104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
aszittem las palmas ellen fel is jutottam de nem :DD valladolidot kellet még lelépnem, de egy gagyi első meccs után hengereltünk...
a vezetés meg megdícsért, hogy miket elértem a csapattal...a szurkolók is úgy érzik, hogy velem bármi lehetséges..:DD
a gólkirályok :D
-
Janika114 #77520 Na akkor lehet újrarakom másik meghajtóra. Köszi. -
karajjj #77519 nyugalom, csak segíteni akart -
farferi #77518 Majd ha karajj mondja,jó?
-
karajjj #77517 a játékkönyvtár/data/graphic mappába tettem a dolgaimat, tökéletesen működnek -
hmm...vége a szezonnak...a bajnokság nem lett meg, de playoffba odaértünk....
viszont nemtom hogy maradjak-e...angliába mennék most.... -
Janika114 #77515 Azért nem jó, mert nincs annyi helyem a C-n. A játékot meg ha más meghajtóra is telepíteném ezeket úgyis a dokumentumokba kell másolni. -
Ez buzi:DDDDDDDDDDDDDDDd......inditanam fm erre kozli STEAM error ez mi? -
karajjj #77513 miért nem jó a nagyméretű? abban szinte minden bennevan...
egyébként ha magadnak akarod összeszedni, akkor a sorti fórumát ajánlom, ott kedvedre válogathatsz (link a bannerben) -
Gratula mindenkinek az első FM2012-es eredményekhez! :) -
Janika114 #77511 Nem tudnátok ajánlani egy jó logo meg facepacket, ami nem több gigás? Esetleg magyar bajnoksághoz lesz facepack? Ha jól emlékszem a 11hez csináltak. -
Neoncsoves #77510 hát, kinyitott a "virágbolt"
-
üdv mindenkinek! :)
hazaértem, látom egyre többen vagytok nagyon jóak :P este kezdem a karriert!
-
valaki megnézte már h psgnél mennyi pénzt adnak az elején?
csak a kíváncsiság hajt nem akarok még velük kezdeni, majd talán 1szer de akkor full francia csapatot kell majd csinálni :D -
Neoncsoves #77507 mi ez a szar??? Higuaín mesterhármast ér el, 9.9es értékelést kap, meccs után megdicsérem hogy nagyon jó volt, erre elküld a picsába hogy úgy tűnik neki meg nekem nem ugyanazt jelenti a jó teljesítmény................ -
1 milla.....34 meccs 2 gol 19 assist 7.40 es atlag egy milanban nem b csapatban -
hugopareiros #77505 Football Manager 2012
Anglia
Bolton Wanderers
2011/2012
2013 júniusáig, évi £725000 fizetéssel szerződtem a vándorokhoz.
1892, 1921 és 1925ben bronzéremig sikerült menetelnie a csapatnak az angol első osztályban.
FA kupát már nyert a csapat 4 ízben is, de Liga kupát még nem.
A média a 13. helyre várja a csapatot.
Megnéztem, hogy melyik pozícióért mennyit adna a vezetőség...
0 azaz nulla font átigazolási és 29 milliós évi fizetési keretet adnak, ha középmezőnyt igére illetve akkor is ha bajnoki címet. Ezért középmezőnyt mondtam a vezetőségnek.
194 ezerrel alapból meghaladjuk a fizetési keretet, ez ellen mindenképp tenni fogok, ha igazolni nem is, de a felesleges embereket el fogom küldeni.
Ideje volt ránézni a keretre. Alapelképzelésem szerint egy fiatal csapatot akartam összehozni, akik 2-3 év múlva okozhatnak 1 kis meglepetést a PL-ben. Mindenesetre idénre egy jó kupaszereplés nem festene rosszul.
Ennek fényében nem meglepő, hogy kapus posztra nem Jääskeläinent raktam be, hanem a Bogdán bátyánkat.
A védelem összeállításában nem volt sok lehetőségem, Steinsson, Cahill, Boyata, Robinson négyes került a kezdőbe. Az viszont biztos, hogy 1 Full Backet szereznem kell.
A középpályám közepét 'áthatolhatatlan falnak' szeretném kialakítani, ezért fontos, hogy jók legyenek az ott játszók védekezésben, de nem elhanyagolható a támadást segítő lehetőségeik.
Muamba és Reo-Coker került középre, míg a 2 Winger sajnos jobb híján egyelőre a két öreg Petrov és Blake lett.
A csatárpárosom Klasnic és N'Gog.
A taktika pedig: 4-2-2-2 >> Gyors direkt passzos játék.
Időközben megtaláltam a sallang játékosokat is, akikből egy kis bevételre tudok szert tenni. Az ő kölcsönadásukból szerzett bevétel illetve főleg fizetési keret segítségével sikerült pár remek játékost szereznem. Miles Addison és Leigh Griffiths majd csak januárban érkeznek, de Adam Lallana és Jorge Pina már itt van (mindketten Winger poszton fognak tevékenykedni).
Az edzést is összeállítottam: GK - FB, DC - DMC, MC, AM, W - ST posztokra. Ifiknél GK - D - M - S csoportokra bontottam.
Az előre beállított barátságos meccsek bőségesen elégnek tűntek (8) elsőre ránézésre.
Bolton 3-1 Bolton Res.
Bolton 3-0 Viktoria Plzen
Northampton 0-3 Bolton
Bolton 2-1 Dinamo Bucharest
Bolton 4-0 Racing Santander
Ballymena Utd 0-7 Bolton
Middlesbrough 1-2 Bolton
Elche 1-3 Bolton
Nagyon gyorsan megtanulták a srácok a kiszabott taktikát. Olyan gyönyörű támadásokat és megoldásokat mutattak néha, hogy megemeltem a képzeletbeli kalapomat. A támadó játékkal tuti nem lesz probléma (ha nem lesz sérülés), a védelmemet még gatyába kell ráznom, de szerintem rendben lesznek ők is.
Aminek felettébb örülök, hogy azt csinálják a srácok a pályán amit utasítottam nekik. -
asad #77504
Elvertük a sz@ros újpestet
-
el tovább jutás meglett: lyon 5:2 celtic,celtic 6:0 karpati low,celtic 5:0 palermo,palermo 3:2 celtic,celtic 4:1 lyon,karpati 1:5 celtic
psg-t kaptuk ha továbbmennénk bayern vagy fulham
bajnokságba fej fej mellet haladva érkeztünk el a 2. idei old firm derby-hez ahol meg szétmákkolta az agyát a rangers (kapus a meccs embere, 3kapufánk is volt) maradt minden úgy ahogy volt :
szerencsére még 1szer találkozunk velük a bajnokságba,és persze majd még a felsőház részbe is 1szer, na meg természetesen a skót kupába már összesorsoltak minket,+ligakupába akár döntőt is játszhatunk mind2n(mind2n elődöntősök vagyunk) -
nem rossz,de az értékei alapján tényleg Barca B lesz a dologból,23 évesen már fejlődni sem fog,mennyiért hoztad el a Milanba? -
-
mi a posztja? lehet elhozom Barca B-be,eléggé meglegyintette őket a kiesés szele. Január 1.-én tér vissza Hleb és Keirrison kölcsönből,őket berakom a B keretébe,hátha lendítenek a szekéren,és benntmaradnak a kicsik -
BRESSAN - BATE BORISOV -
JPG-ben vagy PNG-ben a kép tized ekkora lenne, ha megoldható, akkor legközelebb úgy tedd be. -
farferi #77497 A' meg ki? -
farferi #77496 Na ezt szeretném látni egész évben.
-
Bajnokik: FCB - Osasuna: 7 - 0 Alexis (2), Messi (2), Villa (3)
Valencia - FCB: 0 - 0
FCB - Atletico Madrid: 3 - 0 Villa, Pedro, Di Natale
BL csoport: Napoli - FCB: 0 - 4 Villa (3), Di Natale -
Itsuki #77494 Na végeztem az első szezonnal. Nem nagyon hoztam senkit a szezonba,de nem is nagyon adtam el. De a következő szezonba eléggé nagy átalakítások lesznek.
Magyar kupa az egyetlen értékelhető teljesítmény a csapatomtól...
teljesen szétestünk,persze 80 kapufát löttünk...
a végeredmény...
-
keirrison lecsapott
-
so close yet so far...:(
-
jo mar kapcsoltam nem a lang fajlt akartam:DDDD -
karajjj #77490 a tavalyi adatbázis fájlt nem is fogja engedni az ideihez -
karajjj #77488 a játék fele kb magyar lesz -
REMELEM BRESSAN MINDENKINEL ALAP......kiba nagy jatekos 12-ben -
valaki írta lentebb,hogy olyan 50-60%-osan lesz magyar tőle a játék -
elvben a 11 magyarítása jól működik 12-n is csak az újdonságok lesznek angolul. tapasztalata van már valakinek ez ügyben? -
Bajnoki: Sociedad - FCB: 0 - 4 Messi (3), Villa
BL: FCB - Olympiakos: 2 - 0 Alexis, Messi -
jah,az MTK-nál ilyen gondok nincsenek,az NB2-BEN NINCSENEK ILYEN PROBLÉMÁK :DDD -
farferi #77482 Ja, de az már eső után köpönyeg.A demóban volt olyan, hogy piros lett, javítani akartam egyénileg erre még vörösebb lett(meg az én fejem is
)
-
farferi #77481 Anyám, itt csak 20 millió fölött lehet játékost kapni.Bocs a sok postért de percenként érnek új ingerek.Talált a keresőm valami 22 éves brazil csatárt, ér 5 milkót kérnek ére 23-at.Miből?????Ja, 4 csillagos mint Suarez.Menek én az mtk-hoz ,ott nincs ilyen gond