (pl. most Juvét is vertük), aztán úgy érzem, hogy összeállt a csapat, taktika, minden. Erre jön a bajnokság nyitánya, 6 meccsből 1-et nyerünk, meg ilyen West Hamektől kapunk 3-at, meg előző idényben is talán Blackburntől 7-et... :O -
geo91 #73286 köszi! :) türelem, ennyi a lényeg, én sem nyertem meg első évben a premier league-et, csak nyolcadik lettem. aztán ötödik, harmadik és csak a negyedik ott töltött szezonomban sikerült megnyerni. -
hatalmas gratula, de nemcsak ehhez a meccshez, hanem az egész karrieredhez. sajnos én ehhez képest...nos, gyenge vagyok.
Ráadásul egyszerűen elfogyott az idegrendszerem a Leedshez, pedig vinni kellene tovább. De egyszerűen nem tudok olyan védelmet alkotni, ami megfelelne.
A Juventusszal már nem volt gond, de amikor már mindent megnyertünk, ugyebár nem volt motiváció. Itt teljesen más taktikákat kellett kisakkoznom, de mindegyik csak kis időre jött be... -
geo91 #73284 ŐRÜLT meccsen húztuk be az európai szuperkupát! az első félidőben nem volt semmi különös, megszereztük a vezetést és meg is tartottuk a félidőig. aztán gondoltam egyet és beállítottam neuer helyett a 16 éves kapustehetségemet. aztán később medina lesérült, jöhetett a csere, sanogo jött be helyette, a kicsit fáradt matic helyett yaisien. tehát mind a három cserémet ellőttem... pár percre rá ali öz is megsérült, de cserélni már nem tudtam, így 10 emberrel maradtunk a pályán. 4 perccel később pedig fellaini egy azonnali piros lappap állíttatta ki magát, így kettős emberhátrányba kerültünk 20 perccel a vége előtt. az állás még mindig 1-0 volt ide. aztán két percre rá 1-1-re módosult az állás, itt már azt hittem szépen megszórnak minket és kikapunk... de nem! 5 perccel a rendes játékidő vége előtt egy jól sikerült szabadrúgás után vujcic fejesével győztes gólt szereztünk a real ellen, holott már 15 perce kettős emberhátrányban voltunk. hát így nyertük meg 2017-ben az európai szuperkupát. :D
meccs
cserék, értékelések -
bence27 #73283 Az első nagyobb győzelem Ingolstadt csapatával.
Egy-két mondtad eddigi szereplésről. 3. helyen vagyunk épp pedig voltunk kieső hely környékén. Aztán taktikát váltottam és szépen meneteltünk feljebb. -
még sosem irtam le talán hogy épp kivel mit játszok, de 2015 júni végén vagyok, Birminghamtöl 2 szezon, AC Milantol 2 szezon után elküldtek:D
első alkalommal én hibámból, másodiknál másképp az én hibámból, de aztán megtaláltam a számításaim, egyrészt Mexikó válogatottjánál, másrészt a Feyenoordnál.
Eddig Mexikóval egy arany kupa győzelem és egy VB negyeddöntő 2014-ben a Portugálokat, Argentinokat verve, Spanyoloktól kikapva, illetve ha hazaérek játszom le a 2. Arany kupám döntőjét, ellenfél Kanada, akiket a csoportban már vertem.
Feyenoordnál ez első, csonka szezonomban nagy nehézségek árán 6. hely = EL indulás, csoportomban Zenit és Real Madrid mögött 3. lettem csak.
A múlt szezonban sikerült a 4. helyre feltornázni magam, kiváncsi leszek kiket kapok.
Legnagyobb igazolásaim tavaly (2014) nyáron sikerültek, amikor ingyen jött Arshavin, Milito, és Mosquera, gondolom már levezetni, de 2-3 szezonra bővel jók lesznek, most alapemberek voltak.
egyelőre ennyi :) -
eLiXir #73281 puszinyuszi D: