104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    Lehet csak nekem meglepő, de ezek nem szarral gurítanak:

• zorrobomber
    hát, valamit valamiért :) nekem ez a plafon, nálad meg még lehet Messi is fog játszani :))
  • farferi
    Bezzeg nekem esélyem sincs ilyen játékost szerezni Angliában.
  • zorrobomber
    Valaki mondta nekem innen hogy állat lesz Griffiths az NB1-ben, na de ennyire??? Frau elment és hiába jött helyette Gekas, simán padozni fog az öreg.

• Zsolti9014
    Na, a Lokival befejeztem a szezont. A 8. helyen vettem át a csapatot márciusban, ezt sikerült kihozni:

Ha nem sz.ptunk volna ki Szolnokon, akkor megvan a dobogó. Igaz, a végül bennmaradó Szolnok megcsapta az utolsó meccsen a ZTE-t is.
    Emellett meglett a Ligakupa, de jövőre sajnos nem indulhatunk az európai porondon (már ha maradok egyáltalán a Lokinál).
  • farferi
    Rákattintasz a pios emberkére fenn
    ott a generalon belül van lent négy sáv
    ott a currentre beírod
  • bence27
    Én nem találok olyat ahova 6000 et lehetne írni:O
  • farferi
    A könnyebb megoldás ha klubtól akarsz elhozni játékost mert akkor beírod a wageba azt a fizetést amit max adni tudsz, ezzel eléggé le tudod szűkíteni a játékos mennyiséget.(nyilván egy messi nem jön el heti 2000-ért)
    A másik ami kevésbé megbízható, hogy megnézed a csapatod reputációját és azt írod be maxnak a curent értékre az első fül alatt.Vagy amit én csináltam hogy beírtam a currentre pl.6000-et és megpróbáltam 2-3 játékost szerződtetni(bárkit,nem számít kit keresel ez csak próba)ha nem jönnek lemész 5500-re, ismét próbálkozol és így tovább.Egy idő után be tudod lőni azt az értéket ahol eljönnek.Kicsit macerás de jobbat nem tudok.
  • bence27
    ZTE FC & Magyar Vállogatott 2010/2011
    Keret1/Keret2
    Játésokmozgások. Nyáron csatlakozik hozzánk: Bodnár László,Hidi Patrik, Lázár Bence.
    Tabella/Játékos statisztika

Lehettünk volna bajnokok ha úgy játszunk mint év vége felé. Legnagyobb sikernek az Udinese kiejtését érzem, továbbjutottunk megkaptuk a CSZKA Moszkva csapatát ahol a honvédnak köszönhetően kiestünk.
    Magyar vállogatottról annyit hogy az elejét nagyon elszúrtam így nem sok esély van a tovább jutásra.
    Ha valakinek kell kép valamiről írjon nyugodtan!:)

• berta333
    Hello!

Most próbáltam ki ezt az fm genie scout-ot, és az a probléma, hogy nem tudom pontosan melyik értéket állítgassam rajta, hogy olyan játékost találjak, ami eljönne az én klubomhoz, jelenleg a debrecennel vagyok. Melyik értéket állítsam a keresőben és pontosan mekkorára ahhoz, hogy nekem megfelelő játékosokat találjon?
  • pecaboy
  • Zsolti9014
    értem a problémát, de ha az alap adatbázist veszem, ott legalább ennyire irreális az is, amikor egy-egy nagycsapatnak van mondjuk 30-40 milliója, holott IRL meg egy-egy játékosért adnak ennyit. :)
  • bakkerman
    a financiális részét jól elbaszták a Wally féle détbéz ápdétnek! Eddig kezdtem ezzel a frissítéssel a PSG-vel,a Malagaval,Arsenallal,és a Chelsea-vel,és mindenhol irreálisan nagy az átigazolási keret! Nem értem miért csinálták meg így,a PSG alapból úgy megerősött,hogy elsőszámú bajnoki esélyesek,erre még hozzámdobnak 60 misit???? Arsenal-nál szintúgy,bár ők nem erősödtek nyáron,de ígyis irreális az 50 misi. Chelsea is költekezett azért a nyáron,Lukaku,Mata ketten együtt olyan 35-40 misi lehetett,erre ott is kapok 45-öt minimum,ha vállalom az európai porondra való kijutást. totál elment a kedvem ettől a détbéztől,lehet kezdek egyet a meggyengült Palermoval
  • Zsolti9014
    de hülye vagyok: az első meccs 1-0 volt oda.
  • Zsolti9014
    de akkor lehet, hogy vesztett, ha nem kalkulált a hosszabbítással. :)

• bakkerman
    meccs előtt felnézett bwinre,megrakta szinglibe az over 4.5-öt,meg külön szinglibe hogy "lesz-e öngól a meccsen",ilyen egyszerű :DDDD
  • karajjj
    úúúristen baszki :D
  • Zsolti9014
    csávót biztos szeretik most Győrben! :)
  • LasDen #76295
    buundaaa...:DD
  • Zsolti9014
    Éééés a meccs hőseeee:

• Zsolti9014
    Tegnap ígértem tabellát:

Látszik, hogy a svédek és a finnek is előzhetnének, de mivel egymás ellen is játszanak 2x, így max. az egyik teheti meg, mi pedig mindkettővel itthon játszunk (a 2x ellenük van, sajnos a finnek Helsinkiben a hajrában egyenlítettek).

Moldovát meg San Marinót meg agyon kell csapni.
  • bence27
    köszi! már sikerült minden:)
  • hugopareiros
    "Nagyon sok gólt abból kapunk hogy vagy bejátszák a védelem mögé a labdát kiugrik egy csatár "

vedd kicsit lentebb a védők feltolását (védekezz mélyebben)

"vagy az ellenfél szélsője elmegy az egyik szélen jön egy lapos beadás és nem rugjuk el a labdát."

gyorsabb szélső védőket alkalmazz akik felveszik a tempót a támadókkal
    belső védőnek meg jól helyezkedőt
  • punkers
    de
  • Csacsi
    Sziasztok. Adatbázis frissítés még nem jött ki a legújabb igazolásokkal?
  • bence27
    Valóban ez volt a baj.
    Nagyon sok gólt abból kapunk hogy vagy bejátszák a védelem mögé a labdát kiugrik egy csatár , vagy az ellenfél szélsője elmegy az egyik szélen jön egy lapos beadás és nem rugjuk el a labdát. Mitől lehet ez mit változtassak?
    Ugyanezt viszont az én szélsőim,csatáraim nem csinálják meg. Valami tipp?
    És még egy utolsó... valami felállás szöglet kivédekezésére?
  • pecaboy
    Nyilván ki van kapcsolva a beállításokban.
  • bence27
    Az mitől van hogy 3D meccseken nem látom a stadiont(lelátót stb)?
  • geo91
    egy kis szezonközi összefoglaló így a téli uborkaszezon alkalmából

nehezebb csoportot kaptunk mint tavaly
    meg is lett az eredménye
    sorsoltak el-ben

sajnos a horvát kupában elbuktunk a negyeddöntőben az ősi rivális ellen

ellenben a bajnokságban még mindig veretlenek vagyunk, immáron 47 meccse

gondoltam körülnézek egy kicsit az afrikai tenyészcsapatokban. (asec mimosas, ocean boys, heartland stb...) találtam is néhány ígéretes fiatalt, akiket az ificsapatban nevelgetve majd eldől hogy bekerülnek e az első csapatba vagy busás haszonnal adok majd túl rajtuk.

cissé, hassan és macalou

egyik tavaly igazolt játékossal pedig rendesen befürödtem, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, még a 17 éves kovacic is jobban teljesített a posztján pedig az ő értékei jóval gyengébbek. 7,5 millióért érkezett és 9 milláért távozott.
  • geo91
    ilyen taktikot sem láttam még, pláne nem géptől
    meg is szenvedtünk velük rendesen
    szegény mateo hosszú időre kidőlt... :/
  • zyndar
    A visszavágóra kiküldték a C csapatot, 3-0 ide. A bajnokságban viszont 11 ponttal mennek.
  • zyndar
    Nem változott a kezdő különösebben.
  • LasDen #76281
    grat...:D dobsz majd képet real keretéről?? :D
  • Zsolti9014
    képet már csak holnap teszek, mára befejeztem, de másodikok vagyunk a hollandok mögött.

A Real legyőzéséhez meg gratulálok! Megérdemelte a csapat a sikert! :)
  • zyndar
    Hogy áll a csoport?

Közben sikerült először nyerni a Real ellen, ugyanezt kellene megismételni a bajnokságban.

Ezzel módosult a nem túl fényes egymás elleni mérleg.
  • Zsolti9014
    kint kikaptunk 2-1-re...
  • Zsolti9014
    1-1 után azt hittem fordítanak... de végülis sok mindenben mi voltunk jobbak.

Nem tudom feltűnt-e már nektek, hogy rengeteg az öngól a játékban, köszönhetően annak, hogy rengeteg megpattanó labdát adnak öngólnak, ami a valóságban nagy százalékban a támadó gólja lenne.
  • zyndar
    Egész jó! :)
  • Zsolti9014
  • farferi
    Na ja.Csak végre pénzt akarok látni, hogy ne szabad játékosokból meg kölcsönből éljek.