104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    Most méééééé? Labdatartás, szöglet,lövés közel egyenlő.Amúgy: Lackó,Pintér,Lipták,Lázár-Bodor,Vass-Dzsudzsi,Cvitkovics-Szalai,Rudolf
  • geo91
    behúztuk az örökrangadót, bár sokkal simább is lehetett volna 4-0-ra is vezettünk...

kell a fasznak kadlec, szétszedtük juhászékat :D
  • geo91
    a mindig túlzás, kétszer kapott azonnali pirosat, egyszer bajnokin egyszer bl-ben, kettő illetve három meccses eltiltás lett belőle.
  • horrorpops
    04.27
    04.30
    05.08
    05.11
    05.13
    05.15

a rájátszás mérkőzésének dátuma. örülök, hogy a csapat fele sérült. nem tudom így ki fog pályára lépni...
  • akvik
    mindig kiállítatja magát?
  • geo91
    ://

nálam sérülthegyek, kadlec pedig többszörösen eltiltott minden sorozatban...
  • akvik
    nemvoltak helyére nemvoltunk jobbak..
  • akvik
    nemvagyok feszült:) bayern 6helyzete mind szögletből lett......szégyen ez a csapat komolyanmondom.Meglőtték távolról kipattantak a játékosaimról szögletre és abból lőtték mindhárom gólukat....jó oké nemvoltak jobbak csak két helyzetünk volt de mi legalább vezettünk normális akciókat a kapura.Híres Robben,Ribery duóval még egy akciót se vezettek..visszavágó sztem így formalítás.
    az odavágó...
  • LasDen #75985
    fasza...tényleg partiba voltál..:D engem is elpicsáztak...kik vannak a keretben???
  • farferi
    Partiban voltunk pedig,így utólag megnézve.Szerintem.

• farferi
    Na, el is picsáztak egy hármassal az angolok amiben csak az a bántó , hogy 2 gól a nullából született.Jönnek a svédek.
  • farferi
    Koman lesérült 3 hónapra,fasza.Bocs a sok postért csak nem történik semmi a meccsig mivel sima bajnokság nincs betöltve ezért unatkozom míg a gép számol.
  • farferi
    Dzsudzsit megvette a bayern 12 millió fontért.A valóságban is ott lenne a helye, akkor lehet nem lenne sérült.
  • farferi
    No, elkezdtem a magyar válogatottal,első mecss az angolok ellen lesz, új taktika, jó pár új ember, nem egyszerű.(plusz a tegnapi sörözés is belassít kicsit)
  • horrorpops
    erre mondják, hogy Fortuna veled volt :)
  • akvik
    hát hiába fogadta el corluka és kranjcar a szerződés ajánlatomat végül mindig visszautasították.....kicsit elkeserítő de majd talán nyáron megint próbálkozok náluk egy újabb ajánlattal.
    Közbe bl:egy fordulóval a vége előtt minimum x kellett volna a továbbjutáshoz.

Na ez az ami nem lett.Eléggé rommá vertek.Másik meccs viszont a bordónak köszönhetően jól alakult hála a 92.percnek.

Csoport vége ez lett:

Büszke voltam a fiúkra h ilyen csoportból így továbbmentek.Nagy eredmény:)Nyolcaddöntőben meg a Bayernnel meccsezünk majd.....
  • geo91
    az ifjú kovacic 3, rukavina pedig 4-5 hónapra dőlt ki...
  • horrorpops
    én otthon 0-0 játszottam veletek. de jól szerepeltek, -7p és -1 mérkőzés az első helytől.
  • geo91
    *csatárral
  • geo91
    igen. egy csatárorral játszom, így nem kell túl sok belőlük. januárban el is igazol majd.
  • Huni92
    nos, a leverkusent kaptuk ugyebár a BL-ben, idegenben 2-2 lett ellenük, hazai pályán pedig 3-1-re nyertünk. a negyeddöntőben jön a csoportkörből már ismerős barca, és bár egyszer megvertük őket, szerintem most nem lesz szerencsénk.
  • akvik
    Kramaricot kitetted a keretből?
  • geo91
    ismerős, nálam is botrány néha a helyzetkihasználás.
  • akvik
    ezmá nagyonkomoly.hetek óta próbálom támadóbb szelleművé tenni a csapatot de hiába van egy rakat helyzet hiába van nekik javasolva mit a csináljanak a kapu előtt(ráadásul azt is csináljak) mindig kifogok valami jó kapust így a 6--8tiszta helyzetből egy megy be igaz így se kapunk ki a ligába mivel az ellenfél kb egyszer ha eljut a kapunkig....csak nemértem miért van az h 16forduló után 29gólosvagyok:d
  • geo91
    hát remélem, de majd meglátjuk
  • akvik
    onnan meglehet a második hely.:)
  • geo91
    köszi és grat!

amúgy a barszával, werderrel és az anderlecht-el kerültem egy csoportba.
  • Huni92
    jééé, görögország :D
    7-0-t játszottam az atromitos ellen nemrég :)
  • geo91
    kihagytunk egy tizit, megszereztük a vezetést, aztán jött a barsza... talán olcsón megúsztam, mivel a fél meccset emberhátrányban játszottam... de hogy valami pozitívum is legyen: kadlec lerúgta puyolt. (ezért kapta a pirosat.) így aztán a szokásos két heti fizetésmegvonás helyett csak szóbeli figyelmeztetésben részesítettem. (ha már megdicsérni nem lehet érte. :D)

hát íme
  • akvik
    amelyik fordulóba én a juvét vertem villa kicsit alázta a benficát....
    Benfica-Villa vagy Barca:D 0-7:D
  • horrorpops
    nyertem, de azért ez már túlzás.
  • akvik
    sok sikert neked is geo a dinamohoz:) remélem jobb csoportokat kapsz a bl-be mint én:D

Akkor egy kis helyzetjelentés a második szezonról:
    Bajnokság eddig elég sima.Védelem gond nincs:DDD támadók lehetnének jobbak is.
    Tabella

Bl: erős csoport és egy fordulóval a vége előtt így állunk:

Utolsó fordulóban arsenalhoz megyünk még a másik meccs a juve-bordó lesz.Azaz már mindenképpen indulhatunk tavasszal vagy az el-ben vagy a bl-ben.Remélem a több pénz miatt inkább a bl- lesz belőle bár a címvédő Arsenal otthonában nehéz lesz legalább egy pontot szerezni....
  • geo91
    kezdtem egyet a dinamó zágrábbal, jó keretük van, nem kellett sokat alakítgatni rajta, a nagyobb kihívás inkább a legjobbjaim maradásra bírása lesz. na meg hogy mit sikerül alakítani európai porondon.

íme egy kis szezoneleji összefoglaló:

átigazolások és keret
    dhaouadi egy gyors és technikás balszélső, az első csapatba vettem. pouye gyors jobbszélső, tartalék. okonkwo egy ügyes és fiatal, sokoldalú jobb hátvéd. rafael tolói és kadlec szerintem nem szorul bemutatkozásra. :) pamic pedig egy tehetséges és gyors balhátvéd, ráadásul horvát! bizony itt is vannak idegenlégiósokat korlátozó szabályok, max 6 lehet a pályán belőlük. (szívesen mutatok képet bárkiről a felsoroltak közül vagy akár a keret bármelyik játékosáról, ha érdekel valakit.)

tabella és bajnokik
    fej-fej mellett haladunk az ősi riválissal.

horvát szuperkupa
    behúzva, szintén a legnagyobb rivális ellen. simább is lehetett volna.

bl meccsek
    mindhárom körben simán, oda-vissza verve az ellenfelet jutottunk be a csoportkörbe, ahol bizony jóval nehezebb dolgunk lesz.
  • bakkerman
    helyes,amíg nem esik le a kinti hőmérséklet tartósan 17-18 fok alá,addig nyomás kifele sörözni!
  • farferi
    Eléggé.Bár még menthető vagyok, mert most ültem volna neki de hívott a haver sörözni és őt vállasztotam.
  • LasDen #75958
    kezdem egyet a válogatottal, de nem sikerült megismételnem a korábbi sikereimet...a selejtezőt a 4. helyen zártam a finnek mögött...ranglistán meg 50.-ről 70.-re süllyedtem..:( taktikám becsődölt szóval most vb sel.-re mást rakok össze...aztán még novemberben a genoa felkért hogy húzzam ki őket a szarból ...elvállaltam mer érdekesnek tűnt a 19. helyről felmászni...:D jól indultunk mer 3/3 győzelem köztük a korábbi bajnok napolival. aztán döntetlenek a fio és roma ellen...és az első vereség a juve ellen volt idegenben esély nélkül 3-0 lenyomtak, viszont visszavágón otthon 2-t vertem nekik és végül 11. helyre futottunk be.
    kicsit parás volt, mer keret elég gány volt, főleg középen, de télen jött maduro és salif középre szélre meg motta...így kicsit nagyobb merítési lehetőségem volt...

nyáron jött egy kis erősítés (meg egy rakás játékos akit rám sóztak) amivel remélhetőleg erősödött a keret....meg mentek is el sokan..:D

és a keret végül így néz ki...

aztán 1. forduló totál katasztrófa volt....hazai pályán lazio dobott egy négyest nekünk...katasztrófa...:D
    a válogatott már csak másodlagos...csinálom amíg ki nem rúgnak és reménykedem hogy sikerül valamit alkotni, de rendes csatár nélkül nem nagyon tudokk...
  • geo91
  • zyndar
    Addiktív-e a játék?
  • Zsolti9014
    Ugyan csak felkészülés, de akkor is:

A Fradi ráadásul két El-meccs között volt, tehát játékban vannak.
  • Zsolti9014
    akkor kitartást addig! :)