104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    helóó
    faq -.-
  • szigi14
    helóó! tudtok valami oldalt ahonnan le lehet tölteni valami jóóónagy facepack-ot egyben?szóval h nem feldarabolva "part"-onként :D előre is köszi
  • szabesz91
    Eldöntöttem, befektetek komoly játékosokba nyáron. Képben vannak:
    Támadók: Agüero, Hulk, Gameiro, Neymar,, legalább 2 fog kelleni közölük
    Kell 1 csere bal szélső védő Cole mögé, aki később átvehetné akár a helyét. Kell 1 Lampard típusú játékos rotálni vele, mivel már nem fiatal ő sem, aki később átvehetné a helyét. Egyelőre ennyi változtatás elég lesz, a többit majd szépen sorjában. Ennek érekében nyáron távozni fog Drogba 9,25 M€-ért a MU-hoz, Anelka 5M€-ért szintén a MU-hoz. Szóval a csatárok helye elő lesz készítve. Nem tudom mennyi pénzt fogok kapni Abramovictól, de még van 51,5M€ keretem, szóval remélem azért tudom miből fedezni az átalakításokat. Végülis játékosokat tudtok nekem ajánlani azokra a posztokra amiket felsoroltam? Ha tudtok jobbakat a csatárposztra, akkor ne tartsátok magatokban. Előre is köszi.
    Ja és 9 pont kell és biztos Bajnok vagyok, és 6 meccs van hátra, igaz ezek között van MU, Spurs, Pool, City. Szóval nem lesz könnyű. És FA kupa elődöntőzöm a MU ellen másik ágon a City a West ham ellen mérkőzik a döntőbe jutásért.
  • akvik
    Elég jól összeállt a csapatom a bajnokság közepére eljöttünk a középmezőnytől és stabilan 2-3.helyen voltunk végig.Mégnem eljött az utolsó 3forduló a bajnokságban ahol ledolgoztunk a hátrányunkat és gólkülönbségnek hála vezettük a táblázatot az inter előtt egy fordulóval a vége előtt.Hozzánk a Palermo látogatott és elég lett volna csak egy hasonló eredményt produkálni mint az inter idegenbe a siena ellen.60-70.percig bajnoknak mondhattuk magunkat ekkor jött a hidegzuhany és palermo a semmiből vezetést szerzett még az inter röpke 10perc alatt fordított.Végül ez lett a vége a bajnokságnak:
    Bajnoki tabella
    Kicsit csalódott voltam mert megnyerhettük volna ekkora hátrányból is de ez is szép eredmény.
    Ilyen eredményeket produkáltunk miután átvettem a csapatot.
    Egy kis betekintés a taktikábaElsősorban azért lett ilyen h felhozzam a csapatot a gödörből de végül annyira jól bevállt a nagyobb csapatok ellen ez a felállás hogy így játszottam szinte egész évben.
    Olasz kupát viszonylag simán elhoztuk.Legalább így volt egy címünk.
    Végére hagytam a bl-t.Csoportból végül nagy nehezen tovább mentem és az egyenes kiesés szakaszra a világ top5 csapata közül 3at ellenünk sorsoltak...ezlett az eredménye a kontrajátéknak:
    Bl menetelés
    Döntő előtt a morálunk nem volt éppen teljesen jó mivel akkor buktuk el a bajnoki címet viszont a fiúk ígyis összeszedték magukat:

Csapatom.
    A húzóemberek:M'Vila,Schwaab,Corazza.

Brazil válogatottal viszonylag jól mentek a vb selejtezők és meg is lesz a kijutás természetesen.Volt közbe egy konfederációs kupa is (képeket arról majd később) ahol végül a 3.helyet szereztem meg..nem igazán ment a csapatnak.....
    Közbe kaptam 3állásajánlatot és én végül a young boys választottam..kiváncsi vagyok h a svájci bajnokkal mire viszem majd a bl-ben.Egyenlőre sikerült összehoznom egy komplett öregek otthonát a csapatban.Sok régi klasszis eljött itt levezetni.Lhet nagy nevek de már fizikálisan erősen megkoptak...:DDD
  • akvik
    Na kicsit elmaradtam az arcsomaggal meg a vándorkarrierem beszámolójával.Most mindkettőt pótolom majd.
    Elsősorban nagy grat mindenkinek!:)
    Pecaboy: megihlettél ezzel a magyar csapat témával.Lehet majd ha befejeztem a vándorkarriert akkor nekifogok valami kisebb európai bajnokság egyik csapatának irányátáshoz.
    Először is jöjjön a facepack:
    Pár kép:

Pár ingame kép:Aguero,Bojan,Enzo Zidane,Eto'o

A facepack linkje.Több mint 70 frissített arcot tartalmaz.

Reményeim szerint hétvégére megint össze tudok dobni egy ilyet plusz már nem csak frisített arcok lesznek benne hanem fiatal tehetségek képei is.Nemsokára jövök a milanos beszámolómmal.
  • lokika28
    hali ijen neymar ganso meg a mostani jó fiatalok közül kik vannak benne és milyenek ???
  • szabesz91
    Közben a Milan kiejtett a BL első egyenes kieséses szakaszában Otthon kikaptam tőlök 1-0-ra, idegenben gólt lőtt Torres, a 90. percben meg Robinho egyenlített így továbbmentek... A bajnokságban első vagyok utánam az Arsenal 4 ponttal, de 1 meccsel kevesebbet játszottam. A Liga Kupát megnyertem 1-0-ra a City ellen.
  • szabesz91
    Nálam egész jó. Mikor leigazoltam egyből megkértem Drogba-t, hogy vegye a szárnyai alá, és elég sokat fejlődött a segítségével. Mivel Lukaku alapjáraton Chelsea drukker, meg a kedvelt személyek között ott van Drogba. 23 meccs 14x állt be csereként 10 gól, 14 assziszt a neve mellett, nem rossz, persze van még hova fejlődnia, de még csak 17 éves.
  • lippet
    Sturridge jó jobb szélső tkp-nek is. Nálam Lukaku nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem tudom mi lesz vele. Lehet elpasszolom valakinek
  • pecaboy
    Köcc :)
  • szabesz91
    Akkor valszeg az lesz, és megtartom Torrest, mivel ha nem sérült akkor kettesével rugdossa a gólokat. Hulk, Gameiro, Torres, Lukaku, Sturridge
  • bakkerman
    gyilkos
  • akvik
    eléggé jóvétel lenne.
  • szabesz91
    Szerintetek jó vétel volna előre Hulk-Gameiro 15-15-ért?
  • bakkerman
    igen igen gameiro,15-ért elhozható,4 évre abszolút nem megterhelő,és nagy csítpléja
  • akvik
    Drogba öregszik és már nincs sok év benne..Anelkába se nagyon.Ha hosszú távra tervezel akkor érdemes leigazolni Agüerot bár lehet Gamieroval vagy éppen Falcaoval se járnál rosszul.
  • Solt
    Urak!

A Handheld verzióval játszik valaki? :)
  • bakkerman
    amíg ittvan Henry addig nem sok szerep jut neki,na meg Pedro is előtte van a rangsorban,szóval ő rá abszolút hosszútávon számítok
  • szabesz91
    Drogba idén 30 meccsen kb 25 gólt vágott, miért kuka? Anelka sem rossz. Torres viszont sokat sérült. Vagy Drogba annyira visszaesik?
  • Roland10
    köszi! :)
  • bakkerman
    yep
  • Roland10
    mutatsz egy képet Di Mariaról?
  • bakkerman
    drogba-anelka kuka,megveszed giuseppe rossit,vagy agueröt
  • bakkerman
    az olimpikonok egyik meccsen se játszottak,így Di Maria bemutatkozására még várni kell
  • szabesz91
    Torres felépült egyből mesterhármas. Most nem tudom el adjam, vagy ne adjam. :D Sturridge visszajön kölcsönből akkor lesz egy Drogba, Torres, Anelka, Lukaku, Sturridge csatársorom, ami alapjáraton jó, így nem kell igazolnom. Viszont ha Torrest eladnám, szerintetek kit lenne érdemes hozni a helyére?
  • bakkerman
    BL selejtezők:
    odavágó
    visszavágó
  • zyndar
    Az OFFba írtam tegnap, mert nem a múltkor össze-vissza formázta a szöveget, mondom kipróbálom ott, ezért nem engedte ide is elküldeni
  • lippet
    Pont most épül fel a 3 hetes kihagyasát követően, de hogy "hol kopogjam le" annyira nem sérülékeny nálam:

11.02.22. - arcsérülés, 5 nap
    11.04.20. - combhúzódás, 5 nap
    11.06.27. - megfázás, 1 nap
    11.10.11. - ágyékhúzódás, 3 hét
  • szabesz91
    Ja, és a Manchester City 106M€-t költött ebben a szezonban... Csak télen 30-at...
  • szabesz91
    Nálad Torres nem szokott sokszor lesérülni? Ugye rögtön karrier elején sérült volt, utána megint kidőlt pár hétre, meg most megint lesérült. Amúgy ha játszik, akkor jó teljesítményt nyújt, de gondolkozom az eladáson nyáron. Most lett vége a téli átigazolási időszaknak, leigazoltam Gervinhot 18 milla €-ért. További nagy volumenű átigazolások a világban:
    Mirko Vucinic AS Roma->Marseille 19,75M€
    Bryan Ruiz FC Twente->Arsenal 19,5M€
    Claudio Marchisio Juventus->Manchester United 19M€
    Eljero Elia Hamburg SV->Manchester City 17M€
    Nuri Sahin Dortmund-Manchester City 16,25M€

Ezek a komolyabb igazolások, továbbá érdekesség, hogy Dzsudzsákot leigazolta a Sunderland 12M€-ért, évi 3M€-s fizuval, egyből lesérült nekik 3 hétre.
  • Roland10
    Én nem akarok addig elkezdeni egy újat, amíg ma be nem fejeződik az átigazolási időszak! :)
  • lippet
    Közben haladgatok a Chelsea-vel, év végén megint beszámoló, de ezt muszáj megosztanom. Álmomban sem gondoltam volna ekkora arányú győzelmet. :)

• karajjj
    ott valamit elrontottál akkor
  • abletonext
    nagyon nagy grat :)
  • spiczi91
    Na, ma 7 újabb meccset játszottam, ezek közé sajnos becsúszott egy vereség és egy X, de mindent egybevetve sokkal stabilabb lett a hátsó alakzatom, mert az elmúlt 7 meccsen 2 gólt kaptam. Qu Bo, mint kiderült sajnos az egyetlen normális csatárom, ezért egy kapus mellett egy csatárt is igyekszek szerezni a nyáron, azt a Brezevic nevű horvát bal****t pedig elzavarni a rákba. A X és a L abban a 3 hétben csúszott be amikor Kubu játékképtelen volt.
  • Roland10
    nálatok is kifagy a játék meccs elött, hogyha felvan rakva a magyarítás viszont új adatbázis raktatok fel, nem a magyar.xml fájlt?? :/
  • Roland10
    Háát az :D huu de meglepődtem amikor először ránéztem a képre úgy olvastam, hogy Chelsea - Chanba :D
  • Neoncsoves
    Asszem kezdek egyet az Arsenallal a legújabb adatbázissal, avagy hogyan építsünk 0-ról csapatot
  • spiczi91
    Favágómeccs
  • pecaboy
    Köcce:)