A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    1860 Münchennel kezdtem 1et tegnap... kicsit sikerült igazolgatni, 1-2 nagyobb nevet is! :-)
    A felkészülési időszakban eléggé jók voltunk, próbálgattam taktikákat, eléggé be is jöttek. Pl Bordeaux és Schalke ellen egyaránt jók voltunk döntetlenre simán, Schalkét verhettük is volna!! Nagy rivális Bochum és Karlsruhe egyaránt verve volt nagyon szép játékkal simán. Eljött a bajnokság, 4 kör után 2 ponttal henyélünk a tabella alján!!!!! :S
    Gólt lőni szinte nem is tudunk, kapni annál inkább, de hogy ideges legyek, természetesen a 90. perc után!!! 4 fordulóból 3 meccsen így buktunk pontot!!! Erzgebirge Aue a 87. percben egyetlen helyzetéből lőtt gólt, kaptunk így 1-0-ra. Bielefeld 90+2-ben tudott gólt lőni, előtte szinte meg se mozdultak a pályán....Bochum ellen 2-2 lett, vezettem 2-1-re...de a 90+4-re már nem mondtam semmit..... eddig szánalmas és nevetséges ami történik...nálunk még a gólt se adják meg, nekik első fejes rögtön gól...szóval úgy látom ehhez kell majd keményen türelem...nem tudom mennyi lesz hozzá.... de igyekszem... jaaa és amit nem mondtam...az új szerzeményeim javarészt már a pálya külső részén vannak, ugyanis szépen leamortizálták őket ez alatt a pár forduló alatt.... THX FM!!