104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    pedig olyan meséses indult minden...kaptunk két vicc gólt,de ha Leo belőtte volna a büntetőt akkor nem kéne annyit izgulnom az Old Trafford előtt...no mind1,előre!
  • szabesz91
    A Betisnek ki az edzője? :D Egyébként érkezni fog 2. számú kapusnak Cristian Lucchetti a Banfield-től ingyen, mivel Turnbull szerintem egy katasztrófa, Hilário meg jó lesz 3. számúnak. Meg Cech is sérült volt 3 hétig, úgyhhogy muszáj volt 1 megbízható hálóőrt hoznom. 3,5 csillagos egyébként. jelenleg a Boca Juniorsban van kölcsönben 7,31-es az átlaga. Szóval nyáron jön 2 csatár, 1 kp, 1 bal szélső védő, meg 1 kapus. Még meccs van hátra a bajnokságból és 3 pont kell a biztos bajnoki címhez. Bolton, Pool, City, Birmingham az ellenfél.
  • bakkerman
    kasszában 80misi,átig keretben 47,nyáron hozni akarok Alves mögé egy fasza jobbszélsőt,meg Guddyt kibaszom,és hozok helyette egy többposztos támadót
  • bakkerman
    FCB 1.szezon féltáv /fm2009

tabella
    bajnokik
    sempjön leg
    kupa
    transzfer dolgok

hála a szar kezdésünknek a BL-ben,megkaptuk a MU-t a 16 között...
  • Huni92
    Nem volt olyan kegyetlenül kurvarossz, de ennyi pénzért még szép, hogy eladtam. 8 gólja meg 6 gólpassza volt 23 meccsen.
  • Forza Italia
    Élősszőr is grat mindenkinek. Pár napja nem játszottam mivel behalt a gépem így újra kellett raknom az egészet. Most újat kezdek. Keresgetek egy kicsit ha meglesz a választott csapatom jelentkezek.
  • StephenKing
    Ugy tudok szűrni a játékosok között hogy mutassa azt hogy valakinek a szerződésében minimális elengedési záradék van? Néztem de nem igazán találtam.
  • Hegeace
    A kép magáért beszél :)
    I love this game
  • akvik
    nincsmit:) akinek am kéne valamelyik játékosról kép az szólhat nyugodtan párfajta sémában tudok csinálni képeket.
  • zorrobomber
    még1szer köszi, én tuti tovább pöcsöltem volna a képpel :)
  • akvik
    Grat Huni! kicsit sok gólt kapsz:DDD cserébe sokat is rúgsz:DD
  • akvik
    akkor tényleg nem lehet rossz playa.lehet ha még benne van az fmes karrierembe 2021be akk jövőre leigazolom az öregfiúk youngboyshoz:D
  • zorrobomber
    ahh, thx!!! 700k€ volt, 2 év alatt duplázódott az értéke, pedig akit elhozok nb1-be annak általában inkább csökken :)
  • akvik
    Nemrosszak az értékei és tényleg eléggé eredményes.
    Összehoztam már akkor egy képet ha nemgond:D
  • zorrobomber
    Elsősorban pont ezért érdekel(Otigba) mert magyar és fiatal, ráadásul nekem a szkáucs azt mondja van benne potenciál, és az Arsenal-ban van, persze a tarcsiban.(A képet kézzel hegesztettem a screenshotra, de berakom majd game-be is, kiérdemelte :)
  • Huni92
    Féltávnál a bajnokság.
  • akvik
    viszont engem meglepett h magyar:DD Komazecről dobsz egy képet?
  • Huni92
    getafe - aris 0-1, de nagyon kellett a 70 perc emberelőny hozzá. 10 pontot gyűjtöttünk, első a lille lett 13 egységgel, utánunk a napoli végzett nyolccal.
    galatasaray az ellenfél a 32 között.
  • zorrobomber
    thx! nem tűnik nagy durranásnak :)
  • akvik
    Otigba 2021ből.
  • zorrobomber
    Otigba-ra senki?
    Komazec egy állat. Jól fejel veri a gólokat lábbal is meg szórja a gólpasszokat. Szóval tűrhető. Ja és szabadrúgásgólt is rúgott már, nem kicsit.

• MrIncredible
    frissítsd a videokarit
  • Huni92
    Na, behoztam a lemaradásomat, gratulálok nektek, nem sorolom a neveket, ha nem gond :)
    betöltöttem az Arist, rögtön egy Napoli elleni EL meccsel kezdtem, 3-0 lett, 3 lövésünk volt a meccsen :D az utolsó körben a Getafe ellen játszunk, egyelőre második helyen vagyunk, de 2 pontra vannak az olaszok, még nem dőlt el semmi.
  • pecaboy
    40-50 fok "asztali" gépnél nem sok, sztem notebookon sem kéne gondot okoznia (bár a notikat nem ismerem). 70 fölött kezd meredek lenni tudtommal, legalábbis asztalinál, de akkor is inkább fagyások formájában.
  • pecaboy
    Akkor nem a hőmérséklettel van gond... Nézd majd meg a directx-et.
  • akvik
    Én mikor régebben notebookkal toltem az fmet akk szintén beszagatott ha túlmelegedett....lehet az a baja.
  • akvik
    2021es képem van csak..28éves.
  • Pettersson
    Hát a videó kártya, úgy 50 fok körül mozog, de volt ettől már melegebb és nagyobb megerőltetésnek kitéve és akkor is működött az adott alkalmazás, akadás mentesen. A vinyó is 50 fok körül mozog, illetve a proci meg 40 körül... Azért ettől nem szabadna ezt csinálnia...
  • zorrobomber
    Otigba játszott már valakinél? Egy 2015-16 körüli képet tudna vki rakni róla?
  • Pettersson
    Köszi, szerintem holnap leellenőrzöm és kezdek a DirectX-re gyanakodni... Az lesz szerintem a ludas. A memória mennyisége tuti, nincsenek külsérelmi nyomok a notin, illetve csak itthon használom. Ha valaki elvitte volna belőle ezt, akkor szerintem maga a gép se lenne már itt. :) Vinyón van kb. 70 giga szabad hely.

Illetve 64 bites Win7-et használok, de eddig ilyen problémám nem volt. :)
  • pecaboy
    (Rendszer)winyón van hely?
    Progival nézd meg a videokártya hőmérsékletét.
    Azt is ellenőrizd, nem fújta-e meg vki a RAM-ot a gépedből :) Vagy nem purcant-e ki egy része. Bár ha csak a 3D lassabb, akkor inkább a videokarival lehet gond.
    DirectX-et nem módosítgattad, nem telepítettél fel régebbi verziót?
    Hirtelen ennyi ötletem van, egyébként nekem is beszaggat kicsit néha, de csak néha.
  • Pettersson
    Az a gáz, hogy eddig is csináltam... Arra gyanakszom, hogy a notinak nem tetszik a meleg és így ez a 3D-s cucc sem.
    Viszont mondom, eddig semmi para nem volt vele... Ez-az ami miatt meg nem értem.
  • szabesz91
    Köszi mindkettőtöknek a tippeket. Megnézem ezeket a játékosokat. Még a végén Terryt is kirakom a kezdőből, már 5. öngólját szerezte a szezonban, ki is estem 2-1-el a MU ellen az FA kupából.
  • akvik
    Mindenképpen 3d-be akarod nézni? mert ha nem visszaállíthatod "gombfocisra' is mert lehet úgy nem akad.Az nem lehet véletlenül hogy fmezés közbe egyszerre több dolgot is csinálsz a gépen és ezért akad?
  • Pettersson
    Sziasztok.

Egy kicsit hosszúra nyúlt szünet után, ma ismét elkezdtem játszani, de a 3D-s meccs nézetnél iszonyatosan akad a játék. Eddig semmi ilyen gondom nem volt, de így nagyon rossz játszani, valaki, valamilyen megoldást nem tud erre a problémára?
  • akvik
    hoppá este van kicsit félrenéztem:DDDDD aztolvastam h joe cole:DD onouhánál már akkor sztem jobb választás lenne sztem criscito vagy Cissokho esetleg még Ansaldi, Fucile.De nálam pl Taiwo mindig nagyon jól játszott a balhátvédként.
  • Barnabyka
    Gansonál szvsz sokkal jobb Pastore, ha sikerül elhozni és nem feltétlenül drágább.
    És neki A.Cole helyére kell valaki ha már védő..oda ha már csak kevés pénz maradt akkor a Cityből Onuoha, ha pedig van pénz akkor Lahm(:
  • akvik
    Joe Cole cseréje pedig lehetne Mata(ha még nincs a csapatodba vagy Renato Augusto(középpálya elég sok pontján bevethető) vagy épp götze se lenne rossz választás.
  • akvik
    Aki hasonlít lampardra de jobb nála az ganso.
  • lippet
    Neymar jó szélekre is, Hazard sem teljesít rosszul nálam.