104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    emlékszem :)

2-1 lett idegenben a 90 perc eredménye, jöhetett a 30 perces hosszabbítás. a 91. percben gólt lőttünk, maradt is 3-1.
    a 4. selejtező körben megkaptuk a psv-t. felkészülési meccsen egyszer már kikaptunk tőlük 3-1-re, de partiban voltunk velük.
  • zyndar
    Görög liga nekem bejött, az Iraklisszal vitézkedtem még az előző részben. Ahol a szurkolói csoportnak ilyen logója van
  • Huni92
    1-2 lett hazai pályán az izraeliek ellen, nem túl jó előjel a visszavágót tekintve.

• Huni92
    ez a veszély nem fenyeget szerintem :D
  • Hegeace
    ne keresd agyon magad mert elviszi az állam csődhelyzetre hivatkozva O_o
  • Roland10
    Eddig jó volt! Csak most szedtem le friss adatbázist és azzal meg szarakszik!
  • sas96
    Sziasztok!
    most 1-2 hétig nem volt időm folytatni az 1860 Münchenes karrierem, de ma este volt időm elkezdeni az új szezont. Az előszezon eredményeit hoztam csak, egyelőre kép nélkül, majd az eredménylistát a szezon végén linkelem be úgyis. Az új igazolások eléggé jól beválnak eddig, jól és szépen játszunk, kíváncsi leszek mire lesz ez elég a bajnokságban.
    1860 München, Előszezon 2011/2012, Eredmények:

Excelsior Rotterdam - 1860 1-2
    Vitesse - 1860 2-0 - legrosszabb meccsem az összes közül...
    Sparta Rotterdam - 1860 1-2
    Wattenscheid - 1860 1-3
    FC Heidenheim - 1860 0-4
    1860 - Steaua Bucuresti 3-0
    1860 - PSG 2-2 , vicces meccs volt! :-) első félidőben kicsit tartalékoltam,kaptam is 1 hatalmas védői baki után 1 gólt...0-1-el fordultunk. 2. félidőben rögtön gólt vágtunk, 1-1. Majd jött a szokásos bővüs 90+2 és az eredmény máris 1-2! :D Azt hittem hogy már vége, de neeem, 90+3 és az eredmény már 2-2 :D ez is lett a vége.

A kupában az első körön vagyok túl, egy no name csapat ellen nyertem idegenben 7-1-re. Következő körben a Wolfsburg jön idegenben.
    Összességében elégedett vagyok a felkészüléssel, jöhet a szezon, nyitány a Nürnberg ellen idegenben!!:-) Hajrá Mindenki! :-)
  • Huni92
    köszönjük emese.

az EL elég gyenge bevételi forrás, a győzelemért is csak 2 millió euró körüli összeg jár azt hiszem :)
    és visszakérdezek: van akit érdekel, hogy kóstolgatsz? ismerhetnél annyira már, hogy nem hagyom magam, és nem is vagyok az a 12 éves kiskölyök, aki nem tudja kezelni a helyzetet :)
  • DONGUBA
    Kit erdekel?Siman nyered az el-t kassza tele jonnek a jatekosok szokasos sablon :DDDDDDDDD
  • Huni92
    lololol. az aris az EL-ben indul o_O a maccabi tel aviv lesz az ellenfél a 3. selejtezőkörben valószínűleg.
  • geo91
    az igen :D hajrá
  • geo91
    évian
  • peti1100
    Még nem tudom kivel fogok lenni mert délután bele kezdtem egy madridos karrierbe ezt elöször még csinálom picit szerintem...:) Eddig jo rosszul alakultak a dolgok Carvalho,Albiol egyből 2-3 hónap pihenő.Felkészülési meccseket asszisztens vezette:) Eddigi meccseim csunya vereségek és kiesés a Barca ellen. Íme: http://noob.hu/2011/08/20/meccsek.jpg További képeket majd még mutatok :)
  • karajjj
    nyúkaszl, próbáld ki
  • sanyiute
  • Láma!
    őőőő

ha jól emlékszem, akkor német, angol, olasz, spanyol, holland, francia, portugál, magyar, orosz, ukrán bajnokságot nyomtam be játszhatóra, ezelből van ahol alsóbb osztályokat is, de brazil meg argentint is választottam csak nem játszhatóra ha minden igaz.
  • peti1100
    Sok Sikert!
  • Huni92
    Megvan az új csapatom :)
  • peti1100
    Köszi Huni! :)
    Nem tudtok ajánlani vmi jó csapatot amelyik éppen épitkezőbe van és van pénz is?:D
  • Huni92
    a beállítások kép és hang részében beállítod. windowsban legalább 1280x1024-es felbontást kell előtte állítanod.

taylor: nem függ a betöltött bajnokságoktól. illetve igen, de csak ritka esetekben.
  • Taylor10
    Te hány bajnokságot jelöltél be hogy kap hatol szerződést egy válogatottól?Én csak egy bajnokságot jelöltem be de eddig sehol semmi.
  • peti1100
    hogy lehet ablak módban elindittani a játékot win7en??:O
  • Láma!
    lehet:DDD

most kereshetek uj válogatottat:D
  • karajjj
    túl magasra tetted a mércét :D
  • Láma!
    looool...

4,5 évig voltam Mexikói szövetségi kapitány, VB negyeddöntöben voltunk, nyertünk 2 Arany-kupát, és egy Copa-Americat, jelenleg a VB selejtezö csoportot vezetem, egyszer kaptam csak az USA-tól, konföderációs kupában az első meccsen x az oroszokkal, másodikon kikaptam szenegáltól és KIRÚGTAK!!!! :DDDD

EZ MI?:D
  • zyndar
    Köszönjük Wenger bácsi, idén is izgalmas a bajnokság
  • Láma!
    ha már a bajnokságban, és a kupában nem sikerült megverni őket, hogy-hogy nem a tavalyi EL negyeddöntő után, most a BL negyeddöntőben kaptuk meg egymást...
    akkor idegenben lőtt góllal vertük őket, most máshogy, de parázs visszavágó lett...

• geryboy99
    Akkor oké :) Sok sikert mindenesetre :)
  • bence27
    Olasz ligát nem szeretem a sok kölcsön játékos miatt. Német osztályba voltam már, viszont a getafe nagyon hivogató.
  • geryboy99
    Sampdoriával énis probáltam nekem nagyon nem jött be....én a Mainz-ot ajánlom :) Jó kis csapat és elég jó kihivás szerintem :)
    Szerintetek Haladás mekkora kihivás?
  • karajjj
    akkor Sampdoria, Getafe, Sporting, Leverkusen, Saint Etienne
  • Láma!
    feyenoord? nálam 4. szezon óta kihívás elkapni az Ajaxot, de nem jön össze 28 meccsen 1-szer kaptak ki...

igaz már 2017-ben vagyok...
  • bence27
    ez tökmind1 csak legyen benne kihívás.
  • Láma!
    Vb selejtező, kedvenc játékosom végre megkapta a neki járó 10-est már a 68. percben, miután 2 gólpasszt is kiosztott.

• karajjj
    milyen csapatra gondoltál? kisebb? nagyobb? elsőosztályú legyen, vagy alsóbb ligás?
  • bence27
    Na tegnapi vihar miatt összef**ta magát a gépem és újra kellett telepíteni stb... Most így suli előtt akarok kezdeni valamilyen csapattal de egész délelőtt keresgettem hát semmit sem találtam:S valami tipp??
  • Hegeace
    Öngólt nem szerzett így nem is teljes a rivalda fény :P
  • abletonext
    Nah elkezdtem a tervezett spanyolosítást. Szegény atl. madridot szétvásárolom :D
    Rubin Pérez, Alvaro Domingez, Daniel Parejo és De Gea (bár ő csak jövőre jön, Neuer betölti a 28at ebben a szezonban, és így a következő idényben meglehet a helycsere. Neuer lesz az alap kapusom, de De Geát beszoktatom. Azután pedig végleg ő lesz a kapus.)
  • karajjj
    nem kötekedésből, csak azért maradjunk már annál az elfogadott dolognál, hogy ez nem chat, hanem fórum
  • menedzser
    :D.