104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Van benne potenciál:D
  • akvik
    2019/2020: Arsenal/Brazil

Megint csak angliába vezetett utam.Franciaországi látogatásom nem sikerült túl jóra ezért az Arsenal kispadján próbáltam újra sikereket elérni.Átigazolásokra kaptunk elég pénzt ráadásul a csapat 4.hely megszerzésével elindulhatott a bl-selejtezőiben is.Végül kicsit felforgattuk a keretet:Átigazolások
    Keret
    Január elsején érkezett Joe Hart Szczesny helyére.. srác elégedetlen volt és kihívásokat akart.
    Bajnokok ligájába galatasaray legyőzésével kerültünk be ahol viszonylag erősebb csoportot is könnyen megoldottuk.

Pláne hogy a volt csapatom és egyben legnagyobb riválist is simán legyőztük:

Bajnokságban rengeteget jelentett Roux felépülése akivel végre tudtuk használni a holland totális futball taktikát és eléggé jól sikerült eddig:
    Bajnoki tabella
    Viszont az észrevehető hogy minőségi csatárcsere nincsen szóval ha roux vagy babacar sérült akkor bajban lehetünk...
    Végül de nem utolsó sorban sikerült egy olyan edzői hátteret kialakítani amit eddig is szerettem volna.(eddig általában 4csillagos esetleg 4,5 csillagos edzőkkel dolgoztam)
    Edzés.
  • zyndar
    A csávó nem egyszerű

• lippet
    Mourinho szemésznek csap majd fel, ha befejezi az edzősködést! :)
  • akvik
    Mourinho majd megveszi az mtk-t:DD
  • Láma!
    csak mert nem vesz, még nem biztos hogy nem is vehetne:)))
  • zorrobomber
    hány olyan edzőt ismersz aki a fizetéséből később klubot vesz? :)
  • Hegeace
    annak nagyobb realitása lenne ha úgymond életút folytatási lehetőség lenne és csak is a managerként megkeresett pénzt költhetnéd a klubra, de pl szívesen tárgyalnék a bankokkal kölcsön ügyében :)
  • bakkerman
    igen igen,a kezelőfelületet nem kéne nagyon átvariálni,nem kerülne több pénzbe,csak lenne simán egy külön játékmód,ugyanúgy kiválaszthatnád az országokat,ha a twente elnöke/tulaja akarsz lenni,vagy ha az mtk-é,vagy ha a barca-é. lenne kihívás ebben is,sőt,egy kicsit nehezebben lehetne BL-t nyerni egy twentevel mint managerként,ha értitek mire gondolok. nagyon jó lenne egy ilyen cucc
  • akvik
    amúgy az nem lenne hülyeség.eléggé jó ötlet.nekem amúgy lenne még egy másik ötletem is.Nba-s játékba láttam ez a legend mód.Hogy régi csapatokkal kihívásokat kéne csinálni.Jó tudom itt is lehet letölteni adatbázisokat( volt tervbe h énis csinálok de végül csak az arccsomagot csináltam meg) de olyanra gondoltam hogy lenne mondjuk lemodellezni egy vb-t vagy egy eb-t vagy régi BEK szezont.Pl. hogy nyerd meg az argentínokkal a 86-os vb-t.bár az is lehet hogy ezt a nép itt annyira nem szeretné.:D
  • Láma!
    a legjobb lenne ha az FM-be épitenék bele és válaszhatnál hogy manager, vagy tulaj...:)
  • BBeno2
    az nagy LÁJK mert az engem is érdekelne. lehetne faszán klubod meg ilyesmi. az jó lenne.
  • geo91
    nem lenne rossz!
  • bakkerman
    nekem egy régi vágyam egy olyan focis játék,amiben én lehetek a tulaj vagy az elnök. tehát abszolút semmi beleszólásom nem lenne a taktikába,vagy a felállásba,vagy az edzésbe,csak a klub ügyeit tudnám intézni. engem ez a része is vonzz a futballnak,hogy mi zajlik a "kulisszák" mögött. szponzori tárgyalások,edző igazolása,befektetések,kölcsönök,marketing stb...
  • akvik
    Amúgy én nem csak ezt a fizetési dolgot variálnám át.Pl az aranylabda szavazást is..az is idegesítő h barcás létemre azért iszonyatosan zavart h messi kapta mindig vagy ha ő nem akk rooney vagy cé.Valahogy bekéne állítaniuk hogy ne rep alapján kapják a díjakat.
    Én ezt az edzői fizetés dolgot úgy csinálnám hogy ha összegyűjtesz iksz összeget akkor a saját országodba egy kisebb ligába létrehozhatsz egy csapatot amibe te lehetsz az elnök stb.
  • bakkerman
    jah,hát én így szórakoztam még nyár elején a fifa man.-nal
  • lippet
    Az viszont nem rossz. Lenyomsz pár szezont "olajos" csapatokban, aztán meg viszed pénzt valamelyik kisebb csapatba...
  • Láma!
    még annak is több értelme van mint ennek itt:)
  • bakkerman
    de a fifa managerben sincs sok értelme,max annyi hogyha gyűjtöd a casht,és minél több a fizud,akkor később vehetsz egy klubot,vagy berakhatod a klubba,és abból vehetsz játékost esetleg
  • Láma!
    na igen az nem is rossz, mert itt az FM-ben nem látom értelmét a fizetésnek... én ingyen is elmegyek bárhova melozni, mert egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni...

erre is kitalálhatnának valamit, vagy egyszerüen vegyék ki...
  • lippet
    Valahogy ez nem a te napod!
  • bakkerman
    jellemző,89.percben carlos kejjár öngóljával kapunk ki
  • akvik
    total club manager 04be is lehetett vásárolni anno.meg ugyan nem próbáltam de a fifa managerbe sztem lehet...
  • bakkerman
    igen,a taktikával volt,a helyzetek számával nem volt gond,de a helyzetkihasználással,és a kulcsjeleneteknél a játékosok döntéseivel voltak a gondok. gondolkodtam egy új taktikán,de amíg az megint kiforr,és megtanulják a játékosok,addigra már akkora ponthátrányt szedünk össze,hogy vagy év végén,vagy év közben,de kirúgnak. így inkább én mondtam le. aláírtam a villahoz,most megy a chelsea elleni meccs,16. helyen állnak 33 kör után,bennt kell tartani őket
  • lippet
    Jut eszembe, valamelyik managar-es játékban, még magadnak is vásárolhattál ezt meg azt. Nem tudom melyik volt az!
  • zorrobomber
    de legalább kapott egy zakót :D
  • Láma!
    addig jelentkezz valami válogatotthoz is, legyen fizetés, az asszonynak ruha kell, a gyereknek cipő kell...
  • akvik
    Nemlehet hogy a taktikával volt baj? Balotelli alapból se olyan nagy ász.Tevez meg nagyon nehezen kezelhető.Dzeko meg ha nincs neki jó kiszolgálás meg valami csodás beállítás akkor eléggé nehezen talál a kapuba.

Grat Utley meg Zyndar.
  • bakkerman
    gecc már április van,az aston villa-nál houllier már január óta inog alatta a kispad,az aston villa elnöke többször is mondta hogy örülne az érkezésemnek,de még mindig houllier az edző...hát geci beszarok,MIRE VÁRNAK???
  • bakkerman
    lemondtam
    beadtam a jelentkezést a villahoz meg a leszter szitihez
  • bakkerman
    ligakupából kiestünk természetesen a chelsea ellen,labdával csak középkezdéskor találkoztunk,nem téma,de viszont dzeko felbaszott ezzel a nyilatkozatával,valszeg jan.1.-án ki is baszom a rákba
  • lippet
    Mondjuk kupában én sem indultam eddig! Tobbiről még nincs tapasztalatom.
  • bakkerman
    felforgattam a csapatot,minden mindegy alapon,akik eddig kevesebbet csapatták azoknak megadtam a lehetőséget.
    against Fulham
  • bakkerman
    többségüknek jó,van egy pár "rendben" meg nagyon jó is. egyedül balotelli meg tevez nagyon gyenge,mert őket a földig tiportam verbálisan
  • Láma!
    milyen a játékosok morálja? gyanitom te vagy az esélyes, otthon játszol, én ezek után elvárnám a gyözelmet tőlük, persze csak akkor ha nem nagyon rossz a morál...
  • bakkerman
    2-2 lett...zsinórban két hazai meccs,két döntetlen...kemény 4 pontot hagytunk benne ebben a két meccsben,jön a psv hozzánk
  • bakkerman
    dec 11-e van,ma jön az everton elleni otthoni meccs. jó ez a keret,játékos statisztikákat mindig megnézegetem,egyenként jól játszanak a fiúk,de csapatként kellene még csiszolódni,ezért nem tervezek januárban semmi igazolást,max padra veszek,vagy padról adok el embert,de a kezdőhöz nem nyúlok. fabregas nagyon jó vétel,igaz nem lövi a gólokat,nagyon asszisztokat se ad,de mindig látom hogy a támadásaink tőle indulnak,robotol egész meccsen. balzaretti is jó,sanchez egy picit gyenge most
  • ROCKnROLLA
    Jaaj nem könnyű ez az olasz negyedosztály... Mindjárt féltávnál vagyunk, 3. helyen, 7 ponttal megy az első. Azért remélem feltámadunk picit, mert igaz hogy az uccsó 5 meccsen veretlenek vagyunk (azelőtt meg 7 meccsig azok voltunk), de ebből 3 döntetlen. A vezetőségtől megpróbáltam kunyerbálni egy kis pénzt igazolásokra, és nagy meglepetésemre azt mondták, hogy jó-jó, adunk. Úgyhogy megpróbálok pár tapasztalt veteránt iderángatni, na meg néhány tehetséges fiatalt. Ahogy nézegettem főleg Hollandiából fogom a fiatalokat hozni. Majd jelentkezem nemsokára!
  • Láma!
    na igen, ők is olyanok mint Ibra... amikor a milanhoz kerültem fél szezon volt vissza, játszattam, rúgott is gólokat de hisztis volt, semmi nem tetszett neki, ugyhogy gyorsan eladtam a francba, és vettem helyette jol kezelhető játékosokat.

lehet nálad is ez lenne a megoldás a téli szünetben (ha még nem vagy túl rajta, nem emlékeszem merre jársz)
  • bakkerman
    ...

hány kibaszott helyzet ezeknek a némáknak??? meg távolról lőnek hát bassza már meg....tevez is geci annyi esze van basszameg kiállítja magát...hülyegyerek most kap egy 5 meccses pihit tőlem,a szövetségtől meg kettőt,7 meccse lesz arra hogy magába nézzen. primadonna mind,balotelli is gec,annak is hány helyzet kell???? 5 lövése volt,MIND MELLÉ!!! annyi esze van mint egy majomnak...bocsi,kevesebb. na mind1,köv körben javítunk