104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    van valakinek tapasztalata Steve Taylorral? 7,5-ért jönne a védelembe.

Itt tartunk most az igazolásokkal:

Meg augusztusban jön ingyen Neymar!

Akarok még venni kapust is, meg kéne balhátvéd, majd meglátjuk, hog alakul. Mondjuk Spence jó balra is.
  • bakkerman
    kezdtem egyet a szlovén NK Maribor együttesével,Szlovénia leghíresebb és legeredményesebb futball klubja,amióta létezik önálló szlovén bajnokság(1991) 8 bajnoki címet és 6 kupát gyűjtöttek be,és egyedüli szlovén csapatként bejutottak a bajnokok ligája csoportkörébe az 1999-2000-res szezonban. Célom egy olyan csapat létrehozása,amely évről évre eljut valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe,ezzel megerősítve a szlovén focit,hogy még egy BL helyet adjon az UEFA.
  • sas96
    2-0-ra sikerült megcsapni a Karlsruhe csapatát...bár nagy kínlódás volt, rengeteg helyzet lett elpuskázva...kapufa ismét volt...és 20 percig emberhátrányban kellett játszanunk, ugyanis nem bírtam lecserélni az újabb sérültet...nem maradt csatárom már csak 1....
  • sas96
    1860 Münchennel kezdtem 1et tegnap... kicsit sikerült igazolgatni, 1-2 nagyobb nevet is! :-)
    A felkészülési időszakban eléggé jók voltunk, próbálgattam taktikákat, eléggé be is jöttek. Pl Bordeaux és Schalke ellen egyaránt jók voltunk döntetlenre simán, Schalkét verhettük is volna!! Nagy rivális Bochum és Karlsruhe egyaránt verve volt nagyon szép játékkal simán. Eljött a bajnokság, 4 kör után 2 ponttal henyélünk a tabella alján!!!!! :S
    Gólt lőni szinte nem is tudunk, kapni annál inkább, de hogy ideges legyek, természetesen a 90. perc után!!! 4 fordulóból 3 meccsen így buktunk pontot!!! Erzgebirge Aue a 87. percben egyetlen helyzetéből lőtt gólt, kaptunk így 1-0-ra. Bielefeld 90+2-ben tudott gólt lőni, előtte szinte meg se mozdultak a pályán....Bochum ellen 2-2 lett, vezettem 2-1-re...de a 90+4-re már nem mondtam semmit..... eddig szánalmas és nevetséges ami történik...nálunk még a gólt se adják meg, nekik első fejes rögtön gól...szóval úgy látom ehhez kell majd keményen türelem...nem tudom mennyi lesz hozzá.... de igyekszem... jaaa és amit nem mondtam...az új szerzeményeim javarészt már a pálya külső részén vannak, ugyanis szépen leamortizálták őket ez alatt a pár forduló alatt.... THX FM!!
  • Huni92
    ismét jót nevettünk vidéki barátunk fergeteges humorán
  • zyndar
    Huni bármilyen tapasztalata figyelmen kívül hagyható
  • Huni92
    persze, hogy nem :D csak úgy általában ezt figyeltem meg, ezért kérdeztem rá medinára :D
  • geo91
    *mik
  • geo91
    mi vagyunk mi a ksh? :D
  • zorrobomber
    szerintem az hogy huni ezt tapasztalja még nem reprezentatív statisztika :)
  • geo91
    hát ezt nem is gondoltam volna... :/ azért neveztem ki őt, mert nagyon népszerű a csapatban (új igazolások kivételével mindenkinél kedvelt személy) és az assziszt is őt ajánlotta.
  • ték elek
    jövőre el ne feledd megvenni c. ronit meg messit!
  • Zsolti9014
    hát, ha aláírnak az értelmes védők, akkor én is szeretnék olyanokat venni. de azért Cáceres meg Tolói már egész jól nyomták, Dellafiore meg óriási meglepetés volt.
  • Huni92
    azért kérdeztem, mert ha valakit megteszek csékának az új szezonra, általában gyengébben teljesít, mint előtte :)

na, zsolti fejlődik, jövőre jó lesz az. csak épp értelmes védőket vegyél :)
  • Zsolti9014
    köszi.

célzom én amúgy, idén is céloztam volna :D
    de legalább ez visszaadta a kedvemet.
  • geo91
    jó ez, jövőre meg célozz meg valami kupás helyet.
  • geo91
    viszonylag jól az értékelései alapján, de mivel már nem ő a(z egyértelműen) legjobb csatár, így a gólokat már módjával rugdossa... :/
  • Zsolti9014
    soknak sok, de 20-szal kevesebb mint az előző idényben. :)

Szóval a fejlődés érezhető, de még továbbra is van hova.
  • zorrobomber
    nagy meglepetés...
  • Forza Italia
    sok a kapott gól de azért nem rossz az a 7. hely
  • Zsolti9014
    Bajnokság vége (végre volt előrelépés!):

FA-ből a hatodik fordulóban pottyantunk ki a Tottenham ellen. Remélem most tudok megfelelően erősíteni.
  • Forza Italia
    Első bajnoki. RVN egy állat 34 évesen :D:D

• Forza Italia
    :D:D van ez így :D:D
  • Zsolti9014
    ez beszarás... :D
    A Juvéba a világ minden kincséért nem akarták elengedni, amikor meg már beadták a derekukat, a játékos nem volt hajlandó tárgyalni se. Jó, igaz, az bajnokságon belül volt.
  • Forza Italia
    ajánlgatta a samp :D én is meglepődtem :D
  • Zsolti9014
    Poli 200 ezerért? Nemár, azt hogy? :O
  • Forza Italia
    Malaga igazolások

Barátságos meccsek

• Láma!
    nálam eddig csak akkor marad ki tizi ha a rugonak rendben vagy az alatt volt a morálja...
    afölött berugták
  • eLiXir
    Mintha valaki említette volna, hogy a játékban irdatlan sok tizenegyes marad ki, hát nem tudom követitek-e azt, ami a való életben folyik :P
  • zorrobomber
    Koen Casteels-t senki nem vette még meg akkor? :/ Pedig reméltem hogy végre találtam egy jó kapust.
    http://www.fm-base.co.uk/forum/players/45375-koen-casteels-gk.html
  • karajjj
    pipáld ki az átigazolási beállításoknál, hogy mindet elutasít
  • farferi
    Nekem bezzeg a teljes kezdőt meg a b csapat felét vinnék, nem győzök kattingatni, hogy nem,nem,nem.
  • Huni92
    amúgy hogy teljesít?
  • geo91
    medinának agyára ment a csapatkapitányi poszt amit az idén örökölt meg charlie adam-től. egymás után két meccsen állíttatta ki magát, egy alkalommal azonnali piros lappal... leicester ill. aik stockholm ellen. jutalma 2 ill. 1 meccses eltiltás. na meg a részemről kétszer kétheti fizetésmegvonás!
  • geo91
    ja, csak a beállításokban nyomj egy skin újratöltése gombot. (bal alsó sarok)
  • barcames
    logo, arcok, mezek meg skinek egybe van 6.8 gb!
  • zyndar
    A grafikai patch az mi? Ha logókra, mezekre gondolsz, akkor nyugodtan kezdd el, azt bármikor bemásolhatod.
  • barcames
    pl ha most elkezdem a játékot és nincsen semmi grafikai patch feltéve hozzá és csak holnap teszem fel amikor lejön akkor ugyan úgy jó lesz vagy egy új játékot kell kezdenem?
  • zyndar
    9 perc alatt mesternégyes

Am a Millwall nem gyenge! Grat! Mondjuk ahogy elnézem, lehet kenyéren meg vízen fogtok élni egy ideig...
  • Zsolti9014
    ez nekem is így van, meg ugyanúgy nekem se akarnak sokan aláírni. Machedát meg a rivalizálás miatt kölcsönvenni se tudtam.

Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget a Leeds-védelemre vonatkozóan, tudtam belőle meríteni. Ha nem is konkrét dolgot (már 1 igazoláson túl), de újabb motivációt.

A taktikát kis mértékben módosítottam (a támadóbbat), és talán az új védősorom is összeszokott. Télen megvettem Rafael Tolóit (az imént itt ajánlottak közül csak ő jött el, meg pénzem se maradt másra).

Most pedig így állunk: