104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Tessek elso meccs europa liga visszavago....

stat..

stat2
  • Csacsi
    Köszi.....ott volt.
  • Itsuki
    hát a játékban is van képernyőmentés gomb,alt+f9 asszem? nem tudom,de átlehet állitani a billt..
  • gojoci
    Alt+F9 vagy valami ilyesmi, és a screenshots mappába menti őket.
  • karajjj
    akkor a fraps nevű progi kell neked
  • DONGUBA
    hogy kell kepet menteni?A lapin nincs printscreen gomb:D:D:D:D:D
  • karajjj
    képeket tessék nyomatni ezerrel :D
  • DONGUBA
    Na fm2012....Fradival a kezdes es lam adtak egy millat igazolni de vigyazunk ra:))...megy a jatekoskereses.
  • bakkerman
    kezdtem egy vándorkarriert,8 bajnokság betöltve,16 osztállyal,első csapatom az fc brussels,2011-ig írtam alá velük.
  • gojoci
    A 2011-ben a játékos "positions" fülén volt. Gondolom most is ott vannak felsorolva.
  • Csacsi
    Már nem emlékszem, hogy a 2011-ben benne volt-e...de a 2012-ben van olyan lehetőség, hogy megnézzem a játékosok "preferred movejait"? :)
  • farferi
    Na kellet ez nekem?Liverpool-MU ligakupa.Gondoltam rangadó, mindenki fel van tüzelve.Erre félidőben ilyen 6.8-as átlag nállam, de még így is dominálunk.Második félidő, MU szöglet, béna gól,anyád.Némi csere, helyzet hegyek, 80x percben Suarez gól.Extra time, remek, 3 nap múlva bajnoki.Potya tizeneggyes, vezetünk, majd még egy gól sima.Hernandez megint betalál, anyád.De végül nyertünk.Labdabirtoklás 62-38 ide, lövés 22-14 és egy söröm elfogyott meccs közben
  • farferi
    Nem akartam nagyon írni, de olvasom itt a hozzászólásokat és fél órája pont ezen filóztam.Szóval Angliában 1000 font a minimálbér ha jól tudom, az napi szintre lebontva kb 1 napi minimal.Nállunk meg....?
    Viszont megint megy a demó, köszi a tegnapi tanácsokat.
  • Huni92
    megítélés kérdése, de egyébként nem basztatni akartam a népet -jogom sincs, nekem sincs játék :D-, csak megjegyeztem, hogy milyen szar a helyzet :D
  • karajjj
    én mikor próbaidős voltam, hetente kaptam, attól faszább dolog a világon nincs :D
    mindig van a zsebedben pénz és még félre is tudsz tenni belőle :D
  • LasDen #77265
    mé nem hetente van fizetés itt is mint más normális országokban???? :D
  • DONGUBA
    Miert kin mulik???Megvan eredetiben neked...nekem....tobbsegnek??Nincs mert sajnaljuk ra a pizt tehat a mi hibank:DDDD
  • bakkerman
    nem rajtunk múlik,hogy nincs tele a topik fm12-es karrier beszámolókkal
  • asad
    még 2 óra melo aztán go haza és vasárnapig fm.:) majd irom a beszámolot.
  • karajjj
    akartam is írni, hogy aki reggel óta nem volt gép előtt, és meglátja, hogy mennyi új hsz van, annak biztos megdobban a szíve, hogy hátha :D
  • Huni92
    szenzációs, csak már olvasnék beszámolókat vagy valami FM-mel kapcsolatos ontopik hsz-eket :D
    nézem, 17 új hsz, 15 a másik tápigban, hohóóó, erre bankkártya a téma :D
    demotiválóak vagytok :p
  • karajjj
    nem, lehet kp-ben is kapni
  • zorrobomber
    pont ezt akartam mondani hogy ugye tudjátok, hogy hivatalosan fizetés csak bankszámlára mehet? :)
  • bakkerman
    étteremben melózom(most is onnan jöttem 20 perce),kézhez kapom a casht minden hónap 5.-e és 10.-e között,gondolom mondanom sem kell,hogy ez miért éri meg a főnökömnek :))))
  • LasDen #77256
    én is kézhez kapom a kesst...nincs is bankszámlám...:D
  • karajjj
    katt
  • DONGUBA
    Nekem be sem jon az fmscout oldal:D:D:D:D:D
  • asad
    kész eldöntöttem megveszem fmscouton,legalább kipróbálom ezt a hires steamot. Életem első fizetős játéka jeee
  • DONGUBA
    Van meg eleg sok.....amugy most ugy van hogy a felet utaljak asszonyera felet kessben...de azert nem akarom hogy az o szamlajarol vegyek le mert akkor megtudna azt megolne hogy ilyenre koltok:D:D:D:D:D:D.....es igaza is lenne
  • hugopareiros
    van még olyan munkahely ahol nem bakszámlára küldik a fizetést? :O

am november közepén lehet hogy én is megrendelem a játékot :)
  • karajjj
    fizetés is kp? csak azért tartom meglepőnek, mert már nagyanyámnak is van :D
  • DONGUBA
    nincs sose volt a kp hive vagyok
  • GaVino
    Jaja, bankkártyás....
  • karajjj
    nincs bankkártyád?
  • DONGUBA
    ne az nincs csak kp:DDDDD...mar reg letoltottem volna vhonnan ha lenne bankkartyam
  • karajjj
    igen, bankkártyával tudsz fizetni
  • DONGUBA
    ilyen bankszamlaslevonos cuc ez?
  • Itsuki
    attól függ hogy a steam melyik partíción van,oda fog mindig telepíteni,
  • GaVino
    Én most rendeltem meg fmscouton, eddig minden stimmel hamar kaptam emailt most tölti a steam a gamet :)
  • zorrobomber
    Dsak tipp, de mivel steam-es, így gondolom a steam könyvtárba települ. Steamet oda telepítsd ahol van helyed.