104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
persze, gondoltam, hogy többet kérnek. van egy jó alkudozási stratégiám, úgy játékosvásárlásnál, mint szerződéseknél való ajánlattétel esetén. tegyük fel, hogy kér évi 3 millió eurót a játékos, meg 1,5 milliós aláírási pénzt, ahogy az ügynöke is. én nem tudok adni, csak kettőt, illetve egyet-egyet. benyomok egy egy millió eurós fizetést, és mondjuk 300k eurós aláírási pénzt. ekkor általában alábbhagynak az igényeikből, és alacsonyabb összegeket kérnek. én továbbra sem tudom megadni, ezúttal egy kicsivel magasabb ajánlatot teszek, mint első körben, de még mindig nem adom meg a maximumot, amit adhatnék. és ez így megy addig, amíg megegyezünk. szopás akkor van, ha az ügynök türelmetlen típusú, mert akkor a 3. kör után elküld a fenébe. -
az a baj, hogy többet kérnek, mint amit tudok adni. általában az ügynöknek meg szoktam adni, még ha a játékosnak nem is -
grat a bajnoki címedhez! :)
az aláírási pénznél add meg a maximumot az ügynöknek is, úgy lehet esélyed. -
felkészülés (még nincs kész a csapat)
-
hát nagyon kellemetlen lett volna ezt elbukni, de nem sokon múlott.
közben Nasrit sikerült megcsípnem, mert lejárt a szerződése. igaz, már 29 éves, de pár jó éve lesz még szerintem. védőt akarok venni, Kjaer a kiszemelt, de a szaros aláírási pénzen elcsúszunk... -
Elismerésem! 
Az első 6 helyezett 3 ponton belül, nem is volt szoros
-
köszönöm szépen!
mondjuk lenne még hova fejlődni, mert volt sok kötelező a vége felé, amit nem tudtunk behúzni. -
Hatalmas GRAT 

-
Megcsináltuk!
Nagyon szoros lett a vége, az utolsó két meccsen nem tudtunk nyerni, a Stoke ellen idegenben egy szánalmas 2-2, utána szintén idegenben az MU ellen 0-1. De szerencsére a riválisok nem tudták ezt kihasználni, pedig a City közel volt ehhez.
Durva szezon volt! :D -
Félidőben 2-0 oda. Bátorítás a szünetben, fordítunk, erre a három perces hosszabbítás negyedik percében kiegyenlítenek. Pech 
-
Tomas Necid, Bendtner, C. Benítez pl. nekem ők elég jól beváltak. Ja, és Miralem Sulejmani -
Neoncsoves #73469 hát ha a 4. szezonban vagy, szerintem egy 10-12 milkós ajánlattal bepróbálhatod Benzemat ha még érdekel. de ha megvan Macheda akkor felesleges. -
4. egyébként 100k-t keres hetente, nem fog aláírni 40k-ért.
Macheda most lett meg... -
Neoncsoves #73467 benzemat megpróbálhatod elvinni Realból, hányadik szezonban jársz? -
Mondjatok nekem leigazolható (értsd nem 20m) gólzsákot
-
na igen, Kranjcart még az első PL-szezonra igazoltam, 4,4 M-ért, aminek minden centjét megérte. :)
Azóta majdnem minden évben a szurkolók kedvence, nálam meg csak akkor nem játszik, ha sérült/eltiltott. -
Roma ellen idegenben -
- nálam alap ember és így néz ki 25 évesen
- az elmúlt két szezon során elég jól teljesített -
Ha tudnám, h nálam is ilyen lesz...500k-ért jönne, de 41k-kér hetente. A most igazolt Sandro keres 36k-t, utána 21k a legtöbb amit fizetek. Nem tudom. Mondjuk jobb, mint igazolni valakit megint 10-15 milláért, és ő is 30-41k-t kérne... -
geo91 #73461 28 évesen -
Azpilicueta-ról mi a vélemény? Valakinél volt már? Esetleg ránéznétek a mostani karrieretekben? Köszi -
Megvan az első igazán nagy fogása a klubnak: aktív brazil válogatott a Crystal Palace-ban!!!
-
Átigazolások - Az érkezőkhöz Lecjacks hozzátartozik még, a távozási oldalon pedig még 4M eurónyi játékos, ők már június elején mentek.
A legnagyobb dolog egyértelműen Ganso leigazolása, 6M előlegbe + 30M törlesztés 4 éven keresztül, a fizetése messze a legmagasabb. Remélem megérte leigazolni, ahogy elnéztem itt, volt akinek nagyon nem jött be, de én azért bízom benne. A védelembe fontos volt a frissítés, remélem a Cáceres - Heinze védőpáros jobb lesz mint a tavalyi (bár az idénnyitó előtt szerencsére mindketten lesérültek 1 hónapra)
Játékoskeret
Felkészülés - A végére azért úgy ahogy belerázódtunk, de a puding próbája az evés lesz.
A média a 19. helyre vár, az azért elég nagy szégyen lenne ezzel a játékoskerettel, remélem az első 10-be beférünk, majd kiderül. -
Sajnos nem, mert a franciáknál a kupa és a ligakupa is számít az EL-nél, és így a LK győztes Sochaux indulhat... Pedig előszőr én is azt hittem, aztán jól pofára estem -
Indulsz az EL-ben, nem? :) -
hát, igyekszek kezdeni valamit idén, az átigazolási piacot sikerült jól zárni, még 1 felkészülési meccs, aztán hozom a beszámolót :) -
én tegnap Mexikóval megnyertem a Copa Amerikát, és mivel a szezonban sikerült a kupát elcsipni a Feyenoorddal, szurperkupát játszhattam az Ajaxszal, sajnos 3-1-es vereség. hamarosan kezdödik a szezon, arrol lehet majd teszek képeket...:) -
Ne add fel! Innét szép bajnokot faragni :) -
Egy címet azért sikerült szerezni, mint a "szezon kellemes meglepetése" -
Grat mindenkinek, vannak itt szép eredmények, én ebbe most belerondítok :)
Ligue 1 - Fc Nantes - 2011-2012-es idény
Eddigi karriereim talán legrosszabbik idényét sikerült összehozni. Kezdjük az igazán csúnyával a bajnoksággal:
Meccsek
Játékosok
Szinte az egész idény kínszenvedés volt, néha sikerült kimászni kicsit a gödörből, de csak hogy aztán mélyebbre zuhanjunk. Mivel a szidás nem segített, a végére már fizetésmegvonások tömkelegét osztottam ki gyenge teljesítmény miatt, de túl sokat ez sem hatott. 5 fordulóval a vége előtt pontegyenlőséggel álltunk a Le Mans-al, de mi voltunk a kieső helyen. Tartottam tőle hogy nem sikerül bentmaradnunk, de a PSG elleni záróforduló végülis megmentett. A védelem nagyon gyenge volt, 5 pirosat is kaptunk, mindegyik azonnali ráadásul, ez sose volt jellemző a csapataimra, nem is értettem... A vicc, hogy még így is Ndy Assembe, a kapusom lett a legjobb játékosom az idényben.
A Ligakupa sem volt túl eredményes, az Auxerre kiverése szép volt, de a Montpellier már túl nagy falatnak bizonyult, így a 4. forduló volt a végállomás.
A Kupa viszont óriási meglepetés volt, a vezetőség a 11. forduló, vagyis a nyolcaddöntő elérését tűzte ki célul, de nem álltunk meg ott, a döntőig meneteltünk, az elődöntőben tény hogy bemákoltuk a sorsolást, de ennyit talán megérdemeltünk.
Menetelés és Döntő
A Lyon ellen nem volt esélyünk sem, de én azért elégedett voltam.
Borzasztó nehéz évet zártunk, a következő talán jobb lesz. -
meg Kranjcar és Downing :)
-
Neymart folyamatosan figyeltettem, meg dicsérgettem, persze pénzem nem volt rá, az elnök bá meg nekem eddig senkit nem volt hajlandó megvenni. Aztán jött az üzenet, hogy lejár a szerződése, de akkor még nem tudtam neki elég fizut adni. Sikerült eladni vagy 2 embert, meg lejmolni fizetési keret emelést, és így sikerült ingyen megszerezni. :)
Amúgy Bendtner is rohadt jól nyomja. -
Hát igen, 5-6 világsztárral beljebb vagy (meg 2-3 szezonnal)
De Neymar...menj a picsába :) -
Így néz ki most a keretem:
Delac 23 éves, 39x-es válogatott horvát kapus, 10 milliót adtam ki érte, mert Lux lassan kiöregszik, Schmeichel meg elég rapszodikus, de eddig Delac bejött. -
Nemsemmi. Keretről képet pls
-- azt kifelejtettem, hogy FA kupában negyeddöntőig jutottunk, ott ujrajátszásban kaptunk ki a későbbi győztes Aston Villától, 0-1-ről 2-1-re. (bajnokságban 4-et lőttek nekünk) -
gratula, szép ez nagyon!
én most itt tartok:
Volt ez 7 pontos előny is, de csúsznak be hibák. Az Arsenalt nem tudtuk idén verni egyik meccsen sem. A hátralévő része az idénynek még kemény lesz.
Most jön Ligakupa elődöntő a Pool ellen, az FA-ben meg a Lincolnnal újrajátszás. XD
Utóbbira nem vagyok büszke, de mentségemre szóljon, hogy dec. 26. MU, 28. City, 30. Spurs, jan. 2. meg Lincoln volt, és hát azért ez így elég tömény. -
Urak, vége a 3. szezonomnak a Crystal Palace élén.
A saját elvárásaimat teljesítettük, bentmaradtunk, első ligás csapattá értünk, volt pár szép momentum (iksz chelsea, city ellen, arsenal, blackburn verés), Kovaciv csodagyerekké vált, (viszont Medina és Romário még nem indult növésnek) Fleck nagyon jó szezont futott, a két belső védővel meg vagyok elégedve (Rossi, M.Sissoko). 2 jó szélső védőt kell találnom, és egy jó csatárt, esetleg egy középpályást. Jövőre cél a pozitív gólarány, és 4-5 fokkal feljebb végezni. (csak kis képésekben)
-
pinnacle #73443 11-ben több angol csapattal is kaptam lehetőséget erre. Leginkább dél-amerikai fiatal ( U-20) játékosoknál.
Követelmény, hogy legyen egy oylan fiókcsapatod, ami nagyrészt erre van kitalálva ( belga-lengyel) -
karajjj #73442 én hondát igazoltam a 10-ben a cityhez, akkor kaptam ezt az opciót -
Akkor megnyugodtam!
Jó pár éve Fm-ezek, de én sem kaptam még ilyen lehetőséget. Fellebbezés vagy sem, ennyi szokott lenni az opció. Még azt tudom elképzelni, hogy ha nagyon fiatal játékosról van szó, akkor megadják ezt a lehetőséget.