104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
cain #78066 az elég jól lecsúszott neki. -
oda rakta...csak kár hogy kikaptunk....
-
cain #78064 gááá... valaki javítsa plz... ezt meg törölje. addig meg képzeljétek oda. :D -
cain #78063 [img]http://noob.hu/2011/11/05/zte_logo.jpg[/img]
félidő
-
Almeria - Barca
jók voltunk, 3 kapufa :( -
korábban elfelejtettem....igazolások...de a csapatnak még van hova fejlődni, mert így nem sok előre lépést látok a szezonra (és a média is 18. helyre vár :D)
am érdekes, ilyet még nem láttam, hogy brazil-lengyel nemzetiségű srác :D -
Sima ügy! :P -
annyit mondanék
REAL MADRID, LIVERPOOL, AJAX, PARMA
. -
cain #78058 sziasztok, gratu mindenkinek, töltöm a zátét. -
peti1100 #78057 Szia! Ugyan oda másold ahova tavaly. http://www.fmhungary.hu/letoltes/fm2011_100hun -
Németh visszatért a sérüléséből (4/3-al állt ugyebár), aztán lehozott egy masszív 1050 perces góltalanságot :D -
madridista7 #78055 http://noob.hu/2011/11/06/Untitled_1.jpg
Nézzétek meg ezt. -
miszka #78054 Üdv, a tavalyi magyarosítással rendesen működik a játék (77%-ban magyar), és hova kell másolni a fájlokat? köszi a segítséget. -
csak most vettem észre a transzfer öf-nél, hogy a City 45milláé behúzta CR-t...:D
-
Gaboska #78052 Sziasztok! Nem szoktam irogatni, de ugy dontottem megosztom velemenyemet a jatekkal kapcsolatban. Kezdtem egy karriert kedvenc csapatommal, a Liverpoollal. 3 merkozessel a szezon vege elott igy all a tabella:
tabella
A csapat:
csapat
Tavaszi eredmenyek:
meccsek
A pirossal bekarikazott merkozesekkel kapcsolatban az volt az erzesem, hogy akkor lovunk golt, amikor csak akarunk..ha vmelyik csapat megszerezte a vezetest, mi rogton forditottunk stb..
Lattam par bejegyzessel lennebb egy PL tabellat, ahol 20 meccs utan a ManU mutatoja kb azonos volt azzal, mint amit nalam alakitottak 35 meccs utan. Masnal is ilyen erosek? :D Csak amiatt nem lettem meg bajnok, mert rendre megverik a gep altal iranyitott csapatokat. Tudom, hogy csak egy jatek, de ez a liverpooli keret egyaltalan nem vilagvero, megis nagyon egyszeru veluk a game. Egyebkent a ligakupabol koran kiestem az ifik szerepeltetese miatt, az FA kupaban a Chelsea ellen jatszom a dontoben. A legfurcsabb dolgot a vegere hagytam. Steven Gerrard lett a 2011-es ev aranylabdasa, pedig Messi s Iniesta nem sokkal maradtak le golok, golpasszok tekinteteben. Amugy az aranylabdat nem a 2011-es naptari evben nyujtott teljesitmenyre adjak? Mert Gerrard marcius korul kidolt majd fel evre, de elotte amikor jatszott se volt meggyozo. :D
aranylabda -
jól indul a szezon....2 vereség...de mit várjak, ha a mcity meg a chelsea az ellenfél....
azt most jött egy hír, hogy a szurkolók szeretnék ha dobnám a taktikát és mással próbálkoznék...kapják be :DD -
MLSZ.HU :DDDD -
karajjj #78049 hogymit? -
Sziasztok!!
Honnan tudom letölteni a magyar bajnokságot?
Köszönöm előre is !! -
geo91 #78047 us alessandria, olasz negyedosztály 
a varese és az albinoleffe személyében két serie b-s(!) csapatot ejtettünk ki az olasz kupából. a negyedik forduló már tuti bukta, a fiorentinát kaptuk. bajnokságban meg eddig 3 meccs 3 győzelem, de 7 ponttal állunk. :D (megoldás: -2-ről kezdtük a bajnokságot, ugyanis tavaly bunda(?) miatt pontlevonással súlytották és visszasorolták a csapatot egy osztállyal.) -
jöhet a csoportkör 
-
kösz bazdmeg :D
-
Zaragoza vs Almeria: 1-3, mwhahaha. Goitom triplájával megaláztuk őket, továbbmentünk :) -
sanyiute #78041 fasza a banner!! -
1-0-ra nyertünk az élvonalban játszó és ott 13. helyen álló Zaragoza ellen kupameccsen hazai pályán, a visszavágó viszont szerintem nehezebb lesz. -
karajjj #78039 -
peti1100 #78038 A Császár emlékére mindent megkell nyerni a Fradival! -
akkor fradiból lett egy nagy sportszelet? -
karajjj #78036 hubazmeg, betöltöttem az afrikai játékosokat kezdésnél, a fradi fél év alatt kb 10 csokit leigazolt és a harmadik helyen vannak a tavaszi fordulók előtt :D -
jah,a helyzetkihasználás az kabaré a játékban,legyek a Barcaval,vagy legyek a Debrecennel,vagy egy finn harmad osztályú csapattal... -
miért lenne vicces?? nekem is volt már 10+ meccses győzelmi sorozatom...swanseaval a feljutás után az első vereséggel ért véget a 20 meccses veretlenségi sorozatom...az meg hogy kihagyják...passz nálam is vna..... -
Ja és eddig 24 meccsen kaptam 14 gólt... most ötöt... hagyjuk már... -
Kabaré ez a játék.... a 13 meccses győzelmi sorozatom (mondjuk ez is vicces) után 5-0-ra kaptam ki a mögöttem álló Tottenhamtől úgy, hogy a 7 lövéséből 5 gól lett... mi meg mindent kihagytunk... valaki mondja meg mit kell tenni ahhoz hogy a kapussal szemben 10ből legalább 4-5-öt belőjjenek a csatáraim... -

-
Vasst én is leakartam most igazolni, de végül a genoahoz ment.....
ja és gratula persze a szép meneteléshez...odapörköltél rendesen...:D -
FC Parma 2011/2012 - 1. idény összefoglaló
Bajnokság
Nehezen indult, döcögősen folytatódott, aztán a téli szünet után megállíthatatlanul elkezdtünk egy új formációval felfelé törni! Az egész tavaszi szezonban talán 3-4 pontvesztést produkáltunk, így végül hatalmas harcban értünk oda az utolsó BL-t érő helyezésre.
Kupa
Meglepően sima volt minden. Hogy a többi csapat lazázta el, vagy csak én akartam nagyon valamit nyerni már első évben azt nem tudom, de megingás nélkül, minden egyes meccset megnyerve lett miénk a TIM Cup.
Játékosok
A legjobb igazolás egyértelműen Vass Ádám & Modibo Diakité voltak, akik stabil kezdőként egyenletes teljesítményt nyújtottak. A csapat legjobb góllövője 24 góllal Sergio Floccari lett, míg az asszisztkirály Sebastian Giovinco volt 26 gólpasszal.
Jövőre...
Mindenképp szeretnék jövőre bajnokságot nyerni, és a BL csoportkörbe bejutva, ott legalább 3. helyezést elérni. Mindenesetre kupa nélkül megint nem maradunk, hiszen az augusztusi olasz szuperkupát már megnyertük hosszabbításban!
-
csak sikerült leigazolni ezt a szarházit...:DD
-
peti1100 #78027 folytattam fradis karrierem sikerült 6pontos elönyt elbuknom és gól aránnyal az élen maradni...izgalmas lesz ez a szezon de még az elején vagyunk :D -
barcames #78026 61 meccs 60 gól messi mérleg az első szezonom végén
-
nem mi kaptuk a legtöbb gólt a ligában...:DD addig meg jók vagyunk...de igen dolgozom az ügyön..:D