104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    új karrier: southampton, angol harmadosztály. (itt kezdte profi pályafutását walcott és a most szerződtetett csodagyerek, oxlade-chamberlain is.)
    átigazolások
    keret
    tabella 15 forduló után
    bajnokik
  • geo91
    egy paraszthajszálon múlt! :D
  • Huni92
    Majdnem sikerült.
    Nagyon közel jártunk ahhoz, hogy legyőzzük, sőt, földbe döngöljük a Lillet. Ezúttal nem volt szerencsénk. :D
  • geryboy99
    fmhungary-n fórumba volt linkelve de nekem frissitette kisebb hibákkal pl:végh a vasasba van.... link:http://www.mediafire.com/?bovdy6ajadgqauj
  • DONGUBA
    link?en nem talaltam
  • abletonext

jövőre meglesz a bajnokság ;)
    Babacar nagyon nagy tehetség, rá számíts a következő szezonban ;) tudja ontani a gólokat rendesen.

hajrá :)
  • Italiano
    Fiorentina 2010-2011

Első komolyabb bejegyzésem előtt: Sok éves manager tapasztalat áll mögöttem, mégse voltam sose különösebben nagy guru. Csak úgy játszogatok általában :) Ezzel a verzióval is játszottam már épp eleget (bár nem nagyon jöttek össze a csapatválasztásaim, nem jöttek az eredmények). Múltkori kérdésemre (miszerint egy alap taktikai csomagot kértem) senki sem reagált, szval játszottam a magam kis gondolataim szerint :) Ami ezúttal bejött.

Szval, bajnokság indul --> Fiorentina. Média a 8.helyre várt, én szintén bejelöltem hogy tabella felsőrészében végzek, fejben egy EL hely volt a cél. Igazolásokra nyáron különösebb figyelmet nem fordítottam, erősnek éreztem a keretet és nem volt elég pénzem minőségi játékosra.

Kupából első fordulóban kiestem. Senkit sem érdekelt a csapatnál, jelenleg engem sem. 5 forduló elteltével az első helyért vívtam a csatát az interrel, ezzel a vezetőség annyira elégedett volt, hogy bőkezűen 23M-t utaltak át igazolni. (mondanom sem kell máris szövögettem terveimet, hogy kiket igazolok).
    A szezon közepéhez közeledve kicsit leeresztettünk, így januárban minőségi igazolásokhoz kellett nyúlnom.
    Innétől kezdve ismét feltámadtunk szerencsére, és a szezon a végére a tabella, számunkra kedvező állást mutatott.

Összeségében a játékos kerettel megvagyok elégedve. Bár 1-2 poszt (főleg csatár) megerősítésre szorul, hiszem messze nem mi rúgtuk a legtöbb gólt.

Remélem kapok bőségesen átigazolási keretet és jövőre a bajnoki címért küzdhetek. A BL-ben a célom egy csoportkör minimum, ahonnét ha sikerülne tovább jutni egy kört még jó lenne túl élni, ha nem akkor mindenképp egy 3. hely és EL-ben ami belefér.

Aki elolvasta annak köszi :D
  • geryboy99
    fmbasen van magyar adatbázis frissités :D
  • geryboy99
    Sziasztok! Azt hogy legyenek megyei csapatok azt honnan lehet letölteni?? Illetve Osztrák alsobb ligákat?? Valaki segítsen pls:D Köszi
  • Fisicofan
    Megkezdtük az új idényt, a bajnokságot 3 győzelemmel indítottuk (legutóbb a Marseille-t vertük 3-2-re idegenben). A BL-ben feladták a leckét, Arsenal, Shakhtar, Sporting, a tavalyinál lényegesen szarabbnak tűnik.
  • Huni92
    féltávnál a júrókáp csoportköre, 0-0 a napoli, 3-1 a getafe és 1-4 a lille ellen. ez eddig 4 pont, és 2. hely.
  • Huni92
    rendben. bár leírhattad volna mi a szösz, féltem, hogy egy kép rólad igencsak kompromittáló pozitúrában :D
  • bence27
    Döntőbe jutottam o.O
    Ohhyeah...első évembe meglett a döntő amivel bőven túl teljesítettem az elvárásaimat :D... Jó lenne megnyerni de az ellenfél nagyon erős ( REAL MADRID) Sevilla-t egy laza 8-1 es összesítéssel kiejtették.
  • zyndar
    Nem kell megköszönnöd
    Greek Super League
  • Huni92
    nehezen hiszem, hogy a logopack miatt lettek németek az országnevek :) a magyarítás van elbaszva valahol. mármint a fájlok bemásolása nem tökéletes, vagy csak új játék kezdésénél lesz jó.
  • shevy
    Sziasztok, feltettem a metallic logo packot, és azóta az országnevek németül vannak kiírva, Spanyolországból Spanien lett stb.

Tehetek valamit, hogy megmaradjanak a logok és magyar maradjon minden?
    köszi
  • bence27
    Azt tudom de hogy pl. csatároknál : lesipuskás ,mélységi támadó vagy ilyesmi... De már megtaláltam:) azért köszi!
  • bakkerman
    asszisztens menedzser jelentése,abban benne van minden,legjobb poszt,jelenlegi képzettség,elérhető képzettség
  • bence27
    Vár az elődöntő:)
  • Huni92
    cserélni tudni kell :D
  • bence27
    köszöntem! és a csapat ajánlást is:)
  • karajjj
    fm scout
  • bence27
    Van olyan program amivel megtudom nézni hogy az adott játékos milyen szerepkörben a legjobb?
  • karajjj
    kérdés, hogy melyik országban, mert pl a németeknél nincs tartalék bajnokság, hanem feljuthatnak az alsób ligákba
  • Huni92
    igen, bejutottunk, de nem tudom, mennyi sót tudunk majd megenni: napoli, getafe, lille.

Játékosmozgások

a nyári meccsek:
  • abletonext
    ha a tartalék csapat nincs bajnokságban, van rá sansz hogy egyszercsak bekerülnek? ha igen, mi kell hozzá?
  • peti1100
    Köszönöm
  • karajjj
    megnézed a tartalékcsapatod meccseit, ha van bajnokság, akkor látod...
  • peti1100
    Valaki nem tudja Franciaországba megéri letenni a második keretbe a játékost van tartalék bajnokság??
  • bence27
    Az utolsó pillanatban jutottam tovább
    Utolsó lehetőség volt szöglet...Donovan betekerte a rövidre jött Juhász és góóóól. Fölugrottam örömömbe:DD
  • Forza Italia
    mattock, marcelo, coentrao
  • lokika28
    hali
    real vinné clichyt kit ajánlanátok helyette citybe???
  • peti1100
    portsmouth?:P
  • Forza Italia
    QPR :D:D
  • peti1100
    Gyerekek szerintetek kivel legyek: Paris Saint-Germain FC,PSV,Wolfsburg,Dortmund ?:D
  • bence27
    Karesz ajánlásával belekezdtem egy Getafe-i karrierbe. Remélem hogy ezt sokáig tudom vinni és sikeresen!
    Hát a kezdet fele mássan sikerült:
    TABELLA
    EDDIGI MECCSEK
    Érkezett a csapathoz:Juhász Roland,Landon Donovan,Artem Milevskyi,Devide Moro,Wason Rentería(ő csak tartalék) ,Marco Verratti,és majd még érkezik Miguel Medina.
  • DONGUBA
    Nem kostolgatas akart lenni....csak mar megszoktam h ugyis sikeres leszel..probaltam elore vetiteni a sorsodat........de elnezest h egyaltalan mertem irni
  • bence27
    Huni kikapott:| ritkán látni ilyet.^^...am GRAT az eddigi karrieredhez!
  • Láma!
    grat, akkor ez már csoportkör? kiket kaptál?
  • Huni92
    ez történt eindhovenben
    ez pedig szalonikiben

nem volt meggyőző (:D) és annyira megérdemelt sem a továbbjutás, de megvan.