104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    A tegnapi rövid sírásom után vettem egy nagy levegőt és enyhén átléptem a fizetési keretet.-40k font, nem tudom meddig viseli el a főnökség.Viszont felkészülési meccsen most vertük az Aston Villát 4-0-ra..Az igazolások jól sikerültek, csak egy remek ballábas csatár a Bresciahoz ment helyettem.Próbálok kölcsönbe szerzni valakit ingyen, hátha....
  • geo91
    mondjuk nekem édes mindegy melyik válogatottban nyomja, csak majd szórja a gólokat 3-4 év múlva :D
  • karajjj
    végülis francia nagyválogatott akkor még lehet
  • geo91
    spanyol útlevele miatt le is csaptak rá a hispánok, beválogatták az u19-es keretbe. bár játszani még nem játszott.
  • DONGUBA
    az meg nem jelent semmit.......foleg ha nem tudod elhozni
  • karajjj
    első meccsén kétszer kicselezte a komplett védelmet, mindkét akcióból gól lett
  • DONGUBA
    MESSIJE?:DDDDDDDD
    Kis tulzassal nem?
  • karajjj
    baaaaszki, rendberaktam a csapatot, túlléptem a fizetési keretet és most meg beajánlottak nekem egy srácot, ittvan próbajátékon, ő lehetne az nb1 messije, és nincs rá pézem, hogy kifizessem a magas fizetését

• geo91
    nem sámli a kölyök. gondoltam "lazázok" egyet az egyik gyengécske csapat ellen és bedobom a srácot a mélyvízbe. így aztán be is raktam a kezdőbe neymar helyére. hát nem csak hogy góllal mutatkozott be, de ehhez össz-vissz 4 perc kellett neki. állat! :D

persze ezzel döntögette is a fiatalsági rekordokat, sorra
  • DONGUBA
    LIKE :DDDD
  • geo91
    szar meccs volt. :D félidőben még 4-2-re vezetett a lille, a végére 5-4 lett nekünk.
  • geo91
    amit lehetett megtettem ez ellen, előszerződést már megkötöttem vele
  • LasDen #76745
    csak vigyázz hogy az áttityűd el ne vigye...:DD
  • DONGUBA
    Nekem ilyet adott fradiban is:DDDDDDDD.....tiszta yaya sanogo
  • geo91
    15 éves... :D bőven fog még fejlődni remélhetőleg.
  • LasDen #76742
    jó szar...:DD
  • geo91
    hoppáré, mit dobott nekem a gép
  • karajjj
    ha lesz időm/kedvem, linkelem a blogot a banner alá
  • firefly22
    Valszeg megérkezett az utolsó érdembeli infó az új FM-mel kapcsolatban, méghozzá az átalakított, pontosabban kibővített team talk rendszerről. Kezdem várni. :D
  • akvik
    olyan fordult már elő veletek hogy vannak scoutjaitok és nem tudtok velük megfigyelni egy játékost se?:O hiába keresném az opciót nem jelenik meg..eddig mindig sikerült és most ennél a mentésnél nem.
  • akvik
    neked is.
    sok túlértékelt játékosom van úgyérzem.két taktika csődölt be végül kevesebb mint 11forduló alatt..Csapat kezd kicsit széthullani köszönhetően a csatársor borzalmas játékának..
    Tabella:

Cél a 4.hely elérése azaz hogy indulhassunk a libertadores kupában.Téli időszakban pedig kicsit átalakítom a keretet mer ez a Keirrison,Wellington silva és társai eléggé kutyaütők:D
  • bakkerman
    sok sikert,én Lille-el 2. szezonban vagyok decemberben,ugye első évben bajnoki cím+ ligakupa győzelem,2.szezon előtti nyáron aztán Gervinho,Debuchy,Obraniak nem akart hosszabbítani,így eladtam őket,ami nagy hibának bizonyult,3 alapember eladása egy nyár alatt öngyilkosság nem csak a valóságban,a játékban is,így decemberben 10. helyen állok,de lefogok mondani
  • akvik
    Na kicsit megpróbálom feléleszteni a topicot.Először is grat Karajjnak:)
    Másodszor pedig tegnapi nap folyamán kicsit agyaltam hogy várjak az új fm-ig vagy kezdjek valami karriert avagy folytassak egy régi mentést(dinamo-s vagy a vándorkarrier) végül a második megoldás mellett döntöttem.(közben még csinálok egy két arccsomagot az fmhez)
    Betöltöttem egy eléggé nagy adatbázist:

Volt lehetőségem bőven választani a csapatok közül.
    Menedzseri adatlapom is eléggé stílusos lett..:

Egykori edzőlegendával kezdtem egy karriert és a célom h a legsikeresebb edző lehessek.Nincs ilyen kitétel mint a vándorkarriernél h minden évben új csapat stb..Amikor jólesik akkor távozok viszont minden csapatnál profitot szeretnék teremteni .Kis illetve középcsapatokból szeretnék meghatározó egyesületeket faragni.Rinus Michels elve a totális futball volt ezért énis azt követem majd.Hatékony támadó focit fogom preferálni.Megpróbálok majd több és több taktikát kidolgozni minden csapathoz és nem csak egy jól beválltal végigtolni a karrierem.(pl 4-2-2-2 vagy 4-3-3) Célom továbbá hogy kisebb nemzeti csapatokat kivezessek nagy világversenyekre mint anno Bora Milutinovic tette aki egymás után 5vb-n szerepelt különböző országok csapataival.Énis elszeretném érni ezt a sikert.
    Na de lássuk mit dobott a gép elsőre:

Edzői pályafutásom brazil bajnokságban kezdődött ahol a Cruzeiro irányítását vettem át elődömtől.Csapatnak eléggé szerény volt a költségvetése és gazdaságilag se álltunk túl jól.Csapat utoljára majd 8éve nyert bajnokságot és az utolsó libertadores kupagyőzelem is 97-re tehető.Ellenben az állami bajnokságot ez elmúlt években rendre megnyerik.
    Átigazolások.
    Nem érkezett sok sztár viszont ellenben két ugyan már nem fiatal brazil válogatott játékosra tettem szert akik közül Dédé rögtön a kezdőben kapott szerepet.
    Csapatom erre az évre:

Senkit nem lehetne kiemelni a csapatból talán csak Bobo-t de a legfőbb erény a társaságnak h egységesek és nincsennek kilengések ezáltal ilyen mérkőzéseket produkáltunk eddig mióta átvettem a csapatot.:

Kiemelném a Santos elleni 1-1et ahol a kontinens legjobb és legnagynevűbb gárdája ellen játszottunk és számítottam rá h majd a Elano-Ganso-Neymar tengely leigázza a csapatom de szerencsére megbírtuk őket fogni.Cribari tökéletesen fogta neymart.Meg is lett az eredménye:

Titok nyitja a középpálya és védelem közti összhang volt ahogy eltudták szakítani a santos támadó sorát és irányítóit egymástól.:

Végül persze betaláltak egy büntetőből Elano révén de az 1-1 még így is jó eredménynek számít idegenben..
    Bajnokság állása féltávnál:
    Féltáv.Jólenne ottmaradni a top3ba mert az első 4indul a libertadores kupában jövőre.Kapott góljaim számát kéne még egy kicsit csökkenteni..
  • karajjj
    tegnap sikerült befejeznem az első szezont a Barcikával, az utolsó fordulóban Hrepka góljával sikerült megszerezni a bajnoki címet, mivel kikapott a REAC és behoztuk az egyetlen pontot, amivel vezettek, a szurkolók mostmár istenként tisztelnek, a vezetők meg az újságírók tátják a szájukat, hogy hoztam ezt össze, de megvan a feljutás :D

jöhet a csapatépítés a semmiből, szerencsére Molnár Marcell és Hrepka 2 évig van kölcsönben és jól is jönnek majd, mert használható magyar játékosom nem igazán van
  • karajjj
    nem tudok róla, hogy lehetne ilyet
  • berta333
    Hello!

Data editorban be lehet állítani, hogy ha tartalék csapat indul alsobb bajnokságban akkor az feljuthasson első ligáva? Ha igen akkor hol? Előre is köszi a választ.
  • farferi
    Sanyi még lehet belefér.
  • akvik
    akkor nem fog jönni Sanyi meg Messi?
  • farferi
    Darlington, angol másodosztály.Kaptam 500!!!! fontot igazolásra meg 76k-t fizetésre.(most 71-et fizetek).Vicc.
  • karajjj
    szünetben megmondtam finoman, hogy nem így kéne ezt, aztán mikor megvolt a kiállítás, feltoltam a két szélsőmet és négy csatárral játszottam, hátul meg 3 védő volt, ők meg nem készültek fel arra, hogy nyomni fogjuk a végét
  • pecaboy
    Első percben gólt kapni... na, az nagyon nem lehet jó...
    Grat amúgy a fordításos győzelemhez! Gondolom, jól felspannoltad a csapatot.
  • farferi
    Sanyi mekkora gólt lőtt a hétvégén!!!!
  • karajjj
    el sem hiszem basszameg, hogy ezt meg tudtuk fordítani

• fordjee
    Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy Psp-re jön-e a 2012? Psp 3000-es szériára. 2011 volt, de eléggé butított változat, nem az igazi a pc-s után, finoman fogalmazva.
  • bakkerman
    letoltam az első szezonom a Lille-el,bajnoki cím 15 pontot előnnyel,ligakupa győzelem a lyon ellen,EL top8. Hazard,Gervinho állatok. majd képeket rakok
  • bakkerman
    muhaha kapja rendesen ez a "vicc" :DDDDDDDDDDDDD
  • pecaboy
  • DONGUBA
    Kicsit off de mekkora azert:DDDDDDDDDDDDDDD

A magyar nemzeti válogatott:
    - Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják).

- Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).

... - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat).

- Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tőle Lothar Matthaus, Tibi bácsi elintézi!)
  • geo91
    köszi
  • pecaboy
    Megye1-ig megvan, nézz utána a hozzászólásaimnak. Találsz egy imél-címet meg egy jelszót és ott.
    (Félreértések elkerülése végett: nem én csináltam, én csak játszok :))