104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    1-1 lett és 11esekkel a Sinter nyert. De én sztem valami vicc verziót tölthettem le ( Yepes,Emanuelson védő közép, Shaarawy,Pippo csatársor )...
  • KoniZTE
    Eljött az Inter elleni szuperkupa meccs, ami azt jelenti, hogy van egy 95 %os Cassanom és egy 60-60 %os Pippo és El-Shaarawym :):)
  • KoniZTE
    Milan-Juve felkészülési meccsen, Ibra-Robinho pottyant ki 1 hónapra :D :)
  • KoniZTE
    Patonál még hihető, de egy felkészüli meccsen 4 hónapos sérüléseket összeszedni :D:D
  • Neoncsoves
    teljesen reális
  • KoniZTE
    Azért látom a jó, öreg sérülések maradnak... Gattuso 4 hónap, Pippo 1 hónap, Nestára nem emlékszem, meg Pato megsérült előtte 4 hónapra...
    [IMG][/IMG]
  • bakkerman
    a tavalyi is steames volt,és megjelenés előtt CRACK,meg minden bizbasz nélkül csapattuk. persze ez még nem biztos,hogy az ideivel is így lesz,na de ez full warez téma,inkább a másikban a folytassuk,mert karajj bá lebasz
  • DONGUBA
    es akkor mi van ha jon?meg nem tudjuk hogy lehet majd vele jatszani
  • bakkerman
    holnap jönni fog tuti,21.-e a hivatalos megjelenés,az péntek.
  • zorrobomber
  • eLiXir
    Jöhetne már holnap is a 12! Tűkön ülök
  • zorrobomber
    Ezért szép játék a foci :)
    Amúgy persze nyilván lemostak a pályáról minket az első félidőben, lőttek két gólt plusz a teljesen jogtalan 11es. 2. félidőben már bejöttek a támadásaink, a ccc-nk persze a 2 rugott gólunk után volt, Tóth Balázs kúrta felé szépen. Tavalyi Bl győztes ellen amúgy tök jó ez, főleg hogy úgyis jön mindjárt FM12 :)))

• karajjj
    hagyd rá, a hülyével nem kell foglalkozni :D
  • Fyrex
    állítólag sokkal többet mint az eddigiek, nem fog ártani az angol senkinek :)
  • hugopareiros
    igen
  • barcames
    Fm 12 sok új szöveget fog tartalmazni?
  • DONGUBA
  • zorrobomber
    Elvileg offline mód akkor működik ha friss a steam kliens, próbáld azt is update-elni.

Warezt meg szerintem ne itt beszéljétek ki hanem az off-ban.
  • KoniZTE
    Valaki legyenszíves válaszoljon a kérdésemre !
  • Neoncsoves
    na ez jó kérdés.

ez a rész most teljesen steames lesz?
  • DONGUBA
    Es hogy fogunk vele jatszani?Letoltjuk es aktivaljuk steamen keresztul v hogy?
  • KoniZTE
    Letöltöttem, de amint net nélkül akartam játszani, nem tudott csatlakozni a steamhez és a játékot sem inditotta el. Megoldás ?
  • karajjj
    hozzám mindig jöhetsz fm-ezni :D
  • bakkerman
    xD picit előreszaladtál :D
  • eLiXir
    ja, csak ne kéne ZHkra készüljek :( tiszta szar így meg fogok bukni és oda lesz az életem egy játék miatt és pár éven belül a híd alatt fogok csövelni és még fmezni se fogok tudni :(((
  • bakkerman
    hát,21.-e a hivatalos dátum,reálisan nézve csütörtökön már tolhatjuk,de persze a legszebb az lenne,ha már szerdán jönne,VAGY HOLNAP :DDD
  • Neoncsoves
    ha szerencsénk van már szerdán vagy akár holnap is játszhatunk:D
  • DONGUBA
    nem
  • KoniZTE
    A 12 demoval csak akkor lehet játszani steamen keresztül, ha van internet kapcsolatunk ?
  • bakkerman
    ha szerencsénk van csütörtökön már játszhatunk :)))))
  • barcames
    balassagyarmat 2 az szép :D
    igazából egy rém gyenge csapat!!!!!!
  • spiczi91
    Jövőre odacsapunk
  • pecaboy
    Igen, de ha a régi a klub tulajdonában volt, akkor azért is lehet kapni némi pénzt, ami levonódik az új árából.
  • karajjj
    drága :D
    egyébként változó, nincs neki konkrét ára
  • Juliano82
    így már nincs gond hogy rájöttem Pecaboy segítségével, hogy nem fejleszthető tovább. Mert nem ismertem ezt a "trükköt", hogy több infót kiad ha rajtahagyom mozdulatlanul az egeret. Furcsállottam hogy 1 bővítés után bemaxolt a Debrecen stadionja (14000)..:(((
    Mennyi egy új stadion?
  • Fyrex
    egyébként az olasz stadionok 99%-a nem a klub tulajdonában van, és ez sok más helyen is így van, ergó nem tudják feltételnül bővíteni... szóval bugról szó sincs
  • penge96
    De ebbe mi a probléma? A valóságban is vannak stadionok, melyek elérik a maximális kapacitásukat...
  • pecaboy
    Ezek szerint új stadiont kell építtetned a vezetőséggel.
    A kérdésedre egyébként nem tudom a választ.
  • Juliano82
    Sziasztok!
    Megoldódott a "stadionproblémám". Pecaboy hozzászólása segített. Azt írja ki, ki, hogy a stadion nem fejleszthető tovább...:((( Ezt editorba vagy akárhol meglehet(ne) nézni, h melyik stadiont meddig engedi fejleszteni, hogy ne essek újra ebbe a problémába?
  • Taylor10
    Sziasztok.

Valaki a Magyar Megye 2 kiegészítést eltudná küldeni vagy valami linket adni?Előre is köszönöm.