104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Popovicsa
    Vége lett az első szezonomnak. Bajnokságot nyertem egy ponttal a Juve elött. Igaz már 4 fordulóval a vége előtt bajnok lettem, csak jött egy kisebb hullámvölgy és sorozatban kikaptam.
    Kupában a döntőig menteltem ahol a Napoli 1:0ról 2:1 forditott és végül megnyerte.
    BLben nem kezdődött jól az Ajax, Valencia, Plezen csoport hiszen Amsterdamban rögtön kikaptam 1:0ra. Egész meccsen jobb voltam és sorra maradtak ki a nagyobbnál nagyobb helyzetek, de végül az utolsó percben kikaptam. Innentől megnyertem az összes meccsemet és az Ajaxot is 3:1re elvertem hazai pályán így csoport első lettem.
    Legjobb 16 között Arsenal. Londonban megint jött az amsterdami forma és a vereség is, a visszavágon mindent megtettek a srácok sikerült is ledolgozni az egy gólos hátrányt, de aztán jött egy 5 perces zárlat és az Arsenal forditott. Sajnos korai búcsú lett belőle.
    Vicces volt a bajnokság, tulajdonképpen azt is mondhatnám hogy sikerült az életet leszimulálni, hiszen mindenki gyenge volt és közülük mákkal én gyöztem. Jelemző a színvonalra, hogy Pato 18 góllal lett golkirály, amit kb 6-7 meccsen rúgott meg, a többin szinte pályán se volt. Robinhonak 9 órás góltalansági rekordja volt közben.

Nagy reményekkel vártam a következő szezont, hogy majd szép átigazolási suskát kapok majd, na és rögtön itt ért az egyik legnagyobb meglepetés. Berlusconi megköszönte a munkát és adott 8mát igazolni. Így megint lejjebb szorítottam. Végül is Flamini belement fizu csökkentésbe így maradt. Aquanit nem marasztaltam, Boateng semmit se csinált kb az egész szezonban így kölcsön adtam a Lyonnak. Amelia is távozott.
    Érkező oldalon elsőnek Astorit szerettem volna leigazolni, de a Juve beelőzőtt és valamiért őket választotta. Hopp majdnem kifelejtettem Verrattit a Pescarától. Olasz U21es válogatott középpályás, egész jó félszezont futott, olcsó és hasznos kiegészitő ember. Pár gép által generált ujoncót is leigazoltam még szezon befejezése elött, hátha valamelyik majd pár év múlva jó játékos lehet majd.
    Kapus posztra leigazoltam ter Stegent a Gladbachtól hosszú alkudozás után 17márt. Egész jó értékekkel rögtön kezdő kapus nálam 20 évesen. Maradt még pár millám mivel a reserve csapatból is eladtam a nagy keresőket. James Rodrigez 7,5m a Portóból irányító posztra. Montillo a szezon első részében húzzó ember volt, aztán egyszer csak eltűnt és meccsről meccsre csak alibizett. A Man united bejelentkezett az argentinért így eladtam 13,25mért túl drága lett volna padra és kicsit lehangoló volt a második szezon része. Majd bejelentkeztem Eriksenért az Ajaxnál és meglepő módon 10márt elengedték. Ugyhogy most középpályán is rendben vagyok, már csak majd egy csatárt kell igazolni és teljesen rendben leszek, de ez majd jövőre marad.
    Az új bajnokságban felemásan kezdtem. Szuper kupát megint elbuktam a Napoli ellen. 1:0ra vezetem majd fordítottak 3:1re végül még egy gólt bepaszíroztam és 3:2re kikaptam. Bajnokságban 5 meccsből 5öt nyertem egész jó formában vagyok. Blben a Bayern, Atheltico Bilbao és Galatasaray csoportba kerültem. Bilbaoban döntetlennel nyitottam.
  • farferi
    This game currently unavali...Picsába, pedig a fradi-újpest mellett nyomattam volna.Akkor marad a meccs, remélem élvezhető lesz.
  • DONGUBA
    nekem megy
  • farferi
    Demo nuku, mivel kijött a teljes?Indítanám a demót, erre nem elérhető.Vagy ez steam hiba?
  • Popovicsa
    Oh téged is látni? Szia
  • Fabio Capello
    Elmész ám a tudodhova Ádámkám... :D
  • gojoci
    A fiatalokra most nagy hangsúlyt fektettek:
    http://au.fourfourtwo.com/blogs.aspx?CIaBEID=2521
  • pinnacle
    U19-es KLUBCSAPAT BAJNOKOK LIGÁJA VAN!!!

:)
  • Szycsu
    OFF
    Air Sanyiiiiiiiiiiiiiiiii! :D
  • Popovicsa
    Steamen pár hete rendeltem elő, éppen akciós volt és 26 fontért megtudtam venni. Igaz észak-írországban élek, lehet ezért más az ár :)
    Hajnalban meló után már kiprobáltam és ma egész nap nyúzom. Nekem nagyon bejön, főleg az új team talk, igaz már a demoban is király volt.
    AC Milannal kezdtem, mint minden manageres játékot. Kezdésnek eladtam az összes öreg és sokat kereső játékost Seedorfot, Gattusot, Ambrosinit, Zambrottát, Nestát, Cassanot és Ibrát is. (Ibránál főleg a demos tapasztalatok és a 250k heti fizetése miatt szabadulam meg)
    Így volt pénzem igazolni is pár embert. Montolivio, S. Taylor, Moussa Sow és Walter Montillo érkezett.
    Van Bommelt is már az átigazolási szezon után eladtam, januárban távozzik és Flamininek se fogom meghosszabítani a szerződését.
    Meglepetésemre 12 bajnoki meccsből 10et nyertem és 2 döntetlenem van így vezettem a táblázatott 4 ponttal és a rangadókon már túl vagyok.
    Eddig minden igazolás remekül sikerült, bár Montillo minden negyedik meccsén elég gyenge, viszont a többin húzó ember.
  • eLiXir
    Figy, ha megkapod mindenképp írj már egy privit vagy ide jelezd kérlek, köszönöm szépen :)
  • Supeerior
    Innen vettem az előbb, mert azt írták, hogy új regisztrációval is maximum 15 perc alatt megkapod. 1 óra után meguntam a várakozást és írtam nekik live helpre, ott azt mondták 2-3 óra múlva kapják csak meg a kulcsokat...
  • karajjj
    na csajok, stream
  • LasDen #77106
    én nem sietek (csak az órám)...úgyis csak majd a jövőhéten-hosszúhétvégén tudok majd időt szakítani, rája...
  • bakkerman
    air sándor eddig nagyon ficánkol,én miatta nézem a meccset,régen láttam élesben a mestert
  • LasDen #77102
    engem is "diszlájkolni" szoktak a boltba ha kölcsönzök....ez glaubális lehet....
  • geo91
    kölcsön kenyér... :D
  • Fyrex
    jeee, diszklájkoltalak xD
  • bakkerman
  • Huni92
    úgy legyen, ámen :D
  • LasDen #77097
    akkor azok nem működőek....
  • geo91
    off, azért ide mert ez most pörög :D

tud valaki MŰKÖDŐ sport m streamről? találtam már vagy hatot, de egyik sem megy...
  • Mor3llo
    Addig spammoljuk szét a topicot, első helyre kerülünk a top10-ben, karajjj meg nem tud majd játszani, mert törölgetnie kell a mérhetetlen mennyiségű hozzászólást :D
  • Huni92
    elolvastam én is, szakadtam :D
    kezdhetnénk már, na :D [türelmetlenkiskeci]
  • LasDen #77093
    (lehet) így engedem ki a fáartt gőzt, ami a nap közbe felhalmozódik bennem...:D
  • G.Freeman
    Megvettem innen, kivancsi vagyok minden rendben lesz-e. Jó lenne már este játszani :)
  • bakkerman
    mostanában nagyon szellemes vagy ,rm fórumban is láttalak :DDDD
  • eLiXir
    ÚÚ épp időben linkelted ezt be, ha ez megbízható innen veszem, mert pont most akarom megvenni csak kutakodok a legolcsóbb iránt. A cdkulcsok.info-s srác visszaírt, hogy egyelőre gondjai akadnak a játékkal és nem tudj árulni a kulcsot, szóval más opció után kell nézzek.
  • G.Freeman
    http://gamecards24x7.com/games/good/506

Ismeri esetleg vki ezt az oldalt? 18 euro elvileg jó ár érte, csak nem tudom mennyire megbizható.
  • LasDen #77088
    énb a piros tűzoltóautóval fogok először jáccani, mer az az igazán menő...utána meg töltök egy pohár vizet és a fiorentinát...bo ho ho...
  • karajjj
    itthon csak a Barcika! :D
  • pinnacle
    Én Ajaxxal kezdtem egyet. Letelt 2 tétmeccs, szuperkupát megnyertük.

Eddig tetszik a játék, mondjuk sok újdonság van és sokkal időrabló lett az egész.
  • geo91
    hogy a kedvenc nótám első sorával válaszoljak:
    "csak is a KISPEST..." :)
  • bakkerman
    júúúújjj river plate tényleg,na meg ne felejtsük ki az MTK-t se! van pár izgalmas kihívás!
  • zorrobomber
    thx!
  • DONGUBA
    Fradi...Sampdoria....River Plate......
  • spiczi91
    Én a Diósgyőrrel, vagy a Kazincbarcikával kezdek, lehet Diósgyőr lesz belőle, egy barcika már úgyis van :D
  • Itsuki
    Ajka,majd utána nem tudom ki:DD
  • bakkerman
    ááááá én először leverem az egész világot a srácokkal,aztán jöhetnek a komolyabb kihívású csapatok :)
  • karajjj
    Sampdoria!