104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Jó, hát ez alap! :D

( Isten éltessen Huni )
  • Fyrex
    és persze HBD!
  • Fyrex
    pontosan. de mivel nem zavarta a kapust nem les. megválaszoltad a saját butaságod ezzel az idézettel! :)
  • Mor3llo
    Szerintem örüljünk, hogy Rodwell örömöt okozott Huninak :DD

Egyébként, Isten éltessen Huni!
  • Huni92
    viszont szabály szerint így van. más kérdés, hogy bueno nem igazán zavarta greent.
  • Solt
    Alapos indok. Egyébként beszéld meg a szabálykészítőkkel.

( stílus!!! )
  • eLiXir
    ez bitang nagy faszság
  • Solt
    Akkor nem lenne les, ha a csatár nem mozdult volna a labdára, és nem indul meg felé... így, hogy rámozdult szerintem les.

"A leshez nem kell feltétlenül labdához érnie az elöl helyezkedő támadónak, elég, ha zavarja az ellenfelet, például ha a csatár nem ér labdához, de gátolja a kapust a lövés védésében vagy előnyt szerez leshelyzetéből."
  • Darthmushroom
    Millwall 3. szezon. hát rohadtul elégedett vok kezd beérni a fiatal csapat a bajnokságba nagyot alkottunk csak úgy mint a hazai kupákba. ha az utolsó fordulóba nem kapunk ki csak jobb gk miatt lett volna az arsenal bajnok mi meg a 2.-k. el-be is addig mentünk még tudtunk az athletico már túl nagy falat volt, végül ők is nyerték meg. am nagy csapatok ellen sikerült már nyerni, chelseat kupába meg idegenbe,arsenalt itthon,pool itthon és kupába, city meg csak kupába. mu-t meg itthon.

liga menetelés és döntő:

fa kupa menetelés és döntő:

el:
  • Mor3llo
    Nem avatkozott játékba a csatár :)
  • geo91
    már hogy lenne les, ha a csatár elől bele sem ért?
  • Mor3llo
    4-3-3-at tolom neki. 3 félét váltogatok, meccstől függően. Van egy kontrázós, egy ilyen meccsirányító-féleség, és egy támadó.
    Dobhatok képet, ha gondolod.
  • Solt
    Ez méretes les... elvileg ez a gól szabálytalan. ( a kapus hülyeségétől függetlenül )
  • Zsolti9014
    Visszanéztem, de nem találtam, kivel vagy, és melyik évben, így most csak pár tippet adnék, akik nekem beváltak:
    Santon (mindkét oldal), Dellafiore (jobb)

Nekem nem jött be, de alacsonyabb célok eléréséhez ideális lehet: Fatic, Vegard Forren, B. Easton (mindegyik balra).
  • eLiXir
    sok volt neki a green biztos :D
  • eLiXir
    Green :D
  • Huni92
  • Láma!
    Milan Duric nálatok is kurva jo kis csatár, vagy csak nálam villog?
  • Huni92
    melyik csapatba, mennyi pénzért? :)

karesz zsolti: danke.
    zyndar: bekaphatod :D
  • Barnabyka
    Skacok szélső hátvéd kéne nekem.. megfizethető áron, minőségi!? (legjobb ha mindkét oldalt bevethető, de leginkább bal oldalra kéne)
  • Láma!
    a gép egy mocsok... még mindig Feyenoord... kit kapok már 2-szor a kupában? Ajaxot... tavaly vertem, most simán kiestem a negyeddöntőben, bajnokságban verhetetlenek... 28 meccsen 8 gólt kaptak és 72-t rúgtak....
    sebaj gondoltam én, majd az EL vigasztal, csoportbol viszonylag sima továbbjutás (M. City mögött Monaco, Basel előtt), jött a Fener, itthon 3-0 kinn 1-1, és kit kapok???
    Ajaxot.... eszem megáll... első meccs otthon kis meglepetésre 1-0 nekem... visszavágó nagyon meleg lesz pláne úgy hogy a Fener meccsekre sérüléshullám miatt 3 cserém volt (1 kapus, 2 csatár) első Ajax meccsre már 4... és most sincs sokkal több:(
  • Zsolti9014

Az vótmá, hogy a gép egy mocskos csaló? :P

A meg nem adott gólomtól (0-1-nél) eltekintve csak annyit fűznék hozzá, hogy a Cselzi eddig 6 meccsen ÖSSZESEN lőtt 3 gólt...
  • zyndar
    Köszöntelek 15. születésnapod alkalmából!
  • Zsolti9014
    Boldogat!
  • karajjj
    HBD
  • Zsolti9014
    a jókívánságot köszönöm, Polival kapcs. meg igazad van, de így is örülnöm kell, hogy eljött, mert akit akartam helyette, 21 éves brazil srác, a Bordeaux 55 millióért adná csak, egy csomóan meg még mindig nem hajlandóak ideigazolni. majd meglátjuk, ha nem válik be, akkor meg játszik kkp-t... :)
  • Huni92
    muraccioli nem gyenge, az biztos :D

poli viszont nem ért ennyit, ha vkp-nak szerződtetted. 12-es szerelés az lófaszmiska, de legyen szerencséd vele, és váljon be :)
  • zorrobomber
    ezt hívják helyzetkihasználásnak asszem, nem semmi
  • Zenszkij
    Nah kezdtem én is egyet az Angol első osztályú Burnleyvel. Majd jönnek a képek!
  • lippet
    Jövő hét vége felé érkezik az új gépem, addig nem igazán akarok elkezdeni játszani, de azután oda se neki! :)

Nézegettem csapatokat neten, a Rot-Weiß-Essen név megfogott. Hanyad osztály ez a németeknél? Sima patchel ellátott FM11-el lehet őket irányítani? Esetleg már valaki játszott velük? Mik a vélemények a csapatról?
  • Zsolti9014
    Harmadik éve a Cityt kapjuk a nyitányon:

Mondjuk az az érdekes, hogy ez a lendület általában elfogy a szezon második felére...

Ezt pedig Huni kedvéért:

Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon sok pénz érte, de most csak 7,5 milliót kellett kifizetni. Persze az is igaz, hogy 1 éven belül jó ha 10-et fog érni...
    Viszont kellett egy vkp, és nem tudom miért, de én akárkit akarok igazolni, közel duplaannyit akasztanak le rólam, mint másról.
    A gépi csapatok vígan igazolgatnak 1-1,5 millióért olyan embereket, amilyenek nekem 5 körül voltak, és húzóemberré váltak. Illetve a nagyobb sztárokat is 15-20 közt adják-veszik, de pl. Kjaerért már 50-et akartak tőlem kérni...

• geo91
    RB Leipzig 2010/2011

Német Területi Liga, Északi csoport. Negyedosztály.

A csapat egyébként 2009-ben alakult és az első Oberligás (5.) évében feljutott a Regionalligába (4.). Folytatván a hagyományokat, immáron az én vezényletemmel újabb osztályt ugrottunk, tehát irány a Bundesliga 3!

Csapat:

Bajnokság:

• inter94
    ben arfa szar az idei fmben...
  • OMfan
    Ja ez engem is nagyon irritál, a Marseille meg a Lyon olyan bő kerettel rendelkezik, hogy kb. 5 tartalékcsapatot ki tudnának állítani.
    Ha meg megvesznek előled valakit akkor vége, az árát felnyomják ha érdeklődsz, de viszont nem játszatják és így semmit nem fejlődnek, aztán 2-3 szezon után megveheted olcsón, amikor már semmi skill.

Most Ben Arfával voltam így legutóbb, zsinórba 2 szezonon át volt kölcsönbe(Newcastle), úgy voltam vele, mostmár megveszem, de a Marseille csak 11-2 milláért adta volna annyit meg nem adok érte.Idény közbe rá-rá keresgettem és így márciusba volt 2meccse 6,6-ös átlaggal....
  • zyndar
    Dögöljek meg átméretezve mentettem le. Jó éjt
  • zyndar
    Játékosmozgás, Buenotól meg Ekdaltól sokat várok:
  • Suffering
    Titeket nem idegesit, a francia csapatok viselkedése a játékban? Lyon-nak pl 60 fős kerete van. (ifik nélkül). van 19 csatára. Engem rohadtul idegesit, hogy a francia csapatok felvásárolnak minden jo magyar játékost, és nem játszhatják öket, mert tul bő a keret. Szalai: Lyon Dzsudzsák: Marseille-ben "játszik", de 3 éve nem léptek pályára, csak a magyar válogatottban.
  • Huni92
    dobj egy képet poliról, rohadt sok az a pénz érte o_O
  • spiczi91
    773 új bejegyzés... Történt valami, vagy csak én voltam el sokáig?

Amúgy sajnos ugrott a Salzburg mentésem, pedig a BL-ben legjobb 16 között idegenben csak 2-1re kaptam ki, itthonra kifejezetten jó kezdőpozíció lett volna ez. Sajnos csak lett volna :(
  • Zsolti9014
    legalábbis a történelem fülön 2011/12 az első bejegyzés nála, a Saint -Etienne-nél.