A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ózdi FC - NB III Mátra-csoport 2010/2011
Az átigazolási időszak olyan jól sikerült, hogy az még engem is meglepett, szerintem a keret idén az NB II-ben is jól teljesített volna, legalábbis a középmezőnybe elég lett volna. Idény közben kellett hoznom még csatárt meg jobb-bekket, páran meg pofátlanul leléptek - ez az átka az amatőr csapatoknak.
A bajnokságban az elejétől elég jól muzsikáltunk, elsősorban az Egerrel és a Vasas II-vel vívtunk, majd a Salgótarján, a Balassagyarmat és a Putnok is felzárkózott. Az utolsó előtti fordulóban már-már biztos volt a feljutás, de igazából Vincze Ottó bombagóljával biztosítottuk be, mellyel 1-0-ra vertük az utolsó meccsen a kiesés ellen küzdő Felsőtárkányt. A védekezésünk hagyott némi kívánnivalót maga után, de támadójátékban elég jók voltunk, felhívnám a figyelmet a lőtt gólok számára, mely az NB I-től Megye I-ig a legtöbb lett az egész országban.
A Magyar Kupában a Tiszavasvári könnyed legyőzése után az eggyel magasabb osztályban szereplő, és ott is bőven top10-es Kazincbarcika ellen már kevesek voltunk. Bár ha később lett volna a meccs pár hónappal... (ezt az eredményt Házigizda bácsinak ajánlom :P)
A játékosok nagy része ugyebár új igazolás volt, és be is váltak, felhívnám a figyelmet Mico Szmiljanics 12 góljára, melyeket középhátvádként ért el.
A következő szezonra komolyan kell erősíteni, nem tudom, ki marad, ki nem, ezt előre nem lehet megjósolni az amatőr szerződések miatt. Elsősorban természetesen ingyenjátékosokat tudok majd igazolni valószínűleg. A cél a bennmaradás lesz, de én valójában szeretnék rögtön feljutni. :D