104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
durva ez a badelj-kovacic tengely a kp-n a dinamomban.Ketten hosszú évekre megoldhatják a kp kérdést nálam.ráadásul saját nevelések.
Kovacic tavaly.nemvolt rossz szezonja 16évesen.
Idén se fut eddig rosszul.13gólpassz ennyi meccsen nemrossz....:D -
lehetett volna rosszabb is...
-
sérült a szentem :D -
Rivaldo
örök kedvenc:D Bartra hh kezdő lett ilyen hamar a barcába? Dani alvessel mivan?
-
Barca - Aris 4-1, helyreállt a világ rendje. Bartra ezen a meccsen is pirosat kapott a félidő előtt, aztán a második félidőben bedobtam Rivaldot, hadd sütkérezzen egy kicsit a népszerűség Napjának sugaraiban :) -
nálam előfordult ilyen badelj esetében de senkinek se lett tőle unhappy a moralja.Akkor szoktak általában abba kerülni nálam hogy ha sérülés vagy eltiltás miatt kihagynak egy fontosmeccset(kupadöntő stb), vagy ha nem engedem őket nagyobb klubhoz de akkor énis leülök megbeszélgetni a dolgokat.Én meg azt nem értem hogy ha valaki nemjátszhat egy fontosabb meccsen annak köszönhetően mer eltiltott annak rögtön miért lesz az állapota nagyon gyenge....(sztem jobb lenne ha nem rögtön ennyit romlana a morál..)utána meg hiába próbálom megbeszélni vele a dolgokat(már ha meglehet) vagy játszatni őt nagyon nehezen változik a helyzet. -
pedig muszáj foglalkozni az ilyenekkel, mert rögtön unhappy státuszba kerülnek az emberek, szar lesz a morál, gyengén játszanak majd. nem nagy cucc, mert egy beszélgetés és meg van oldva, csak éppen nem értem, hogy mi okozza. -
lehet nemvagyok akkor jó menedzser de én ilyenekkel nem szoktam foglalkozni...kb játékhibának tekintem:DD meg ha nem megalapozott a dolog akkor felesleges törődni vele.majd abbahagyják.pláne ha a játékra nem hat ki meg a morálra se akkor meg mindegy sztem.
Am Zsolti ,Huni grat komoly eredmények.:) -
esküszöm, hogy nem értem ezt. a szezon elején jött 2 hír, hogy két játékosomnak nem tetszik, ahogy machedaval bánok. elbeszélgettem velük, ok, rendben van minden. most hárman jöttek ugyanezzel, és fogalmam sincs, hogy mi bajuk van. megbüntetni nem tudom machedat, mert kölcsönben van -meg egyébként az utóbbi 7 meccsén 9-es átlagot hozott-, nem csesztem le, állandó kezdő, szóval nem tudom... -
Nos, nálam más a helyzet sajnos. Az idei első rangadón kikaptunk. Nem tudom a 2 nagyot megverni, így idén sem leszek bajnokesélyes. Ez az utolsó évem a Rayonál szerintem. -
farferi #75903 Geo, a southamptonnal játszom a johnston trophy döntőt.
-
Tyűha, ez a barca nagyon gyenge. Kikaptak a Baseltől, és csak annak köszönhetik a továbbjutásukat, hogy mi megvertük a Lyont 3-1-re. -
Na, jönnek a gondok: NB II-be kell legalább 2 magyar U21-esnek a pályán lennie mindig, nekem perpill nincs ilyenem...
Pisanjuk 21, de ukrán, Zsivóczky magyar, de 23. A többi veterán. Persze ez nem lenne nagy gond, hiszen direkt az átigazolási időszakra néztem meg ezt, de kompenzációs díjra nincs pénz, anyaklubot nem adnak, kölcsönbe meg mindenkinek kérnének min. 40%-ot fizetésbe, én meg max. 30-at tudok adni. Ingyenjátékosok nagy része nulla. -
annyira nem is nehéz érvényesülni, csak okosnak kell lenni, és jól kell igazolni. az mondjuk igaz, hogy nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen szintre lehet fejlődni, de én inkább a következő évre leszek kíváncsi. -
azért görög csapattal ez durva eredmény! :)
-

Mi 10 forduló alatt összeszedtünk 9 pont előnyt, a Pana elleni 2-2-t leszámítva nincs botlásunk. A BL-ben 4-2-re vertük a Baselt, így 2 körrel a csoportkör vége előtt eldőlt, hogy továbbjutottunk. A csoportelsőség sem kizárt, 1-2 pont kell hozzá. -
Fél-profi státuszra váltott a csapat, már tudok részidős szerződéseket adni. :) -
én is így látom :D
ezért hoztam Ózdra. Kapust viszont még mindenképpen kell szereznem... -
bőven:) -
Szerintetek NB II-be elég lesz a srác?
-
geo91 #75893 

-
geo91 #75892 vég=még -
geo91 #75891 marhára okos vagy... mikor vég vezettem nyilván nekem volt a magasabb átlag osztályzatom, de az aztán jött bekapott 4 gól és leamortizálta az addigi osztályzatokat... -
Ózdi FC - NB III Mátra-csoport 2010/2011
Az átigazolási időszak olyan jól sikerült, hogy az még engem is meglepett, szerintem a keret idén az NB II-ben is jól teljesített volna, legalábbis a középmezőnybe elég lett volna. Idény közben kellett hoznom még csatárt meg jobb-bekket, páran meg pofátlanul leléptek - ez az átka az amatőr csapatoknak.
A bajnokságban az elejétől elég jól muzsikáltunk, elsősorban az Egerrel és a Vasas II-vel vívtunk, majd a Salgótarján, a Balassagyarmat és a Putnok is felzárkózott. Az utolsó előtti fordulóban már-már biztos volt a feljutás, de igazából Vincze Ottó bombagóljával biztosítottuk be, mellyel 1-0-ra vertük az utolsó meccsen a kiesés ellen küzdő Felsőtárkányt. A védekezésünk hagyott némi kívánnivalót maga után, de támadójátékban elég jók voltunk, felhívnám a figyelmet a lőtt gólok számára, mely az NB I-től Megye I-ig a legtöbb lett az egész országban.
A Magyar Kupában a Tiszavasvári könnyed legyőzése után az eggyel magasabb osztályban szereplő, és ott is bőven top10-es Kazincbarcika ellen már kevesek voltunk. Bár ha később lett volna a meccs pár hónappal... (ezt az eredményt Házigizda bácsinak ajánlom :P)
A játékosok nagy része ugyebár új igazolás volt, és be is váltak, felhívnám a figyelmet Mico Szmiljanics 12 góljára, melyeket középhátvádként ért el.
A következő szezonra komolyan kell erősíteni, nem tudom, ki marad, ki nem, ezt előre nem lehet megjósolni az amatőr szerződések miatt. Elsősorban természetesen ingyenjátékosokat tudok majd igazolni valószínűleg. A cél a bennmaradás lesz, de én valójában szeretnék rögtön feljutni. :D -
hát de egész meccsen sz4rabb voltál
5.91es csapatosztályzattal ne is nyerjél/döntetlenezz -
geo91 #75888 fél óra helyett negyedet akartam írni. ha még van hiba, arra már szarok rá, csak olyan ideges vagyok... fm miatt még soha nem voltam ilyen pipa... -
ha pedig ezt nem nézzük, örülhetne, hogy csak 3 gól lett a különbség és nem 8 :D -
meg tudlak érteni... -
87.,90+4,90+6 ????!!!! na ilyen után nálam 1 hónapra az FM offolva szokott lenni -
geo91 #75884 ezennel ünnepélyesen letöröltem a mentést, mielőtt még ténylegesen megőrültem volna. oké hogy szar formában vagyunk. ennek ellenére hamar két gólos előnyre teszünk szert. ez jó. mégis kiegyenlít az ellen, lenyelem, van ilyen. megszerezzük a vezetést cirka fél órával a vége előtt! megint kiegyenlítenek... na nem baj, előfordul az ilyen. erre megszerzik ők a vezetést három perccel vége(?) előtt, 4-3! AGYFASZ? lószart... az agyfasz az hogyha még vágnak kettőt a hosszabbítás hosszabbításában és ezzel nyerik a meccset 6-3-ra. na itt telt be a pohár... és mindezt egy szaros reading ellen... le is játszottak minket a pályáról a statok alapján is... szégyen és gyalázat... angliát most egy ideig kerülni fogom asszem...
hát íme... -
Szépen menetelsz, eddig ujjgyakorlat :)
A 41. életévét taposó Rivaldo megszerezte első gólját egy kupameccsen. -
Újabb rangadó, az előzetesen első számú bajnokesélyesnek kikiáltott Eger ellen. Oda-vissza pipa! :)
-
Vasas II elleni rangadó megvolt tavasszal is. Buzisok játszatták a tarcsiban Némethet, Lázokot meg Ferenczit is többek közt...
-
szalaidani95 #75880 Na ezt jól elb@sztam :D -
szalaidani95 #75879 Persze. A nem generáltakat kiemeltem.
Falkirk keret 2019-20
Gaspard Capdeville:
http://noob.hu/2011/09/08/Gaspard_Capdeville.JPG
Boris Kabasele:
http://noob.hu/2011/09/08/Boris_Kabasele.JPG
Majd még töltök fel képeket csak most a noob sz@rakodik. :S
-
engem se enged be. remélem senki nem sértődik meg, ha feltöltöm ide: LINK. -
Balázs 17 #75877 nem tudok belépni mailbe -
melyik részét nem sikerül? vagy meddig jutsz? -
Balázs 17 #75875 hát nekem nem akar sikerülni:D -
geo91 #75874 csak lenne már vége ennek a kurva szezonnak, aztán úgy kipenderítem a keret háromnegyedét, mint macskát szarni. szarházi, alibiző, geciláda brigád...