104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #76877 kamatok akkor vannak, ha minuszba megy az egyenleged, olyan, mintha a bankszámláddal minuszba mennél
stadiont majd akkor lehet fejleszteni, ha elég sűrűn teltházad van és a vezetőség is úgy gondolja, meg a jelenlegi stadion se 1-2 éve lett kész -
Juliano82 #76876 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Eddig bolldogultam ajátékkal de most 1--2 kérdésben elakadtam.
Remélem tudtok válaszolni itt a nagy FM 12 lázban..:)
1. Szóval...a pénzügyeknél van olyan, hogy "kamatok" aminél nem szerepel sose semmi. Elég sok a tökém a játékban. Befektetni valahogy nem lehet?
2. Lassan két éve nem enged stadion fejleszteni mi lehet a gond? (szürke ez az opció, tehát nem hozhatom szóba a vezetőségnél).
3. Valami bevált kontrára épülő taktikát szívesen fogadnék mert abban hiány van nálam..
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Zenszkij #76875 Igen, sajnos laptopon nálam is érződik a különbség, de hát sajnos áldozatok nélkül nincs győzelem. :) -
Hat lapimon sokkal gyengebb mint a 11 de az asztalin olyan szepen fut hogy orom nezni:))) -
Zenszkij #76873 A játék jónak tűnik. Meccs közben ez a directors kamera beállítás nekem nagyon adja, főleg szabadrúgásnál, 11-eseknél. Sokkal kifinomultabb lett a közönség, és az effektek. Zsír lett az új team talk rendszer. Azt hiszem, ha lehetett tökéletesíteni a játékon, az megtörtént. -
nono28 #76872 köszi -
karajjj #76871 örülünk neki, hogy ezt megosztottad, de linkeltem neked másik forrást, ahonnan le lehet tölteni, vagy rákeresel guglliban és ezer helyet kidob már, ahonnan letöltheted... -
nono28 #76870 Én nem tudom letölteni a Stemről mert azt irja ki hogy Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető -
farferi #76869 Kipróbáltam, jónak tűnik tényleg csak jönne már a teljes.
Addig gyakorolok a Poollal, hogy gördülékenyen menjen. -
na, már van demo, én meg egész hétvégén nem is tudtam játszani...na de jövő héten! :D
majd jól kipróbálom -
próbáld ki,szerintem ez a legjobb FM -
farferi #76866 Hülye vagyok, akkor a Geo játéka a 2011-es -
karajjj #76865 de, annyit lehet vele játszani -
farferi #76864 Hé, nem fél évet lehet játszani egy csapattal?
-
farferi #76863 ?????.Ilyen egyszerű?
Bár én is gyorsan kipróbáltam a Liverpoolal a Darlingtonos taktikát és igen jól szerepeltek az edzőmeccseken a fiúk.Nem is állítgattam semmit. -
geo91 #76862 tudtam hogy nem lesz nagy kihívás, na de ennyire? :D
bl megnyerve
döntő
bajnokság is meg lett persze -
farferi #76861 Nekem jön, csak lassan.Kipróbálok már egy nagy csapatot, elég volt a mazohimusból.Liverpool rules.
-
karajjj #76860 link -
nono28 #76859 Honnan tudom letölteni az FM 2012 DEMOT?Steamről nem tudtam -
elkezdtem a logogyártást, infók nemsokára.
-
farferi #76857 Vettem 4-5 játékost de még csak csereként játszanak jobbára, erre látom, hogy a match preparationnál félig van csak a sáv.Mikor 4 éve ezzel a taktikával játszok, hát kurvára logikus. -
farferi #76856 Most telepítem a steamet, felbaszott a Darlington
-
hugopareiros #76855 játssz vele 1 órát és meglátod
a összes újítás nagyot dob a játékon :) -
farferi #76854 Mi az ami miatt ennyire oda vagy érte?Komolyan kérdem, én sokat nem tudok róla, nem szoktam olvasgatni a leírásokat. -
de akkor restart másik csapattal,a lényeg hogy élvezzük ezt a remekművet :) -
Zenszkij #76852 csalóka nyomni vele, eltelik benne fél év és jön a szomorúság :) -
mivan emberek??!! a topik jobban pörgött amíg nem jött ki a demo,most vagy mindenki azt tolja,vagy nem tom mivan -
Zenszkij #76850 Ránéztem én is a demóra.Kezdtem egyet a Barcával, első tétmeccs a Bernabeuban Real M-Barcelona 0-3 :D. -
hugopareiros #76849 lol már rögtön bug...nálam egyáltalán nincs baj a lapok számával -
Pettersson #76848 Mint a valóságban. :) :) -
Solt #76847 Ez sem lesz "gyárilag" magyarul? :(( Bezzeg a Cseh nyelv benne van... :( -
nem,mert inkább az ellenfélnél van több lap,például RM ellen első szuperkupa meccsen 8 lap volt,abból 6 real madridos -
karajjj #76845 ellenfél utasításokkal nem lehet gond? -
Pettersson #76844 Ja... :(
Nekem is ez a nagy szívfájdalmam... Csupa olyan ligát lehet betölteni ami nem vonz. :( A jó öreg Bundes, ami nekem "hazai pálya". :) -
szuperkupa visszavágó FCB-Real Madrid 3-1
európai szuperkupa FCB-Porto 4-0
első bajnoki FCB-Villareal 4-0
első bug amit észrevettem,hogy minden meccsen sok a sárga,4 tétmeccsem volt eddig átlagban 6 sárgalap,nézegettem többi bajnokit,ott normális számok voltak -
karajjj #76842 jöhetne már a teljes, kezdenék is a Samppal :D -
karajjj #76841 lődd ki a vírusírtód -
geo91 #76840 csődbe vittem vele tegnap pár helyet... :D -
miszka #76839 Üdv, nem sikerül telepítenem ezt a hibát írja ki a Steam miután letöltötte, és a telepítés 1%-ánál:
Incomplete Installation (55) This issue can also occur on computers with Avast installed. You will need to configure Avast to ignore Steam itself and all Steam game files. Some users have had to uninstall Avast to resolve the issue. This may also indicate a Steam Service failure. Please try enabling the Steam Service: Exit Steam. Click Start > Run (Windows Key + R) Type the following command: C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install (If you have installed Steam to another path, please replace C:\Program Files (x86)\Steam with the correct path.) This command requires administrator privileges and may take a few minutes. Launch Steam and test the issue again. McAfee Security Scan is also known to create this error for Left 4 Dead 2. -
Nekem nem megy :(
Ezt írja, amikor el akarom indítani Steamen keresztül :
Error : Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem presits, please contact technical support.
mit csináltam rosszul?