104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Láma!
    ez a Guilherme csatár és tök fiatal?
    Mert ha igen, akkor nálam 2016-17-ben az Ajax alapembere és évek óta gólkirály vagy harcban van érte...
  • sas96
    az csodás :S nálam ahogy látom a keret alakulását, már csak a kispadon lesz fontos kiegészítő ember! :-) ha kell akkor majd beugrik!! :-) de a feljutó évemben azért örültem hogy nálam gurigázott! :D
  • Huni92
    naigen, csak a felkészülés alatt már valamelyik barom offolta a bácsit egy pár hónapra :)
  • sas96
    Látom Bastürk nálad is elfér azért a csapatba!! :D Hajrá Düsseldorf!! :D én ma már elkezdem a felkészülési időszakot!egész jó meccsek lesznek! Na meg az új srácok csatlakoznak a csapathoz,akik ingyen érkeznek! Remélem ütőképes lesz a keret! :-) bár a védősorra ráférne 1 kis erősítés!! Kapuban a Király áll! :D szóval ott nincs gond! :D
  • sas96
    Hát igen, kicsit öregecskék már, viszont meghatározó emberek voltak a csapatomban az egész idény során! Lauth-ért egész jó pénzt fizetett a Wolfsburg és nem voltam azért pénzügyileg eleresztve és úgy gondoltam hogy tudom őt simán pótolni(ami sikerült is). Na meg helyette igazoltam a Mayer gyereket, aki nem gyengén jól tolja!! :D és szinte aprópénzért jött a csapathoz! :-) Tehát el kellett adni, valamit valamiért! A fejlődés útján hogy meginduljak, ezt az üzletet nyélbe kellett ütni!! :-)
  • Huni92
    amúgy az :D de valami bug lehetett, mert a pályán már megvoltak mind a 11-en, és talán ezért nem tudtuk megverni őket :( :D
  • Szycsu
    Nemhinném, hogy az a baj, hogy 9 mezőnyjátékos van a Berlinnél. Az rögtön szemet szúr mindenkinek :D
  • Huni92
    na tudjátok mit? kapjátok be :D
  • Szycsu
    A csajnak csak az egyik melle látszik teljesen?
  • Huni92
    a felkészülés során asszem kétszer állították ki :D
  • zyndar
    Very impressive! :)
    Azért figyelemre méltó, hogy a legjobb tulajdonsága mi. Nem, nem a mosolya.
  • Huni92
    Sanyi a legnagyobb kiráááály!
  • Huni92
    ó te szegény :DD
  • zorrobomber
    nem tudok csak középre fókuszálni, így nehéz lesz megtalálni...
  • Huni92
    keresd a hibát :D
  • Huni92
    rémgyenge :D
    nézd meg eniot, ugyanazok a posztjaik kb :)
  • bence27
    Tom, (Liteksz Lovecs) ha jól tudom :D Jonatas nemtudom hogy az -e de nálam gólpassz király lett.
  • Huni92
    renteriát hoztam volna, de a köcsögje az agfhez igazolt...
    tom névvel csak 538 embert talált a kereső, shillat ismerem, de klubja van, pedro grasshoppers, jonatas elég gyenge (már ha egy 23 éves ingyen igazolhatóról van szó), obaje meg nem férne be.

meg egyébként is lejárt az átigazolási szezon
  • bence27
    Ha még tudsz igazolni ajánlanék egykét playát: Tom,Rentería,Shilla,Jonatas,Pedro(murcia),Obaje. Nekem nagyon beválltak német 2.osztályba.
  • Huni92
    minimum gólkirályt akarok csinálni belőle :D
  • zyndar
    Úgy látom, Sándor ficánkolt :)
    Most kaptunk ki a Valenciától úgy, hogy a 3. perctől emberhátrányban voltunk és sikerült kihagynunk egy tizenegyest a 60.'-ban, ami után persze kikaptunk 1-0ra.
  • Huni92
    ha összekuporgatsz pár millió eurót, és tartod a jó kapcsolatot a bírókkal, meglehet a dobogó :)

felkészülés
    játékosmozgás
  • zyndar
    És böcsületes! :)
    Egyébként most verte a Real idegenben 3-0ra a Barcát, úgyhogy előztünk. Tudom, múló állapot.
  • Huni92
    ezek után még csodálkozol? :D
  • zyndar
    Mi kérem szegény klub vagyunk!
  • Huni92
    ők azok, akik nem kevés pénzért cserébe eladták a meccsüket ://
  • zyndar
    Kikezekafiúk?!
  • Mor3llo
    Látom a régi nagy Bundesliga sztárokra építettél :) gratula!
    Lauthot miért adtad el?
  • farferi
    Malac.A fa kupában velünk azonos bajnokságban játszó csapatot kaptunk.Persze ez nem garancia semmire de csak jobb mint a MU.
  • sas96
    nem volt időm mostanság játszani, de végül tegnap lejátszottam a maradék 12 fordulót az 1860 Münchennel! A szezon végére értem és hát elég kemény szezon volt...
    A csapaton volt mit alakítgatnom mivel nem éppen bajnokesélyes csapat hírében álltunk...ennek érdekében érkeztek is játékosok a keretbe Átigazolások 2010/2011 szezon
    A csapat az őszi idényben első helyen volt,mint azt akkor linkeltem is. Ezért nem is szólnék róla több szót. A tavasz viszont valami eszméletlen gyengén sikerült az őszhöz képest. Jó sokáig minden meccsünk X lett szinte....képtelenk voltunk gólt lőni, vagy 0-0, vagy 1-1 jellemzett minket. Olyan szinten el lett rontva a dolog hogy a 9 pontból lett végül 0 pont előny és pontazonossággal haladtunk a Karlsruhe-val együtt egészen az utolsó fordulóig. A feljutást kiharcoltuk már 3 fordulóval a vége előtt. A 34. fordulóban már csak a bajnoki cím volt a kérdéses. Mi idegenben mentünk az FSV Frankfurthoz, ők otthon fogadták a tök utolsó Oberhausen-t. Amikor már 4-0-ra is vezettek, akkor már mind1 volt, így 1-2 emberkét még behoztam a meccsbe hogy játszanak, de mi 0-0-ra végeztünk, így a bajnoki cím nem lett meg, de a feljutás igen. Bundesliga 2, 2010/2011
    Összességében teljes mértékben eredményes szezont zártunk!!! 9. helyre várták a csapatot, ehhez képest 2. helyen jutottunk fel. A 2011/2012-es év célkitűzése a bennmaradás az első osztályban! :-)
  • zorrobomber
    ja meg csatárt is:
    Nikola Komazec
  • zorrobomber
    középhátvédet tudok:
    Danny Shittu, Toni Kallio, Kevin Hofland
  • farferi
    Kivertünk e a FA kupából egy harmadosztályú csapatot, nem is akárhogy.

• Darthmushroom
    hát én mikor lutonnal voltam lementem vagy -20kra, premier ligáig mindig csak ingyen igazolhatókat hoztam és bőven mínuszba volt a fizu
  • farferi
    Pénz nuku, így is vagy 5000 fonttal vagyok túl a fizetési kereten.
  • Darthmushroom
    nálam wimbledon,crawley,én a lutonnal voltunk kiemelkezdők a bajnokságban többi nagyon messze. am Mifsud elmegy abba az osztályba nálam vállalt vagy 60gólt :D
  • farferi
    Köszi, valóban első helyre várták őket, de nem megy nekik.Mondjuk én is csak döntetlent játszottam velük, úgyhogy nem olyan gyengék azért.Egészében jellemző,hogy bárki megverhet bárkit,bármikor.(kivéve úgy tűnik a wimbledont, ők a magyar debrecen itt)
  • Darthmushroom
    fuhh a Luton látom nagyon szenved nálad én anno velük kezdtem. ők lennének ha jól emlékszem a bajnok esélyesek.am grat és így tovább (Y)
  • kopika79
    kérdés: debrecennel vagyok, tudtok-e ajánlani középhátvédet vagy csatárt aki megfizethető?
  • zyndar
    Ezzel a nagyszerű teljesítménnyel megyünk az EL-be :) Mondjuk az utolsó meccsen a fiatalok játszottak, mert tuti volt a 3. hely.

@Zorro: nyílván nem idegesítő a 3 perces hosszabbítás 6. percében gólt kapni