104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pecaboy #76433 Igen, előző játékokban én is úgy csináltam, hogy megvettem a 17 éves külföldieket és magamnál tartottam őket, amíg tudtam. 25-26 éves korukig többnyire maradtak, rá tudtam venni őket szerződéshosszabbításra, és persze megkapták közben a magyar állampolgárságot is.
Most viszont csak magyar nevű magyarokat veszek, a kihívás kedvéért, meg mert csak szépen néz ki egy világverő klubcsapat full magyarokkal :) Ráadásul szélsőket nem veszek, mert szélső nélküli taktikával nyomulok, szóval ez sem könnyíti meg a dolgot.
Előző FM-ekben egyébként fix volt a ligareputáció, a közösség őrjöngött, ezért csinálták meg végre a '11-ben. Ha jól tudom, már "csak" annyi a probléma, hogy az utánpótlás még mindig fix. Azaz pl. magyar világsztárok továbbra is csak százévente egyszer születnek. Saját tapasztalatom még nincs erről, remélem, az utánpótlástoborzási dolgot majd tudom fejleszteni (másnak eddig elvileg ez sosem sikerült, mindig szürke volt az opció, de nálam fehér, rá lehet menni!), és akkor jönnek jobb magyarok. -
geo91 #76432 továbbjutottunk!
sorsolás -
Gratula mindenkinek!
A régebbi verziókban (05,06ról tudom) nagyon fel lehetett húzni a bajnokság reputációját. Egyszer volt egy Lokis mentésem ahol 8 európai kupaszereplő volt az NB1ben ami azért nem volt kispálya, bár a válogatott honosított és onnan voltak a jó eredmények ( Freddy Guarin, Lucas Biglia közép pálya meg hasonlók :) ) -
farferi #76430 Még jó, hogy itt a hétvége és folytatom a magyar válogatottat mert nagyon nem akar menni a Darlingtonnal. Kínkesrves döntetlenek, esetleg egygólos győzelmek, sorra lerugútt játékosok, stb.Nem rinya, de azért felüdülés lesz a magyar sztárokkal játszani.Majd rakok képet de most nincs hozzá idegrendszerem. -
szuperkupa is behúzva...2 éve a fio ellen elbuktunk, de most nem kegyelmeztünk...najó az túlzás, de az els félidőben csak mi voltunk viszont nem lőttünk gólt...aztán 2. félidőben samp került előre, de végül ROssi betuszkolta...
közben angol válogatott edzűe lettem, mer csúnyán lebőgtek az EB-n, a csoportból se jutottak túl...:D -
farferi #76428 Kíváncsiságból megnéztem a rivális csapatok kezdőjének értékét.Háááát....ilyen 2.5, 4.5,7 millió font.Az enyém meg fél millió körül.Csoda hogy tartom magam. -
pecaboy #76427 Kösz!
Közben a magyar nb1 elérte a szinte hihetetlennek tűnő 3 csillagos (!) értéket, ugyanis idén 37.-ről a 25. helyre ugrottunk :) Alakul a színvonal! Vajon fog-e a többi csapat spanyol, angol, brazil stb. sztárokat igazolni? Nem semmi lenne egy tényleg kemény Loki vagy Vasas ellen küzdeni :P
Ráadásul az utánpótláshálózatomat is bővíthetném elvileg (akadémia már van), csak a vezetőség nem egyezett bele. Majd rágom a fülüket. Mi jó lenne már világklasszis magyarokat játszatni... Mint a régi Aranycsapat :D
Már csak azért is fontos lenne ez, mert ugye külföldieket már vagy 4 éve nem veszek, max. külhoni magyarokat. -
"Mint korábban írtam, megszülettek az első csoportkörös győzelmek"

2024-ben
faszom játszana addig :// de neked nagyon nagy gratula ezért!!! respect! -
pecaboy #76425 Két győzelmünk csoportkörben:
Lök-Benfica 2-0
Sahtar-Lök 1-2 -
pecaboy #76424 Tiszalök, 2024-25 -
pecaboy #76423 Szép! :) -
nagy grat!!!! -
pecaboy #76421 Ezt a hozzászólásomat (ld. előzmény) kicsit pontosítanám. Ha a játékos lapján a gyengék között az szerepel, hogy nem bírja a sorozatos nagy nyomást, annak valszeg semmi köze nincs a nagy meccsekhez. Ugyanis nemrég láttam egy figyelői jelentést, ahol az erősségek között írta, hogy szereti a nagy, izgalmas meccseket, a gyengék között meg hogy nem bírja a nyomást. Mindezt ugyanannál a játékosnál. De az továbbra is igaz, hogy a "szereti a nagy meccseket" erősséggel rendelkezők erősebben játszanak a nagy meccseken.
Ha nem szereti a nagy meccseket, azt valszeg így írja a gyengéi között (kb. "nem szeret a nagy, izgalmas meccseken játszani"), bár ilyennel még nem nagyon találkoztam, nálam egyik játékosnál se ír ilyet. -
Megvoltak a pótselejtezők!
Románia oda-vissza elpicsázva! Estefelé tolok fel képet, most viszont lépek el! -
spiczi91 #76419 Igazold le Qu Bo-t XD.
Amúgy picit pihentetem a Shanxit, a 2. szezonból nincs is sok letolva, 3 meccs az ázsiai BL-ben,asszem 3 meccs a bajnokságban, viszont az egész csapat kínai és a védelmem 19-20 éves pöcsökből áll... :D Majd még folytatni fogom mert kíváncsi vagyok rá, hogy alakul. Most viszont HAJRÁTARCAL!!! -
ja, amúgy Sanya sziporkázik: 16 meccs 4 gól (kezdőként végig)... -
illene. de én sem értem, hogy most mi van, de egyelőre fontosabb a következő két meccs (magyar-román), utána kicsit próbálok szétcsapni köztük. majd teszek képet estefelé a Loki-keretről, mert mindjárt megyek itthonról, de elég izmos pedig az egész. Igaz, Tisza 3 hónapra kidőlt. -
pedig ilyen nevekkel mint er sándor meg dzsírá illene menetelned -
Debrecennel közben csak kínlódunk... kupából a Nyíregyháza ejtett ki, most szívunk a Szolnoktól... -
Itsuki #76414 köszi:) -
galaxy skin for fm11 -
jobb klikk --> válogatott gyorslistájához adni. -
Itsuki #76411 Én is tennék 1 láma kérdést... Van a bővitett keret a válogatottaknál. Oda hogy tudok berakni játékosokat? -
nem láma kérdés egyáltalán, senki nem úgy születik, hogy mindent tud. :)
lásd az előbb az én hsz-emet is :D -
Zséé #76409 Helló!
Ennek a skinnek mi a neve ha megkérdezhetem? Köszi! -
a faszom
[imgw=http://noob.hu/2011/09/16/malaga.png] -
pecaboy #76407 Akkor ezek szerint a harmadik hellyel nem érnénk semmit. -
pecaboy #76406 Köszi Zsolti, bakkerman - és bocs a láma kérdésért :) -
leglazább meccsem a real padján,pályán se volt a malaga
[IMG][imgw=http://noob.hu/2011/09/16/malaga.png][/IMG] -
csoport elsők fixen kijutnak,plusz a legjobb csoportmásodik,a többi csoportmásodik (8 csapat) meg egymás ellen játszik,és 4 továbbmegy,így lesz meg a 14 csapat+lengyel,ukrán -
Itsuki #76403 Hát az út meglenne egy ezresből,népliget meg a stadion közt hatalmas távolság nincs,1 kis séta sose árt,persze visszafele azért más a helyzet,csak hát 1 kis faluba lakok,ott közlekedés nincs éjszaka... ez a baj. de megtudnám oldani az utat... és azért 1 válogatott meccs mindig 1 nagy élmény..
Bosnyákokkal fogok kezdeni úgyérzem..:D -
A csoportelsők jutnak tovább, aztán a legjobb csoportmásodik szintén, a többi második játszik pótselejtezőt.
Mivel vannak 5 és 6 tagú csoportok is, így a csoportmásodikok rangsora úy áll össze, hogy a 6-os csoportok másodikjainak a csoportutolsók elleni eredményét nem számolják. -
Neoncsoves #76401 én úgy tudom első 2 továbbjut tutira. -
Neoncsoves #76400 hát én kb 1400 max 2000ből megúsznám a közlekedést, mivel nem vagyok messze BP-től (sacper 60km), de a helyi közlekedéstől tuti megőrülnék fent BP-n. ráadásul a Finnek elleni meccsen elég tré ez, mert kedden este 8kor kezdődik, durván 2 órás egy meccs, mire kiérek buszpályaudvarra, meg hazaérek lesz vagy éjfél, másnap meg suli... :D az úgy necces. ha hétvégén lenne a meccs akkor azt mondom oké. -
jaja, oda-vissza 6 ezer alatt nem úsznám meg az utat, akármivel mennék sajnos. de nem is ez lenne a nagyobb problémám, ha szombaton lenne, elgondolkodnék rajta erősen, hogy kimenjek. -
pecaboy #76398 Srácok, ha már IRL magyar foci: nem teljesen vágom ezt a csoportos dolgot. Szóval a csoportelső, akik a mi csoportunkban a hollandok lesznek, biztos továbbjutó. Nade a második "játszik rá" vagy pedig a második is továbbjutó és a harmadikok játszanak egymással? Vagy hogy van ez? -
Itsuki #76397 Hát 3ezer az simán válallható összeg. csak ugye vidékinek majdnem annyiba fáj a közlekedés is,föleg ha csak tömegközlekedés jöhet szóba mint nálam. És még erre jegy sincs? pedig 14kor már rendelni akartam... ezért bízok a holnapba nagyon... -
az korrekt négyes! -
gondoltam, a hsz-edből szűrtem le ezt, mert nem tudtam biztosra. :)
mostmár tudom, köszi. -
közben meg a Lokihoz próbálom összeszedni a válogatott játékosok közül akit csak tudok. Eddig Bodor, Korcsmár, Gera, Torghelle megvan.