104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
miért nem Kolozsvári VSC? :) -
kezdtem egyet a steauaval,utóbbi iőben inkább a botrányairől híres ez a klub,hála gigi becalinak,utoljára 2006-ban lettek bajnokok,dobogón is utoljára akkor voltak,cél visszavinni őket románia elejére -
középső középpályás-automatikus beállításokkal(max némi finomítás azt majd kitapasztalod) szvsz kis túlzással a "sztárokat" leszámítva a legjobb a játékban. Simán megér. -
megér -
OMfan #73999 Rakitic hogy tolja a játékban? Az technikai értékei nagyon jók, de a mentálisak már nem annyira..szerintetek megér 7-8milliót? -
A Sunderland megint megszívatott. A 86. percben 2-0-ra vezettünk, a 88.-ban szépítettek, a 90. minutumban pedig egyenlítettek. Elképesztő, hogy mennyire nehéz ellenük játszani. -
- az szép, mi pedig hamarosan BL elődöntőt játszunk a Pool ellen
-
4-0-ra csaptuk szét a Man. Cityt a Ligakupa negyeddöntőjében, de ahogy látom ma sem lesz látogatottsági rekord a topikban :D -
Estét!
Töltöm a Leedset. -
- mekkora párosítások a BL-ben
, tud sorsolni a gép, ennek mennyi a valószínűsége IRL ?
-
-
Folytatás a malagával
Első évünk a Bl ben
Csoport
-
alavés, csapassad :) én nem voltam sokat velük. -
Zenszkij #73990 Én el vagyok keseredve. Egyszerűen nem megy a Burnleyvel. Második PL szezonomban is 12. leszek. Ellátogat hozzánk a Wes Brom 22/10, nekik 2/1 a kapura lövés és nyernek 1-0ra. Persze idegenben lövésünk nincs a játékhoz, akár holidayre is mehetnék, nagyobb esély lenne. Vicc, hogy ha rosszul játszunk szerencsénk egyenlő a nullával, ha jól, akkor meg a kapus kivédi a szemünket. Nekem ne mondja senki, hogy csak világsztárokkal lehet jó a csapat. A védelembe leigazoltam Alex Sandrot, meg Gahillt, csereként Wes Brown is bevethető, a csapat legjobb védője Bikey. Ganso is játszik, de első évében a középpályán retekgyenge. Macheda meg alig találja a gólcipőjét. Ja és itt van a Dniproból Guiliano. Szánalmas... -
Még mindig nem tudom eldönteni, kivel kezdjek...
Felmerült a Hansa Rostock, az kihívás is lenne, de ott a fizetési keret nem fedezi az épp aktuális fizetéseket se.
Aztán az Alavés, de velük már Huni volt ha jól emlékszem, bár nemtom meddig jutott, de így kérdéses, hogy lenne-e még velük sikerélményem. :)
A Heerenveen az kihívás lenne vajon? Bár nekem biztos...:P
Nemtom, valami olyan csapat kéne, ahol azért van annyi pénz, hogy erősíteni lehessen, meg el is jönnek játékosok (na nem ilyen Messi-félék), és van i hová fejlődni. Alacsonyabb osztály is jó lenne, de nem Angliában. Szóval nem tudom. -
és kiszoptatok 4-5-re? :D
nálam bueno nem fér a kezdőbe, főleg, hogy jött akvajózsi, aki kiszorította benítezt is. a weiss - akvajózsi kettős úgy érzem jól megérti majd egymást, ketten 4 gólt hoztak össze a birmingham elleni 5-1-es meccsen. -
Sima első hely :)
Bueno most gurított 4-et, Ekdal meg 4 assziszt. Pedig Tőzsér majdnem kiszorította. -
Atletico Madrid, Genk, Galatasaray a BL csoportban. -
Akvajózsi duplájával 2-0 a Lyon ellen. Közben még válogatott meccsek is lesznek, elkezdődik a selejtező a 2016-os EB-re. -
geo91 #73984 az a nő 
-
Még csak 12 forduló ment le, eddig közepesen megy szarul, 9. hely. Kicsit rövid a pad, de nem maradt már zseton igazolni, még kölcsönbe sem. Szóval minden oké.
Jó az a "skin". -
ja, meg visszatettem a onepiece skint, és gemma atkinson néni van a háttérben 
nálad mi a helyzet? -
A 2 évvel ezelőtti BL döntő visszavágójával indul a szezon gyakorlatilag, Európai Szuperkupa a Lyon ellen. -
Egy kicsit. Hogy állsz? -
eléggé taktikaváltós helyzetnek tűnik.
töltöm a leedset, lesz-e valaki? -
karajjj #73978 na ezt én sem értem, hogy hogy hoztuk össze
-
iiiiiiiiigen, mert a barca kikapott idén a sociedadtól, holott előtte szétszopatták a világot, aztán sajnos nem tudták újratölteni :( -
menedzser #73976 de amúgy előző szezonban egyszer se, direkt a ti kedvetekért és ment is a szekér, mint állat.
úgyhogy mosom kezeim :D. ti meg túl komolyan veszitek, de ezt már mondtam. -
menedzser #73975 najó, amúgy csak pont ma töltöttem újra, micsoda véletlen egybeesés. feljövök ide és előtte újra töltöm :D. de azért volt, mert az OM szopatott BL csoportmérkőzésen, 3-0-t vágott először, aztán meg utána simán nyertünk. szóval ezek olyan szivatós meccsek. érted, megvan a tökéeltes csapatod, aki eddig hibátlan a bajnokságban, erre jön a blben egy ilyen "kis csapat", mert Madridhoz képest pici és akkor ide, meg oda aláz és ver téged, mondom wtf, ez köcsög bug... ilyen a fifában, nba2kben is van, hogy random néha beakad egy szopatós meccs, ahol bármit csinálsz, a gép nyer.
de pl Barcelonát levertem egy gólzáporos, 5-4-re végződő mérkőzősen. -
szerintem meg aki nem értékeli nagyra a Reallal és társaival elért eredményeket, az egyszerűen ne írjon semmit, aztán heló. én is azt teszem, mert őszintén szólva nem tartom nagyra az ilyen eredményeket, ezért nem is nyomom a gratokat, viszont mivel úgyis csak a flame lenne belőle, nem is kötözködök.
játsszon mindenki ahogy akar, de szvsz aki Barcáékkal veri pépesre a világot, az ne várja, hogy majd mindenki gratulál nekik. szép, szép, de nem az igazi :) -
Zenszkij #73972 Nah ezzel a Machedával jól befürödtem. Első PL szezonomban leigazoltam a Burnleybe (játékban a 2. év). Összesen rúgott két gólt, 6,68as átlaggal fűszerezve. Nah mondom sebaj majd jövőre. Erre ugat, hogy erősebb klubba akar menni (12. lett a csapat), mikor már itt van Paulo Henrique, Giuliano,Alex Sandro, a védelemben Wes brown és Gary Cahill. Még neki áll feljebb. 15 millió euróért vettem, és természetesen a PL (2 szezonom a PLben) első mérkőzése előtt 15 nappal ugat be, nem is tudom eladni és a helyére venni valakit. Magas ívben kerüljétek ezt a játékost. -
sas96 #73970 igen, teljesen igazad van, de mivel vasárnap bajnoki volt...aztán meg jött a kupa, így nem épp a legfittebb állapotban kellett játszani. Nem volt senki sem megfelelő kondiban 120 perc után, így a legjobbakkal lövettem először.A gond egyébként ott van, hogy 90 perc alatt vagy 6x nyerhettük volna meg a meccset még a csodálatos öngólunk ellenére is...de nem éltek a lehetőségekkel...helyette kapufát lőttek...mind1, majd jövőre... -
a 17-es büntetőrúgás még nem minden. mentálisan erősnek kell lennie a játékosnak, hogy kisebb legyen az esélye, hogy kihagyja a tizenegyest, valamint 120 percnyi játék után én inkább rúgatom a büntetőt egy 10-es büntetőrúgás értékkel rendelkező, de 60%-os kondival álló játékossal, mint egy 18/30-assal.
persze igazad van, szar így kiesni. -
sas96 #73967 Kiestünk a jelenleg 2. helyen álló Stuttgarttól a Német Kupában! Mi a Bundesliga 2.-ben vagyunk...de nézzük a meccs statisztikát meg a végét...idegesítő így veszíteni...17-es büntetőrúgással kihagyják a 11est nálam, ziccerben kapufát lőnek....ráadásul az egyetlen góljukat is mi lőttük,mert ők nem tudtak...vicc....mind1, ez van, véget ért a Német Kupa....nem szerepeltünk le, jól játszottunk, sokkal jobban mint a Stuttgart...
Többet érdemeltünk...sokkal többet
-
menedzser #73966 vagyis Neuert, bocsánat. -
menedzser #73965 csak közlöm, hogy míg távol voltam, megnyertem Real Madriddal a bajnokságot és BLt is.
új szezonra megvettem Manuel Nauert és van egy tehetséges, saját nevelésű cxsatárunk, 18 évesen már nagyon profi, be is tettem a kezdőbe az első meccsen egy kis csapat ellen. lőtt egy gólt. -
karajjj #73964 de utálok ilyen szar meccsen kikapni -.-
-
áh, rájöttem, hogy játszani nincs kedvem, viszont aludni sem, úgyhogy mással baszom el az időmet :]] -
Menjé aludni!
Én azt teszem, most kaptunk a Realtól egy 4-est
-
pethy! az eredmény szép, na de buszkeccért 30 millió fontot fizetni? :D ejj-ejj.
zyndar: guardiola így szokta.
egyébként most jöttem haza az ivászatból -megint megünnepeltük a tizenkilencediket-, és gondolkodok azon, hogy betöltsem-e a mentést.