104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Neoncsoves #77200 hát legyen, de fizikából most ami kiló nekem az 1000 :D 1000 volt 1k volt, etc. :D -
Solt #77199 Pedig kiváló flém lehetőség volt... :D -
Solt #77198 Akkor nem egy tanyán nevelkedtünk... nálunk a kiló=100, az 1000=rongy...
-
karajjj #77197 maradjunk annyiban, hogy használják százra és ezerre is
téma lezárva :D -
Neoncsoves #77196 kiló = 1000
urambocsá' -
Solt #77195 Csak 900.-Ft? :) -
9 kiló. -
mennyibe fáj most az eredeti? fizukor lehet benevezek rá -
Neoncsoves #77192 én nekem még működik a demo. -
farferi #77191 A demo már tényleg nem fog működni vagy az enyém ilyen csak?
-
a segély szervezeteket az aranyoldalakba keresd ne rajtam....:D
és nem megy olyan jól csak...ilyenem van...:D -
Neoncsoves #77189 akko má nekem is vedd meg ha ilyen jól megy :D -
ha fizuig nem lesz, akkor megveszem...ha lesz kedvem bemenni bankba...:D -
przywódca #77187 Üdv!
Előző kérdésre válaszolva: Semmit, sőt a hozzászólások alapján a következő hetekben sem várható.
Épp ezért úgy döntöttem, ha sikerülne találnom valahol ilyan 3-4 ezer forint környékén eladó kulcsot, megpályáznám.
A GameCardos oldalon kifogytak belőle, esetleg tud még valaki valami hasonló boltot? :D -
kukucs....hozott már valamit a jézuska, télapó, mikulás, bob marley?? (gonosz várezóló vagyoook) -
farferi #77185 Fanatikus.
-
geo91 #77184 (eredeti mérethez katt a képre)
-
karajjj #77183 az ilyen változásokra mindig odafigyelnek -
MitsuMishi #77182 Valaki meg tudná mondani, hogy a 2012-ben átalakitották-e már az orosz ligát a jelenlegi szezon alapjára,vagy még mindig a régi rendszer van érvényben? Nagyon megköszönném! -
Ide nem küld. -
Shipping to: Australia, N. and S. America, Asia, New Zealand
Excludes: Europe, South America
Azaz Európába nem szállítanak, Magyarországot ki sem lehet választani... -
hat en nem tudni angolul csak minimalis:DDDD.... -
karajjj #77178 nem tudom, nem néztem utána, de szerintem az is bőven elég lenne, ha meg lehetne beszélni, hogy csak a cd keyt kérjük és nem kell postázni -
Ha itt megrendelem mikorra van itt?Es ez szallitassal ennyi? -
karajjj #77176 ez jól hangzik -
Itsuki #77175 És megvan legalább,tudod fogdosni:D viccen kivül,steam nagyon drága,kivéve ha épp nagy leárazások vannak... fm is lesz majd 20 körül karácsonykor... vagy 30:D de még mindig olcsóbb mint fontba... -
Le van ejtve a steam.... Majd mindenki a galaxisnál vesz, és lejjebb teszik az árat... -
ez a Steamre vonatkozik, nem a rendes bolti dolgokra. -
Most ezt nem nagyon értem én 9000-ért vettem, az sem több mint 30 font, sőt....
Igaz nem a steam-en hanem a galaxisnál, de ugyanazt a játékot kaptam, és ingyen kihozták... -
Nem lehet, sajnos mi (EU2) így jártunk, itt mindig ilyen lehúzások mennek. Bezzeg ti (EU1) vígan dőzsölhettek. :P Az USA régióról meg nem is beszélve, hurrdurr. -
kb egy hónapja vettem meg steamen :) -
Itsuki #77169 vedd meg inkább a cd galaxisba... legalábbis én ott venném meg akkormár:) -
A kiírás arra vonatkozik, hogy a warezt ne itt beszéljék ki az emberek, nem magát a warezt tiltják meg. Kicsit félreértelmezted.
Steamen nem lehet átállítani a régiót vagy valamit? Most néztem meg még mindig 29.99 font a játék 25%os akcióval. Az 50 euro kicsit erősnek érzem. Elhiszem, hogy annyi csak durva hogy országok között ennyi különbség van. -
karajjj #77167 sajátban azért tűrik, mert azt csak bejelentkezett felhasználók láthatják, a google nem találja meg és ezzel TÉMA LEZÁRVA -
Itsuki #77166 csak egyszerűen nem tudod befejezni... -
hugopareiros #77165 nem rég óta vagyok az sg-n, ezzel be is fejezem az offolást, de még 1-2 kérdésem azért van
ha tilos sg-n a warez, akkor az off topikban (látom hogy a saját fórumokba van) miért engedélyezett?
Azok is ugyanúgy az sg.hu/forum-on vannak, tehát vonatkoznia kellene rá az általános szabályzatnak, nem?
esetlegesen ha mégsem így lenne, nyugodtan indíthatnék ott egy 100%-os wareztartalommal töltött topikot is? Amiben filmek, játékok és hozzájuk tartozó crack/serial illetve programok letöltési linkjei lennének?
Nem szólhatna meg engem senki érte? (nem csak az sg-t felügyelőkre gondolok, hanem más szervekre is.
Mert ugyebár én elfogadtam egy szabályzatot regisztrációkor és ha nem szerepel benne az, hogy én ott olyat nem csinálhatok, akkor voltaképpen megtehetem. Ha ez nem tetszik valamelyik felsőbb szervnek, akkor nem engem kell megbaszniuk hanem az SG.hu üzemeltetőit, akik viszont hozzám nem is szólhatnak, mert nem tűntették fel, hogy ez tilos...ha pedig feltűntették akkor most zavarodott vagyok :S
valaki mutasson 1 kis fényt nekem a sötétségben, köszönöm -
rileksz van, és te se offold széjjel a topikot kérlek. -
karajjj #77163 sg-n tilos a warez, aki ezt megszegi, bant kap, kissé félreértelmezted a kiírást -
hugopareiros #77162 no warez!
warez = ban
ebből a két mondatból úgy tűnik hogy ellenzi a topik a tört játékot, miközben szinte mindenki azzal játszik aki itt van :D ez nem képmutatás? -
farferi #77161 Csak hozzá szólok én is, ha már ez a k... demó nem megy.Igaza van annak is aki megveszi, nincs macera a kalózverzióval, patchekkel(én is megvenném ha...) viszont nagyon igaza van annak is, aki 10k-ért egy hónapra bevásárol valamelyik áruházban.Nem lenne itt semmi gond ha mindenki 30-40 ezerrel többet keresne havonta.(és ezzel is legalul lennénk uniós szinten)De ez csak álom, mint az mtk bl győzelme.(azért majd megpróbálom
)