104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem hiszem el hogy évek óta nyomom ezt a szarhalom nb1-et és még más csapatnak se jön ilyen hír, nem hogy nekem :(
halkan kérdem, de nem lehet valahogy belehekkelni ilyet egy mentésbe...? -
karajjj #75792 az a baj, hogy ez ilyenkor lutri, hogy sikerül-e megvennie :D -
Aztakurva, ha ez összejön... o_O
-
geo91 #75790 asszem ott nincs semmiféle, legalábbis nekem nem rémlik, de majd huninho megerősíti. (egyszer volt ott egy rövidke karrierem a panioniosszal.) -
danke. max. 5 nem eu-s játékost lehet nevezni, kupameccseken pedig szintén csak 5 nem eu-s léphet pályára. -
Grat! Göröghonban milyen megkötések vannak(látom elég sok görögöt kipenderítettél)?
-
Aris Salonika - 2011/2012
Második évem volt ez Görögországban, a tavalyi bajnoki cím eredményeképpen a Bajnokok Ligájában is megcsillogtathattuk tudásunkat.
A nyári uborkaszezon elég mozgalmasra sikeredett, az érkezők számánál...
...csak a távozóké volt nagyobb.
Amikor a szezon elején elpáholtuk az AEK Athént, azt gondoltam, hogy csont nélkül nyerjük majd a bajnokságot. Aztán kiderült, hogy az élet Görögországban sem ilyen könnyű, és ádáz harcot vívva, az utolsó előtti fordulóban vált biztossá az aranyérem.
Ami tavaly nem jött össze Araujonak, az idén sikerült Machedanak, gólkirály lett.
A kupa sem volt egyszerű menet, az elődöntőben a Kavala ellen előbb a hazai pályán rendezett odavágón, később a visszavágón izzadtunk meg.
Nelson Rivas öngólja a szezon leghülyébb megmozdulása volt így utólag, bár amikor bevágta a labdát a saját kapujába, nem épp így gondoltam.
A döntőben aztán szétvertük az AEK Athént.
A végére hagytam a nemzetközi szereplést. A BL csoportból 3. helyen estünk ki,
így az EL-ben folytathattuk, ahol egészen az elődöntőig mentünk. Ott a Juventus megölt a szögleteivel.
Machedat nem valószínű, hogy újra elengedik kölcsönbe, annyi pénzem pedig nincs, hogy megvegyem, úgyhogy könnyes búcsút kell vennem a csapat (egyik) legjobbjától.
-
Janika114 #75786 Pfu de bosszantó amikor bajnoki meccs van és nekem meg 7 játékosom is a válogatottnál, köztük mindkét kapusom. Most kell remekelnie a 16 éves ifi kapusnak:/ :D -
utóbbiból. -
farferi #75784 Ha egy játékosért kompenzációt kell fizetni azt is az átigazolási keretből kell fizetni vagy azt a klub kasszából?Mert ha az utóbbi(valami ilyesmi rémlik a távolból,lehet hülyeség)akkor azért tudnék pár lejárt szerződésű játékost venni. -
Janika114 #75783 Én mondtam a vezetőségnek, csak úgy válalom a munkát ha elküldenek mindenkit :D
Tegnap két meccsre volt erőm, első a Torino elleni rangadó egyből, idegenben, 2-2 de Torino 90. percben egyenlített, majd egy Varese elleni 1-1 amit bánok mert mindent kihagytak a srácok sajnos. -
geo91 #75782 uhh, kemény :D -
farferi #75781
-
geo91 #75780 üzenet is volt róla, meg minden? :D képet :D -
karajjj #75779 ez komoly? :D -
farferi #75778 Az idény felénél kaptam...kapaszkodjatok....45 fontot igazolásra. 
-
miért, ez nem? :D -
geo91 #75776 ja most látom hogy ez is, csak a videó címében ez nem volt feltüntetve -
geo91 #75775 tegyük hozzá, hogy az öngól volt :D -
Elég beteg meccs volt a kupa elődöntőjének az odavágója is, de a visszavágó még erre is rátett egy lapáttal.
Rivas gyönyörűséges, már-már Duricat idéző szupergólja alant látható.
-
már azt hittem egyedül én voltam elégedett a játékosokkal :D
na, kicsit komolyabb vizekre evezve: még 4 bajnoki, két biztos kupameccs (és aztán remélhetőleg még egy döntő) valamint két EL meccs van hátra.
a következő három meccsünk a kavala ellen lesz. illetve már csak kettő, mert időközben 4-4-re végződött a kupa elődöntőjének odavágója hazai pályán. -
en se :DDDD...
es epp 9. vagyok 20 meccs utan.....kivi leszek meglesz-e a feljutas -
te sem adtál el senkit?
-
farferi #75770 8.8-al végzett a csatár, 4-0-ra nyertünk,király.Amúgy féltávnál magasan vezetjük az angol 4. ligát ami azt jelzi, hogy 2 év alatt 2-őt lépünk fel.Kérdés, hogy a harmadik ligában mire lesz elég ez a keret mert pénz az továbbra se nagyon lesz valószínűleg.Na meg az idő, 1-2 óra van naponta játszani, elég kevés. -
farferi #75769 Az előző meccs után fáradt jelzést kapó csatárom 10 perc után 2 gólt lőtt.Akkor most, hogy van ez?Örülök persze azért. -
Janika114 #75768 Ezt sikerült összehozni a Sienával, majd kiderül mire lesz elég. Még egy kp-t akarok.
-
a szezon fordulópontja: panathinaikosz - shakhtar európa liga meccs, ugyanis itt sérült meg ninis, 3 hónapot kell kihagynia. cissé mellett ő volt a pana legjobbja, minden meccsen kiosztott 1 gólpasszt átlagban. ez a sérülés annyira visszavetette őket, hogy a 3-1-es hazai siker után 4-1-re kaptak ki donyeckben, a bajnokságban pedig 3 meccsen 2 pontot szereztek azóta. legutóbb épp mi vertük el őket, 4-1 lett, ezzel visszavettük a vezetést 5 fordulóval a vége előtt. -
simán elképzelhető. skóciának sokkal nagyobb a reputációja mint a magyar bajnokságnak. ezért is nem kezdek az nb1-2-ben, mert egyszerűen nincs kedvem 20 évet várni, hogy valami komolyabb eredmény is elérhető legyen nemzetközi szinten. -
pecaboy #75765 Na neee... 2019-ben? -
Az előbb néztem hogy áll a válogatott Egervárival. A következőre figyeltem föl: 2012-ben járok a Fradival tolom szinte az eredeti kerettel jutottam el tavaly a 2. helyig. Sikerült az Európa Liga főtábláig vinni a csapatot. Jelenleg ott tartok. Ezt csak úgy mellékesen írtam le :)
Mikor néztem a hogy a magyar válogatott 2012-ben Egervárival a 13. helyen áll a világranglistán, akkor gondoltam magamban, valamit tényleg tudhat az öreg
-
szalaidani95 #75763 Falkirkos karrieremben végre sikerült megnyernem a BL-t.
http://noob.hu/2011/09/06/napoli_0.JPG
Az egyenes kieséses rendszerben a Realt, a Chelseat és a Hamburgot is búcsúztattuk.
-
pecaboy #75762 nincs mit
-
hálás köszönet!
berakni már be tudom, de köszi, hogy azt is leírtad. -
mwhaha. télen megszereztem Albínt, aki azért nem egy nullskilles gyerek, és mindössze 850k euróba fájt.
Marveaux elment kölcsönbe, opcióval -ez is volt a tervem vele-, helyére jött kölcsönbe Arango. -
joajj beverheti a klinolinom mind a roma,mind a lyon elnöke,fejenként 150 misit akarnak a játékosukért...buzik. llorente aláírt,26 misi 4 év részletre. kapuba keresek valaki,vkp-ra meg jó lesz alex song -
cél a bajnoki cím,tárgyalok Lloris,Llorente és De Rossi ügyében is,kaptam 40 misit igazolni,ennyiből lazán meglesz mind a három! -
na kezdek egyet az arsenallal a legújabb détbésszel,DE MOST KOMOLYAN -
Féltávnál.
-
Ha van vándorkarrier, akkor ez villámkarrier, a rosszabbik fajtából.
-
karajjj #75754 5 hazai játékosnak mindig a pályán kell lennie, ha jól emlékszek