104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
van belső? print screen-ctrl+v
a legjobb kezdőm
-
karajjj #73839 printscreen >> irfanview >> noob.hu -
Neoncsoves #73838 ti mivel csináljátok a screenshotokat? Fraps, vagy a belső cuccost használjátok? -
pinnacle #73837 Végetért a felkészülés az első kupameccsel, ahol gólrekordot döntött a csapat.
Középmezőny remélem meglesz idén.
-
aucs, sry a képméretért :) -
uccsó pillanatban még befutott ő
-
karajjj #73834 jakuzzi -
ték elek #73833 egy kis zene, néhány playboy poszter... -
Janika17 #73832 Helló.Olyan kérdésem lenne hogy az öltözői hangulatot hogy tudom változtatni?köszi -
pinnacle #73831 
-
Szép estét, gratula mindenkinek! Pinnacle, jó téged újra látni :D
Ma is nyomtam a Napolit, a Palermo ellen így indultam neki(a 4-3-3-as taktikámnak ez nem igazán tett jót, maradt egy Zhirkov-Balotelli-Elia csatárhármas elől, de nem igazán muzsikáltak jól, kivéve Eliát)
És maga a meccs(Nobili 18 éves ifi, most játszott először a nagycsapatban, természetesen kényszerből):
-
-
Nekem is rendszeresen ez a gondom:
A srác értéke 9,5 M, a legutóbbi ajánlatom 42M volt részletre, az alatt mindig elhajtottak.
Persze a gép továbbra is 10-20 körül igazolgatja le a jobbnál jobbakat. -
geo91 #73827 (sheffield wed.) -
geo91 #73826 nekem sem volt egyetlen a saját akadémiámban generált játékos aki bemutatkozhatott volna a felnőttben. -
Ja, és nemtom, más hogy van ezzel, de nekem mióta a Leeds-szel játszok, nem generált értelmes ifit...
3 olyan fiatal játékosom van, akikre rámondhatom, hogy határeset, de valószínűleg a PL-ben, meg a BL-ben semmire se lennének jók. -
Hát nah, ezt én se értem...
És amúgy én is bajnoki címért való harcot ígértem, de még ha a bajnoki címet mondtam volna is, csak 2 millióval adtak volna többet.
Ráadásul akármiért is könyörgöm a vezetőségnek, semmit nem adnak. Se visszaforgatott összeg, se fizetés, se átigazolás, de még a fiókcsapatot is csak nehezen.
Indoklás: nagyra becsülnek, de szerintük az nem életképes ötlet. Mi vazze? Az hogy pénzből igazolok? :P
Ja, egyébként Poli végül nagyjából bejött, igaz nem végig vkp-ként játszattam, hanem kkp-ként is.
Végül pedig teszek be egy játékost is:
Ő a 6. idényét kezdi nálam, 2013-ban generálta a gép az Alkmaarnak. Én a Citytől vettem opciós kölcsönbe, majd végleg leigazoltam.
Manfred Veld
-
nem értem, hogy kapsz olyan kevés pénzt. alapból bejön 40 millió euró körüli összeg a tv-s jogdíjakból, plusz a BL-ért is jár pénz, a bajnoki helyezésért is. nálam idén is adtak vagy 45 milliót, mert beígértem a bajnoki címért való harcot.
vásárolj részletre szerintem, jobban jársz. -
Gratulálok, a BL nekem idén sem jött össze...
De ha már itt vagyok, akkor szezon beszámoló tőlem is.
A bajnokságban végig fej-fej mellett haladtunk az Arsenallal, de sajnos az utolsó 3 meccset zsinórban elbuktuk...
Az FA kupában valamiért igen szánalmasak voltunk, a Colchester ellen újrajátszásra kényszerültünk, majd pedig:
A Ligakupa viszont bejött (legalább ez):
Először nyertünk a két bajnoki címen kívül mást is... Neymar itt gólkirály is lett.
A Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben kifogtuk a címvédő (majd később újra győzelemig jutó) Juventust, az első meccs még tök jól is sikerült:
A visszavágó nem:
Végül pedig a játékosok statjai (Muraccioli rekordot döntött a gólok számával, és Európai aranycipős is lett):
Idény végével Downing visszavonult, Dellafiore is, de ő idén már nem sok vizet zavart. Kranjcar 34 éves.
Szóval lenne kit pótolni, minderre megint 20 milliót kaptunk. -
geo91 #73821 én nem rég a szépen felfejlődött alaba-t akartam elhozni a bayerntől a baglyokhoz, de még 50 millát ajánlva sem álltak velem szóba, így ott meguntam a licitálgatást... -
Neoncsoves #73820 LOL -
hátpersze :DD
-
viszont lehet kérni, hogy bővítsék a scoutolási területet. -
pinnacle #73817 Nem engedi a vezetőség. Kicsi a klub hozzá -
Zenszkij #73816 Nem értem miért nem tudok scoutolni Dél-Amerikában. Egyszerűen nem engedi a játék. Kinek mi a tippe mit lehet csinálni ilyen esetben? -
Leeds United - 2013/2014
Na, néhány szóban csak. Mindenek előtt játékosmozgások. A kapusokat el is küldtem kölcsönbe, hogy majd nyáron nagy haszonnal adjam el őket. Üzlet.
Minden érkező hozta azt, amit (el)vártam tőle, nem fürdötem be senkivel.
A bajnokság idén is szoros volt, és 3. PL-es évünkben behúztuk a bajnoki címet. Az utolsó fordulóban tartalékos csapattal kikaptunk a Burnleytől, de nem számított. Egyébként ez még azt is jelentette, hogy a Burnley maradt az élvonalban, az Everton viszont kiesett.
Araujo a szezon negyedét sérülten töltötte, de így is összejött a gólkirályi cím.
Az FA Kupában az elődöntőig jutottunk, ott a Newcastle vert meg, a Ligakupában pedig a negyeddöntő volt a végállomás, a Birmingham ellen véreztünk el. Mindkét kupában a csereemberek játszottak.
A Bajnokok Ligáját idén is a playoffban kezdtük, az Olympiakosz legyőzésével az Inter, Dinamo Kijev, Zsolna csoportba kerültünk, ahonnan az első helyen jutottunk tovább. A Fiorentina ellen szűk 2-1-es győzelemmel jutottunk a negyeddöntőbe, ahol a Barcelonát kaptuk, micsoda meglepetés ugyebár...
Idegenben 1-1 lett, hazai pályán pedig a sérülések és eltiltások miatt meggyengült Barcát 2-1-re vertük meg.
Az elődöntőben a City jöhetett, 2-2 és 1-0, szerencsével ugyan, de bejutottunk a döntőbe. A másik ágon olasz házirangadó volt, Roma - Inter, és a milánóiak jutottak tovább. A csoportban egyszer kikaptunk tőlük (1-2), egyszer pedig megvertük őket (4-1), így nem volt favoritja a meccsnek.
Az első 7 perc alatt háromszor lőttünk kapufát, majd Araujó góljával vezetést szereztünk. Viszont később kiállították a sérüléséből épphogy visszatérő és az eltiltott Rodwellt helyettesítő Spencet, úgyhogy onnantól elég alárendelt szerepet játszottunk a meccsen. Félidőben egyébként kapust cseréltem, és bejött, mert Romero kivédte az Inter szemét a második játékrészben. 1-0 maradt a vége.
A csapatból igazából senki nem lógott ki, bár mindenkinek voltak hullámvölgyei. Pedro León, Weiss, Benitez, Araujo, Canales, Dentinho és Jones vitték a hátukon a teamet.
Összejött egy halom egyéni díj is, meg a dream teamek 80%-át mi adtuk az idén.
Még egy évet maradok, aztán aláírok egy másik csapathoz. -
képméretért sorry -
Grat a Leedsekhez, Millwalhoz, Szentlőrinchez meg mindenki másnak is, és egy nappal megkésve de Boldogat Huninak!
Fc Nantes - 2012-13. idény
Sokat nem mondanék erről a szezonról, egy keveset előreléptünk tavalyhoz képest, de mivel sokáig a 6. helyen is voltunk, nem lehetek elégedett. A legnagyobb gond a kapott gólok száma, és hogy 38 meccsből 9-en kaptunk 3 vagy annál több gólt, sok rangadón szinte ki sem mentünk a pályára.
Igazolások
Játékoskeret
Meccsek
Csapat statok
Játékos statok
És elkezdtem már a következő idényt, a felkészülés nem volt épp a legjobb, 10 meccsből 3 győzelem 2 döntetlen 5 vereség, 14-11-es gólarány, ennek ellenére idén szerintem meglehet az áttörés, és talán egy európai kupaszereplés is összejöhet végre.
Ezekkel az igazolásokkal vágok neki:
-
pinnacle #73812 Hali!
Végre sikerült egy kicsit játszanom a nyár folyamán.
Frankfurt első barátságos meccs:
-
Zenszkij #73811 Bocsesz még kínlódok ezekkel a képekkel, de a többi már rendben lesz. -
természetesen gratulálok, de ajánlom figyelmedbe azt a hatalmas piros feliratot itt a bannerben :) -
Zenszkij #73809 A véghajrá, az előbb nem akarta betenni:
-
Zenszkij #73808 Meglett az első szezonom a Burnleyvel.
Íme a tabella:
A véghajrá:
A csapat legjobbja:
Nehéz idény volt, de a végére akár a sima feljutás is meglehetett volna, de a csapat elfáradt. Jövőre komoly igazolásokat kéne eszközölni. Legalább nincs a csapatnak adóssága, meglátjuk kit sikerül hozni. Csatár mindenképp kellene.
-
távoli lövést vedd a játékosoknál ritkára... -
geo91 #73806 -
A City ellen brutális meccset játszottunk. Félidőben 2-1 oda, majd egyenlítünk, és kiállítják Vertonghent a kékektől. A hajrához közeledve kiállítják Polit is, ugyanakkor Benítezt le kell cserélnem, de nincs több cserelehetőségem, 10 a 9 ellen folytatjuk. Később Rabie hátulról rácsúszik Shawcrossra, piros természetesen, majd Corchia megsérül a hosszabbításban, és 8 a 9 ellen fejeztük be az amúgy 2-2-re végződő meccset.
Corchia 2 hét, Benitez 1 hónap múlva játszhat ismét. -
Mario Santana #73804 én is 2D-ben nézem, de nem klasszikusba, mert az szerintem túl rajzfilmes :D -
pass into space+work ball into box nekem segít néha, ha nagy fölényben vagyunk -
Itsuki #73802 Valaki segítene? Nem egyszer van 18 lövésünk de egy se találja el a kaput... mit kell beállitani hogy legalább kaput eltalálják 1-2szer? ne lööjjenek meszsiröl? (igaz 4 méterröl is fölé...) elég lassú tempóba játszunk... -
Miután a Marseille-jel és a Barcával is otthon ikszeltünk, a többi meccset hoztuk, veretlenül nyertük a BL-csoportot, amelyben a negyedik még a Bnei jehuda volt.