104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Hegeace
    Hali, én a taktikáról faggatóznék, nálam a 3. szezonra elfelejtettek futballozni a fiúk ... legalábbis nagy ritkán jut eszükbe mit hogyan kéne ...
  • Zsolti9014
    generált, csak én a generált arcokat kikapcsoltam, a fotó+ez a sötét izé maradt benn
  • Mor3llo
    Lesipuskás, támadó, hangyányi módosítással!
  • Mor3llo
    AztaQ! :D
    Ez a Muraccioli generált? Csak mert én nem találtam meg, viszont a képe alapján alapból benne van a játékban :/
  • Zsolti9014
    Eddigi igazolásaim (persze részletre):

Poli nagy nehezen meglett, Tőzsér ugyebár elment, meg Vasst is árulom. Dani 33 éves, nem volt könnyű elengedni, de most még legalább adtak érte pénzt, meg a fizukeretből minden fillérre szükségem van, a vezetőség sóher.

Muraccioliról meg beszéljen a kép:

Minden évben egy noname csapattal kezdem a felkészülést, eddig 7-8-nál többet nem lőttünk:
  • Zsolti9014
    A Juventus nyerte meg végül.
  • Barnabyka
    milyen beállításokkal játszatod?:D
    Grat Zsolti..BL-t ki nyerte végül?
  • eLiXir
    Csődbe lehet menni a játékba? Mert perpill minuszba van az egyenlegem, van egy pont, ahol azt mondja a vezetőség, hogy asztala viszlát?
  • Zsolti9014
    Újabb szezon ért véget.

A BL-ben a negyeddöntőig jutottunk, az MU búcsúztatott minket.

A Ligakupában az elődöntőben estünk ki az Arsenal ellen.

Az FA kupában meg rögtön a harmadik körben az MU-val szemben maradtunk alul...

És persze nem sikerült a bajnoki címvédés sem:

Pedig zseniálisan kezdtünk, sokáig mi voltunk az egyetlen veretlen csapat. Aztán visszaestünk, a végére meg még a sérülések is elértek. Ettől függetlenül az utolsó meccsig még volt esélyünk, de az előttünk állók nem hibáztak. A zárófordulóban idegenben vertük a mumus MU-t.

Vela, Nasri és Gustavo is jók voltak nagyon.

A helyzet az, hogy most megint 22,5 milliónk van igazolni, de kellene sok kulcsembert pótolni, mert kiöregedőben van Kranjcar, Downing, Tőzsér, Dellafiore...
  • Mor3llo
    Cavani a 3. évben is egy állat...
  • bakkerman
    a való életben hogy váltasz nemzetiséget? sehogy. akkor mi is a kérdés?
  • karajjj
    ööööö
    sehogy
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Idényközben hogy tudok nemzetiséget váltani?

Köszi a segítséget előre is !!

Üdv!!
  • geo91
    aki a csapatkapitányom is volt egyben!
  • geo91
    szarházi vezetőség, eladta a legjobb játékosomat rongyos 600 ezer euróért...
  • Darthmushroom
    így zárjuk a 2012s évet:

el menetelünk:

ligakupába is:

keret:
  • zorrobomber
    thx!
  • zyndar
    @Huni & Geo:
    Elmentek ti a picsába. Munkahelyen nem tudom nézni a fórumot miattatok
  • Zsolti9014
    nekem most január 1-2. volt két meccsem egymás után... :P
  • karajjj
    neked is jó a háttered :D
  • Huni92
    4-1-re vertük az Intert, úgy, hogy félidőben még ők vezettek. Bejött Bueno helyett Benitez, most ő vágott mesterhármast. Nem értem, miért tudnak jobban játszani ha csereként jönnek be :D
    Ezzel megvan az első helyen való továbbjutás.
  • inter94
    skiiiil vagy :D
  • Huni92
    Leeds - Newcastle 7-3. Bueno félidőben állt be, vert egy triplát. Asszem kiszorította Benítezt a kezdőből. Ja, a vendégek kaptak két piros lapot is, hogy teljes legyen a kép :D
  • Huni92
    Úgy tűnik, beválik a módosított taktika. Négyet kapott az Aston Villa, kettőt a Kijev (bár ha Diego Alves nincs, legalább 6 lett volna), és hatot rámoltunk be a Citynek.
  • Huni92
    azért nem lehetetlen elcsípni egy második helyet. :)

összedobtam egy új taktikát, kíváncsi vagyok, mire megyünk vele.
  • Hamptitus
    Sikerült bejutni az európa liga csoportkörbe egy gálameccsen úgyhogy ezzel sikerült egy kis pénzhez is jutni, ami jót fog tenni a hitelek törlesztésében.
    A csoportkör elég lehetetlen sajnos:
    Zenit, Lille, Feyenoord és Austria Wien.
  • Huni92
    ujjgyakorlat :)

leikszelünk a tökutolsó blackburnnel -és tekintsünk el attól, hogy amúgy ők a mumusaink, mindig megizzadunk ellenük-, aztán Kijevben 6-2-re csapjuk meg a Dinamot, detto úgy nyomjuk, mint tavaly.
  • geo91
    rb leipzig, német negyedosztály észak, 2010/11, féltáv
    meccsek
    tabella
    átigazolások
  • Hamptitus
    Igazából néhány napja kezdtem újra játszani, a Feyenoorddal indultam, de még természetesen első szezonban tartok, úgyhogy eredmények nincsenek, de remélhetőleg lesznek. Azért az elég vicces mondjuk, hogy a csapat 97%-a 26 éven aluli, és azt várja el a vezetőség hogy bajnokságot nyerjek, és adnak átigazolásokra 2 millió eurót... Ebből sikerült leigazolni a híres ciprusi csatárt Michalisz Konstantinou-t meg Pieter Karst van de Kamp-ot akiben annyi a jó, hogy bal- és jobbhátvédként is bevethető, plusz jött még egy-két kiegészítőember. Nehéz szezon lesz, de ha csúcsformában lesz a 41 éves kapusom, akkor nem lesz baj :D
  • Huni92
    kivel játszol, mióta, milyen eredményekkel? :)
  • Hamptitus
    Na, hát mindkét ellenfelem rúgott egy-egy öngólt, úgyhogy nem volt nehéz mindkét meccset megnyerni...
  • Huni92
    megvan.
    fent a menüben world, majd nations, aztán europe és ott lesz a koefficiens táblázat is.
  • Huni92
    most én sem találom :// azt tudom, hogy minden szezon elején megnézhető.
  • zorrobomber
    Vagyis tudom mitől függ, csak a game-ban levő seeding táblázaton nem igazodtam el. Nem találom, hol lehet megnézni az országok koefficiens összesítőjét?
  • zorrobomber
    Nem vagyok, de nem sikerült rájönnöm hogy mitől függ.
  • Huni92
    tud az öreg ahogy nézem. nem vagy kiemelt, ugye?
  • zorrobomber
    hopp, az lemaradt hogy Bl 3. kör 1. meccs,2. kört jobb elfelejteni, fosszar örmények ellen simán de fosszar meccseken léptem túl
  • zorrobomber
    huszáros hajrá, na Frau ezért kezd még mindig, az értékei romlanak de a teljesítménye nem

• geo91
    leszek
  • Hamptitus
    Köszönöm a gyors választ, akkor majd lesz valahogy