104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Logopack (olyan 600mb) eléggé sok csapaté bennevan.
  • asad
    Na ma végre tudtam játszani 1 hét után. Fradival kicsit kikaptam europa ligában. 5-0 a spurstől. Visszavágó jön, de minek:(
  • asad
    egy: sehogy
    kettő: néz szét neten, googli a barátod
  • farferi
    Köszi.Akkor úgy bevásárolok,de úgy.....Nyertük a Ps-et, a Fa-t, meg a Carling cupot marad a bl.Csak kicsit unom, így egy rakat remek játékost tudok venni.Kb. 2 hét aztán jöhet az mtkMondjuk ott csalni fogok...
  • Bly24
    Ja és valaki eltudná nekem küldeni az összes logót?Nagyon hálás lennék.
  • Bly24
    Üdv.Mikor tovább akarok menni a következő napra akkor be jön egy ablak ami az átigazolásokat meg az eredményeket mutatja.Az hogyan lehet megcsinálni hogy ne mutassa?Mert ha mutassa akkor lassú nagyon és így csak egy bajnokságot tudok betölteni hogy ne lassuljon be.
  • LasDen #78182
    nincs gáz...swanseanél is 3. éve így csinálom és nem szólnak és egyre több pízt is kapok...máskérdés, hogy nincs kire elkölteni...
  • akvik
    nekem a tavalyiba ilyen 5-6 szerződés így ment és nem sokaltak be.Nemtudom az ideibe hogy megy de sztem ebbe se fognak.
  • farferi
    Ennek a 48 hónapos fizetésnek mi a hátulütője?Mert ha van 30 millám, normál esetben veszek 2 normális játékost, de így 1 milliókat ajánlok fel a többi meg megy havonta.Mármint tudom én, hogy pengetni kell, de a vezetőség nem fog be sokalni?
    Sose használtam ezt az opciót, most meg nyomom ezerrel, azért kérdezem.
  • szabocsaba1983
    thx
  • zyndar
    Volt itt minden, nem adtuk olcsón a bőrünket.
  • akvik
    egyikse:D
    fészpek: link.(tavalyi arcok.)
    pár idei arccsomag.
  • csm
    sajnos ennyire jó :D
  • bakkerman
    olyan 1.5 gól/meccs mutatót mindig hozza,akármelyik mentésemben,ha ránézek
  • LasDen #78174
    büdös csítpléja...ki kell vágni a játékból...:DD
  • szabocsaba1983
    Gratt!!!
    Facepack honnét van (a zinterneten belül)?
    Mega vagy argentin?
  • zyndar
    Messi eddig 24 meccsen 22 gól 3 assziszt.
  • DONGUBA
    az kam:DDDDD....ennyire nem jo
  • csm
    hali,nálatok messi milyen a 12-ben? Reallal vagyok, C.R 43 góllal zárta a bajnokságot,azthittem nagy király lesz így,de messi 37 meccsen 64!! gólt szerzett,mellette adott 17 gólpasszt. nálatok is ennyire jó?
  • zyndar
    Hopp egy skalp a kupában a 16 között.
  • Neoncsoves
    általában az alacsonyabb osztályú csapatoknak keményebb szurkolóik vannak mint más "divatos" csapatoknak.
  • bakkerman
    grat,tényleg jó zsugás ez az Eric Torres
  • zavbal
    Első szezon Basel:
    A bajnokság simán lement a vége előtt 4 fordulóval bajnok volt a csapat.Mivel még sosem játszottam Svájcban meglepő volt hogy mindenki ellen négyszer játszottam.
    A tabella:
    tabella
    A Bl csoportból (Real Madrid, Milan Köbenhawn) 3.helyen az Európa Ligába kerültem ahol a Panathinakost kiütöttük (0-1,2-0) de a Celtic megállított (0-2,2-1).
    A Bl-t amúgy az Arsenal nyerte az Európa Ligát a Totenham.
    A svájci kupa szintén meglett a döntőben a Grasshopperst vertük 4-1re.
    Végül a képek:
    csapat
    statok
    A végére pedig a húzóember:
    Eric Torres
  • akvik
    A taktika hasonló mint a barcáé irl csak a csapatra lett szabva.Az komoly:O Remélem ha addig eljutok akkor ezzel már nem kell majd megküzdenem:D
  • zyndar
    Az a taktika elég jól sikerült ám
    Szurkolok neked, hogy a Libertadores kupában minél tovább juss, kíváncsi vagyok, kijavítottak-e egy "apróságot". Amikor én a tavalyiban az Estudiantesszel voltam, akkor a döntőre az én játékosaim már szabadságon voltak és ilyen 70%-os kondival álltunk ki. Nem volt ráhatásom a dolgokra, egyszer csak jött az üzenet, hogy akkor mostantól szabin vannak, az nem volt érdekes, hogy a szezon legfontosabb meccse még hátravan. Ki is kaptunk valami 7-1-re.
  • akvik
    Na jelentkezem énis egy kisebb beszámolóval.Abbahagytam a barcás próbálkozást mivel féltávnál eléggé meggyőző volt az előny meg így nemsok kihívás volt így végül itt is mind a tavalyiban kezdtem egy vándorkarriert és majd meglátom mi sül ki belőle.

Vándorkarrier első állomás:
    Boca Juniors 2011/12

A csapat ebben a csodás stadionban a La Bomboneraban játszik:

Ilyen nézők előtt kötelező a siker így minket tartottak a bajnokság egyik esélyesének az Independiente és az Estudiantes mellett.Elmúlt években nemsikerült a bajnoki cím mostanra viszont olyan keret jött össze ami méltón pályázik a bajnoki címre.Sok-sok fórumozás során melyben átnéztem a taktikákat és a meccs előtti közbeni illetve meccsvégi edzői beszédeket sikerült összerakni egy normális taktikát és tudtam is motiválni a srácokat hétről hétre.
    Csapat
    Átigazolások

Szezon előtt pár barátságos meccset toltunk melynek mérlege 3győzelem egy vereség volt így bizakodva vártam a szezonnyitányt.
    Első meccsünk elég jól sikerült Schiavi vezetésével

Utána nemsokára jött egy ragandó melyre eléggé jól sikerült felkészíteni a csapatot.

Az Aperturát viszonylag simán eléggé jó játékkal nyertük meg így kvalifikáltuk magunkat a libertadores kupa tavaszi küzdelmeibe.

Meccseink is eléggé meggyőzőek voltak:

3játékost emelnék ki a keretből elsősorban a csapat legendáját Riquelmet aki temérdek gólpasszt adott és sokadvirágzását élte.Másodsorban a csapat leggólerősebb támadóját Cvitanovichot.Egy elég jóképességű kp-ra hívnám fel a figyelmet akit csak 31évesen fedeztem fel:Erviti.

Most jön a tavaszi szezon benne a clausurával és a libertadores kupával majd utána nyáron továbbállok:)
  • Water
    Gratula!
    Nem félsz hogy visszaüt?
  • peti1100
    Választásom:
  • peti1100
    amugy még tönkre is csapnám őket csak az meg felesleges időpazarlás mer az életbe nincs jele :D
  • Láma!
    kezdhetsz ujpesttel ha megigéred hogy cél az nb2:DDD
  • FMfan
    Sziasztok. Én új vagyok itt..Ma lett meg a játék, és egyből kezdtem egyet..a Belga bajnokkal, Genkkel mivel van itt 2 magyar játékos is...eddig Vennegoor of Hesselinket( nem tudom, hogy írják) ingyen igazoltam le és Bódi Ádámnak ajánlottam szerződést, valószínűleg el is fogja fogadni.. Hesselink azért kelett, mert csak 3 csatárom van, abból 2 kezdő, 1 pedig télen távozni fog a Mallorcahoz...a szuperkupában kikaptam 2-1-re a Standard Liégétől..:( Ha van kedvetek, ajánljatok légyszi játékosokat :) Majd szezon végén írok egy teljes beszámolót, képekkel. További jó játékot!!
  • peti1100
    hát ja vegyük viccnek :DDDD
    én mostanság kezdtem egyet Fradival tök jól ment europa liga selejtező körébe is a psg vert ki minket utolsó fordulóba...meg bajnokságba is 7meccs győzelem 1vereség a debrecentől de aztán veszett a mentésem mert kitöröltem véletlenül :S de lehet belekezdek újra :D
  • Láma!
    én már majdnem estem ki a fradival, igaz akkor nb2-ből kezdtünk és 2. szezonban bent kellett valahogy maradni...

újpesttel? fradista létedre? ez vicc ugye?:D
  • peti1100
    Mivel Fradi szurkoló vagyok gondolkoztam rajta már rég óta csak nemtudnám elviselni ha kikapnánk és ilyesmi :D szerintetek az nagy gáz ha újpestel indulnék?xd amugy kecsón is gondolkozok :) és köszi a tippeket!
  • farferi
    Vagy:csak a Diósgyőr,csak a Diósgyőr meg a hideg sör
  • farferi
    mtk,mtk,mtk
  • Láma!
    Fradi, Vidi, Loki mindegyiknél van egy kis pénz, el lehet velük indulni.
  • peti1100
    ááá nemtudom eldönteni lassan már egy hete hogy kivel kezdjek nem találom meg az ideális csapatot...:S:S mondjatok nekem három magyar csapatot ha van kedvetek és azok közül választok :)
  • Fisicofan
    Na, ma végre volt időm lejátszani az idényzáró meccsemet az Odd-al, 2-0 a Sarpsborg ellen, végülis 10. helyen végeztünk. Az elnök viszont úgy gondolta hogy nem szeretné a társaságomat továbbra is élvezni, úgyhogy elküldött... Úgyhogy ez a karrierem elég rövidre sikerült, bár amúgy sem terveztem hosszúra, de 1-2 idényt lenyomtam volna még.
    Na mindegy, folyt köv, a következő (teszt)csapatom a finn 2. osztály bajnokaspiránsa, az FC Lahti, aztán ha kijön az első peccs, akkor kezdem majd el az első komoly karrieremet, valószínűleg a Fradival, bár lehet hogy ez még változik.
  • hugopareiros
    off