104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• myl0
    Utánozhatatlan és megismételhetetlen siker... LoL
  • Huni92
    fáj nézni, hogy mancini mit művel a leedsnél :( elbukták mindkét szuperkupát, a bl-ben a kiesés szélén állnak, a bajnokságban meg full középmezőny.
  • Huni92
    szenzációs meccsen a B csapattal 1-0 arányban legyőztük hazai pályán a Lokit! hatalmas siker ez mindenkinek, örömmámorban úszik Madrid :D
  • Huni92
    közben portugál szövetségi kapitány lettem, bulgária ellen lesz playoff az eb-re való kijutásért. a románok is akartak, de én nem vagyok bakkerman :D
  • Fisicofan
    naja, biztos nem kapnék helyben agyf*szt :)
  • Mor3llo
    hát, asszem akkor várnék a FM12-re
  • Huni92
    pedig milyen finom lenne egy ilyen meccsen elveszíteni a bajnokságot/bl döntőt :D
  • Fisicofan
    Na ilyenkor igazán utálom a játékot, még jó hogy nem tétmeccs :D
  • Huni92
    2-2 lett, az első félidőben ők lőttek kettőt, a másodikban mi. jó ez.
  • Mor3llo
    Grat Fisicofan, és Mylo! Huni látom sokszor nem izzadtál meg meccs közben :DD

Amúgy sztem csinálok a ManCitynek egy külön mentés. Hiányozna a Höwedes-Hamsik-Cavani tengely :DDD
  • Fisicofan
    Hát igen, idén nem volt egyikük sem nagy formában finoman szólva, úgyhogy ki is nyitottam a pénztárcát, és 16M-ért leigazoltam Lukakut, remélem ő megoldja az elsőszámú gólgyáros feladatát :)
  • Huni92
    na, menőzök én is. jön a real elleni meccs, úgyhogy előtte gyorsan betolomezt a képet :D
  • Huni92
    fisicofan:
    bár a csatárok teljesítménye szerintem hagy némi kívánnivalót maga után.

mylo (vagy my10? :D): a fradival mindenkinek megvannak ezek a pénzügyi gondjai, ahogy olvastam. a plaermo-verés nájszos :)

mor3llo: elfogadtad? :D
  • myl0
    Hi & grat all!

Ferencvárosi TC (2010 - 2012)

1. Szezon (2010 - 2011)
    A vezetőség felé azt az ígéretet tettem, hogy bajnokcsapatot faragok a Fradiból rögtön az első évben, adtak egy kis költőpénzt új játékosokra és a fizetésekre. Érkeztek is szép számmal: Igazolások
    A Bajnokság őszi szakaszában bevallom, nem az általam remélt úton haladt a csapat. December közepén a csapat csupán a 9. helyen tanyázott és rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtott (7 Győzelem, 4 döntetlen, 6 vereség). A sajtó már a lehetséges utódomat is kiválasztotta, de a vezetőség egyelőre kitartott mellettem.
    Télen aztán megérkezett Dzimitry Rekish és Chad Marshall, előbbi a támadó sort utóbbi a védelmet szedte rendbe pillanatok alatt. Csapatba szoktatásukra elegendő idő volt a téli holtszezonba (kb. 2 hónap az NB1-ben) lejátszott barátságos meccsek alkalmával.
    A tavasz mese szerűen alakult, 11 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Szárnyaltunk főként a fentebb említett 2 úriembernek is köszönhetően, de legfőképpen azért mert egy eléggé elbaltázott 4-3-3 őszi taktika után átáltunk egy 4-1-1-2-2 re (egyébként kisebb finomításokkal még mindig ezt használom). Rekish 13 meccsen 6 gólja mellett 7 gólpaszt is kiosztott és 5 alkalommal lett a meccs legjobbja (a bajnokságban). Iddrissu és Bogavac termelték a gólokat a Tutoric Marshall védő kettős remekül muzsikált, ennek meg is lett az eredménye. Méghozzá egy gyönyörűen csillogó ezüst érem formájában:
    Tabella
    Magyar kupa:
    Sztem a kép beszédesebb, semmi extra sajnos a Debrecen elhappolta előlünk a kupát:
    Magyar Kupa Meccsek
    Ebben a szezonban egy trófeát sikerült begyűjteni méghozzá a leglényegtelenebbet, a Liga Kupát:
    Liga Kupa Meccsek
    Összegezve sztem elégedett lehetek a szezonnal, mely 2 ezüst és 1 aranyéremmel zárult.
    Nem tudom hogy sikerült, de pénzügyileg borzasztó évet zártunk -3,5 millió font volt a záró egyenleg, úgy hogy összesen 60 ezer fontot költöttünk játékosra és a fizetési keretet nem léptem túl sőt 5000 fonttal alatta maradtam. Amikor ezt az összeget megláttam tudtam hogy nem lesz egyszerű a következő év sem.

2. szezon (2011 - 2012)
    Most már óvatossaban nyilatkoztam a szezonban elérni kívánt eredményeket illetően. Csak simán, azt mondtam harcban leszünk a bajnoki címért. Az átigazolásokat tekintve a legaktívabb voltam a magyar piacon. A Pénzéhes elnök aladta a Andrezinhot, Bogavacot (10ezer fontért :P) és Rekisht. Ez utóbbit a Marseille-nek 2,1M-ért. A pótlására vett játékosok közül egy sem vált be igazán. De ebben a szakaszba kivágtam a pocsék teljesítményt nyújtó játékosaimat is (Abdi és társai).
    Játékos mozgások
    Soumah, Zakuiani és Simms igazi húzó emberei lettek a csapatnak, Gemán Lux személyében pedig egy igazi nagyágyú is kishazánka tévedt (nem egyszer múlott rajta hogy ne legyen a 3 pontból csupán egy vagy egy sem, óriási bravúroat mutatott be). Bogavac kiválásával Soumah és Iddrissu igazi gólgyárosokká léptek elő.
    A bajnokság igazán szorosra sikeredett nem részletezném különösebben. A lényeg hogy a csapat sajnos a végére eléggé kifuladt és az utolsó fordulóban lemaradt a dobogó második fokáról, de ez is EL induló hely úgyhogy elégedett voltam vele.
    Tabella
    Európa Liga:
    EL meccsek
    igazából 4 meccset sikerült lejátszani. Balszerencsés volt a sorsolás, de idegenben bravúrt értünk el.
    Magyar Kupa: Sajnos a döntőben elintézett minket a Paks
    Liga Kupa: Elődöntőben estünk ki a Debrecen ellen.
    Összességében: egy bronz és egy ezüst érem a csapat jutalma.
    Közben a csapat aadóssága elérte a 6,5 millió fontot, de a klub valami kölcsönnek köszönhetően kimászott a gödörből. Most azt törlesztjük havi 50 ezres részeletkben.
    Év közben hívott a Kaiserslautern és a Leverekusen is de mindkettőt elutasítottam.
    Sorry a hosszúságért kicsit beleéltem magam :DD
  • Mor3llo
    Olasz Szuperkupát beszoptam az elején, Európai Szuperkupát megnyertem a 'pool ellen (tavaly ugye UEFA-kupát nyertem).
    Az idei nemzetközi kupaporond gyászos lett. BL-ben búcsúztunk a csoportkör után, UEFA-kupában meg az első kieséses szakaszban, a későbbi döntős Marseille ellenében :/
    Közben jött egy ilyen:
  • Fisicofan
    Grat mindenki!

Ligue 1 - FC Nantes - 2013-2014-es idény

Befejeztük eddigi legszebb idényünket a francia élvonalban, idén sikerült végre felnőni a feladathoz. De először a kupákról, az rövidebb :). Mindkét kupában ahogy beszálltunk rögtön ki is estünk, Ligakupában a Le Havre, a Kupában a nagy rivális Rennes ellen büntetőkkel, megjegyzem ez volt ebben a körben az egyetlen párosítás ahol két elsőosztályú csapat került össze.
    A bajnokság lényegesen szebb lett, felértünk a dobogóra, ami BL indulást jelent, a táblázat annyiban változott még, hogy, mivel a Lyon nyerte a BL-t, ezért mégegy csapat (Monaco) indulhat, és nekünk nem kell selejtezőt játszani. A meccseket nézve látszik hogy idén már a rangadókon is összeszedett volt a csapat, a Lyon és a Marseille ellen is 4 pontot szereztünk. A bajnoki cím azon ment el, hogy idény végére idegenben leromlott a teljesítményünk, kiscsapatok ellen buktunk fontos pontokat.
    Játékoskeret - Ganso látványosan feljavult a tavaszi szezonra, Lee Yong Yae viszont szépen visszaesett, Ndy Assembe immár 4. éve az egyik legfontosabb láncszeme a csapatnak, Sanchezt megválasztották az idény legrosszabb igazolásának, de 17 évesen még el lehet nézni neki ezt a teljesítményt, a legnagyobb meglepetés pedig Darbion lett, aki az előző idényben szinte nem is játszott, idén a a taktikai váltás miatt sokkal több lehetőséget kapott, és a házi gólkirályi címig jutott, középpályás létére.
    Csapat statok
    Játékos statok

A nyáron a VB után visszavonult Egervári (a VB legszebb gólját egyébként Dzsudzsák lőte), így átvettem a helyét, az EB selejtezőn a Csehország, Svájc, Málta, Finnország csoportból kéne továbbjutni, szerintem teljesíthető, a Nantes-al pedig megpróbálunk a bajnoki címért harcolni idén is, BL-ben minden a csoport függvénye, de minimum 3. helyen tovább kell menni.
  • Huni92

olasz szuperkupa? európai menetelés?
  • Mor3llo
    Ápropó, sorozatban harmadszor :)
  • Mor3llo
    Megvan az Olasz Kupa is:
  • Huni92
    ez de szar :DD
  • Huni92
    szakadj le rólam, te irigy pöcs :D

4-0 a valencia, 5-3 a villarreal, és 6-1 a getafe ellen.
  • Redmer
    FM 2012 hírek Van nagyon sok jó javaslat a játékosok részéről. Angol nyelv ismerete előny.
  • zyndar
    Huni & Lederhose: Naon jóak vagytok!
    [Mondjuk Huni csaló, de az más tészta]
  • Huni92
    Congrat!
  • Huni92
    A Neuchatel Xamaxot 7-0-ás összesítéssel vertük ki az Európa Ligából, Brugge, Koppenhága, Debrecen az EL csoportban.

Mendoza tavaly a bajnokság legjobb igazolása lett, és csak 8,5 millió euró volt a kivásárlási záradék a szerződésében, szerintem megérte lecsapni rá.
    Itt meg a többi igazolás.
    Keller tavaly aranycipős lett, de vissza kellett küldenem a Manchesterhez, mert nem tudtam volna benevezni a bajnokságba. Annyira egyébként nem kiemelkedő játékos, sok lehetősége úgysem lett volna.
  • Mor3llo
    Gratula!
    Mi meg ütöttük a Parmat:

A Palermo leikszelt a Samppal, ami azt jelenti, hogy a 3. évben, végre valahára, bajnok tudtam lenni a Napolival :)
  • Huni92
    3-1 hazai pályán a Barca ellen, idegenben pedig 3-2, 6-3-as összesítéssel lett miénk a Spanyol Szuperkupa.
  • laac
    Így van számtalanszor gomdolkodtam a játék folyamán Pastoreval,h meg kéne venni de horribilis amit kér a Palermo!!Nem beszélve a Tottenhames Gareth Bale!Alap hangon 32milla!!Én az olyaokat szeretem mint Iker Muniain,az egyik legnagyobb játékosom!
  • Huni92
    az azért nem olyan biztos. nálam egyszer volt, de lófüttyöt sem csinált. kíváncsi leszek rá most.
  • bakkerman
    2014-ben meg 25 éves,legjobb korban van,mentálisan és fizikálisan a csúcson van,többet ér akármelyik 20 éves fiatal titánnál,vagy 32 éves rutinos rókánál
  • Huni92
    nem a korával van baj, hanem az árával. persze nem egy realnál jelent gondot a 40+ millió eurós vételára :)

#74091:

• laac
    de 2010ben 21!2014ben v.még később már 30milla+ért,inkább egy 20 év körüli és mindenképp olcsó játékost vennék!a tapasztalatával nincs gond a de az ár!!!
  • Mor3llo
    Lehet így is...egyébként még 2 forduló van hátra.
  • Neoncsoves
    pastore nem elég fiatal?
  • laac
    Sejtettem,kib@szoot drága!Én is mindig meg akarom venni,de sajnálom rá a pénzt!Inkább hozok fiatal tehetséget!!
  • laac
    Az cigi!Mennyi forduló van még???
  • Huni92
    a kiesőjelölt csapatok a szezon hajrájában nagyon felszívják magukat, én is mindig megszenvedek velük.

előttem mancini volt (btw ő ment a leedshez a helyemre), pastoret valami 45 millió euró körüli összegért vették meg, aranylabdát is kapott már.
  • Mor3llo
    Énis benyaltam pár fordulóval ezelőtt egy 2-1-es idegenbeli cumit a Sassuolo ellen, aki mellesleg tökutolsó volt, és mostanra már biztos kieső is.
    Milan elleni meccs előtti hiányzók
  • laac
    Én az esetek nagy részében a kis csapatok ellen szopók!A milan-roma-inter tengellyel v.iksz v.nyerek!Főleg akkor vagyok képtelen nyerni,ha a a bajnoki címért megyek!
  • Mor3llo
    alsó=első