104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    SANYI A LEGNAGYOBB KIRÁLY :dDDDDDDDDDDD
  • geo91
    amúgy jó választás, kíváncsian várom a helyzetjelentéseidet
  • geo91
    SANYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Huni92
    Megvan az új csapat :)

Itt van ugyebár a legnagyobb király is :D
  • geo91
    ez még tőled is gyenge volt... :D
  • Huni92
    szolárium, mi? :D

értem amúgy, ne támadj le :D
  • Neoncsoves
    LOL :DDDDDDDDD
  • geo91
    ez sem napon barnult :D
  • karajjj
    ificsapatomban rábukkantam egy generált igazi barcikai őslakosra :D

• Forza Italia
    Újra itt vok. Pár napig szar volt a gépem és újra kellett raknom a Windowst ezért kezdhetek új játékot. Legújabb adatbázissal a Man Utd kezdek. Tudom h nem nagy kihívás de most kedvet kaptam hozzá. :D
  • farferi
    Hogy van az, hogy már minusz ötezerben van a fizetési keretem és simán igazolhatok?A magyar bajnokságban ez nem ment.
  • farferi
    Nocsak.Remélem nem a bajnokság leggyengébb ellenfele volt.

• Fyrex
    kezdek egy vándorkarriert, célom mindenféle bajnokságot és kupát megnyerni, szóval egyfajta manager életút bejárása :)

angol, spanyol, olasz, német és portugál bajnokság betöltve, csapat nélkül indulok.
  • geo91
    Dinamo Moszkva - 2011

Első szezon.

Csapat:

Bajnokság:

Orosz Kupa:

elég hülyén van megolda... szezon vége után bő 4 hónappal folytatódnak a küzdelmek...
  • Mor3llo
    Gignac milyen a 11-ben?
  • Huni92
    persze, játszhatsz.
  • saviola83
    HA feltezsem a játékot és apatchet attól elkezdheteek játszani és később is feltehetem a magapackot az nem befolyásolja a játkot?
  • Huni92
    nem kell feltenni, elég ez a 3-as.
    egyébként meg igen, elég lesz. a letöltött .fmf kiterjesztésű fájlokat a játék főmappáján belül a data mappába kell másolni.
  • farferi
    Izgalmasabb mint az mtk-val.Mondjuk ez az 5 cserés dolog tényleg baromság.Pont néztem tegnap a Brighton meccset a sporton, most már teljes mértékben egyetértek a riporterrel.Hogy jutnak így lehetőséghez a fiatalok?Persze jut játéklehetőséghez, mert több lesz a sérülés meg a fáradt játékos, csak éppen a fél csapat fiatalokkal fog felállni egy adott pillanatban, sikerélmény nuku.

• saviola83
    köszi a segítséget.A patchez fel kell tenni az elődöket is?Akkor ez a 2 dolog elég is lesz nagyrészben?
  • Huni92
    szia.
    mindenekelőtt a reloaded verziót keresd a boltok polcain, azt vedd meg.
    11.3-as patch a legújabb
    All graphics megapack
    tartalmaz logókat, mezeket, háttereket, arcképeket óriási mennyiségben.
    ha skin is kell, akkor azt itt találsz. regisztrálni kell, hogy tudj letölteni, de ez szerintem nem gond :)
  • geo91
    az aurora pro patriával mi a gond? :) olasz negyedosztály, fincsi :D
  • saviola83
    sziasztok!Régen rengeteget jártam ide és játszottama játékkal de pár évig sajnos nem nagyon volt időm. Most úgy néz ki tudok szakítani újra megfelelő időt a játékra így kérdezném azokat akik már jóideje játszanak az idei játékkal hogy az alap játékra miylen kiegészítőket érdemes és kell leszedni patch mezek címerek stb...
    Kérlek titeket valaki írja le ezeket.Bízom benen tudtok segíteni.Előre is köszönöm.
  • farferi
    Kezdtem egy mazohista karriert az angol negyed osztályban, kíváncsi vagyok mikor rúgnak ki.
  • menedzser
    :D, még nem találta meg a gólcipőjét, de biztos csak azért, mert most kezdődött a szezon. Carroll viszont nagyon jó.
  • ROCKnROLLA
    Meireles kettőt fog lőni, érzem. :D
  • menedzser
    ja, értem, bocs, igyekszem mellőzni az ilyen kommenteket.

áhá, értem. vannak nagy lövőim, Liverpoollal vagyok :D. beállítom a dolgokat, amiket mondtál.
  • ROCKnROLLA
    Értem, csak megint beadtad itt a sértődöttet, hogy nem válaszolt senki, ezzel az ironikus kommenttel. Na minedgy.

Az én tippem a problémádra: az ilyen csapatok ellen ne pozíció tartását állíts, hanem hagyd, hogy a srácok szabadon rohangáljanak. Ezen kívül feltolhatsz még egy csatárt a már meglévő mellé, és az egyikük mélyebben helyezkedjen, plusz ha vannak nagy lövőid, akkor próbálkozhatsz sűrűbben átlövésekkel.
  • menedzser
    de, mert én kértem pihenőt, sok volt belőletek :D. ugyanis csak három pontot kaptam, háhá, de én kértem még kettőt :DD.

de azóta is játszok és azalatt is, nem tudjátok elvenni a kedvem :P... viszont már akkor is mondtam, hogy nem vagyok nagy zseni a játékban és érdekelne egy kis taktikai ellenszer a lent leírtakra, ami a stábértekezleten hangzott el.

gondoltam segítetek.

elvégre a kitiltásom után normálisan írtam ide a topikba, egy panasz se lehet rám.
  • ROCKnROLLA
    Nem téged banoltak egy időre?
  • menedzser
    akkor ennyit a taktikáról, kösz, hogy figyelmet szántatok rá, marad így.
  • DONGUBA
    Kellett :D
  • Darthmushroom
    mostanában hanyagoltam őt :D ha meg is vettem sokszor csak csere volt. csak mivel nem tudtam jó brit csatárt venni őt kellet most megvennem.
  • Huni92
    A Bari nem kihívás, legfeljebb első évben. Angliát most hanyagolom inkább :)

grat a napolihoz, meg gombának is :)
    egyébként volt neked olyan mentésed, ahol sanogot nem vetted meg? :D
  • Darthmushroom
    Millwall 4év
    igazolások:

1.bajnoki cím:

ligakupa döntő:

bl menetelés (mákk h szinte végig kerültük a nagyokat)

bl döntő:

keret:

most már annyira nem érd h brit csapatom legyen szeretnék világ sztárokat a csapatba. pl cavani,rooney,agüero csatársort szeretnék pár éven belül :D:D:D klasszis kapust is szeretnék meg talán pastorét vagy valami hasonló irányítót
  • Barnabyka
    Napoli 2010/11. (2-es patch.)

Szvsz egy nagyon jól sikerült idény volt.. a vezetőség elvárása a bajnokságban az európai kupaszereplés kiharcolása, a kupában a negyeddöntő, az európa ligában pedig az első egyenes kiesési kör elérése volt a cél. Ezeket mind sikerült bőven túlteljesíteni. De hát beszéljenek inkább a képek helyettem...
    Igazolások (volt ami nagyon bejött, leginkább Kamenire gondolok, és persze voltak nagy melléfogásaim is.)
    Keret (D. Tardelli és R. Lukaku maradt le a képről)
    Tabella (a juventus az utolsó fordulóban 5-0val lerendezett minket de akkor már megvolt a bajnoki cím és még várt ránk ellenük a kupadöntő)
    Kupa - Döntő
    Európa Liga (sajnos a Man.city ellen az odavágón labdába sem tudtunk rúgni..)

Van mit erősíteni a következő idényre, hogy meglegyen e címvédés és legyen keresnivalónk a BL-ben..
  • Szycsu
    Köszönöm.
  • karajjj
    banner
  • geo91
    http://www.sortitoutsi.net/
  • Szycsu
    A patch megvan, de ez a "sorti fóruma" nem mond semmit, bocs :D