104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hali, én a taktikáról faggatóznék, nálam a 3. szezonra elfelejtettek futballozni a fiúk ... legalábbis nagy ritkán jut eszükbe mit hogyan kéne ... -
generált, csak én a generált arcokat kikapcsoltam, a fotó+ez a sötét izé maradt benn
-
Lesipuskás, támadó, hangyányi módosítással! -
AztaQ! :D
Ez a Muraccioli generált? Csak mert én nem találtam meg, viszont a képe alapján alapból benne van a játékban :/ -
Eddigi igazolásaim (persze részletre):
Poli nagy nehezen meglett, Tőzsér ugyebár elment, meg Vasst is árulom. Dani 33 éves, nem volt könnyű elengedni, de most még legalább adtak érte pénzt, meg a fizukeretből minden fillérre szükségem van, a vezetőség sóher.
Muraccioliról meg beszéljen a kép:
Minden évben egy noname csapattal kezdem a felkészülést, eddig 7-8-nál többet nem lőttünk:
-
A Juventus nyerte meg végül. -
milyen beállításokkal játszatod?:D
Grat Zsolti..BL-t ki nyerte végül? -
eLiXir #73713 Csődbe lehet menni a játékba? Mert perpill minuszba van az egyenlegem, van egy pont, ahol azt mondja a vezetőség, hogy asztala viszlát? -
Újabb szezon ért véget.
A BL-ben a negyeddöntőig jutottunk, az MU búcsúztatott minket.
A Ligakupában az elődöntőben estünk ki az Arsenal ellen.
Az FA kupában meg rögtön a harmadik körben az MU-val szemben maradtunk alul...
És persze nem sikerült a bajnoki címvédés sem:
Pedig zseniálisan kezdtünk, sokáig mi voltunk az egyetlen veretlen csapat. Aztán visszaestünk, a végére meg még a sérülések is elértek. Ettől függetlenül az utolsó meccsig még volt esélyünk, de az előttünk állók nem hibáztak. A zárófordulóban idegenben vertük a mumus MU-t.
Vela, Nasri és Gustavo is jók voltak nagyon.
A helyzet az, hogy most megint 22,5 milliónk van igazolni, de kellene sok kulcsembert pótolni, mert kiöregedőben van Kranjcar, Downing, Tőzsér, Dellafiore... -
Cavani a 3. évben is egy állat...
-
a való életben hogy váltasz nemzetiséget? sehogy. akkor mi is a kérdés? -
karajjj #73709 ööööö
sehogy -
Sziasztok!!
Idényközben hogy tudok nemzetiséget váltani?
Köszi a segítséget előre is !!
Üdv!! -
geo91 #73707 aki a csapatkapitányom is volt egyben! -
geo91 #73706 szarházi vezetőség, eladta a legjobb játékosomat rongyos 600 ezer euróért... -
így zárjuk a 2012s évet:
el menetelünk:
ligakupába is:
keret:
-
thx!
-
@Huni & Geo:
Elmentek ti a picsába. Munkahelyen nem tudom nézni a fórumot miattatok
-
nekem most január 1-2. volt két meccsem egymás után... :P -
karajjj #73701 neked is jó a háttered :D -
4-1-re vertük az Intert, úgy, hogy félidőben még ők vezettek. Bejött Bueno helyett Benitez, most ő vágott mesterhármast. Nem értem, miért tudnak jobban játszani ha csereként jönnek be :D
Ezzel megvan az első helyen való továbbjutás. -
skiiiil vagy :D -
Leeds - Newcastle 7-3. Bueno félidőben állt be, vert egy triplát. Asszem kiszorította Benítezt a kezdőből. Ja, a vendégek kaptak két piros lapot is, hogy teljes legyen a kép :D -
Úgy tűnik, beválik a módosított taktika. Négyet kapott az Aston Villa, kettőt a Kijev (bár ha Diego Alves nincs, legalább 6 lett volna), és hatot rámoltunk be a Citynek. -
azért nem lehetetlen elcsípni egy második helyet. :)
összedobtam egy új taktikát, kíváncsi vagyok, mire megyünk vele. -
Hamptitus #73695 Sikerült bejutni az európa liga csoportkörbe egy gálameccsen úgyhogy ezzel sikerült egy kis pénzhez is jutni, ami jót fog tenni a hitelek törlesztésében.
A csoportkör elég lehetetlen sajnos:
Zenit, Lille, Feyenoord és Austria Wien. -
ujjgyakorlat :)
leikszelünk a tökutolsó blackburnnel -és tekintsünk el attól, hogy amúgy ők a mumusaink, mindig megizzadunk ellenük-, aztán Kijevben 6-2-re csapjuk meg a Dinamot, detto úgy nyomjuk, mint tavaly. -
geo91 #73693 rb leipzig, német negyedosztály észak, 2010/11, féltáv
meccsek
tabella
átigazolások -
Hamptitus #73692 Igazából néhány napja kezdtem újra játszani, a Feyenoorddal indultam, de még természetesen első szezonban tartok, úgyhogy eredmények nincsenek, de remélhetőleg lesznek. Azért az elég vicces mondjuk, hogy a csapat 97%-a 26 éven aluli, és azt várja el a vezetőség hogy bajnokságot nyerjek, és adnak átigazolásokra 2 millió eurót... Ebből sikerült leigazolni a híres ciprusi csatárt Michalisz Konstantinou-t meg Pieter Karst van de Kamp-ot akiben annyi a jó, hogy bal- és jobbhátvédként is bevethető, plusz jött még egy-két kiegészítőember. Nehéz szezon lesz, de ha csúcsformában lesz a 41 éves kapusom, akkor nem lesz baj :D -
kivel játszol, mióta, milyen eredményekkel? :) -
Hamptitus #73690 Na, hát mindkét ellenfelem rúgott egy-egy öngólt, úgyhogy nem volt nehéz mindkét meccset megnyerni... -
megvan.
fent a menüben world, majd nations, aztán europe és ott lesz a koefficiens táblázat is. -
most én sem találom :// azt tudom, hogy minden szezon elején megnézhető. -
Vagyis tudom mitől függ, csak a game-ban levő seeding táblázaton nem igazodtam el. Nem találom, hol lehet megnézni az országok koefficiens összesítőjét? -
Nem vagyok, de nem sikerült rájönnöm hogy mitől függ. -
tud az öreg ahogy nézem. nem vagy kiemelt, ugye? -
hopp, az lemaradt hogy Bl 3. kör 1. meccs,2. kört jobb elfelejteni, fosszar örmények ellen simán de fosszar meccseken léptem túl -
huszáros hajrá, na Frau ezért kezd még mindig, az értékei romlanak de a teljesítménye nem
-
geo91 #73682 leszek -
Hamptitus #73681 Köszönöm a gyors választ, akkor majd lesz valahogy

úgyhogy ezzel sikerült egy kis pénzhez is jutni, ami jót fog tenni a hitelek törlesztésében.