104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hátha levan töltve a facepackbe akk lesz.hogy értve öregebb játékosok? ingyen igazolhatók? vagy már visszavonult? -
Ezt leszedtem én is! :) Olyan kérdésem lenne, hogy ha kezdek egy új játékot, akkor be lehet állítani valahol, hogy az öregebb játokosnak is legyen profilképük? -
bence27 #75632 LFCM tartalmazza a magyar átigazolásokat is:) -
bence27 #75631 Wally's vs. LFCM adatbázis frissítés?? -
karajjj #75630 hőőőha -
spiczi91 #75629 LOL -
Vándorkarrieremet kicsit félretéve az új átigazolási patchel(wally) kezdtem egy új játékot.Szerettem volna egy viszonylag kis csapatot választani ami azért szép múltra tekint vissza és ahol sok a fiatal tehetség ráadásul régen járt az ország csapata a bajnokok ligája főtábláján.Végül a választásom a Dinamo Zagreb csapatára esett.
2010/11 Dinamo Zagreb
A csapat ebben a majd 40ezer fős stadionban játsza a meccseit:
Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az egyesület amely fő céljának a bajnoki cím megvédését tűzte ki.Horvát csapat utoljára 2000ben volt a bl főtáblján akkor is a dinamo szerepelt a bl-ben , inkább kevesebb mint több sikerrel.Fő célomnak azt tűztem ki hogy 10-15év alatt stabil bl-résztvevőt faragjak a csapatból és hogy előbb utóbb sikerüljön behúzni a bl győzelmet is.
Célok:
-csapatomban egy évben nem lehet több 10külföldi játékosnál(inkább 6-8)
-minimum 5 de inkább 7-8sajátnevlésünek kell lennie
-csapat egykét fiatal tehetségét megtartani minnél tovább és nemzetközileg is elismert játékosokat faragni(erre meg is vannak a kiszemeltjeim.pl: Badelj)
-minden évben lehetőleg profitot teremteni az átigazolási időszakban.
-idővel hazahozni a horvát tehetségeket és egykori sajátnevelésű játékosokat( gondolok itt: Modrid,Corluka,Eduardo,Lovren,Kranjcar).
Lássuk a csapatot:
Csapat
Fiatal tehetségek:
Vrsaljko:legtehetségebb szélsőm
Badelj:csapat sztárja.Jólenne minnél tovább nálunk tartani.
Kramaric: nem olyan egetverően nagyon az értékei viszont eléggé jól érzi a kaput.
Tomecak: Eddig kellemes csalódás a szélső.Állandó kezdő lett nálam.
Kovacic: csapat legfiatalabbja.Csereirányítóként számítottam rá viszont első meccs után kezdővé vált 16éves kora ellenére.Úgyérzem igazi sztárrá válhat.
Ademi jó kis dm lesz belőle.
Bajnokok Ligája:
Cél volt h végre 10év után újra legyen csapat a bl-ben.
Nehezen de végül eljutottunk a csoportkörig:Leginkább a kobenhavn ellen volt szenvedés.Többi könnyen ment.
Végül ebben a csoportban próbálhatunk szerencsét.
Túl sok esélyt nem látok még a 3.helyre sem.
Végül meglett az első kupám is:
Bajnokságban 6forduló után 8.helyen állunk.eléggé nyökvenyelősen kezdtünk viszont letudtuk az összes rangadót. -
olyan nem nagyon lesz,én magyar csapattal már csak a 12-ben fogok kezdeni -
Most készítik... -
bence27 #75625 Nem találok olyan Update-t ahol a Szeptember 1.ig minden magyar igazolás benne van normálisan:S -
spiczi91 #75624 Lehet, hogy autista vagyok, de ezt hova is kell rakni? :P -
spiczi91 #75623 Danke sün! -
pecaboy #75622 Belépsz erre a címre:
[email protected]
A jelszó ugyanaz, mint az eleje. Utána megnyitod ezt a levelet: "Paaree - magyar ligák megye 1-ig", abban van egy zip csatolmány, azt kell letölteni. -
pecaboy #75621 Ahhoz le kell tölteni az NB3-at aktiváló fájlokat. Mindjárt kikeresem. -
spiczi91 #75620 Hogyan lehet alsóbb magyar ligázkat berkani a játékba? Ha egyszer megunom a shanxit, majd belekezdek valami hasonlóba. :D
Shanxi loading -
srácok az elképzelhető,hogy azért fagy le a játék menet közben mert egy új updateval jáccok? (wally)
Köszi előre is!! -
pecaboy #75618 Ja, és ennél már nemigen lesz sokkal erősebb csapatom, mert csak magyarokat veszek. Bár fene tudja, lehet, hogy Romániában vagy Szlovákiában rábukkanok valami ötcsillagos magyar titánra :) Eddig a környező országokban több jó magyar játékost találtam, mint itthon. -
pecaboy #75617 Kösz, remélem :) 2035-ig ugyebár BL-t szeretnék nyerni 
Az NB1 amúgy feljött az ötvenvalahanyadik helyről a 37.-re (még mindig ugyanannyi csapat indul BL-ben meg EL-ben, és ugyanúgy 2 és fél csillagos), így kb. az angol és a német másodosztály között vagyunk. Gondolom, ez az eredményeimnek köszönhető elsősorban, meg annak, hogy egy ismeretlen csapatból faragtam NB1 bajnokot, így megmaradtak a legerősebb NB1 csapatok, plusz jöttem még én, mint a talajvíz
, tehát nőtt a színvonal. Ezenkívül nem "lopom el" a többi csapatból a külföldi erős játékosokat sem, ezzel sem csökken a többiek ereje. Persze ha jó magyar ifire bukkanok, azt gátlástalanul lenyúlom :)
A Lök pedig a 100. hely környékén van a ranglistán (tavaly, az első csoportkörbe kerülés után mi voltunk a legtöbbet ugró csapat), ezzel gyakorlatilag a Hertha meg a Bréma közelében-mellett vagyunk, ami játékoserőben nem reális, csak eredményekben. -
Grat hozzá:) Bl is majd egyre jobb lesz. -
pecaboy #75615 Tudom, hogy nem valami erősek, de egyrészt a csapat nagyon fiatal, sok a 20-22 éves gyerek, aki még fejlődhet valamelyest, másrészt annál édesebb a győzelem
-
geo91 #75614
-
pecaboy #75613 Hogyne.
Játékosaim -
geo91 #75612 
mutatnál néhány képet a húzóembereidről? -
pecaboy #75611 Tiszalök, 2023-24. szezon -
akkor oké :D -
így csináltam, már három csapat kész is van, köszi a segítőkészséget. mondom, ha az nso átigazolási körképében hibát véltek felfedezni, azt jelezzétek, mert az alapján csinálom. -
bekell töltened az 11.3 -a patchet az editorba, utána pedig a wally-s fájlt amit bemásoltál az editor data mappádba! :) mind1 erre rájössz magadtól! :D írj ha gáz van. -
peti1100 #75607 Csapatot milyen programmal lehet elkészitteni?? -
Én pedig folytatom az arccsomag készítését.Ebbe a részbe az eddig kimaradó nagyobb igazolások(téli és nyári) frissítése kerül bele,pár kimaradó játékos és persze jópár fiatal tehetség.
-
elvileg a játék mappáján belül van egy Tools mappa, abban ott is van. Ha feltetted a magyarosítást, akkor magyar.
Elkezdtem a magyar adatbázist az NSO alapján, ha az imént linkelt összeállításban valaki hibát talál, azt jelezze! :) -
pecaboy #75604 Ti mennyire gyakran csináltok a játékosoknak kedvelt mozdulat edzést, ill. mennyire fontos ez? Én eddig nagyon adtam nekik, amíg 4-5 mozgásuk nem lett, de igazából problémám van vele, két okból is. Egyszer: elég sokáig tart rendszeresen, egyenként átnézni az összes játékost, hogy kinek lehet adni, kinek nem. Kétszer: később ezek a játékosok fogják mentorálni a fiatalabbakat, és átadják nekik a mozdulataikat is, ami nem feltétlenül jó az ifjoncnak, mert mások lehetnek a képességei. -
geryboy99 #75603 Hellosztok! Valaki dobna egy linket hogy honnan lehet letölteni az FM Editort? Illetve hogy az magyar-e?:) Köszönöm előre is a választ :) -
Én remélem összejön nekik, borsodiként csípem a DVTK-t. Meg az említett játékosokat is, különösen Shanyiiit! :) De tényleg.
Akvik: na ja, az se lenne gyenge, de azért Torghelle-Némethet írtam, mert ők mindketten szabadon igazolhatók.
Roland10: köszi. És jó, hogy szólsz, mert rögvest új adatbázissal kezdtem volna. :) -
Off: inkább a torghelle-szabics kettős:D sztem nem lenne ellenfelünk európába.
On: Végül a Malaga-s mentésem elszállt mielőtt még jobban belemerülhettem volna.....Új csapat után nézek. -
hát ha nem is ez,de a dvtk-nál összeállhat egy tisza-torghelle kettős,hírek szerint mindkettővel tárgyalnak -
persze! :) az fm editorral lehet, én is mindent azzal csinálok meg ha valamit elbasznak benne!! :) könnyen kezelhető és ha fent van a magayítás, akkor magyar is! :) ha kell segítség akkor nyugodtan írj!! és ha megcsinálod, akkor ne új adatbázissal, hanem a wally félét szerkezd!! -
ENNÉL korrektebb, pontosabb körkép létezik az NB1-ről, vagy ez teljesen okés?
Mert ha igen, akkor ma vagy holnap elkezdem a magyar átigazolásokat.
OFF: milyen durva lenne, ha egy magyar csapatnál összeállna a Torghelle-Németh csatárkettős! :) -
na felraktam a wallyt,egész korrekt -
Szerintem azt csak az fmmel lehet de lehet van rá más program is..Az fmmel szerintem a legcélszerűbb. -
nem próbáltam, de az LFCM-eset próbáld meg, hátha.
Amúgy emberek! Van valami külső editor, amivel az igazolásokat meg tudom csinálni, vagy csak az fm sajátja?
Mert ha úgy van, és ráérek, akkor a magyar bajnokságot megcsinálnám szívesen valamelyik nap.