104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szép szórás volt...:D -
karajjj #76676 -
pecaboy #76675 Köszi Sippie, LasDen. -
na az akadémia akkor érdekes, mind1 végülis nem volt drága.
geo91: köszi, az már jobb hír.
Sajnos olyan kerestváltozásit tegnap egy játékos kérni akart, és valami milliós nagyságrendben, én meg mivel nem tudom mire jó, inkább hagytam a fenébe.
és a kiesési fizetési záradék? Két ilyen opció van, nem tudom mi lehet a különbség -
maximális fizetés=teams highest earner, ugye??? mer akkor azt jelenti, hogy ha igazolsz játékost és kap x fizetést ami a másikét túllépi akkor utána ő automatice fizetésemelést kap, hogy ő keresse a legtöbbet... -
Azt kivételesen tudom, tegnap kerestem utána angol oldalakon.
Azt jelenti hogy ha te A játékosnál ezt elfogadtad, és időközben leigazolsz egy B játékost, akinek alapjáraton több fizetést ajánlasz mint A játékosnak van, akkor az A játékos fizetése autómatikusan megnövekszik a B játékos fizetésére. -
geo91 #76671 év csapata bónusz: minden bajnokságban megválasztják az év csapatát, ha ide bekerül, megkapja a bónuszt. (nem a szurkolók féle választás a hivatalos.)
minimális keresetváltozási kitétel: na ez fogalmam sincs mi lehet, én még nem találkoztam vele.
kiesési fizetéscsökkenés: a megadott százalékkal csökken a fizetése a játékosnak, ha kiesik a csapat. -
pecaboy #76670 Engem érdekelne a "maximális fizetés" is, vagy mi a neve. E mellett nincs érték sem.
Az ifiakadémiával egyébként csak több fiatal játékosod lesz minden szezonban, de nem lesznek jobbak. Az ifiakadémiának is van 20 szintje, ha újat építtetsz, az általában 1-es szintű lesz. És sajna lehetetlen fejleszteni, mert nincs ilyen opció. A jobb minőségű ifikhez a youth recruitment networköt kell(ene) fejleszteni, de ezt sokszor egyszerűen nem lehet, szürke az opció, mert magas reputáció kell hozzá. -
Év csapata bónusz. Ez az egész bajnokságra vonatkozó, vagy amikor a végén a szurkolók beválasztják a klubcsapat év csapatába, ez nem világos pl.
Minimális kerestváltozási kitétel (külföldi klubok) és az összeg amit meg lehet adni az pl mire jó?
Kiesési fizetéscsökkenés, és kiesési fizetési záradék közötti különbség sem tiszta.
Illetve ha van olyan hogy bónusz X mennyiségű meccs után, az csak egy szezonra vonatkozik, vagy akármikor meglesz az a mennyiségű meccs megkapom.
illetve még egy ami érdekel hogy felhúztam egy ifi akadémiát, az csak annyi változtat a dolgon hogy az év elején az újoncok között kicsivel minőségibb játékosok lesznek, szóval egy statikus bónuszt ad végülis, vagy van más szerepe is, mert plusz opciót nem találok.
Köszi a választ -
menedzser #76668 szóval megnzétem, elírtam a nevét, ezvan, bocs. aztán várom inter meccset, majd néha benézek ide rontani a levegőt v nem :D.
bár inkább lehet nem :D. -
menedzser #76667 megnzétem, tényleg elírtam, ezvan, bocs.
már az inter meccset várom, kíváncsi leszek.
az előző összejöhetett volna, a döntetlen, aztán bekaptuk a gólt, mind1.
majd néha benézek ide rontani a levegőt :D v nem.
bár lehet inkább nem :D. -
érdekes egy csoportkör volt...
-
geo91 #76665 ha leírnád melyiket nem érted, talán meg tudnánk mondani. -
farferi #76664 

-
menedzser #76663 jó :D.
szóval fenerbache ellen, tökmindegy mi a nevük végül is az utolsó két percben kaptunk egy gólt. bosszantó volt, mert meglehetett volna a döntetlen, az x... aztán tessék... köv meccs inter ellen lesz, az meg esélytelen.
be fogunk állni erős védekezésre. -
Üdv!
Nincs valahol egy leírás a szerződéskor köthető bónuszok, és záradékokról? Van egy kettő ami hiába van magyarosítva fogalmam sincs hogy mi lehet aztán milliós nagyságrendben akarják a játékosok köttetni.
Sajna a súgóban nincs semmi, gondolom a magyarítás miatt. -
De nem ma! ;) -
menedzser #76660 jól írtam. -
menedzser #76659 ja, nem oszt, nem szoroz. -
pecaboy #76658 (A Salzburg az meg egy l, de oda se neki :)) -
pecaboy #76657 A Fenert se németesítsd, mert megharagudnak! :)
(Fenerbahce) -
menedzser #76656 nanembaj. -
pecaboy #76655 Tel aviv - TV2, ezt nem tudni :)) -
menedzser #76654 vagy hapoel tel aviv, mittomén. -
menedzser #76653 debrecennel bejutottam a bajnokok ligájába az fc koper, a red bull sallzburg és a hapoel el tavivon keresztül.
a csoportmérkőzéseknél az internazionale, a werder bremen és a fenerbache lesz az ellenfelünk. -
Én is vesztettem 2 nagyon jó játékosomat, de szerencsére a keret nagyrészét nem szedték szét, mivel egyénenként nagyon öregek, és olcsó/kiégett játékosok voltak. Csapatban jól muzsikáltak, de egyéni minősítésük nem ütötte meg a 3. liga kulcsjátékosainak szintjét.
Ne izgulj, lesznek biztosan minőségi ingyen igazolható playa-k. -
Meg volt a play-off elődöntője. Negyedikként zártam a bajnokságot, és az ötödik helyezett Doncaster-el kellett megmérkőznöm. Év közben egy 0-0-ás döntetlent játszottam velük, illetve egy sima 4-0-ás vereséget zsebeltem be idegenben. Az oda-visszavágó tükrözi is csapatom gyengeségét, ámde óriási "szerencséjét":
http://noob.hu/2011/09/24/1_meccs.jpg
Viszont a második mérkőzésre valahogy össze tudtam kaparni a társaságot, szerencsére jó motiválószöveget kattintottam meccs előtt, így a mérkőzés az én javamra csordogált. Ámde jött a semmiből jött vezetésük. (megjegyzem, volt 1 lesnek beállított gólom, amit szerintem félre nézett a spori). Viszont nem adtam fel a meccset, ámde csalódottságom az utolsó percekig nem csillapodott. Az egész idényben mellőzött Ben Davies talált be a kapuba egy óriási bombával!!!!
http://noob.hu/2011/09/24/2_meccs.jpg
A döntő az ellen az Ipswich ellen lesz, amelyik a 2. helyen végzett, egyszer el is hoztam tőlük a 3 pontot... meglátjuk. Bízok a játékosaimban. Sajnos az tavasz elég rosszra sikeredett. Rengeteg X, sok felesleges vereség, kevés és soványka győzelem. A keret folyton sérült volt/ mint most is 3 meghatározó játékosom hiányzik/ , motiválatlan, elégedetlen a folyamatos X-ek miatt... nehéz hónapok vannak a hátam mögött. -
hugopareiros #76650 mint sokan mások, én is a következő részt várom :) -
farferi #76649 De csend van, mondjuk én se nagyon játszom, viszont holnap.....!!!! -
farferi #76648 Akkor viszont lehet bajban leszek, mert a nyáron 3-4 meghatározó játékosomnak lejár a szerződése és nincs pénzem a magasabb fizetésre.Így is kb.10k minuszban vagyok a fizetésekkel. -
lehet mert túl sok meccset játszottak és kevesebb edzésük volt és túlhajszoltad őket vagy éppenséggel nem tetszik nekik az edzés.(általában azt ők jelezni is szokták h elégedettek-e az edzésmunkával amit velük végeztetsz) -
Hatalmas gratula! -
Első idényemben a 22.helyre vártak, ha jól emlékszem. Semmi pénzt nem adtak igazolásra, magas fizetést is csak 1-1 játékosnak tudtam adni (1800-2500font /week).
Lényegében ingyen igazoltam, lejárt szerződésű játékosokat.
Második idényben a feljutást követően kaptam 80e fontot igazolásra, ami valljuk be édes kevés egy betoncsapat megalkotására. Viszont voltak szintén ingyen igazolható futbalisták, akik hasznára váltak a csapatnak (első csapatban, vagy cserepadon).
A ligát először vereséggel kezdtem az Ipswich ellen, de a következő meccstől kezdve az első 6ban tudtam tartani a csapatot. A körbeverés ugyanúgy megy, mint a 3. ligában, szóval nem könnyebb, de jó szezonkezdéssel ki lehet harcolni a feljutást ... vagy legalább a play-off-ot. -
Kewell #76644 az edzésnél vannak a képességek grafikonjai, nah ott látszik hogy kb fél szintet esett, de vagy 5-6 tulajdonság, lehet az edzésnél rontottam el valamit. -
pecaboy #76643 A "fél szintet" nem értem teljesen, de nekem is van, hogy csak úgy magától csökken itt-ott értékük. Én se tudom, miért. Moráljuk többnyire remek, sérültek se voltak. -
Kewell #76642 üdv. miért van az hogy olyan fiatal játékosoknak akik nem voltak sérültek hirtelen több tulajdonságuk is fél szintet esik? túlterhelem őket, sok az edzés? -
farferi #76641 Köszi.Te hogy kaptál pénzt, érzékelhető volt valami ugrás az előző ligához képest? -
Grat! Nagyon szépen haladsz! 3. ligában elég kemény, főleg ha nincs pénz. Nekem sikerült a 2. helyen felkúsznom a 2. ligába, ahol már túl vagyok a fél távnál. Viszont ha nem lendülök hamar túl a rossz formámon, akkor igen hamar elcsúszok az automatikus feljutástól... De még bízok abban, hogy egy remek hajrával behúzom a 2. helyet (biztat, hogy az első 6ból egyedül a Newcastle-t nem sikerült elvernem, a többit igen)
Tabella:
http://noob.hu/2011/09/23/tabella.jpg
Keretem:
http://noob.hu/2011/09/23/keret.jpg -
farferi #76639 A lényeg lemaradt
-
farferi #76638 Kevés időm van játszani, de lassan elérek a Darlingtonos karrierem 3. évének feléhez.Lentebb írtam, hogy mennyivel több pénzből gazdálkodnak a többiek, de a jó munkások csodát tesznek.
Némi statisztika:
Legjobb játékosom(kérem nem nevetni):
A feljutás szerintem biztos,kérdés , hogy pénz nélkül mire jutok a championshipben.Most játszok fa kupát a Huddersfielddel, lassan kiesnek a másodosztályból és olyan játékosai k vannak, hogy jaj.
Na majd kiderül.