104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nekem is minden Bl csoportmeccs eddig krimi, csak kár hogy mindkétszer ugyanaz volt a csattanó :) nincs staminánk, mondjuk az vicces volt hogy a 80. percben Dzsudzsák volt aki elkezdte rugdosni a hátvédeim :)
-
farferi #74363 No, így állunk most harmadtávnál. Örülök, mert mikor elkezdtem velük, látva a játékosállományt,hááát.....Másrészt viszont nem vagyok én ilyen szoros bajnoksághoz, meccsekhez szokva.Olyan minden meccs mint egy jó krimi, az utolsó pillanatig izgalmas
.
-
Elvir Rahimic vezetésével új tulaj érkezett a klubhoz, némi zsetonnal együtt. Helyes! 
-
GOAAL #74361 Lakay linkje mégegyszer: -
GOAAL #74360 Reac, első szezon
A felkészülés jól sikerült, és a szezonkezdet is, a téli pihenő előtt úgy tűnt, hogy a Bőccsel fogunk küzdeni a feljutásért, ami végül már 3 fordulóval a vége előtt meglett, bár tőlük oda-vissza kikaptunk. A kupában a negyeddöntőben estünk ki a Kaposvölgye ellen, akik végül döntősek lettek és az Elben indulhatnak.
Tabella:
Igazolások:
Legjobb játékos: -
kluboknál csak a rich list van.meg a koefficiens táblázat,úgy komolyabban utóbbi mutatja az erősorrendet,de az is lehet csalóka -
sztem erre gondolsz:
világ -> nagyobb klubok -> europa .>koeffenciás lista -
Megkerdezem ujra,,,,klubranglistat merre talalom?????MERT NEM TALALOM -
GOAAL #74356 Megvan, köszi a segítséget:D -
Jones megvan, Hazardról most tárgyalok -
plusz védelembe fil dzsónsz -
hazard első szezon elején még olcsó,őt mindenképp meg kell venni,sőt a lille úgyis elengedte már hozzám,hogy 4 misiért kölcsönvettem,plusz 14 milliós opció -
Ganso-t próbáltam a vezetőség is úgy döntött h jó lenne, léptek is de ő a Zenitet választotta. Vicc :D -
Ganso, Kroos, Hazard, Micah Richards, ..stbstb attól függ mennyire fiatal és milyen posztra kell..de nekem ők a favoritok nagy klubhoz fiatalításként :) -
Srácok elkezdtem a fiatalítást a manchester utd nél. Sanogo és neymar jön januárba. Kit ajánlanátok még aki meg is üti a mu szintet és fiatal is???? -
bence27 #74348 srácok van olyan adatbázis frissítés amiben benne vannak a magyar igazolások? -
Persze, hogy lehet. Ha megüresedik egy válogatott hely, jelentkezel. És kis idő elteltével jelentkezik, az adott válogatott h felvettek e vagy sem. Persze eleinte el fognak utasítani. Engem pl. a fradis mentésemben az első 2 évben még Egyiptom sem alkalmazott...
Vagy van egy olyan lehetőség h az adott válogatott kér fel h irányitsd őket... -
Srácok olyat lehet hogy egy csapat mellet válogatott menedzser is lehessek?? -
jaigen, asszem xabi prieto is baszk, bár a nyakam nem tenném rá. -
dokumentumok/si/fm11/screenshots
xabi alonso is elmegy, úgy a 3-4. szezon környékén, csak akkora elég rendesen megtompul. viszont lehet vinni raúlgarciát, talán már első évben is. -
hol tom megnezni hanyadik vagyok a vilagranglistan klubbommal? -
GOAAL #74342 Hova menti a játék ha screenelek? -
karajjj #74341 ha összehozol 1-2 jobb szezont, akkor majd menek -
GOAAL #74340 Mondjuk Alonso se jön el:D:D -
GOAAL #74339 kb minden posztra van jó játékos, védelem talán kicsit gyengébb, de középpályán pl Xabi Alonso, a Real Sociedadban is vannak jók, csak nem igazán jönnek el -
karajjj #74338 ha jól tudom, még sosem estek ki az első osztályból :D azért az nem gyenge teljesítmény -
Zenszkij #74337 És még valami! Én is sokat kacérkodtam, hogy játszam velük (CM 2 óta nyomom kisebb nagyobb kihagyásokkal), de nem vettem rá magam. Sztem a játék egyik legnagyobb kihívása lenne pedig, és ugyanakkor patinás mégiscsak Priméra Divisionos csapat. Én erősen javaslom, hogy fuss neki, egy teljesen új szemszögből élvezheted a játékot, saját nevelés + csak baszk. Ezekkel bl-t nyerni szép dolog lenne. Úgyhogy csapassad! Várjuk a képeket, fejleményeket. -
első két bárány meccs:
Erfurt-Lazio 1-4
Lazio-Chelsea 1-0
igazolni nincs cash,próbálok szabadulni pár nyomoréktól,és részletre veszek egy nagy nevet -
kopika79 #74335 hali mindenkinek
most kezdtem a játékot, sok évvel ezelőtt játszottam hasonlót csak akkor még sokkal gagyibb volt az egész, ez most igy elsőre elég összetettnek és bonyolultnak tűnik, kérésem lenne valaki felé, ha lenne szíves 1pár mondatban leírni mire érdemes odafigyelni elején, hogyan kezdeni pl.edzésbeállítás, személyzet vásárlás stb, -
+ ha fejleszti az ifiközpontot,akkor szarni fogja az ificsapat a 4-4,5 csillagos PA-ju csibészeket -
ahogy mondod :)
viszont a keret jó, néhány baszk játékost meg lehet igazolni. második évben már arteta, azpilicueta is elmegy, ha jó eredményeid vannak. llorente meg egy állat, megkockáztatom, hogy a játék egyik legjobb csatára. -
OMfan #74332 Tehát akkor pl. egy De Geát se igazolhatok mert nem baszk?? -
Zenszkij #74331 Nem, nem elég spanyolnak lennie, még baszk is kell hogy legyen. Pl Lizarazu játszott itt pedig francia, de baszk állampolgár is... -
igen, csak spanyolt -
OMfan #74329 Most kicsit félreteszem a Newcastle-t, és kezdek egy új karriert. A választásom az Athletic Bilbao-ra esett, de az FM-ben is csak spanyolt igazolhatok ide? Mert akkor az kicsit megnehezíti a dolgot? -
nah róma kék része felé vettem az irányt,kezdtem egyet az SS Lazioval -
nagy hiba volt elhagyni a fradit...
BL selejetezők: Litex Lovecs, Slovan Bratislava, Apollon Limassol. Bejutottak a csoportba: Liverpool, Real Madrid, S. Liége ;) -
Az idei játékkal nem :)
húzzábele, nem lesz így bajnoki cím :D -
Kilencvenplusznégy...
-
Már volt velük. 4 év múlva BL-elődöntő.