104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• cain
    az elég jól lecsúszott neki.
  • LasDen #78065
    oda rakta...csak kár hogy kikaptunk....
  • cain
    gááá... valaki javítsa plz... ezt meg törölje. addig meg képzeljétek oda. :D
  • cain
    [img]http://noob.hu/2011/11/05/zte_logo.jpg
    [/img]

félidő

• Huni92
    Almeria - Barca
    jók voltunk, 3 kapufa :(
  • LasDen #78061
    korábban elfelejtettem....igazolások...de a csapatnak még van hova fejlődni, mert így nem sok előre lépést látok a szezonra (és a média is 18. helyre vár :D)

am érdekes, ilyet még nem láttam, hogy brazil-lengyel nemzetiségű srác :D
  • Water
    Sima ügy! :P
  • Fyrex
    annyit mondanék

REAL MADRID, LIVERPOOL, AJAX, PARMA

.
  • cain
    sziasztok, gratu mindenkinek, töltöm a zátét.
  • peti1100
    Szia! Ugyan oda másold ahova tavaly. http://www.fmhungary.hu/letoltes/fm2011_100hun
  • Huni92
    Németh visszatért a sérüléséből (4/3-al állt ugyebár), aztán lehozott egy masszív 1050 perces góltalanságot :D
  • madridista7
    http://noob.hu/2011/11/06/Untitled_1.jpg

Nézzétek meg ezt.
  • miszka
    Üdv, a tavalyi magyarosítással rendesen működik a játék (77%-ban magyar), és hova kell másolni a fájlokat? köszi a segítséget.
  • LasDen #78053
    csak most vettem észre a transzfer öf-nél, hogy a City 45milláé behúzta CR-t...:D
  • Gaboska
    Sziasztok! Nem szoktam irogatni, de ugy dontottem megosztom velemenyemet a jatekkal kapcsolatban. Kezdtem egy karriert kedvenc csapatommal, a Liverpoollal. 3 merkozessel a szezon vege elott igy all a tabella:
    tabella
    A csapat:
    csapat
    Tavaszi eredmenyek:
    meccsek
    A pirossal bekarikazott merkozesekkel kapcsolatban az volt az erzesem, hogy akkor lovunk golt, amikor csak akarunk..ha vmelyik csapat megszerezte a vezetest, mi rogton forditottunk stb..
    Lattam par bejegyzessel lennebb egy PL tabellat, ahol 20 meccs utan a ManU mutatoja kb azonos volt azzal, mint amit nalam alakitottak 35 meccs utan. Masnal is ilyen erosek? :D Csak amiatt nem lettem meg bajnok, mert rendre megverik a gep altal iranyitott csapatokat. Tudom, hogy csak egy jatek, de ez a liverpooli keret egyaltalan nem vilagvero, megis nagyon egyszeru veluk a game. Egyebkent a ligakupabol koran kiestem az ifik szerepeltetese miatt, az FA kupaban a Chelsea ellen jatszom a dontoben. A legfurcsabb dolgot a vegere hagytam. Steven Gerrard lett a 2011-es ev aranylabdasa, pedig Messi s Iniesta nem sokkal maradtak le golok, golpasszok tekinteteben. Amugy az aranylabdat nem a 2011-es naptari evben nyujtott teljesitmenyre adjak? Mert Gerrard marcius korul kidolt majd fel evre, de elotte amikor jatszott se volt meggyozo. :D
    aranylabda
  • LasDen #78051
    jól indul a szezon....2 vereség...de mit várjak, ha a mcity meg a chelsea az ellenfél....
    azt most jött egy hír, hogy a szurkolók szeretnék ha dobnám a taktikát és mással próbálkoznék...kapják be :DD
  • DONGUBA
    MLSZ.HU :DDDD
  • karajjj
    hogymit?
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Honnan tudom letölteni a magyar bajnokságot?

Köszönöm előre is !!
  • geo91
    us alessandria, olasz negyedosztály

a varese és az albinoleffe személyében két serie b-s(!) csapatot ejtettünk ki az olasz kupából. a negyedik forduló már tuti bukta, a fiorentinát kaptuk. bajnokságban meg eddig 3 meccs 3 győzelem, de 7 ponttal állunk. :D (megoldás: -2-ről kezdtük a bajnokságot, ugyanis tavaly bunda(?) miatt pontlevonással súlytották és visszasorolták a csapatot egy osztállyal.)
  • Fyrex
    jöhet a csoportkör
  • Huni92
    kösz bazdmeg :D
  • Huni92
    Zaragoza vs Almeria: 1-3, mwhahaha. Goitom triplájával megaláztuk őket, továbbmentünk :)
  • sanyiute
    fasza a banner!!
  • Huni92
    1-0-ra nyertünk az élvonalban játszó és ott 13. helyen álló Zaragoza ellen kupameccsen hazai pályán, a visszavágó viszont szerintem nehezebb lesz.
  • karajjj
  • peti1100
    A Császár emlékére mindent megkell nyerni a Fradival!
  • bakkerman
    akkor fradiból lett egy nagy sportszelet?
  • karajjj
    hubazmeg, betöltöttem az afrikai játékosokat kezdésnél, a fradi fél év alatt kb 10 csokit leigazolt és a harmadik helyen vannak a tavaszi fordulók előtt :D
  • bakkerman
    jah,a helyzetkihasználás az kabaré a játékban,legyek a Barcaval,vagy legyek a Debrecennel,vagy egy finn harmad osztályú csapattal...
  • LasDen #78034
    miért lenne vicces?? nekem is volt már 10+ meccses győzelmi sorozatom...swanseaval a feljutás után az első vereséggel ért véget a 20 meccses veretlenségi sorozatom...az meg hogy kihagyják...passz nálam is vna.....
  • RemX
    Ja és eddig 24 meccsen kaptam 14 gólt... most ötöt... hagyjuk már...
  • RemX
    Kabaré ez a játék.... a 13 meccses győzelmi sorozatom (mondjuk ez is vicces) után 5-0-ra kaptam ki a mögöttem álló Tottenhamtől úgy, hogy a 7 lövéséből 5 gól lett... mi meg mindent kihagytunk... valaki mondja meg mit kell tenni ahhoz hogy a kapussal szemben 10ből legalább 4-5-öt belőjjenek a csatáraim...
  • Huni92
  • LasDen #78030
    Vasst én is leakartam most igazolni, de végül a genoahoz ment.....

ja és gratula persze a szép meneteléshez...odapörköltél rendesen...:D
  • Fyrex
    FC Parma 2011/2012 - 1. idény összefoglaló

Bajnokság
    Nehezen indult, döcögősen folytatódott, aztán a téli szünet után megállíthatatlanul elkezdtünk egy új formációval felfelé törni! Az egész tavaszi szezonban talán 3-4 pontvesztést produkáltunk, így végül hatalmas harcban értünk oda az utolsó BL-t érő helyezésre.

Kupa
    Meglepően sima volt minden. Hogy a többi csapat lazázta el, vagy csak én akartam nagyon valamit nyerni már első évben azt nem tudom, de megingás nélkül, minden egyes meccset megnyerve lett miénk a TIM Cup.

Játékosok
    A legjobb igazolás egyértelműen Vass Ádám & Modibo Diakité voltak, akik stabil kezdőként egyenletes teljesítményt nyújtottak. A csapat legjobb góllövője 24 góllal Sergio Floccari lett, míg az asszisztkirály Sebastian Giovinco volt 26 gólpasszal.

Jövőre...
    Mindenképp szeretnék jövőre bajnokságot nyerni, és a BL csoportkörbe bejutva, ott legalább 3. helyezést elérni. Mindenesetre kupa nélkül megint nem maradunk, hiszen az augusztusi olasz szuperkupát már megnyertük hosszabbításban!
  • LasDen #78028
    csak sikerült leigazolni ezt a szarházit...:DD
  • peti1100
    folytattam fradis karrierem sikerült 6pontos elönyt elbuknom és gól aránnyal az élen maradni...izgalmas lesz ez a szezon de még az elején vagyunk :D
  • barcames
    61 meccs 60 gól messi mérleg az első szezonom végén
  • LasDen #78025
    nem mi kaptuk a legtöbb gólt a ligában...:DD addig meg jók vagyunk...de igen dolgozom az ügyön..:D