104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    tényleg, a serie b-ben van ilyen korlátozás :D
  • abletonext
    jól indul :D EU-n kívüli játékost külföldi csapattól nem lehet igazolni, nehezebb lesz mint gondoltam :)
  • abletonext
    kipróbálom :) kíváncsi vagyok mire jutok vele
  • firefly22
    No, sikerült összehozni. Ha esetleg valaki bepróbálja, később jelezhetné, hogy mennyire jött be neki a dolog és hogy rendben vannak-e a kezdő pénzügyi értékek. Megjegyzem, a fizetési keret alacsonyabb, mint a többi SB-s élcsapaté, de módosítás nélkül 120 ezer lett volna, tehát még emeltem is rajta valamennyit.
  • Zsolti9014
    az is igaz, ezt nem is figyeltem. nade, mindegy, akkor mégsem volt hiábavaló. :)
  • Roland10

Importálni meg sajna nem lehet! :)
  • Roland10
    csak akkor azt kell használnod nem a wally-t, ami úgy már nem éri meg, 4 szer kevesebb minden van benne javítva! :)
  • Zsolti9014
    Ahogy most nézem, kb. majdnem feleslegesen dolgoztam, mivel az LFCMarshall-féle frissítésben is megvannak az NB1-es igazolások. :P
  • Zsolti9014
    előbb azért ellenőrizze le valaki. :)

Én beraktam, legeneráltattam egy játékot vele, működik, rendben van, csak néhol hiába raktam be a B-csapatból az A-ba embereket, visszatette (pl. Lázár Bence), illetve vannak olyan kölcsönök némelyik csapatnál, amelyekről fogalmam nincs, hogy kerülnek oda. De végül is úgyis csak egy alapverzió még. :D
  • firefly22
    A szakmai stáb is repült, de más változás nincs. Azért ebben szerintem van némi kihívás az első szezonban, hiszen 22 új játékost kell igazolni, akikkel egyből a táblázat első felére kell jutni.

Zsolti: köszi, mindjárt ki is rakom!
  • Zsolti9014
    gratula! szép eredmények, de mintha ezt már megszokhattuk volna. :)
  • Huni92
    nem rossz elképzelés :) azon kívül, hogy a csapatot szétzúznád, módosítanál még valamit?
    szerintem a 10 millió korrekt, sőt, talán kicsit sok is. attól függ, mekkora kihívásra vágyik az ember :)
  • Zsolti9014
    Végülis csak a linket hagytam le: ITT VAN! :D
  • Zsolti9014
    Sziasztok!

Elkészültem a magyar frissítés első verziójával. A Wally-féle adatbázis-frissítést vettem alapnak, és megcsináltam a magyar NB1 feljutóit, kiesőit és átigazolásait, méghozzá a Nemzeti Sport Online átigazolási körképe alapján. Az ellenőrzés során a klubok honlapjait hívtam segítségül, de sajnos nem mindegyiken van keret, illetve nem mindegyiken friss a keret.

Ami még hiányzik, és ha időm lesz, akkor meg szeretném csinálni:
    - a játékosok korrekt szerződése (jelenleg a gép generálja majd nekik gondolom, mert nem állítottam be időtartamot)
    - azok a játékosok, akik nincsenek benne a 11.3-as adatbázisban (sajnos vannak ilyenek) - közülük egyelőre a diósgyőri l'Imam Seydit csináltam meg, de értékeket nem állítottam be.
    - a Fradiban Andrezinho és Abdi még ott van, ahogy tudom, még nem adták el őket.
    - az NB2 kereteit nem módosítottam, csak ott, ahol NB1-es csapattal üzleteltek.
    - az NB2-ből kiesők, és az oda feljutók nincsenek még átrakva.

Aki valamilyen hiányosságot, hibát fedez fel (pl. egy adott játékos nincs ott X csapatnál, vagy épp ott van, pedig már eligazolt), az jelezze, aztán ha megint neki tudok ülni, akkor javítom. Ez csak egy alap, egy 1.0 verzió, aki szeretné, természetesen SZABADON továbbfejlesztheti, az említett hiányosságokat pótolhatja. :)

Firefly22, te pedig ha gondolod, közzé is teheted az efem2x-en.
  • Huni92
    Aris Salonika - Görög Szuperliga - 2010/2011

Régóta szerettem volna egy görögországi kiruccanást, úgyhogy végre belevágtam. Nemigazán vagyok otthon a görög fociban, a három nagyon kívül csak elvétve találkoztam a többi csapat nevével, így random mód választottam az Arist. Júliusban néztem nagyot, hogy a csapat az EL-ben is szerepelni fog ^^
    Ha már itt tartok, be is lököm a képet az EL szereplésünkről. Elégedett vagyok, bár az Auxerret nem tartottam ennyire erősnek.
    Tegye fel a kezét az, aki szerint újdonság, hogy aktív voltam a játékospiacon :D
    A Görög Kupát megnyertük, simán mostuk le a döntőben a Panat.
    A bajnokság az utolsó fordulóban dőlt el, igen kiélezett harc volt a végén.
    A gólkirályi címet az utolsó körben bukta el Araujo.

Ahogy az látszik is ezen a képen, a csapat magját kölcsönjátékosok alkották, és igazából nem tudom, hányat tudok jövőre is megszerezni. Pénz nincs sok (3 millió a kasszában), Ninist akarom megszerezni, de esze ágában sincs jönni a kisköcsögnek :(
  • firefly22
    Már régóta gondoltam arra, hogy egyszer érdekes lenne egy olyan csapattal indítani, ahol egy darab játékos sincs, de még a tartalékba sem. Tehát adott összegből az új menedzsernek kéne összehoznia egy tényleg abszolúte új teamet és megharcolnia annak minden nehézségével. Most elkezdtem összehozni az editorban: a választásom pedig a Serie B-re és azon belül is a Sienara esett. Viszont akkor már - amolyan érdekességként - kiraknám az efem2x-re is, szóval nem ártana jól megcsinálni.
    Mit gondoltok, egy ilyen szitura, ahol a vezetőség elvárása a feljutásért való harc, 10 millió euró reális összeg? Belekalkulálva, hogy ingyen és kölcsönben is lehet játékosokat hozni.
  • Roland10
  • Zsolti9014
    eredetileg csak klubot akartam, de ha rendesen megtalálom a szerződéseket, akkor azt is meg szeretném.
    a kölcsönök is megvannak, azok között amelyik két évre szól, azt is úgy csináltam.

Közben kész az átigazolás része, most csinálom az edzőváltásokat meg a feljutókat/kiesőket. Ezután kezdem el átnézni, hogy rendben vannak-e a keretek, majd a végén meg a szerződéseket. Remélem transfermarkton rajta vannak az NB1-esek is.
  • Roland10
    ha nem a mentéssel, van a gond akkor csak újra rakod a játékot és jó lesz.. ha viszont azzal, akkor nem tudod meg csinálni! :/
  • Roland10
    a szerződéseket is rendesen megcsinálod, vagy csak klubot váltasz?? :)
  • pecaboy
    Akkor passz
  • horrorpops
    azzal. de nem hiszem hogy a verzióval van a gond, hiszen már jó pár hónapja fenn van és még nem fordult elő. persze játszani ugyan úgy tudok szerencsére, csak hát na :)
  • pecaboy
    Nekem soha nem volt ilyen problémám az elmúlt években, még csak crash dump vagy kilépés se volt. Lehet, hogy rossz a verziód. 2011-gyel játszanál?
  • horrorpops
    nem, nincs összekeverve semmi. 3. évemben járok, eddig semmi gond nem volt, csak most látom, hogy a nyáron jött játékoshoz nem tudok edzést hozzárendelni, inaktív az edzés beosztása gomb. de ha próbálok machinálni vmit az edzéssel cd-vel rögtön kilép.
  • pecaboy
    Crash dumpra nem tudok gyógyírt.
    Edzések: nem lehet, hogy összekeverted a részidőst a teljes idős edzésekkel? Mert ugye full contractosnak nem lehet adni részidős edzést és fordítva. Persze ettől még nem kéne hogy eltűnjön.
  • horrorpops
    valakinek van arra ötlete, hogy ugyan már mi a jó francért tűnnek el az edzésterveim? akár sajátot csinálok, akár importálok, egyszerűen eltűnnek, a játékosoknak nem tudok edzési lehetőséget kiválasztani.
    előbb igazoltam edzőket, és mikor be akartam állítani, hogy ki mit csináljon, crash dumpssal kilépett. jó öt éve nyüstölöm ezt a játékot, de ilyennek még nem találkoztam.
  • Zsolti9014
    Na, emberek, helyzetjelentés: tegnap 5 csapatot sikerült már megcsinálni a magyar átigazolásokkal, van még hátra bőven. :)
    Utána még egyszer ellenőrzöm, és még megcsinálom azokat, akik esetleg benne sincsenek a játék adatbázisában (van ilyen). Ha ez megvan, akkor közkinccsé teszem.

Persze kiesők/feljutók is meg lesznek csinálva, illetve ha találok NB2-es körképet, akkor a másodosztály igazolásai is.
  • geo91
    beteg vagy hallod :D amúgy grat
  • akvik
    4.csoportmeccsre minden mindegy alapon kiküldtük a csapatot.3meccsből eddig nulla pont volt. Teljesen támadó szellemben barca stilussal küldtem gyepre a csapatot és ez lett a vége:

Végén nagy görcs volt bennem h kiegyenlítenek de végül nemsikerült.ÖRÖM ÉS BÓDOTTÁÁÁ:DDDD igaz így is csoportuccsók leszünk de nyertünk egy meccset nem is akárki ellen.

Grat Spiczi:)Kubu tényleg jóvolt:D
  • spiczi91
    Bajnokcsapat, az előzőt elqrtam.
  • spiczi91
    SHANXI

Bajnokcsapat
    Statok

Érdekes év volt nem mondom. Kihordtam menet közben vagy 6 infarktust, mert a meccsek legalább fele úgy nézett ki, hogy az első 15 percben kaptam 1-2-3 gólt és innen kellett valamit alkotni a támadósornak. Valszeg az egyik KP-m vissza fogom húzni DM-nek, mert botrány sok gólt kapok és az értékeik alapján a védelmem OK, szóval ez majd talán segít. Kíváncsi leszek a jövő évre, remélem kapok némi casht a vezetéstől, hogy az idegenlégiósaim minőségi kínai játékosokra tudjam cserélni.
  • akvik
    nemkellett volna hozzá sok....
  • akvik
    Nemlehet, viszont szeretnék egy felhívást intézni.
    Akinek van egy kis ideje és kedve az csatlakozhatna hozzám és megcsinálhatnánk DF'10-es facepack pár csomagját.Elsősorban magyar másod és harmadosztályra gondoltam és többek között még frissíteni az új átigazolásokkal.
    Alábbi ligák vannak készen és letöltve a gépemen.
    46 liga első osztályú csapat arcképe
    10másodosztályú liga csapata
    4 db harmadosztályú liga
    1db 4osztályú liga

Tervezem még:
    Magyar másod és harmadosztály
    Japan és az ázsia térség jobb játékosainak arcképeit
    Afrikai térségbe is ugyanezt.
    Európai kisebb ligák jobb játékosainak arcképeit.
    Fiatal tehetségeit arcképeit.
    Ingyen megszerezhető játékosok arcképei.
    Természetesen a régebbi arcokat frissíteni.Szóval aki kedved érez rá az segíthet nekem ebbe.
  • Lampardfan
    A klasszikra konvertált taktikát nem lehet visszaállítani az eredetire ?
  • pecaboy
    Passzolnék... Én arról szedtem le, amit megadtam, és ki tudtam logikázni, hova kell rakni, de képeket nem raktam fel hozzá.
  • pecaboy
    Yór Welkám! :)
  • lippet
    Aham értem. Olyat nem lehet, hogy a nem generált játosoknak, akikhez nincsen kép csatolva, azoknak legyen generált képük?
  • spiczi91
    Hova kell bepakolni azt a fájlt?
  • akvik
    Sztem úgy hogy ott csak generált játékosok vannak míg a nb3ba már megcsinálták a valódijátékosokat.
  • lippet
    Pl. magyar NB3 Balassagyarmatot néztem meg most frissibe, és ott senkinek sincs arcképe, míg megye 1-ben mindenkinek van generált. Ezt hogy?