104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    Ranilovic irl ottvan még a fradiban?
  • Fyrex
    grat Zsil és Hugo P.

és kösz mindenki
  • LasDen #77818
  • Zsil

ez a team az elsö idényben...
  • hugopareiros
    Football Manager 2012
    Anglia
    Bolton Wanderers
    http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/bolton/Bolton-Wanderers-Logo.png

2011/2012
    szezon összefoglaló

szezon előkészületek

Vége a szezonnak, ideje összegezni, hogy mi is történt. Haladjunk sorjában:

Liga Kupa:
    Idény elején ezt szerettem volna megnyerni, hogy jövőre indulhassak az EL-ben. Sikerült is :). Bár az elődöntőben a másodosztályú Peterb. majdnem kiejtett minket :D.
    liga kupa menetelés

FA kupa:
    Mivel behúztuk a Liga kupát és a bajnokságban is jól álltunk, nem fektettem erre nagy hangsúlyt. A cserejátékosok léptek pályára, és az eredmény nem tükrözi a MU elleni meccset. Pariban voltunk végig.
    FA kupa menetelés

Bajnokság:
    A legfontosabb. Hihetetlen amit a srácok véghezvittek.
    Sérülések jöttek, de nem volt semmi komoly. Pár napra sérültek le max az emberek.
    Formaingadozás se volt tapasztalható a szezonban, végig eszméletlenül jók voltunk.
    Bajnoki menetelés 1
    Bajnoki menetelés 2

Nagyon szoros lett a végére. 37 meccs után 88 ponttal vezettem, második 87 ponttal a City és harmadik 85 ponttal a MU.
    Az utolsó mérkőzésemet hazai pályán a Cityvel játszottam.
    Döntetlen és győzelem esetén bajnokok vagyunk, vereségnél simán lehetünk harmadikok is (ami szép eredmény lett volna...de úgy hogy végig mi vezettünk, elszomorodtam volna).

Lássuk a meccset:
    Bolton - City

Amikor vezetést szerzett a City lemondtam a bajnoki trófeáról, benyomtam hogy "overload" és elindultak a srácok. ;)
    Knight külön megjegyzést érdemel, ő csak azért játszott mert a stabil középső védőm a Citytől jött kölcsönbe, és a szerződése miatt nem léphetett pályára. :D

Tabella

Nekik köszönhetem, hogy idáig jutottam az első évemben. :)
    Jövőre igazolnom kell 4-5 új játékost a kiöregedettek helyett, de lesz is rá lehetőségem.

Jöjjenek a statisztikák:
    Játékos stat
    csapat stat
    Év managere
    Év kapusa
    Év ifije ... megérte leigazolni
    Év csapata

utóbbit viccesnek tartom, mert a bajnok és ligakupa győztes csapatomból csak 1 játékosom került be...

végezetül...idény közben kértem a vezetőket a stadion fejlesztésére...nem volt rá keret, na de most :) így hogy megnyertük a PL-t...jött is az üzenet:
    stadion

Első szezonnak igencsak tökéletes volt :)

ui: Valaki pattogott, hogy sok a sárgalap a játékban: 41-et kaptam összesen a szezon alatt :) Piroslapot pedig 0-t.
    Nem rúgdosódni kell, hanem focit játszani.

hajrá mindenki
  • Zsil

ez a helyzet...
  • LasDen #77814
    az iggen...:?DD
  • Janika114
    Jól kezdett az újonc :D

Am grat mkinek tényleg vannak szép eredmények ;)
  • Itsuki

reménykedhetek?:D gyirmót és pálhalma veréssel kezdtem a szezont,míg a gyirmót gázmüvektől kapott ki,paks meg misleny ellen:D
  • geo91
    aztakurva :D
  • karajjj
    takarodsz a büdöspicsába :D
  • Csesza
  • Fyrex
    SOSEM GYŐZTÖK LE BERLUSCONI BÉRENCEK!!!

• karajjj
    szerintem én a 2006 óta ablakban játszom :D
  • zorrobomber
    igen, ablakban kell futtatni, nálam évek óta nem látott full screent, ez az a játék ahol semmi értelme, főleg hogy így egyszerűbben tudod közben az sg-t is olvasni :)
  • karajjj
    ablakban futtatom és gond nélkül működik a print sreen
  • Zsil
    szoval print screen megvan,utána kerdi h webre,nyomtatora,vagy szovegesen....aztan egyik formatumot sem látja"

oriasi,,eddig 2 gombnyomás volt......screenshoot al meg nem tudom beilleszteni

ti hogy linkeltek képet 12-böl?
  • geo91
    végre valaki megért :D
  • karajjj
    az kemény :D abból hitelre tudsz vásárolni vagy 50-60 milkáért :D
  • LasDen #77796
    swanseanál azé jól megy...16 millát adtak igazolni, ennyiből csak benn tudjuk tartani a csapatot...:D
  • Zsil
    thx
  • karajjj
    van rá gomb a játékban, a beállításoknál megnézheted, hogy melyik
  • gabber_saviola
    elvitte mindet a cica, mivel egyik sem ütötte meg a 130-as PA-t. :D
  • madridista7
    Gallardo is a DVTK-ba
  • Zsil
    Hello' küldenék képet a bajnokságrol,,,az van h se a print screen,se a ctrl v,,nem másolja be corellbe,,,azaz mindig az asztalt fotozza" le....ilyet meg nem láttam...

valami ötlet?

köszi

amugy fradi 9 meccs--8 gyozelem,1 vereseg....eddig...remélem lesz kihivás azért,nem mindha hanyatlo forma hianyozna :)
  • karajjj
    de nem érted, hogy nem illik a hírnevéhez? :D sérti az önbecsülését
  • Fyrex
    jónak néz ki
  • Láma!
    hol vannak a tehetséges magyar fiatalok a csapatból?!?!?!?
  • Fyrex
    háj ól!

grat Gábor & Huni & LasDen, jól nyomjátok

geo sztem ne add fel, nem fogunk kinézni a topikból ha kivételesen nem nyersz meg mindent elsőre
  • geo91
    na meg a másik hogy elcsesztem nagyon a dolgokat az igazolásoknál, mivel az nem vettem figyelembe az európa liga nevezési szabályait. (tehát orrba-szájba igazoltam a külföldieket a szabadlistáról.) meg elkültem egy csomó saját nevelésűt, így egy normális méretű és erősségű keretet sem tudtam nevezni el-be, jópár játékos így kimaradt, tehát ha jön néhány komoly sérülés akkor igen nagy szarban vagyok...
  • gabber_saviola
    szerintem valami közepesen nívósabb bajnokság legerősebb csapata kellene neked. pl. Rangers, Celtic, PSV ... ilyesmi.
  • bakkerman
    belerázódásként,és tanuló évnek szerintem tökéletes választás egy PSG
  • bakkerman
    most ezért feladod??? a meglévő kerettel megint dobogón végzel,megint kijutsz az EL-be,és lehet jövőre nagyobb szerencséd lesz,és verhető csapatot kapsz,és nem egy Man Cityt...
  • peti1100
    Sziasztok! Megvan nekem is a játék igy elkezdeném. Lenne egy pár kérdésem ha nem baj?:) Esetleg tudnátok ajánlani linket hol találok letöltést a játékhoz? Ill. valami patch van már? És kivel induljak? várom az ajánlatot olasz,angol,német,spanyol első,másod osztályú csapatokat. Köszönöm. Üdv
  • geo91
    szóval európa liga, második selejtezőkörben csatlakoztam, laza 9-1-es összesítéssel ki is ejtettem a szerb rad csapatát. aztán jött a brann bergen, 2-3-ra (félidő 2-1 oda!) nyerünk kint, és 2-2 itthon, bravúr a javából! aztán jött megint a sorsolás és megkaptuk a man city-t. hát azt már lejátszani sincs lelki erőm... egyrészt esélyem sincs, így csáó európa liga, buktam egy halom lóvét, így már a következő szezon is el van ásva ahogy az idei is el volt, egy forintot nem kaptam igazolni és a keret sem változott, csak minimálisan... tehát tele a faszom és töröltem a mentést. majd pár karrierrel később talán újra próbálkozom. szóval most keresek valami másik csapatot.

• LasDen #77780
    sosenem az a bajnok, aki érdemelné :DD
  • Huni92

s04 - bayern 5-1, totál ko. a hajrában 8 perc alatt négyet lőttünk nekik, és ezek lesznek a bajnokok, elképesztő :D
  • LasDen #77778
    az utolsó gól széép volt..

/micsoda ték :DD/
  • gabber_saviola
  • Huni92
    nem tűnik nagy skillnek, de 14 éves, ki tudja, mi lehet belőle :)
    kát, hogy a szezon végén új karriert kezdek, és nem viszem ezt még 10 évig :D

ter stegen egyébként játszik még valakinél? elég idióta egy kapus, átlagban kétszer árnyékra vetődik egy meccsen.