A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Na kicsit megpróbálom feléleszteni a topicot.Először is grat Karajjnak:)
    Másodszor pedig tegnapi nap folyamán kicsit agyaltam hogy várjak az új fm-ig vagy kezdjek valami karriert avagy folytassak egy régi mentést(dinamo-s vagy a vándorkarrier) végül a második megoldás mellett döntöttem.(közben még csinálok egy két arccsomagot az fmhez)
    Betöltöttem egy eléggé nagy adatbázist:

Volt lehetőségem bőven választani a csapatok közül.
    Menedzseri adatlapom is eléggé stílusos lett..:

Egykori edzőlegendával kezdtem egy karriert és a célom h a legsikeresebb edző lehessek.Nincs ilyen kitétel mint a vándorkarriernél h minden évben új csapat stb..Amikor jólesik akkor távozok viszont minden csapatnál profitot szeretnék teremteni .Kis illetve középcsapatokból szeretnék meghatározó egyesületeket faragni.Rinus Michels elve a totális futball volt ezért énis azt követem majd.Hatékony támadó focit fogom preferálni.Megpróbálok majd több és több taktikát kidolgozni minden csapathoz és nem csak egy jól beválltal végigtolni a karrierem.(pl 4-2-2-2 vagy 4-3-3) Célom továbbá hogy kisebb nemzeti csapatokat kivezessek nagy világversenyekre mint anno Bora Milutinovic tette aki egymás után 5vb-n szerepelt különböző országok csapataival.Énis elszeretném érni ezt a sikert.
    Na de lássuk mit dobott a gép elsőre:

Edzői pályafutásom brazil bajnokságban kezdődött ahol a Cruzeiro irányítását vettem át elődömtől.Csapatnak eléggé szerény volt a költségvetése és gazdaságilag se álltunk túl jól.Csapat utoljára majd 8éve nyert bajnokságot és az utolsó libertadores kupagyőzelem is 97-re tehető.Ellenben az állami bajnokságot ez elmúlt években rendre megnyerik.
    Átigazolások.
    Nem érkezett sok sztár viszont ellenben két ugyan már nem fiatal brazil válogatott játékosra tettem szert akik közül Dédé rögtön a kezdőben kapott szerepet.
    Csapatom erre az évre:

Senkit nem lehetne kiemelni a csapatból talán csak Bobo-t de a legfőbb erény a társaságnak h egységesek és nincsennek kilengések ezáltal ilyen mérkőzéseket produkáltunk eddig mióta átvettem a csapatot.:

Kiemelném a Santos elleni 1-1et ahol a kontinens legjobb és legnagynevűbb gárdája ellen játszottunk és számítottam rá h majd a Elano-Ganso-Neymar tengely leigázza a csapatom de szerencsére megbírtuk őket fogni.Cribari tökéletesen fogta neymart.Meg is lett az eredménye:

Titok nyitja a középpálya és védelem közti összhang volt ahogy eltudták szakítani a santos támadó sorát és irányítóit egymástól.:

Végül persze betaláltak egy büntetőből Elano révén de az 1-1 még így is jó eredménynek számít idegenben..
    Bajnokság állása féltávnál:
    Féltáv.Jólenne ottmaradni a top3ba mert az első 4indul a libertadores kupában jövőre.Kapott góljaim számát kéne még egy kicsit csökkenteni..